Transmutatie nieuws oktober 2023

Ik heb een lange geschiedenis met drugs. Ik begon als jonge tiener met LSD, mescaline, paddo’s en nog heel wat andere middelen. Later kwam daar ketamine en mdma bij tijdens mijn spirituele ontdekkingstocht. Mijn ervaringen met geest verruimde middelen hebben me een hele andere kijk op de wereld gegeven.

Ik was een van de gelukkige, geloof ik,  die nooit een nare ervaring heeft gehad. Ik heb altijd met heilige plant medicijnen gewerkt uit de natuur of tijdens een Gratefuk Dead concert. Ik heb alleen eenheid en onvoorwaardelijke liefde ervaren van de Bron. Ik werd volledig telepathisch en soms kon ik de gedachten van mensen lezen.

Toen ik 30 werd merkte ik dat mijn lichaam zeer deed als ik uit deze geweldige spirituele reizen kwam. Soms zat ik 8 uur bij een rivier of had ik 16 km gelopen. Soms had ik me alleen gefocust op de muziek en het ritme van hemel waar alleen liefde was.

Voor mij onderstreept mijn ervaring het belang van bewustzijn en de behoefte aan een dieper begrip van onze plaats in de kosmos.

Toen ik 33 werd moest ik echt stoppen met het innemen van deze geest verruimende middelen. Ze hebben mijn leven en de weg die ik genomen heb, gevormd. Ik ben echt dankbaar voor de tijd  die ik gehad heb met de liefde van deze heilige bondgenoten.

In de jaren 80 moest er veel aan mijn gebit gebeuren. En mijn tandarts bood me lachgas aan. Natuurlijk zei ik ja.

Wat er toen gebeurde was geweldig. Ineens begonnen er heel veel spirits tegelijk heel snel  tegen me praten. Ze zeiden tegen me dat vanaf het moment ik gestopt was met de heilige medicijnen ze niet meer op de manier met me konden praten zoals ze wilde. Te veel ego en het dagelijks leven zaten in de weg waardoor ik de schoonheid van zo’n geweldige groep pratende spirits niet meer kon horen.

Eerst zeiden ze realiseer je je dat dit alleen een experiment was. Ze zeiden dat het experiment niet goed werkte en je begrijpt wat er moet gebeuren. Ik antwoorde dat ik begreep wat er in de toekomst moest gaan gebeuren. Natuurlijk heeft tijd geen waarde terwijl ik met deze spirituele bondgenoten was.

Wat ze vervolgens met mij deelde is iets waar ik elke dag aan denk. Ze vertelden me dat wanneer onze staat van bewustzijn verhoogd is, zeker als we heilige plant medicijnen gebruiken, we denken dat we een staat van werkelijkheid betreden. Maar wat ze vertelden is dat als iemand werkelijk door de sluier van illusie de werkelijkheid betreed, hun gedachten gelijk werkelijkheid zouden worden. Ze konden geen manier vinden om uit te leggen hoe snel we elke gedachten zouden kunnen omzetten in werkelijkheid in minder dan een biljoenste van een seconde.

En wie is in de staat van bewustzijn om in de staat van realiteit te komen zonder chaos te creëren?

Natuurlijk begreep ik dit. Hoe zou ik dat niet kunnen begrijpen?

Velen van ons doe onze spirituele oefeningen met het idee dat we dichtbij de werkelijkheid komen. Soms is het goed dat we terug kijken op het idee dat we in dit gigantische universum leven wat zoveel mysteries bevat. En om zelfs maar een mysterie kort te kunnen begrijpen is echt heel bijzonder.

Dit universum is altijd bezig om elke minuut te creëren. We denken dat we een nieuw seizoen beginnen maar de seizoenen veranderen eigenlijk elke dag. We kunnen dat zien als we naar de natuur kijken dat ze elk moment veranderd, niet alleen tijdens de herfst equinox en de zonnewende.

De seizoenen van ons leven veranderen ook elke dag. Verandering gebeurd als we allemaal mee drijven met de stroom van het leven, en je kan die levensstroom niet stoppen.

Onze belangrijkste lessen kunnen nu komen als je elke dag op de aarde gaat liggen en gaat opmerken wat dagelijks veranderd. Wat voel je, wat ruik je, kan je lichte veranderingen in kleuren van de planten en bomen om je heen zien? Zie je dat bepaalde trekvogels er op andere tijden zijn? Veranderd de kwaliteit van de lucht? En dan heb ik het niet over vervuiling, maar ja, vervuiling verminderd onze zintuigen. Hoe veranderen de wateren waar je leeft? Zie je dat de wateren zich verzetten of stromen ze rustig door? En hoe zie je veranderingen in het zonlicht de komende dagen, weken en maanden?

Als we ons volledig afstemmen op de natuur dan vinden we ons eigen ritme in het leven weer.  En op het moment dat we ons eigen levensritme weer vinden dan is er niets dat ons kan stoppen te dansen om het wonder van het leven. Wij zijn de rivier van het leven. En wanneer we in die stroom stappen en dansen met de veranderingen die elke seconden plaatsvinden geleid door ons prachtige universum, laat het ons nederig zijn en leidt het ertoe dat je wilt weten hoe je met de magie van het universum kunt werken. Want het universum  manifesteert elke dag geweldig magie.

Het idee dat we constant evolueren en veranderen, zoals de seizoenen en de natuur, is een krachtige herinnering aan de onderlinge verbondenheid tussen alle dingen. Het is waar dat als je je verbind met de natuur en haar altijd veranderende ritme ons kan helpen onze plek te vinden in het grote tapijt van het bestaan.

De magie van het universum omarmen en te dansen met zijn veranderingen is een mooie manier om het leven met eerbied en verwondering te benaderen. Mag je verdere reis gevuld zijn met verkenning, groei en een diepere verbinding met de mysteries van het bestaan.

Nog iets grappigs; mijn man zag een “zeldzame vogel” bij onze voederplaats. Woods nam er een foto van. Maar het was moeilijk om een foto te maken. We wilden laten zien dat de vogel een blauw kopje had om te laten zien dat een Geschilderde Schors een tijdelijke bezoeker was bij ons thuis. De vogel bleef ongeveer een week en vloog toen weg, hopelijk om zijn vrienden te vinden.

De vogelwinkel in de stad wilde dat mensen bij ons thuis langs konden komen en hier konden blijven/kamperen zodat ze de bijzonder vogel ook konden zien. Nou dat gaan we niet toestaan. Maar mijn man werd wel genoemd in onze lokale krant.

                               Painted Bunting

Op 14 augustus is er een UFO gezien bij een vogelvoer plaats in Old Santa Fe Trail! De prachtige vogel heeft verschillende kleuren een blauw kopje, met groene en rode veren op zijn lichaam, Ja een  geschilderde Schors is een zeldzame bezoeker in Sante Fe. Ze komen voor in Zuid-Midden Amerika en in de zuidoost kust waar ik mijn eerste Geschilderde Schors 27 jaar geleden heb gezien. Je vergeet nooit meer de tijd en plaats als je je eerste Geschilderde Schors tegenkomt. In New Mexico zijn er een paar verspreid te zien langs oever en woestijn struiken in het zuiden en oosten. Wat een zeldzame verassing  om er een in Sante Fe te zien!

De volle maan is op 28 Oktober. Laten we onze heilige en spirituele energieën samenbrengen in een universele bal van licht gevuld met de schittering van de Bron en de kracht van het universum. Laat ons briljante innerlijke licht dansen met het licht van het leven en iedereen vullen met het gevoel vastgehouden te worden in onvoorwaardelijke liefde.

Wanneer je het Transmutatie Nieuws voor de eerste keer leest is hier de link met de instructies voor de volle maan ceremonie.  https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/creating-a-human-web-of-life-dutch/

Announcements:

The One Year Shamanic Healing Practitioner Training will take place at the Chi Center beginning in April 2024. We will be sending out the announcement about this mid-October so stay tuned and watch for it in your email.  I am so excited. I never unpacked my supplies from the last workshop I taught in person, so I am ready to go.

I am delighted to let everyone know Shamanic Journeying: A Beginner’s Guide is out in Korean.

When I updated my app Transmutation to Healing Your Thoughts, I always knew it would only work for a limited time on some phones. And I shared this information at the time. With how fast phones are updating app creators have to keep updating apps. This was never a business for me. The app costs 1.99 for a lifetime, and I have put in over $40,000 creating these two apps.

This is all to say I just found out that as of last August 31 the app will no longer be available to be installed on devices with an Android version higher than version 6. The app will disappear from the App Store from anybody who uses a phone with Android higher than 6.

I am keeping my usual announcements out of this month’s column due to not wanting to take up too much space.

But please remember to watch The Shamans Cave. Renee Baribeau and I are in our fifth year of our podcast, and we keep getting stronger and more passionate about the topics we feel are important to discuss right now. For a schedule of our shows visit ShamansTV.com.

And if you are looking for a shamanic practitioner or teacher that I have trained, refer to, and believe in please visit www.shamanicteachers.com. Teachers and practitioners are working in person or remotely.

Sylvia Edwards has generously compiled a list of the ceremonies that have been shared so far on the Shamans Are Gardeners of Energy website. Below is a link to that page. Once there click on Resources and you will find all the past recordings with a description.

Thank you, Sylvia, for gifting us with this list:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

 

Renee Baribeau with whom I record the Shamans Cave podcast is teaching a new course. Renee is so creative and always comes up with exercises and practices no one else ever thinks of. Her work is truly unique. For more information on the course and what she is teaching please click on the link below. 

Finish the Year Strong: An Online Expedition Guided By Nature’s Wisdom and Renee Baribeau

Begins Wednesday, October 4th

https://thepracticalshaman.com/finish-the-year-strong-practical-shaman/

Mark Lewis Wagner gifts us with a true embodied experience of a world Mark imagines and dreams about. A world with less War and more Art, of human initiation. His vision, amazing artwork, the power of the journey by adding a soundtrack is simply brilliant! My heart was so touched by reading Graffiti Wars – When Art Saved the World. I know everyone who reads this will be amazed by the heart and art in this book, and the deeper medicine and meaning in the story being told.

Druidry, the ancient path of wisdom and insight that was forged in the heart of the British Isles, is a spiritual tradition like no other. Its lessons, veiled in the lore of the land and the cycle of the seasons, speak to our deepest selves, helping us navigate the turbulence of modern life so we can reconnect with the ageless wisdom of the Earth.

It’s intertwined with Celtic Shamanism, often encompassing shamanistic elements, such as journeying to other realms and communicating with the spirit world, in its rituals and teachings — highlighting the deep-seated spiritual bond between the Celts and their environment.

On Tuesday, September 12, Philip Carr-Gomm, an acclaimed expert in the fields of psychology and Druidry, guided participants into the mystical undercurrents of Druidry.

But you can still sign up for his course which begins October 4.

You can register here for Explore the Way of the Druid: Awaken Your Creative, Wise & Magical Self With a Powerful Tree Ally Practice: https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/ewd/ingerman

Most of us know the amazing power of Peter Levine’s work. Here is a course he is teaching Sounds True.

Body as Healer is an engaging and transformative six-month online course led by the esteemed Peter A. Levine, PhD. With his extensive experience spanning decades, Dr. Levine delves into the root cause of chronic pain that is often mysterious and difficult to diagnose. As the founder of the world-renowned Somatic Experiencing® approach to healing trauma, Peter has worked with thousands of people on their deepest and most intractable healing challenges.

https://www.soundstrue.com/store/#5d2e32ffc132

Margaret Paul has been an amazing ally in my life. I have worked with her personally and have gained so much help. She is really a true ally for all of us. I just love her.

 She is selling her Evergreen course so people can have access to her amazing Inner Bonding Practice.

Inner Bonding is a powerful and life-changing process that is the result of Dr. Margaret’s over 54 years of personal inner work and work with her clients.

I have taken this course and it helped me so much!

Link: https://innerbondingcourse.com 

 

THIS YEAR:

Relationships – The Source of Life and the Healing of Our Exhausted World

Online 09/22/2023 to 10/01/2023

https://summit.mathiasberner.de/

The free Inner Evolution Summit 2023 takes place from 09/22/2023 to 10/01/2023. 

Nearly 60 world-renowned doctors, healers, and scientists will share their extensive knowledge with you! I am a presenter on this most interesting summit.

We are looking forward to a summit that will offer solutions in these turbulent times. Solutions that are due now to make a mark.

The world is at a stage where we can reapply ancient knowledge in the light of science.

Healing that includes the human being and his soul will make a health industry superfluous that puts profit before the interests of the people. The materialistic world view is just leading itself “ad absurdum”. Thinking in the categories of “good and evil” is outdated and just shows us its helplessness.Glück, Fülle, Intuition und Wohlwollen werden dieses Vakuum ersetzen.

After this summit, you will know what you can do now for yourself and your fellow men.

You will get a vision of why we as humanity are standing here right now and what opportunity is being revealed.

Attending this summit will be of great help and enrichment to you, your colleagues, friends, and patients.

We have 11 wonderful English speakers with us and we will also be translating some German interviews into English.

There is also exciting and helpful bonus material such as studies, exercises, and meditation instructions, entire interviews are summarized in writing, and much more. 

Copyright Sandra Ingerman 2023. All rights reserved.

Recommended Posts