Transmutatie Nieuws April 2021

Ik herinner me dat ik toen ik ongeveer zeven jaar oud was, opgroeiend in Brooklyn, behoorlijk in de war was door de mate van ongelijkheid waarvan ik getuige was. Ik kon niet begrijpen waarom sommige mensen meer konden hebben dan anderen. Ik kon niet begrijpen waarom sommige mensen eten hadden en sommige mensen niet. Waarom betaalde de ene baan zoveel meer dan de andere terwijl iedereen dezelfde uren moest werken?

Dus ik worstel duidelijk met de problemen die tijdens ons leven naar boven komen terwijl we naar een wereld kijken die zo overbevolkt is. Er is gewoon geen gelijkheid. Er zijn mensen die geholpen kunnen worden, er zijn mensen die dat niet kunnen, er zijn mensen die onderdak en voedsel kunnen krijgen en sommigen hebben honger en proberen onderdak te vinden. Dit geldt voor al onze kostbare natuurwezens.

Er is momenteel zoveel verdeeldheid en ik denk dat alles zo enorm uit balans is geraakt dat degenen “met autoriteit” meer maatregelen nemen om onze acties en ons gedrag te beheersen. Tegelijkertijd willen we onze eigen soevereiniteit en vrije wil.

Een van mijn broers vrienden was een intelectueel en we hadden diepgaande gesprekken, ik was toen denk ik zeven en hij waarschijnlijk tien of elf jaar. We probeerden alle problemen in de wereld op te lossen en stelden de vraag waarom niet iedereen dezelfde middelen had.

Ik breng dit naar voren vanwege alle problemen rond mensen die zoveel hebben dat ze niet eens weten wat ze met hun rijkdom en bezittingen moeten doen tegenover sommige mensen die letterlijk gewoon op zoek zijn naar een maaltijd en onderdak. We zijn allemaal meelevende mensen. Ik stel me voor dat je op verschillende manieren over onze sociale kwesties nadenkt.

Dit is geen nieuw probleem op aarde. Het voelt alsof de verdeeldheid op de planeet nu tot verbazingwekkende niveaus groeit. We kunnen verschillende dimensies van de werkelijkheid zien en voelen die zich vormen als verdeeldheid over klimaat, gezondheid, politiek, ras, spiritualiteit, vaccins en de lijst gaat maar door en blijft groeien.

Ik schrijf hier niet over om een echte oplossing aan te bieden om de ongelijkheid die we momenteel zien te helen Het voorbeeld waar we gelijk naar kunnen kijken is het vaccin en het vaccin verdeeld bevolkingsgroepen in veel verschillende classificaties. Dus de verdeeldheid blijft groeien.

Wat zijn de antwoorden die de mensen en alle natuurwezens nodig hebben om recht op vrijheid en bronnen te hebben. Met zo veel mensen krijgen we gewoon niet de hulp die iedereen nodig heeft. Het bezorgt me slapeloze nachten dat kinderen en ouders zien die met moeite hun hoofd boven water kunnen houden. Het is mij ook overkomen. Ik heb niet de trauma’s ervaren die de mensen vandaag de dag hebben, maar geen eten hebben en niet weten waar mijn slaap/woonplek zou zijn is iets wat ik vaak meegemaakt heb. Ik weet dat het emotioneel heel zwaar is.

En alle verdeeldheid op zoveel verschillende niveaus weegt voor ieder van ons op emotioneel gebied zwaar waar we onze overtuigingen, moraal, filosofie en onze spiritualiteit her evalueren.

Op fysiek niveau kunnen we actie ondernemen door geld of spullen te geven aan mensen in nood. We moeten de stem zijn voor de kinderen van alle levende wezens die niet kunnen praten of laten weten dat ze eten, een schuilplek, aandacht, eer en respect nodig hebben.

We kunnen aardig zijn voor anderen. Op spiritueel gebied kunnen we aan iedereen die dat nodig heeft eer en respect laten zien.

Mensen vertellen met telkens weer dat het niet genoeg is. Maar ik heb hier zelf ervaring mee. Toen ik moest bedelen voor geld om eten te kopen was er een groot verschil tussen hoe het voelt als iemand naar me spuugt of als iemand vriendelijke tegen me deed, zelf een glimlach of een inspirerend woord kon al helpen.

Onze houding en spiritueel gedrag telt. Het maakt echt een verschil.

Mensen kunnen niet blijven zeggen dat vriendelijkheid en liefde niet genoeg is. Het is goed voor de ziel! En liefde kan iemands licht voor een tijdje laten branden zeker als het net voelt alsof het licht bijna uit is.

In “Walking in Light” beschrijf ik een prachtige ceremonie die ik graag doe tijdens workshops in retreat centra. Deze ceremonie is ook heel krachtig online. Ik noem deze ceremonie “The Inner Chamber of Light” (de kamer van licht in jezelf.)

In deze reis ontmoet je liefdevolle wezens zonder gezicht die je naar de kamer van licht in de aarde brengen. Er zijn miljoenen mensen daar die de draden van het levensweb aan het repareren zijn. Maar ze doen dit anoniem. Niemand kan elkaars gezicht zien. Het is een prachtige reis die je laat zien dat het niet uitmaakt wat je hebt, hoe beroemd je bent of hoe je eruitziet wat het verschil maakt. Het enige belangrijke is hoe veel liefde en licht je door het levensweb uitstraalt. En de sleutel is dat je er geen erkenning voor nodig hebt, het gewoon doen is de goede daad.

In de ceremonie van deze maand doe ik een andere versie van bovenstaande ceremonie. Het is prachtig. Het is een journey waarin je alle mensen die rondlopen op de wereld observeert, iedereen of ze nou lijden of gelukkig zijn, te zien als een wezen van licht en liefde.

Ik nodig je uit deze journey te doen als je deze energie wilt ervaren die we overal vandaan kunnen creëren en dat elk wezen op deze prachtige aarde voedt.

Dit is de YouTube link:

We kijken er naar uit om jullie ervaringen te lezen op onze nieuwe Facebook pagina Shamans Are Gardeners of Energy. Het antwoord is “Transfiguration”.

27 april is het volle maan. Laten we buiten de sociale verwachtingen van onze samenleving treden en onze psychische krachten in ons opnemen en ons licht vrij laten stromen over al het leven en de aarde heen. Deze keer roept de planeet ons op om het collectief te voeden met onvoorwaardelijke liefde en goddelijk licht.

Ben je nieuw op het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies op Een menselijk web van licht creëren voor onze volle maan ceremonie op de site.

Recommended Posts