Transmtatie nieuws okotber 2017

We blijven alles en iedereen wat leeft die door stormen, vuur en aardbevingen getroffen zijn, in ons hart houden. We blijven hun allemaal in hun goddelijke kracht zien met de mogelijkheden om door de veranderingen te navigeren. We bedanken alles en iedereen die gestorven zijn tijdens deze rampen voor hun aanwezigheid op aarde en wensen jullie een mooie reis terug naar huis.

Vergeet niet dat een van de sleutels van ons werk is dat we niet proberen om het weer te veranderen en mee te doen met de mensen die denken dat ze moeder natuur naar hun hand kunnen zetten. In plaats daarvan is het nodig dat we ons spirituele werk doen en een leven leiden wat al het leven eert en respecteert. En gebruik maken van het principe van wederkerigheid zodat de aarde vriendelijk terug doet.

In september tijdens een sessie van mijn teleconferentie cursus voor de shift network, leerde ik aan de cursisten hoe ze een konden worden met een helpende spirit en door zijn of haar kon kijken in plaats van door de ogen van het ego te kijken. Ter demonstratie hoe ze een konden worden met een helpende spirit bracht ik mijn lerares, de godin Isis in. Ik had Isis gevraagd om met de groep te spreken over het onderwerp lijden. Het lijkt alsof zo veel vrienden en studenten de hoop verloren hebben. Dat ze vast gelopen zijn door naar zoveel lijden te kijken en door het trieste gedrag van mensen naar elkaar en naar alles wat leeft. Veel spirituele mensen van verschillende spirituele praktijken verliezen hoop en focus.

Ik vond dat de boodschap van Isis een hele sterke boodschap was en ik wilde deze met jullie allemaal delen misschien spreekt het je op een bepaald niveau aan. Ik deel alleen de hoofdzaak van haar boodschap:

‘Er zijn ontelbaar veel planeten en dimensies waar spirits incarneren om te leren en om zich te ontwikkelen.

Hier op aarde ben je geboren om liefde, licht en vreugde te ervaren. Maar de les was eerst om te leren lijden zodat je daarna voorbij die dimensie komt waarbij je in jezelf (niet buiten jezelf) je innerlijke gevoel van liefde en bron van vreugde kan ervaren. Eigenlijk is vreugde niet de juiste vibratie, in werkelijkheid is het gelukzaligheid wat je spirit voelt.

In jullie wereld leraren, inclusief in je eigen, vind de moed op je hart te openen naar de spirit van liefde.

Maar deze les in niet correct op hart niveau waar je gevraagd bent om je mee te verbinden.

Want de focus is op je lichamelijke hart die simpel gezegd een deel van je ego is. En zo veel van jullie ervaren en zien lijden wat op een evolutionair level je gevoel van compassie uitbreid. Het neemt je zo diep je menselijkheid in. Maar je bent nog steeds gevangen in de energie, de vibratie, de frequentie van lijden en dat is de energie die je voed in de wereld. En omdat je de energie van lijden draagt worden zoveel mensen ziek.

Jullie zijn nu letterlijk en metaforisch open gebroken in diepste plaats binnen in je waar al de kennis en wijsheid op jullie ligt te wachten om te leren wanneer je dieper in je menselijkheid gaat.

Achter je lichamelijke hart is een spiritueel hart. Je hoeft niet zo diep naar binnen te reizen om je er mee te verbinden. Er is door veel goeroes, mystici en spirituele leraren over gesproken.

En dit spirituele hart – die een is met de De Bron, vreugde, gelukzaligheid en onvoorwaardelijke liefde voor alles wat leeft, kent geen lijden. Het kent gelukzaligheid, het kent onvoorwaardelijke liefde, maar heeft geen ervaring met het lijden op deze aarde.

In het land van de dromen zie ik miljoenen ego’s de illusie dromen die jullie zien zoals die telkens weer op aarde gecreëerd wordt.

Ga weg uit dit land van de dromen en ga naar het land van dromen waar de geëvolueerde spirituele wezens dromen over vreugde en liefde in de wereld.

Je bent en zit gevangen in je ego. Ga voorbij de dimensionale realiteit van je ego naar je spirituele hart waar je alleen etherische vreugde, gelukzaligheid, onvoorwaardelijke liefde en het licht van de Bron ervaart.

Je leeft in een nieuwe tijd en nieuwe evolutie op aarde. Laat je huidige rol in het levensspel vallen. Stap in het leven van een ontwaakt spiritueel wezen. Je blijf proberen je vibratie en frequentie te verhogen wanneer het nodig s om van een hogere vibratie en frequentie te werken.

Ik hou je in mijn armen en zeg je dat je meer keuzes hebt dan je weet. Je kan veranderen naar een hoger bewustzijn.”

Luister deze maand naar sjamanistische of meditatie muziek of ga naar buiten de natuur in. Verbeeld je dat je gelijk voorbij je lichamelijk hart naar je spirituele hart reist. Het is een plaat waar goddelijke liefde, licht en gelukzaligheid vandaan komt. Breng je klachten naar je spirituele hart en ervaar hoe snel ze worden getransmuteerd en getransformeerd naar het licht.

Ga door met je transfiguratie werk en laat het licht uit je spirituele hart schijnen. Ben een wezen van liefde terwijl je hart pure en onvoorwaardelijke liefde uitstraalt.

In vorige edities van de transmutatie nieuws heb ik geschreven over het reizen naar het land van de dromen zoals ik in mijn boek Walking in Light: The Everyday Empowerment of Shamanic Life, heb geschreven.

Je kan een reis of meditatie doen waarin je vraagt om meegenomen te worden naar het land van de dromen waar een geëvolueerde spirituele gemeenschap van mensen over de hele wereld zich concentreren op het ervaren van dromen waar alleen de meest positieve, mooie en ontzagwekkende dromen voor de planeet worden gedroomd. Neem plaats in deze kring van dromers en doe je werk.

De volle maan is op 5 oktober. Dit is een mooie tijd om de planten die we hebben gepland met onze zaadjes van woorden, gedachten, dromen te blijven “oogsten” en om ons licht de wereld in te blijven schijnen.

Laten we op deze dag samenkomen. Doe je voorbereidende werk om je dagelijks gedachten en klachten achter je te laten. Reis naar binnen naar je spirituele hart, naar de plaats van je innerlijke sterrenlicht, zonlicht, vlam en schijn immense grote golven van licht wat verbinding maakt met alles in onze kring terwijl we alles wat leeft met liefde en licht voeden. We stralen licht de aarde in en we stralen licht over de aarde zodat we een geweldig web van licht creëren.

Als je een nieuwe lezer bent van het transmutatie nieuws, welkom in onze kring. Je kan meer lezen over onze volle maan ceremonies op de homepage link Een menselijk web van licht creëren.

Verhaal van de maand:

Anne schreef:

“Sandra,

Over wat je schrijft over het gewoon een liefdevol wezen te zijn; gaat ver.

ik heb verdeeldheid verbannen als een energie die andere ervaren omdat ze in hun eigen systeem dingen moeten verwerken.

Ik geef er geen aandacht aan maar ik kijk liever vooruit en ben aardig naar anderen in alle situaties. Familie, mensen in de supermarkt en naar iedereen die ik tegen kom. Vrolijk en ontspannen zijn en gewoon naar andere mensen luisteren is de sleutel.

Je hoeft geen commentaar te geven, problemen op te lossen of erbij betrokken te raken. Ik heb moeilijke situaties onmiddellijk zien veranderen door dit te doen en het gaat door.

Ik heb gezinsleden die door moeilijke periode heen gaan. Ik geef ze complimenten over dat ze sterk zijn, luister naar ze en blijf in het algemeen vrolijk en makkelijk in de omgang met ze en dat maakt het voor hun makkelijker.

Ik ga er verder in door dagelijks mijn intentie te zetten “”Voor alles wat ik tegenkom en alles wat ik doe is voor het hoogste goed voor alles in alle richtingen van tijd en ruimte en alle dimensies.”

Blijf je goede werk doen. Alles komt goed. Dit is gewoon een moeilijke tijd. We komen er doorheen.

Groetjes, Anne”

Dank je Anne dat je deze boodschap met ons wilde delen.

Recommended Posts