Transmutatie Nieuws Februari 2017

We hebben net de eerste maand van 2017 achter de rug en we ervaren nu al zoveel nare dingen, zoals terroristische aanslagen, extreme klimaat veranderingen waarbij honderd duizenden mensen over de hele wereld verplaats worden, politieke teleurstellingen zeker hier in de U.S. en nog veel meer andere veranderingen.

Ik kan niet vaak genoeg herhalen dat je door moet gaan met je transfiguratie werk om jezelf te centreren en niet meegevoerd word in de onstabiele energie. We hebben een belangrijke rol in het voorzetten van ons helingswerk voor de planeet en voor alles in het licht web. Ons werk heeft geen kracht wanneer we chaotische en onstabiele energie in het licht web brengen.

Het is belangrijk dat we de diepte van onze gevoelens blijven ervaren, of het nu verdriet, angst, boosheid of iets anders is en dan de energie die achter je emoties zit te transmuteren naar energieën van liefde en licht die de aarde laten stralen en oplichten. We zijn allemaal beschermers van de aarde en we moeten doorgaan met het werk waar we toe geroepen worden.

Daarom is het ook belangrijk dat we doorgaan met het transformeren en transmuteren wat we in ons denken en in ons lichaam meenemen.

Onze gedachten worden overspoeld met allerlei soorten verschrikkelijk nieuws. We willen deze energie niet “in slikken en verteren.” Dit helpt niet mee voor de gezondheid van ons innerlijke tuin en innerlijke landschap. Terwijl je naar het nieuws kijkt of de kranten etc. leest blijf jezelf dan vragen wat je tot je neemt dat dat getransformeerd wordt in licht en liefde.

Op spiritueel niveau zijn de aarde en onze lichamen gevuld met goddelijk licht. Als we in een harmonieus en eendrachtig veld stappen dan is alles perfect en licht. Dan dansen we de paradox en zien we onszelf en ervaren we ook onze ego/persoonlijkheid en wezen in een fysiek lichaam. Onze fysieke lichamen hebben dingen nodig; zoals schone lucht, water, eten en zonlicht om te leven en gezond te blijven.

Ik heb jullie allemaal via mijn boeken en nieuwsbrieven laten weten dat het belangrijk is om ons bewust te zijn wat we het licht in meenemen. Totdat de mensheid zich bewust wordt van het feit dat aarde, water, lucht en de zon ons leven geven zal er doorgegaan worden met beslissingen nemen die gebaseerd zijn op hebzucht tegenover de liefde voor het leven.

Wat moeten we doen voordat de hele mensheid wakker wordt? We gaan door met ons spirituele werk. Als je het eten voorbereid voor het koken doe dit met liefde en als een heilige ceremonie. Kook met liefde en focus je op degene voor wie je kookt en hoe je allemaal gevoed wilt worden door het eten. Bedank de aarde voor het eten wat je hebt gekregen. Drink water en zie en voel dat er licht door je keel glijdt met elke slok die je neemt. Wanneer je jezelf wast stel je dan voor dat het water gevuld is met licht wat je op alle niveaus schoonmaakt – lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Adem de lucht in alsof het goddelijke liefde en licht is. Dank de zon elke dag voor de energie die we krijgen om onze levens te leven zoals de bedoeling is.

Als je deze oefeningen elke dag doet en ook gedurende de dag, zal dat je gezondheid ten goede komen totdat het bewustzijn gegroeid is naar de eenvoudige basis principes van het beschermen van de omgeving en hoe we onszelf, onze kinderen en al het leven redden wat we eten, ademen en drinken.

Dit is zo’n simpele oefening. De sleutel is om jezelf eraan te herinneren om dit te doen. Je kan briefjes op plakken op plaatsen waar je ze ziet tijdens je dag en avond om je eraan te helpen herinneren om dit makkelijke maar belangrijke werk te doen.

In februari wordt door velen mensen in het collectief Valentijnsdag gevierd. Gezamenlijke feestdagen zijn geweldige tijden voor ons om mee te doen met het bredere collectief en om een exponentiele kracht toe te voegen aan ons spirituele werk. En Valentijnsdag is en dag om liefde te vieren.


Liefde en dankbaarheid zouden dagelijks gevierd moeten worden en niet alleen op commerciële feestdagen.

Laten we als een wereldwijde community onze harten samenbrengen om met alles wat leeft te communiceren en alle levende wezens laten weten hoe bijzonder en kostbaar ze zijn. Laten we gezamenlijk met de volle maan op 10 februari, ons spirituele werk doen met het weven van het web van licht. En laten we dat op 14 februari met Valentijnsdag, weer doen.

Voor degene die voor het eerst de transmutatie nieuwsbrief lezen lees hier Een menselijk web van licht creëren.

Ga op zowel Valentijnsdag als met volle maan naar buiten en schrijf het woord LIEFDE in de aarde. Het kan zijn dat de aarde vochtig of nat van de regen is – schrijf LIEFDE in de modder. Schrijf LIEFDE in de sneeuw als het gesneeuwd heeft en laat het water de liefdevolle energieën delen met de aarde als de sneeuw smelt. Of schrijf LIEFDE in het zand waar je leeft. Laten we dit gezamenlijk doen op deze dagen.

Ik doe dit altijd als ik aan het wandelen ben. Het is altijd goed om je vingers in de aarde te stoppen en LIEFDE in de aarde te schrijven.

Denk aan het woord “liefde” terwijl je dit doet. Voel de vibratie en energie van de liefde. Sjamanen leren ons dat onze woorden kracht hebben. De vibratie van elk woord wat we gebruiken word opgenomen in het universum en manifesteert zich weer als een vorm. Want alle creaties beginnen in het onzichtbare voordat ze zich manifesteren in het fysieke.

En om toe te voegen aan onze oefeningen deze maand, ga door met het maken van een duidelijke keuze om sterk te staan in onze wereld gemeenschap terwijl we werken voor alles wat leeft en de aarde.

Copyright 2017 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts