Transmutationsnyheter december 2022

Jag tycker nu att jag har svårt att finna tillräckligt med ord när jag skriver och undervisar. När jag gör shamanska resor meddelar mina andar mig att det nu är dags för regeneration och helande efter att så mycket har skett i världen i och med pandemin.

Visserligen är frågorna som vi och planeten står inför formidabla. Och naturligtvis, Covid är fortfarande här.

Men när jag reser säger mig mina hjälp-andar att det nu är tid att vänta. För informationen om vad som ska göras och vilka steg som ska tas är helt enkelt ännu inte kända. Det finns inte mycket information att få just nu.

Jag meddelade en bekant att jag har fokuserat så mycket på alla krig som pågår. att jag inte har observerat kriget som sker inom mig. För en kärnlärdom i Medicine for the Earth-arbetet är, att så som ovan, så nedan, och så som inom så utom. Allt vi upplever utanför oss själva är en spegling av vårt inre tillstånd.

Jag känner det som om jag har gått igenom en händelse likt ett krig, där det var en enorm mängd av nedfall nästan som nukleärt material. Jag leddes till en artikel om Tchernobyl. Och den artikeln handlade om hur snabbt plantor och träd växer upp igen efter katastrofen. Att se några av fotografierna av skogen idag, även om landskapet fortfarande är ödelagt, är ganska extraordinärt. Artikeln informerade om att växter och träd inte kan få hjälp utifrån för att tillfriskna, eftersom de befinner sig på en plats. Så de måste ha allt för att kunna tillfriskna inombords där de står. En planta kan låta en stam växa längre för att nå solen eller skicka rötter djupare ner i jorden. Alla möjliga inre rörelser görs för att överleva och frodas.

Lösningen, när vi ser på ett område som Tchernobyl, är att det behövs vila, regeneration och alla elementen för att ge näring och få tillbaka livet.

Jag känner att även om Covid fortfarande är här och våra många planetariska problem växer sig allt mer förstörande, att vi har gått igenom något som ett krig.

Och jag tycker att jag behöver mera tid för allt. Jag blev överväldigad av att arbeta och hjälpa så många att min kropp drar en linje i sanden och säger att det är dags för regeneration efter all utarmning innan mer arbete kan fortsätta.

Jag har läst samma sak från många andra på sociala medier. Flera av oss förstår att det nu är tid att sluta leta efter svar och lösningar. Vi behöver ensamhet och tystnad för det.

Vi behöver hela all utarmning.

Jag är lycklig att jag lever på den Norra Hemisfären just nu, där vi går in i den fasen i naturen då vi kan sammansmälta med vintern. Det är nu som vi går inom oss och tillåter fröna att gro tills våren och blir närda av jorden och värmen under denna tiden.

Och de av er i den Södra Hemisfären , som går in mot våren, upptäcker kanske en annan livsfas att fokusera på. Eftersom vi är natur, behöver vi bli ett med årstidernas och månens faser för att finna harmoni i våra liv.

Här är några praktiker som min skyddsande gav mig för att fokusera på att fortsätta att skapa ett helande inre landskap fyllt med kärlek för att hela den utarmning och det  överväldigande jag känner:

För flera år sedan började jag få sömnproblem. Det har jag fortfarande. Men då brukade jag föreställa mig att jag gick ner i en grotta och sov med en av mina mjuka kraftdjur. Det hjälpte. Och jag kände mig skyddad och säker. Och jag kunde ta in helande energier alltigenom natten. Och min skyddsande ser till att jag gör detta nu igen.

Min skyddsande påminde mig om att allt är energi. Och när jag arbetar med mitt inre landskap använder jag lite för mycket form för att få de helande-frekvenser jag behöver. Han sa, att eftersom jag älskar färger så mycket ska jag arbeta med dem eftersom de har så mycket helande energi att dela med sig av. Jag verkligen älskar färger. Vissa färger är alltför vackra och kan få mig att svimma.

Han meddelade mig att föreställa mig den färgs energi, som känns helande för mig och fylla upp alla mina celler med dess helande ljus.

Sedan var jag tvungen att skratta över det sista verktyg som min skyddsande gav mig. Han bad mig att arbeta mera med min Healing Your Thoughts App. Han sade att jag bara omformulerar mina tankar när jag hör påminnelseklockan alla två timmar. Men han menade, att jag behöver läsa ordet, välsignelsen, frasen, se på fotot, och ta in energin av orden, bilderna och färgerna. Han sa, att jag verkligen måste arbeta med appen som det var tänkt.

Denna månaden kan du resa och be om verktyg som kan hjälpa dig om du känner dig energiskt utarmad och överväldigad av allt som pågår i dina tankar så att din kropp kan bli frisk.

Vårt grubblande gör att vi förlorar kontrollen lite grann med att försöka hitta lösningar för att hela en värld, som inte fungerar just nu. Jorden är fin. Men det mänskliga medvetandet har problem och avskiljandet just nu är överväldigande.

Om du arbetar med övningar som de jag just beskrev, kan du hela kriget inom dig själv.

För vinter/sommar-solståndet den 21 december vill jag uppmuntra oss att släppa det som inte längre tjänar oss och bara tynger oss. Vi vill verkligen inte stiga in i 2023 med bördor. Det är dags att släppa de gamla såren och slänga av allt som inte understöder det goda i livet.

Denna månad kommer vi tillsammans att göra en eldceremoni för att bli av med det som hindrar oss att vandra in i det Nya året redo med nya upplevelser och lektioner som inte är påverkade av några gamla sår och traumas som vi bär på.

Om du vill medverka vid denna ceremonin kan du klicka på denna länk: Stig in i det nya året utan bördor.

https://www.youtube.com/watch?v=TBM9zlud_WA

Eftersom vi arbetar bortom tid, spelar det ingen roll när du medverkar. I de osynliga sfärerna finns ingen tid.

1997 skrev jag min visionära fiktion A Fall To Grace. Jag publicerade den själv vilket inte var enkelt på den tiden. Boken såldes bra. Jag har fortfarande kopior här som jag säljer till distributören New Leaf. Och den är även på Smashwords. Boken har sålts väl och var ett tag en kultklassiker bland teenagers.

I vilket fall som helst, ett fortgående tema i boken är min konversation med Lao Tze om Livets Flod.

Och innan denna kolumn blev kallad Transmutationsnyheter kallades den A Fall To Grace, och där delade jag utdrag ur boken. Och sedan 2000 blev kolumnen Transmutationsnyheterna.

Om du har följt mitt arbete en tid, vet du att Livets Flod är min mest använda metafor.

Denna månaden föreslog mig Isis att resa och simma i Livets Hav. Jag har själv inte gjort den upplevelsen än. Men försök det för dig själv i en resa och se hur det känns.

Fullmånen är den 8. december. Låt oss komma tillsammans och tillföra våra vibrerande höga frekvenser med spirituellt ljus för att vara en kraft av godhet och kärlek i världen. Låt oss utföra våra transfigurationsceremonier och tillåta oss själva att känna vårt ljus ännu djupare än tidigare flöda inom oss och även inom och alltigenom vår vackra planet Jorden.

Det är häpnadsväckande för mig hur passionerade och hängivna våra översättare är med att bringa transmutations-nyheterna till människor som inte är engelsktalande i deras länder. Det är mycket arbete och några har lämnat och andra har översatt i snart 20 år.

Vi söker någon som kan hjälpa Veronika Kucharská översätta kolumnen till tjeckiska. Om du kan hjälpa, var snäll och kontakta info@sandraingerman.com

Och naturligtvis har vi Sylvia Edwards som är min käraste vän och arbetar nära med mig och översättarna för att varje månad bringa Transmutationsnyheterna till er.

Det är en sann kärleksakt och var snälla och tillsammans med mig skicka våra översättare och deras familjer välsignelser för god hälsa och ymnighet av alla goda ting.

Detta är våra översättare. Se dem tillsammans med mig i deras gudomiga ljus när vi tackar dem.

Översättare som bidragit 2022 och Webmaster:

Sylvia Edwards – vår underbara webmaster
Veronika Kucharská – Tjeckiska
Petr Némcanský – Tjeckiska
Sabine Menon – Franska
Catherine Meyer –  Franska
Barbara Gramlich – Tyska
Astrid Johnen – Tyska
Flavia Cavallaro – Italienska
Nello Ceccon – Italienska
Miha Masuda – Japanska
Ai Suzuki – Japanska
Els de Graeff – Holländska
Sandra Koning – Holländska
Sofia Frazoa – Portugisiska
Tatiana Starikova – Ryska
Ines Fermoso – Spanska
Lena Anderheim – Svenska
Simin Uysal – Turkiska

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts