Transmutationsnyheter april 2022


Vi alla förenar våra hjärtan tillsammans och ber för fred mellan Ukraina och Ryssland. Det som händer är så tragiskt. Det skulle hur som helst vara tragiskt. Men med Covid därtill, när flyktingarna försöker lämna Ukraina är hjärtekrossande. Så vi gör våra ceremonier som vi känner oss kallade att utföra för fred. Mina förfäder kommer från Ukraina, och jag kanske fortfarande har familj där. Så ja, jag gör mina ceremonier!

Jag har lovat mina ryska och ukrainska vänner att jag kommer att fråga vår cirkel att be för alla människor som är fångade mitt i detta kaos. För människor i alla åldrar lider nu på sätt som är orimliga.

Och naturligtvis måste vi minnas att det finns otaliga tragedier, utnyttjande och krig överallt i världen, som aldrig nämns i media. Så vår spirituella styrka är tillräckligt stark för att hålla alla i kärlek just nu.

Även om jag inte längre är mycket inne på internet – åtminstone inte så mycket som tidigare – finner mina elever fortfarande olika vägar att kontakta mig och delar med sig om vad som sker.

Den generella frågan som dyker upp i all min korrespondens är om hur vi ska handha en värld där människor har förlorat sitt förnuft och handlar i uppdelande och förstörelse gentemot sig själva, andra, allt liv och Jorden.

Detta är bara min mening och vad jag delar med mig om. Jag tycker att sociala aktiviteter är så viktiga just nu. Men du behöver ”ha mage” för det. För det finns inte mycket rationellt tänkande just nu. Experter från alla håll predikar till oss om vad vi behöver för att känna oss bättre. Vad vi verkligen behöver är att människor går inombords och arbetar med sig själva.

Att låta sig inspireras av andra är viktigt just nu. Men många skänker bort sin kraft till andra som kallar sig själva experter. Men ingen annan har verkligen nyckeln till att låsa upp för dig ur någon fångenskap, som du tycker att du själv lever i.

Jag tror inte att någon annan kommer att göra våra liv bättre och fridfullare än vi själva. Och det betyder förpliktigande gentemot oss själva, vår gemenskap, naturen, våra hjälp-andar och till universums kreativa krafter. Så snart alla heliga väsen i de osynliga rikena har kallats in, kommer de att forma din väg, ditt hjärta, och ditt liv och föra dig till sanningen om vem du verkligen är och vad du just nu behöver göra.

Det är igen lätt arbete. Men vi lever inte i lätta tider. Som jag fortlöpande skriver i mina flesta kolumner, den enda du kan rädda är dig själv. Detta kan låta själviskt, när man bara  läser orden. Men vi har inte förstått, hur mycket världen skulle förändras om nog människor skulle förändra sin egen energi till en sådan som utstrålar kärlek, sprider ljus och om vi skulle leva i ett tillstånd av inre frid, då skulle världen runt om oss förändras till det bättre. Denna kunskap är så gammal som vi människor har funnits här.

Vi kan välja just nu. Vi kan gå ut och engagera oss i sociala aktiviteter samtidigt som vi gör vår spirituella praktik. Men om du är en sann medkännande människa, som många är, bör du inte öppna dig själv för världens lidande. För det hjälper ingen.

Kommer de som lider att känna den kärlek och ljus som vi utstrålar? Jag vet inte. Men gör ett experiment för dig själv och gå in i ett klart och heligt tillstånd, andas in och ut kärlek och ljus i och med att du föreställer dig beröra varje levande varelse på denna Jorden. Och utstråla ditt spirituella ljus. Uppmärksamma kvaliteten av energin som pulserar genom dig. Och sedan kan du fråga dig själv om du verkligen tror att genom att vara närvarande med kärlek och ljus hjälper till att förändra energin på denna planeten.

Frustrationen jag hör från autentiska lärare och sanna elever på vägen är ”ingen lyssnar”. Och det är sant.

Jag tror inte att vår 4.6 billion år gamla Jord är i någon fara för utrotning. Men jag tror att människor nu får bota för hur vi har behandlat oss själva och varandra.  Och som jag beskrivit i tidigare kolumner, har vi sett mänskliga civilisationer utrota sig själva om och om igen. Det är förvånansvärt när vi tänker på hur vi upprepar historien om och om igen och inte lär oss från tidigare misstag.

En verkligt god vän till mig skickade dessa ord i ett email. Jag bad henne om tillåtelse att meddela till er alla, vad hon skrivit till mig Jag tror att många av oss känner på det här sättet just nu, och jag tror att det är vår bestämmelse att påminnas om våra sårbarheter.

”Jag brukade föreställa mig att min själ valde denna tid för manifestation som människa, så att jag skulle kunna bli del av att laga de trasiga delarna i världen. Nu tänker jag att det även är själens avsikt att finna skönhet, körlek, glädje och allt underbart, trots allt som är sönderbrutet. Det verkar vara del av min lektion att finna vägar till nöje och skratt även bland all smärta och förluster. Och att jag också behöver vila även om inte saker i mig själv eller i den större världen är fixade.”

De av oss som är sensibla behöver verkligen ta hand om oss själva just nu. Och Jorden uppmanar oss att minnas skönheten och livets gåva.

Fullmånen är den 16 april. Stig in i den magiska plats, i vilken din själ hela tiden lever. Bryt undan tjattrandet i ditt huvud för en stund och låt din ande lysa bort alla de bekymmer vi idag har om livet på Jorden. Kasta dig in i din vishets och andlighets djupaste ställe och upplev hur ditt eviga ljus skiner genom varje cell i din varelse och förena dig med oss alla i vår globala gemenskap. Detta ljusnät lyser alltigenom varje plats på Jorden. Denna praktik av att komma tillsammans vid fullmånen och som en global gemenskap skapa en mänsklig ljusväv har många fler effekter på det kollektiva än vad vi vet.

Det är den osynliga delen av helande vi behöver lära oss att ha förtroende till.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Kom ihåg att alla spirituella traditioner lär ut att om någonting ska skapas på Jorden, måste det först vävas in i de osynliga rikena. Allt är fött ur det osynliga. Så vi behöver en ny väv för vårt kollektiva liv. Och första steget är det egna spirituella arbetet, städa bort det gamla spirituella skräpet och gamla sår, som inte leder oss till ett nytt utvecklat medvetande. Och börja att forma den nya livsdrömmen, som en väv i det osynliga.

Det är nu tid att dagdrömma på det mest möjligt positiva sättet! Var snäll och anslut er med mig i detta. Det är arbetet som just nu måste göras!

Jag vet inte varför, men jag får fortlöpande budskap att uppmuntra var och en att läsa Den lille prinsen. Jag blev introducerad till den lille prinsen av Saint-Exupéry när jag lärde franska i skolan. Jag älskade boken så mycket att jag lärde mig den utantill Le Petit Prince på franska och The Little Prince på engelska. Jag läser fortfarande denna älskade bok då och då.

För flera år sedan, när jag undervisade i Österrike, försökte en kvinna från Milano i min klass få mig att byta ut min Petit Prince-klocka mot hennes Rolex. Min klocka är en barnklocka som inte kostade mycket. Men om man beräknar alla de gånger jag har behövt reparera den, skulle jag mycket väl ha kunna köpt en Rolex!

Jag vet verkligen inte varför det är så viktigt att dela med om denna hjärtevärmande bok. Men jag får budskapet om och om igen.

Det fanns en tid, när alla kände till Le Petit Prince. Nu känner ingen längre till boken vilket jag tycker är tragiskt.Boken kommer att öppna upp dig för ditt inre barn och livets  skönhet på Jorden.

Ett budskap från min bok Welcome Home:

I tider med stora utmaningar:
Förbli fokuserad
Förbli positiv
Förbli centrerad

För att se eller lyssna till ceremonin som jag leder denna månad, klicka på:

https://www.youtube.com/watch?v=03GdRulVNHc

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts