Transmutationsnyheter april 2016

Vi kan fortfarande vakna upp ur de nuvarande destruktiva drömmarna som det kollektiva drömmer till verklighet. Men det behövs en extremt hög mental koncentration och fokus. Detta slags mentala energi, som behövs för att ändra drömmen, är en slumrande färdighet eller faller inte naturligt för människor som lever hektiskt i dagens moderna kultur.

Det kan tas steg för att skärpa vår koncentration och fokus. Och naturen är en fantastisk lärare för att hjälpa oss att träna upp spirituella ”krafter” inombords, som har slumrat in. Jag kan inte nog uppmuntra er att tillbringa mer tid i naturen för att bli hela, utöka er uppmärksamhetsnivå, och för att lära er hur ni kan komma i kontakt med era egna psykiska gåvor. Tillbringa tid i naturen och börja praktisera ”Djupt Lyssnande” för att lära er vad jorden, luften, vattnet och elden har att meddela oss under denna kritiska tid på vår planet.

Försäkra dig, innan du arbetar med resor eller meditation, att du förbereder dig så att du kan ta avstånd från dina alldagliga tankar och dagliga aktiviteter. Du behöver skjuta dina vanliga tankar åt sidan för att kunna gå tillräckligt djupt och få tillgång till vägledningen, och utföra de spirituella övningar som är nödvändiga för att skapa verklig förändring och transformation.

Denna månad inbjuder jag alla att utföra en shamanisk resa eller meditation till ett område i de osynliga rikena som kallas ”Drömmarnas Land”. Du kan sätta på expansiv musik att lyssna till och bara dyka in i ditt inre landskap eller territorium. När du anlänt i detta landskap ber du att få möta en läromästare eller läromästarinna för drömmar. Be att bli visad vad du dagdrömmer till liv med hjälp av denne lärare eller denna lärarinna. Betrakta dina nuvarande dagdrömmar hela vägen igenom för att se det slutliga resultat, som de leder till. Detta är en verkligt upplysande övning. Konsultera denna visa hjälp-ande för att bli visad vad du och hela kollektivet drömmer till verklighet genom att använda föreställningsförmågan. Sedan ber du denne hjälp-ande än en gång om understöd att få övningar att använda för att kunna förändra vad du dagdrömmer om under dagen. Vi använder sannerligen vår föreställningsförmåga för att skapa den dröm vi lever i. Om vi inte är villiga att använda vår koncentration, fokus och föreställning till att förändra drömmen vi lever i, då kan vi se vad det leder till. Det kommer inte att bli några överraskningar. Vi måste förändra vårt drömarbete som ett kollektiv. Vi har viktigt arbete att utföra som drömmare och arbetet kan inte vänta.

Låt oss för att hedra vårt drömarbete göra en enkel ceremoni denna månad. Välj en dag för att utföra den, när du kan upprätthålla en avslappnad men fokuserad attityd, slut dina ögon och res in i de osynliga rikena. Gå stigen från det rum du reser eller mediterar i, så som vi har gjort de senaste par månaderna. Du kanske ser dig själv gå en stig som är omgiven av höga, vackra, starka och sunda träd. Jorden du beträder är fin och du stegar på rik mörk mylla. Du kan känna hur dina fotspår gör avtryck på jorden. Du lyssnar till skönheten i naturens ljud när du går framåt och du andas in de utsökta dofterna som platsens träd och växter utsöndrar, och ur luften som ger oss liv.

Växer där gräs? Vad finns det för andra naturvarelser på denna plats? Du kan till och med uppleva hur luften smakar. Uppmärksamma om det finns något vatten på platsen, och om du kan höra rinnande vatten. Känn styrkan i den nedgående solen och stjärnorna och månen börjar skina sitt vackra ljus.

Känn ditt hjärtslag när du går och bara uppmärksamma vad du känner. Vi har gett oss tid att öppna våra hjärtan i kärlek till varandra. Känn din förbindelse till en familj av likasinnade själar, som gör allt i deras makt för att tjäna andra och Jorden.

När du går vidare kommer du till en stor glänta. Använd din föreställningsförmåga för att se, känna, höra, lukta och smaka allt som är runt om dig i denna glänta. Stig fullt in i denna glänta i stället för att betrakta din resa/meditation/dagdröm som om det vore en film. Var här nu. Tacka alla hjäp-andar, som du fortgående arbetar med och som nu också är del av vår cirkel.

När du träder in i gläntan möts du av en bevakande ande som renar dig på spirituell nivå. Denna medkännande ande kanske renar dig med rökelse, eller en fjäder, eller sjunger över dig, eller berör ditt hår, eller viskar ett meddelande i ditt öra. Var öppen i vetskapen om att dessa andar vill hjälpa dig att känna dig fri från bördan av dina alldagliga tankar och bekymmer.

Märk hur elden brinner starkt i mitten av gläntan. Det är samma eld som sedan månader har brunnit och mottagit våra välsignelser för det vi önskar manifestera och de sår vi hoppas kunna transformera. Stig fram till elden och lyssna till dess sprakande ljud och känn lukten av dess rök. Sitt för en stund vid elden och be den om ett budskap. Eld är intelligent, levande och en sann källa till visdom. Dela med dig till elden om en dröm för dig själv och för Jorden, som du vill manifestera. Ge näring till elden med skönheten i denna dröm för allt liv.

Den 22 april är det fullmåne. Låt oss föreställa oss vårt gudomliga ljus, som vi tillsammans väver i regnbågens färger och som omsluter jorden och allt liv i kärlek. Utför din transfiguration med passion. Kombinera avsikt+kärlek+enighet+harmoni+koncentration+fokus+föreställning för att uppleva ditt gudomliga ljus och förena dig och smält med detta ljus samman med andra som gör detsamma.

De som är nya läsare av Transmutationsnyheterna kan få instruktioner för fullmånsceremonin under ”Creating A Human Web of Light” på denna hemsida.

Sandras kungörelser finns att ta del av på den engelska originalsidan.

Copyright 2016 Sandra Ingerman.  All rights reserved.Recommended Posts