Transmutatie Nieuws november 2016

Het Transmutatie Nieuws nummer van november zal vóór de presidentsverkiezing in de VS in je inbox liggen. Dus dan weten we nog niet wat de uitslag is. Wat we wel weten is dat de campagne nogal verontrustend is. Er is zoveel aan de hand en dan is het werkelijk verbazingwekkend hoe de campagne verloopt.

Wij hebben over de hele wereld lezers van het Transmutatie Nieuws. En hoewel je wellicht niet verbonden voelt met de verkiezingen hier in de VS, de uitslag zal een effect hebben op de hele wereld.

Wat er ook gebeurt in die verkiezingen onthoud aub:
blijf gefocust
blijf positief
blijf jezelf

Laten we op de rails blijven met ons werk. We moeten onszelf niet toestaan afgeleid te worden.

Als ik voel dat dat nodig is zal ik een inspirerende mail sturen na de verkiezingen. En ik zal natuurlijk iets op FaceBook zetten.

En dan vieren de mensen in de VS in november Thanksgiving. Ieder jaar schrijf ik hetzelfde en dat zal ik blijven doen. Het leven vieren is iets dat we eigenlijk iedere dag zouden moeten doen. Het zou in ons dagelijkse bezinningsmomenten ingebakken moeten zitten. Want leven is een ceremonie. En een van de fundamentele elementen van iedere ceremonie is dankbaarheid.

Om de natuurlijke staat van wederkerigheid te ervaren moet iedere dag een dankdag zijn. We moeten iedere dag opstaan en beginnen met te danken voor ons leven. En dan moeten we diep in onszelf in ons hart rijken en vanuit die plek van waardering voor al wat leeft in het levensweb verklaren waarvoor we dankbaar zijn. Ik sta altijd op en bedank de spirit van het land waar ik woon, de help-voorouders van het land en mijn eigen voorouders voor mijn leven. Vervolgens dank ik Aarde, Lucht, Water en Vuur dat zij dat geven waardoor wij kunnen bloeien. Ik eer de natuurwezens die in alle elementen leven. En ik eer het verborgen volk dat met ons voor deze Aarde zorgt. Stel je eens voor de mogelijkheden als iedereen in deze wereld dit dagelijks zou doen. Verbeeld je eens hoe het leven hier zou veranderen.

Als zo’n enorm collectief deze maand op dankzeggen focust kunnen we als we daarin meedoen de kracht van liefde en licht opladen.

We kunnen met een nog grotere kracht onze volle maan ceremonie (Een Menselijk Web van Licht Creëren) doen. De volle maan valt op 14 november. Laten we beginnen met energie op te bouwen van liefde en licht wat een schitterende levendige werkelijkheid van een nieuwe droom voor de Aarde en al wat leeft creëert. Laten we ons licht, onze liefde en dankbaarheid uitstralen terwijl we een web van licht weven in en over de gehele wereld.

Voor de nieuwe lezers van Transmutatie Nieuws zie de website: Een Menselijk Web van Licht Creëren geeft de instructies voor onze volle maan ceremonie.

Deze maand wil ik graag voorstellen dat we allemaal een ratel maken die we kunnen gebruiken in ons energieveld en om de kracht op te roepen van onze wereldwijde gemeenschap. We kennen de exponentiële kracht die kan voortkomen uit de focus van een sterke gemeenschap op het helen van anderen, van al wat leeft en van de planeet.

Veel spirituele tradities gebruiken deze kracht van een gemeenschap om heling te ondersteunen. Bijvoorbeeld zijn er ChiGong trainers die je leren hoe je het totale chi-veld kan raken dat gecreëerd is door duizenden practitioners die eraan werken zichzelf te helen en ook om in staat te zijn helende energie te focussen voor de planeet.

In ons werk focussen we ook onze spirituele energie om een krachtig veld van licht en liefde te creëren om zo al wat leeft en de Aarde te dienen.

Er zijn zoveel voorbeelden van verschillende spirituele tradities die gebruik maken van een sterk collectief.

Ik nodig je uit om een ratel te maken die je kan bestemmen als spiritueel gereedschap om daarmee onze wereldwijde gemeenschap te voeden met licht en liefde.

Je kan een heel eenvoudige ratel maken bijvoorbeeld door een lege fles te nemen en die deels te vullen met wat zaden, of kristallen, of kleine steentjes, of maïs. Je kan ook een meer bewerkte ratel maken. Als je meer dan één ratel hebt, kan je er één bestemmen om het werk van onze gemeenschap te ondersteunen.

Bewaar deze ratel op je altaar thuis. En pak hem iedere dag op en schud hem denkend aan onze wereldwijde cirkel, liefde en licht uitstralend naar anderen in onze cirkel, practitioners die op een andere manier werken om voor het levensweb en de Aarde te bidden, en natuurlijk naar de Aarde zelf.

Als je dit dagelijks doet zal je het tastbare veld voelen dat door ons allemaal samen gecreëerd wordt. En juist dit simpele ratelen terwijl we focussen op degenen die de Aarde dienen, zal het collectieve energie veld versterken dat oneindige kracht heeft om verandering en transformatie te creëren.

Copyright 2016 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts