Transmutatie nieuws oktober 2020

Realiseer je alsjeblieft dat ik deze nieuwsbrief geschreven heb voordat de bosbranden in de west kust van de US uitbraken. Ik heb er over gedacht om erover te schrijven maar ik denk dat met alles wat ik in het verleden geschreven heb over de klimaatsverandering, is dat wat ik hier heb geschreven prima.

Degene onder ons die de nieuwbrief lezen zijn denk ik spiritueel diepe denkers die het vermogen hebben om patronen te zien. Toen ik Covid zag verschijnen, weet ik voor mijzelf dat de deur zich had geopend naar andere vormen van ontbinding.

Als je patronen observeert zoals ik dat doe is de deur naar ontbinding al geopend voor Covid.

Over de hele wereld vonden verwoestende klimatologische gebeurtenissen plaats. Twee die onze harten diep hebben geraakt en het nieuws haalden waren de branden in het Amazone gebied en in Australië. Maar er waren zoveel tragische gebeurtenissen die nooit in het nieuws verschenen zijn.

Al deze gebeurtenissen vroegen naar een nieuw normaal. Zijn we wakker geworden en luisteren we?

Toen Covid in ons collectief kwam werd er een nieuw normaal afgedwongen door de aarde en de krachten die er zijn.

Nu zien we hoe mensen wanhopig proberen om terug te keren naar hun “oude” comfortabele normaal dat geen verandering afdwong behalve als we individueel werden geraakt.

Ik vind het tegelijkertijd fascinerend en verdrietig om te zien. Nu worden de klimatologische gebeurtenissen zo ernstig wanneer zullen mensen daadwerkelijk normaal luisteren zodat we weten dat het er niet meer is. We moeten echt de oproep van de aarde en de hele natuur omarmen en beantwoorden.

In mijn eigen leven merk ik dat de geest tijd nodig heeft om de veranderingen te omarmen en te integreren. En vaak brengt ons dat naar een plaats van emotionele uitputting waar zelfzorg meer dan ooit nodig is.

Kijk deze maand naar manieren om niet alleen geestelijke maar ook emotionele rust te krijgen. Ga vaker en langer de natuur in. Wanneer het lawaai van het nieuws en de sociale media je nerveus maken, neem een pauze. Zoek spirituele oefeningen die voor jou regenereren. Creëer gebedsaltaren in je huis zodat je kan rusten in de heilige ruimte van je huis.

Ga door met je ceremonies van het loslaten van de pijnen, trauma’s en houdingen die je afhouden van het creëren van een leven in balans en gezonder leven. En doe vooral ook ceremonies waarbij je je zelf en anderen vergeeft en ga door met het dromen van een nieuwe droom voor de aarde.

Als je niet van jezelf kan houden dan zal er geen spirituele oefening zijn die bijdraagt aan heling van jezelf of van de planeet. We kwamen hier om de zelfde liefde te ervaren die de Schepper of creatieve krachten van het universum voor ons hebben. Liefde is de wet en we hebben deze spirituele wet op zoveel niveaus overtreden.

We moeten hier beginnen met het weven van een nieuwe droom voor de aarde. En ja het is belangrijk dat we elke dag een eervolle afsluitingsceremonie houden om elk levend wezen, die gestorven is, te bedanken voor hun unieke schoonheid die ze aan het levensweb hebben gegeven. En hun dan een mooie reis naar huis wensen vol gratie liefde en licht.

Ik doe dit elke dag. Doe hier alsjeblieft aan mee.

Onlangs gaf ik leraren die met mij trainden toestemming om online sjamanistische healing workshops te geven, iets waarvan ik zei dat ik het nooit zou goedkeuren. De reden is dat als je studenten niet kunt zien die healingswerk doen in workshops, de leraar niet kan kijken naar de vaardigheid van de student. Dit schept een situatie voor toekomstige klanten om gekwetst te worden.

Dus ik heb de leraren op die op mijn website vermeld staan toestemming geven om online lessen te geven aan 4-6 studenten, waarbij elke student het genezingswerk moet uitvoeren voor de groep, zodat ze geobserveerd worden en nuttige commentaren kunnen krijgen.

Dit was geen beslissing die ik wilde nemen, vooral met het probleem dat zoom uitputting nu een psychologisch label aan het worden is.

Maar er zijn mensen die soul retrieval, extraction, en psychopomp werk willen leren om anderen te helpen.

Meestal zullen leraren online workshops geven waar je leert de voorbereiding van reizen en healing werk tijdens een fysieke workshop met maskers op en het houden van afstand.

Hopelijk kunnen we terug naar de fysieke workshops want de online training mist een diepte wat de studenten een schat aan sjamanistische lessen laat missen die wel doorgegeven worden in de fysieke workshops maar die niet via online workshops doorgegeven kunnen worden.

Ik zie dit echt als een tijdelijke oplossing. En ik weet ook dat het werken op sjamanistische wijze in de loop van de jaren zal veranderen naarmate de omstandigheden een nieuwe manier van werken vereisen. Het sjamanisme is sinds het begin aan het veranderen en evolueren.

We hebben de prachtige zegening van twee keer de volle maan deze maand; op 1 en 31 oktober. Laten we onze spirituele energieën samenbrengen om een waar licht te zijn van al het leven op aarde. Als we geen licht web weven door en over de aarde wat voor nieuwe droom wordt dan gecreëerd als de wedergeboorte plaatsvindt. Laten we ons werk doen om het levensweb te versterken, want dit web is een fundament van het leven.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies voor onze volle maan ceremonie op de site: Een menselijk web van licht creëren

Recommended Posts