Transmutationsnyheter februari 2012

Jag hoppas att du deltog i vår januari-ceremoni med att välsigna alla världens vatten och tog emot lyckönskningar för det kommande året, när du drack ett glas vatten vid fullmånen. Jag själv kände mig underbar och energifull.

Vi vill alla se positiva förändringar i våra liv och för vår jord, och vi vill se dessa förändringar nu! Det är egots röst. Men slutligen kanske inte egot får vad det vill, i den formen det vill, eller inom den tidsramen det vill, eftersom vi alla är på en spirituell resa.

Om vi ser på ett tåg som kommer till slutstationen och vi har tagit med oss allt vårt ”gamla skräp”, då kommer allt detta gamla skräp att vara med, när vi stiger av på den framtida stationen.

Lösningen är att vara närvarande i nuet. De sista månaderna under 2011 skrev jag ganska mycket om kraften i universell kärlek och om nödvändigheten att ge världen ovillkorlig kärlek.

Det är inte möjligt att vara en behållare för universell och ovillkorlig kärlek, om vi inte älskar oss själva. Det går bara inte! Och som beskrivs i Medicine for the Earth; vi måste vara kärlek, för att se kärlek manifestera sig i världen.

Om vi inte kan älska oss själva och förlåta oss själva för våra förgångna handlingar och beteenden, då bär vi alla gamla bördor med oss in i framtiden. Och det är alla dessa gamla bördor, fördömelser och brist på kärlek, som skapar dagens problem. Om vi inte helar dem, då bär vi med dem i framtiden och inget förändras.

Uppmärksamma denna månad dig själv! Ge dig tid varje morgon när du vaknar eller varje kväll innan du går till sängs. Sätt på musik du tycker om. Lägg dina händer på hjärtat. Ta kontakt med din inre gudomliga ande, som är ren universell kärlek och ljus. Låt kärlek strömma genom varje cell av din varelse.

När vi släpper allt det gamla, som behöver läkas av kärlekens och ljusets ande, då är vi fria att skapa någonting nytt för framtiden. Annars går vi ständigt i samma kretslopp att vilja försöka befria oss själva.

När jag har gjort shamaniska resor och mediterat över mina personliga mål för 2012, märker jag att jag längtar efter att gå djupare in i min spirituella visdom och att vakna upp ur den kollektiva transen.

Ända sedan jag var barn har jag vetat att människor har så mycket större potential, än var vi nu befinner oss. Och allteftersom åren går märker jag att jag är frustrerad över en viss brist på framåtskridande. Det har funnits massor av positiva förändringar och medvetandelyft. Och jag är närvarande och uppskattar hur mycket människor har växt och utvecklats. Och ändå vet vi att vi använder en sådan liten del av vår hjärna. Vi sover fortfarande på många områden!

Vi föddes med en plan för att leva ett sunt och meningsfyllt liv. Men när vi slutar att leva i harmoni med naturen och ur vår djupa spirituella visdom, då har vi löst oss ifrån vår plan.

Alla förändringar börjar med att ha en avsikt. Det är viktigt att besluta sig för att vakna upp. Del av denna avsikt behöver vara att återförena sig med naturen, eftersom vi är ett med naturen. Det är nödvändigt att vi har för avsikt att förena oss med vår djupa spirituella visdom. Vi behöver besluta oss för att vakna upp ur den kollektiva transen. Detta betyder att vi måste bli medvetna om, hur vi fortsätter att distrahera oss själva så att vi inte kommer i kontakt med vårt inre vetande.

Vi alla programmerades till att ha enorm spirituell kreativ potential. Men eftersom vi har löst oss ifrån vår interna programmering och istället har förenat oss med den externa masskollektiva programmeringen stannar vi i transen och glömmer vad vi är kapabla till. Det finns verklighetsdimensioner, som vi bara inte ser för att vi sover så djupt att vi inte kan förnimma högre frekvenser och energier i oss själva och runt omkring oss. Vi försover den högre intelligensen i själva naturen.

Det är dags att vakna upp till det vi visste när vi föddes. Genom att bekänna sig till detta får den kreativa begeistringen inom oss bränsle och vi får ny energi till att röra oss framåt i livet.

Fullmånen är den 7 februari. Låt oss tillsammans ha för avsikt att vakna upp ur den kollektiva transen. Fokusera på ditt spirituella ljus och anslut dig till vår gemenskap och stråla ut ljus, när vi fortsätter att väva ett nät av ljus inom och runtom jorden.

Låt oss hålla vår gemenskap i ljus och hjälp till at hela de som behöver det. Kom ihåg den multiplicerande kraften i att arbeta kollektivt. När vi tillsammans har en avsikt blir kraften i vårt arbete flerdubblad. Dröm igen om den obegränsade möjlighet som vi människor kom hit med och låt oss tillsammans understödja varandra i att manifestera vår potential.

Här är ett citat av John Muir, som kan inspirera er denna månad:

”När man drar i en enda liten sak i naturen, märker man att den är ansluten till resten av världen.”

Om du vill veta Sandras kungörelser, kan du läsa dem under Announcements på engelska sidan, men här är en väldigt viktig information, därför översätter jag den;


NY ONLINE KURS
ATT FÖRDJUPA VÅR PRAKTIK MED MEDICINE FOR THE EARTH

Jag har skrivit Transmutationsnyheterna sedan 1998 och jag vill fortsätta att göra det. Jag får mycket feedback från läsare över hela världen, att inspirationen varje månad hjälper till att vara fokuserad på arbetet att vara en positiv förändrare i världen. Och vi har över 7000 människor från överallt i världen, som är anmälda för att få Transmutationsnyheterna levererade till deras online-brevlåda varje månad.

Våra lektioner blir fler och fler och när tiden går snabbare, behöver vi ibland mer påminnelser om hur vi kan stanna fokuserade och på spåret i vårt spirituella arbete. Jag har bestämt mig för att skapa ett nytt online experiment, där jag skall tala om det jag har skrivit, så att vi tillsammans kan fördjupa vårt spirituella arbete.

När jag skrev min bok Medicine for the Earth utforskade jag spirituell undervisning som utlovade mirakelhelande. Och när jag fortsätter att forska i detta ämne, blir jag om och om igen påmind att det jag skrev om är den lösning, som många spirituella traditioner har lärt ut i tusentals år. Vi måste bara vara konsekventa i att fokusera på arbetet för att skapa positiva förändringar.

Kursen kommer att var en timma varannan månad med början i april 2012. En kommer att sändas söndagar klockan 11 på förmiddagen Mountain Standard Time i USA. På så sätt kan människor i andra länder se och/eller lyssna till mitt föredrag i direktsändning.

Varje del kommer att innehålla:

Fördjupande undervisning av Transmutationsnyheterna.

En lektion med undervisning ur böckerna Medicine for the Earth eller How to Thrive in Changing Times.

Jag kommer att leda en övning som vi alla gör tillsammans.

Jag kommer även att föreslå en ceremoni för gruppen att arbeta med efter samtalet. På så sätt kan vi tillsammans fokusera på en plats på jorden eller på ett ämne/situation som behöver vår uppmärksamhet.

Denna kurs är gjord för läsare av Transmutationsnyheterna. Jag vill inspirera människor att fortsätta de spirituella övningar, som jag oupphörligt skriver om, vad som än händer i den yttre världen.

Datum:
söndag
1 april
17 juni
5 augusti
14 oktober
23 december
6 januari (2013)

Kostnad: $ 100 för alla 6 delar. Om du bara vill anmäla dig för enskilda delar kostar varje del då $20.

Kontakt: Karen Furr
Email adress: karen@healingearth.org
Registrering: http://healingearth.homestead.com/Pages/MFTE/MFTE.html

Och för detaljer om hela Sandras kalender för 2012: Trainings and Announcements

Copyright: Sandra Ingerman

Översättning: Lena Anderheim

Recommended Posts