Transmutatie Nieuws april 2016

We kunnen nog steeds ontwaken uit de destructieve dromen die gezamenlijk gedroomd worden. Maar dit kost enorm veel geestelijke concentratie en focus. Deze vorm van geestelijke energie die nodig is om de droom te veranderen is een sluimerende vaardigheid of een vaardigheid die niet altijd makkelijk is wanneer je leeft in een drukke cultuur zoals de onze.

Er kunnen stappen ondernomen worden om je concentratie en focus te versterken. En de natuur is zo’n geweldige leraar die ons helpt met het oefenen van spirituele “krachten” die in ons sluimeren. Ik kan je niet vaak genoeg vragen om meer tijd in de natuur door te brengen om te helen, om je bewustzijn te vergroten en om te leren hoe je bij je eigen paranormale gave kan komen. Ga naar buiten en begin met het oefenen van Goed Luisteren om te leren wat de aarde, de lucht, het water en het vuur met ons willen delen tijdens deze moeilijke tijd op de planeet.

Zorg ervoor dat je voordat je gaat reizen of mediteren je je goed voorbereid, zodat je je dagelijkse gedachten en bezigheden opzij kan zetten. Je zal de “ankers” naar je gewone gedachten moeten stoppen om diep genoeg te kunnen gaan om toegang te krijgen tot hulp en je spirituele werk te kunnen doen, dat nodig is om echte veranderingen en transformatie mogelijk te maken.

Deze maand nodig ik je uit om een sjamanistische reis of meditatie te doen in een gebied in de onzichtbare gebieden, wat het “Land van de Dromen” genoemd wordt. Je kan geestverruimende muziek opzetten en er naar luisteren en gewoon in je eigen innerlijke landschap duiken om dit gebied te vinden. Wanneer je in dit landschap bent vraag dan om een meester leraar of lerares van dromen te ontmoeten. Met de hulp van deze leraar vraag je of je kan zien wat jouw dagdromen bewerkstelligen. Kijk je huidige dagdromen volledig af om te zien wat de uiteindelijke uitkomst is. Dit is een heel verhelderende oefening. Overleg met deze wijze helpende sprit en vraag of hij je laat zien wat jij en ook de gemeenschap aan het dromen zijn en tot leven weken via je verbeeldingskracht. Overleg nog een keer met deze helpende spirit en vraag voor oefeningen om concentratie en focus te gebruiken om te veranderen waarover je, tijdens de dag, dagdroomt. We gebruiken echt onze verbeeldingskracht om de droom waarin we leven te maken. Als we niet geneigd zijn om onze concentratie, focus en verbeeldingskracht te gebruiken om de droom waarin we leven te veranderen, dan kan je zien wat er gaat gebeuren. Er zullen geen verassingen zijn. Het is nodig om als gemeenschap ons droomwerk naar een ander level te brengen. We hebben belangrijk werk te doen als dromers en het werk kan niet wachten.

Om ons droomwerk te eren houden we deze maand een eenvoudige ceremonie. Kies een dag uit wanneer je een ontspannen maar gelijk gefocuste houding kan vasthouden, en ga de onzichtbare gebieden in. Zoals we de laatste maanden gedaan hebben, loop je het pad van de kamer waaruit je journeyd of mediteert. Het kan zijn dat je ziet dat je op een pad loopt omgeven door grote, mooie, sterke en gezonde bomen. De aarde waar je op loopt is goed en je loopt in rijke donkere grond. Je kan voelen dat je voetstappen afdrukken maken in de aarde. Tijdens het lopen luister je naar de mooie geluiden in de natuur en ruik je de geuren van de plaatselijke bomen, planten en lucht die ons leven geven. Groeit er gras? Wat voor andere natuurwezens zijn er op deze plek? Je kan zelfs ervaren hoe de lucht smaakt. Kijk of er ergens in de buurt water is en of je water kan horen stromen. Voel de kracht van de zon terwijl ze ondergaat en de kracht van de sterren en de maan wanneer zij hun prachtige licht beginnen te laten schijnen.

Voel je hartslag terwijl je loopt en let op wat je voelt. We hebben de tijd genomen om onze harten in liefde voor elkaar, te openen. Voel je verbinding met een familie van gelijkgestemden die al het mogelijke doen om anderen en de Aarde te helpen.

Terwijl je doorloopt kom je bij een grote open vlakte. Gebruik je verbeelding om te zien, voelen, horen, ruiken en proeven wat er allemaal om je heen is in deze ruimte. Wees volledig aanwezig in deze plek in plaats van dat je naar je journey/meditatie/dagdroom kijkt zoals je naar een film kijkt. Wees hier nu aanwezig. Bedank al de helpende spirits waar je mee werkt die nu ook een deel van onze cirkel zijn.

Wanneer je de open plek betreed wordt je opgewacht door een beschermengel die je op spiritueel niveau zal reinigen. Deze liefdevolle spirit reinigt je misschien met wierrook of met een veer of zingt over je, of raakt je haar aan, of fluistert een boodschap in je oor. Sta open en weet dat dit helpende spirits zijn die je willen helpen zodat jij je los kan maken van de dagelijkse gedachten en zorgen.

Zie dat het vuur krachtig brand in het midden van deze plek. Dit is hetzelfde vuur dat al maanden brand, wat onze zegeningen die willen manifesteren en de wonden die willen transformeren, ontvangt. Loop naar het vuur en luister naar het geknetter en ruik de rook. Zit een tijdje bij het vuur en vraag om een boodschap. Vuur is intelligent, levend, en een bron van wijsheid. Deel met het vuur een droom voor jezelf en voor de planeet die je graag wilt zien uitkomen. Voedt het vuur met de schoonheid van deze droom voor alles wat leeft.

De volle maan is 22 april. Verbeeld je dat we ons goddelijke licht samen weven in regenboogkleuren die de aarde en alles wat leeft liefdevol omarmt. Doe je transfiguratie met passie. Combineer intentie + liefde + eenheid + harmonie + concentratie + focus + verbeelding om je goddelijke licht te ervaren en verbind en wordt één met het licht met anderen die hetzelfde doen.

Voor de nieuwe lezers van het Transmutatie Nieuws klik op Creating A Human Web of Light op de homepage.

Recommended Posts