Transmutatie Nieuws mei 2024

Ik heb op een aantal podcasts gesprokene over het nieuwe boek van mij en Llyn Robert Walking Through Darkness: A Nature-Based Path to Navigating Suffering and Loss.

Er staan wel echt diepgaande lessen in dit boek over donkerte, wanneer te vechten, je overgeven, of aanvaarden. En natuurlijk wilden sommige interviewers op deze uiterst relevante thema’s ingaan. Maar ik merkte dat ik ieder interview terugvoerde naar het eerste hoofdstuk dat gaat over onszelf in onze eigen kracht zetten door op onze intuïtie af te gaan bij het nemen van beslissingen over onze gezondheid en ons leven.

Want hoe kan je ook maar beginnen te benaderen de diepere mysteries van het leven zonder eerst naar je intuïtie en je hart te luisteren in plaats van naar je hoofd.

In één podcast vertel ik dat als ik op social media ga dat voelt alsof ik naar het Carnaval ga waar mijn ouders me mee naar toe namen toen ik klein was. Ik weet dat ik ook mijn boeken en audio’s promoot. Er zijn zoveel stemmen die hun product aanprijzen en beloftes doen die iedereen in de verkoopwereld wel moet doen.

Maar de grootste vergissing die ik heb gemaakt tijdens mijn meest intense initiatie is wel niet te luisteren naar mijn eigen lichaam. Ik gaf mijn kracht weg aan dokters, allerlei healers, psychics, shamans, technologische snufjes, supplementen enzovoort enzovoort.

Ik had het zo druk naar anderen te luisteren dat ik niet meer kon horen wat mijn innerlijke stem zei en waar mijn lichaam naar vroeg. En toen ik ging luisteren, merkte ik dat mijn symptomen begonnen te veranderen. Het is werkelijk buitengewoon de tekenen en synchroniciteiten die begonnen te komen door naar mijn lichaam te luisteren.

Ik begon zelfs aan mijn geestesgesteldheid te twijfelen door al die andere stemmen in mijn hoofd – neem dit product, stop met werken, blijf werken, ga wandelen, ga niet wandelen, doe oefeningen, geen oefeningen, je leeft niet goed, verwijten, veroordelingen -. Ik kreeg zoveel tegenstrijdige adviezen dat ik aan mijn eigen gezond verstand begon te twijfelen, omdat ik mezelf niet meer kon horen. En mijn intuïtie was altijd mijn sterkste punt, en nu negeerde ik dat juist. Niet in staat mijn eigen stem te horen maakte dat ik me totaal van mijn anker losgeslagen voelde en niet gesteund. Ik kreeg wel veel steun, maar niet de goede.

Ik heb nergens spijt van aangezien het me uiteindelijk bracht naar mezelf te luisteren en de donkere keerzijde te zien van de allopathische, functionele en spirituele wereld van medicijnen en heling. Ik voel dat ik nu alles aankan met alle teachings van Medicine for the Earth. Ik ben nooit opgehouden deze oefeningen te doen. Het was alleen zo dat ik ze niet de kracht gaf om mijn problemen te transformeren. Als ik me volledig had gegeven zoals van vóór deze recente initiatie, zou ik er nu totaal anders bijzitten.

Er is zoveel fake nieuws in alle soorten nieuws en in de medische wereld. Zoveel mensen die sensitief en psychic zijn die het moeilijk hebben hun gezondheid op alle niveaus te bewaren door alle uitdagingen die we persoonlijk en collectief ondergaan.

De enige manier om daar uit te komen is er doorheen. En de enige manier die ik ken om er doorheen te gaan is te luisteren naar mijn eigen innerstem. Die stuurt me nooit weg van de waarheid en die brengt me altijd terug naar mijn diepe verbondenheid met mijzelf en met de natuur binnen en buiten. Mijn intuïtie heeft me door de meest ongelooflijke uitdagingen, enkele zelfs levensbedreigend, geleid.

En nu heb ik die meer dan ooit nodig. En ik geloof dat dat voor ons allemaal geldt.

Er is een hoop geklets en lawaai van al degenen die meer weten dan jij nu. Maar jij alleen weet wat goed is voor jou! Vertrouw op jezelf. Ik geloof dat dat ons er doorheen helpt.

Ik denk dat vertrouwen op onze intuïtie de eerste stap is voor we positieve veranderingen en keuzes kunnen maken in ons leven.

Ik weet dat de inner spirit en intuïtie van sommigen hen dieper in contact brengt met de Aarde en de elementen van de natuur door verwildering en het creëren van natuurlijke landschappen zodat wezens daar in harmonie en liefde kunnen leven. Er zijn mensen die oude manieren leren van tuinieren, koken en gezond voedsel maken. Dat is wat hun intuïtie hen vertelt. En dan zijn er wiens intuïtie ze volop in de politiek en milieu doen belanden en zij worden activisten vanuit een spiritueel perspectief. En we hebben onze gemeenschap die van reizen houdt en vindt dat dit de tijd is om de wereld te zien.

Toen we allemaal overal te maken hadden met lockdowns, belde een oudste van Santa Clara Pueblo uit Nieuw Mexico me regelmatig op en zei: “Vertel de mensen een eenvoudig leven te leven”. Ik denk dat we allemaal wel weten wat dat betekent. En als we allemaal leren onze intuïtie te vertrouwen, brengt dat ons altijd naar een eenvoudiger leven, want daarin ligt gezondheid.

Het is interessant te zien wat voor rol mensen aannemen als we onze authentieke zelf ontdekken door oefening of goed luisteren.

Eigenlijk kan je het niet fout doen momenteel want alles wat ons overkomt, helpt ons groeien!

In 2019 kreeg ik deze inspiratie”

“Een ceremonie creëert energetische bouwstenen om dichter bij onze dromen te komen. Eén ceremonie doet dat misschien nog niet, tenzij het is voorbestemd dat het voor jou je tijd is voor een wonder.

Je moet een landschap creëren om een nieuwe structuur te bouwen door energetisch te tuinieren en te verzorgen. De grond klaarmaken en dan een ceremonie om energetische bouwstenen te blijven maken die na een tijdje ontwikkelen naar een mooie vorm en een tastbaar landschap.

Onthoud dat shamans de wieders van energie zijn en dat doen ze dan ook. En zij creëren deze bouwstenen terwijl ze bezweringen zingen – vibraties die zorgen voor nieuwe energetische vormen.”

Het is volle maan op 23 mei. Ik weet van velen mediteerden bij de nieuwe maan en de zonsverduistering, en velen transfigureerden. Transfiguratie creëert licht achter de uitdagingen. Het licht brengt ons altijd thuis bij onze echte authentieke zelf als zaad van de scheppende krachten.

Sta jezelf toe je volledig in je eigen goddelijk licht te storten en neem het licht op en laat het in al je cellen stromen. Denk aan een super helder lichtpuntje, breng het naar die plek in jouw lichaam die moet helen en laat het groeien.

En laat dan jouw licht zo bijzonder groeien dat het ook door iedere cel van de planeet stroomt.

Ben je nieuw hier voor onze volle maan ceremonie lees dan op de homepage onder Dutch Ceremonies de instructies voor ‘Creating A Human Web Of Light’

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/dutch/dutch-ceremonies/

Ik heb heel veel aankondigingen te doen door de podcasts om Walking Through Darkness te promoten en ook over projecten van collega’s, wier werk ik erg bewonder.

Ik begon met het Transmutatie nieuws om kennis met jullie te delen, niet voor promotie. Maar ik ben ook blij deel uit te maken van een gemeenschap die elkaars werk steunt. Dus voel je niet verplicht de aankondigingen te lezen als je niet geïnteresseerd bent in andere evenementen.

Aankondigingen:

*webinars

*links

*podcast

*teachers training

*workshops

*books

Announcements:

I do have a lot of announcements this month. Some are old and some are new. I will move some of the older announcements out for this month, so the page is not so long.

I am teaching a short webinar on shamanic journeying for the Theosophical on June 22. In our short time together, I will teach how to journey to the Lower World, The Middle World, and the Upper World. People will leave with an introduction to the practice of direct revelation that they can utilize for the rest of your life. https://www.theosophical.org/program/webinars/experiencing-the-shamanic-journey

🌹

I am delighted to teach a webinar hosted by Shamans Portal on July 17. The webinar will be on tools for working through initiations. It is based on my new book Walking Through Darkness and will be very experiential. I am excited about sharing the work with the shamanic community.
https://shamanportal.org/tools-for-working-through-initiations-and-dark-times-with-sandra-ingerman-hosted-by-itzhak-beery/

🌹

Links to check out:

My true passion is about uplifting our shamanic community. I know the challenges we are all facing. But  what I learned in going through my initiations is that it is important not to sit down in the dark but to keep moving forward.

To keep moving forward we need to be inspired to remember the beauty of nature and the gifts of being alive no matter how challenging it can be at times. And when we learn how to love ourselves and honor our self-worth our sense of purpose keeps moving us forward.

Being inspired isn’t ignoring the injustices of the world. By feeding on positive images, words, feelings we do more for our immune system and let go of inflammation then any medical advice will help you with.

There are now four FB pages that have inspiration for you.

A beautiful FB page is Shamans Are Gardeners of Energy. Here you will find photos and writings only to uplift and inspire. To join this FB group Shamans Are Gardeners of Energy, go to: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. The password is “Transfiguration”. “

🌹

On my Author’s Page we have posting quotes and teachings from my work of over 43 years in teaching and practicing shamanism.

The link for this page http://www.facebook.com/SandraIngerman

For my Instagram account it is @ingermansandra

Next most of you know that I train brilliant shamanic practitioners and teachers. And now we have a page where our practitioners and teachers can introduce themselves to you. They will share quotes, videos, articles, inspirations on this page.

Shamanic Teachers: https://www.facebook.com/shamanicteachers?mibextid=LQQJ4d

Shamanic Teachers:  https://www.instagram.com/shamanicteachers

And then as you know Renee Baribeau and I have a podcast titled the Shamans Cave. And we are posting clips of our shows and you can comment here.

The Shamans Cave: https://www.facebook.com/theshamanscave?mibextid=LQQJ4d

Shaman’s Cave: https://www.instagram.com/theshamanscave

I hope that these resources will keep you working to your deepest levels and at the same time being blessed.

🌹

Please note I will be leading a Two-Year Teacher Training in Shamanism and Shamanic Healing in 2025 and 2026. I already have the dates held at the Chi Center. The course includes training teachers to teach students to journey, the Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light Training, Extraction, Death and Dying and Soul Retrieval.

If you believe you are interested in this training, please start getting your prerequisites now! You need to have experience with all this work before being accepted into the training. We have no applications yet. I am just giving you information about an exciting future opportunity.

All prerequisites need to be taken with me or one of my trusted teachers on www.shamanictetachers.com. Teachers and practitioners are working in person or remotely. Practitioners are for you if you need healing and the teachers have all been instructed on teaching trainings.

Two teachers are specifically scheduling trainings to teach the prerequisites for my Teacher Training. Juniper Stokes http://alchemessence.com/. Juniper’s email address is alchemessence@gmail.com. And also there is Garrett Jackson. Garrett’s email address is GarrettpJackson@gmail.com and his website is  www.garrettpjackson.com.  Garrett will be giving some discounts on his courses. Juniper and Garrett are both amazing and bring new thoughts and perspectives to the work. I am excited for those of you who step into the work.

🌹

Wind Knots for Abundance & Prosperity: Navigating Change with Ancient Wisdom

This online workshop invites you on a transformative journey with Renee Baribeau, The Practical Shaman, to discover the powerful art of tying wind knots. Once a treasured secret amongst Lapp sailors and wind witches, who created these powerful talismans for guidance, favorable voyages and goal manifestation, wind knots remain in perfect timing for our era of global upheaval and profound imbalance.

https://www.collegeofpsychicstudies.co.uk/workshops/shamanic-healing/wind-knots-for-abundance-and-prosperity-navigating-change-with-ancient-wisdom/?id=4988

🌹

Years ago, Judith Orloff would visit Santa Fe, and I got to know her. She is really a wonderful woman who really has a lot to teach about empathy.  Judith Orloff MD’s new book “The Genius of Empathy” she writes how empathy and being an empath has the transformative power to heal ourselves, strengthen our relationships, and help heal the world. Empathy is the medicine the world needs. More information at https://drjudithorloff.com/order-confirmed/genius-of-empathy-book-launch/

🌹

I really love Suzanne Geismann’s work. I think she brings true magic into her work creating big transformations for people. I am a true fan!! She has a new book ‘The Awakened Way, Making the Shift to a Divinely Guided Life’

Combining practical tools with powerful evidence and real-world examples, The Awakened Way demonstrates how living a divinely guided life can help anyone.  Long-time seekers (or those just starting the journey) who are committed to living from a higher perspective will find answers in this book.  People deeply grieving the loss of a loved one and desperate to know they still exist will experience the beauty of hope.  Those feeling the weight of despair will gain deeper insight from which joy will start to emerge and become a way of life. The book provides a template for permanent personal transformation, guiding readers from an emptiness that can’t be filled to a fullness that can’t be contained!

The Awakened Way is a ‘how-to guide’ with practical tools, techniques, and evidence to help people lift out of the emotional & physical confines of their earthly circumstances and see life from their Soul’s perspective – where a sense of calm, objectivity and even JOY prevails!

Go to www.theawakenedway.org to learn how to pre-order the book and receive free gifts as Suzanne’s personal ‘thank you!’

And to add to the announcement I did a wonderful interview with Suzanne on her podcast for Walking Through Darkness. It is really a good interview!! You can watch it here: https://youtu.be/u_H0fMXVSdw?si=mQZgx1bK0TJ5dqk-

🌹

“The Sacred Web” by Angell Deer is a transformative guide that invites you into the realm of Shamanic wisdom, guiding you in creating and nurturing your sacred shamanic space to mirror the depth of your spiritual journey. 

This book offers a deep dive into the essence of sacred spaces, providing practical advice on choosing locations, decorating with elemental symbols, and incorporating sacred objects to enhance your spiritual connection. 

Through inspirational examples, it serves as a short but wisdom-packed companion for those seeking personal growth, deeper spirituality, and a harmonious blend with the natural and spiritual worlds. 

With its blend of ancient wisdom and practical tips, “The Sacred Web” empowers readers to transform their living spaces into resonating sanctuaries of peace, meditation, and spiritual connection, fostering personal evolution and a deeper bond with the cosmos.

And I had a chance to be on Angell Deer’s podcast to speak about Walking Through Darkness. This is the first podcast I have been on where someone let me talk about my experience.

Angell Deer posts on some of my FB pages. And I always appreciate the wisdom he offers.

We agreed to do a podcast on my new book Walking Through Darkness: A Nature- Based Path to Navigating Suffering and Loss.

Our interview together was right before the spring equinox so what a great time to share it with you.

Here are links if you would like to watch our interview.

Here is the YouTube Link 

https://www.youtube.com/watch?v=sfiZT4StcOk

And here is the Podcast Link (the page has link to all podcast platform)

https://www.thesanctuaryheal.com/podcast

🌹

And one more podcast!  I had the wonderful opportunity to be interviewed by Valeria from Fit for Joy. We did the interview on Walking Through Darkness. Valeria has a lot of wisdom and I look forward to working with her in the future talking about some other topics as we both could see how deep we both go into the mysteries.

Here is a link to the interview:

https://fitforjoy.org/guests1/sandra-ingerman

 

The Shift Network is putting on some interesting certification courses for therapists who are looking to use psychedelics in their treatments. Back “in the day” MDMA was legal while I was a LMFT and still doing couple’s therapy. You did not need a certification to use it. MDMA was a substance anyone could get for any reason.

I did use it for some of my couples that were in therapy with me. The experiences did create some big breakthroughs, but I have always found that using psychedelics you need to do a lot of work to make practical all the beautiful experiences and guidance you receive. They can open doors but then you still have to do the hard work. That is my opinion that I have been sharing on psychedelic summits due to my ongoing experiences using them in my younger years.

But I realize that this is where therapy is going today, and I can see the benefit of working with someone trained to help integrate the experience.

So I agreed to promote this new Shift Network training:

Explore MDMA to Heal Relationships With Heart-to-Heart Communication: Introducing an 8-Month Training to Facilitate MDMA Sessions for Couples

A Free Video Event With Psychotherapist, Speaker & Author Jonathan Robinson, MA, MFT Thursday, May 9, 2024 at 5:30pm Pacific

Experience a groundbreaking approach to transforming relationships with MDMA-assisted therapeutic strategies, delivered safely over the internet.

This workshop has the potential to be beneficial for everyone, including therapists who want to learn how to use MDMA to help couples and want to add this modality to their healing toolkit once it becomes legal… couples who are having trouble in their relationship or are on the brink of divorce… couples who simply want to improve and refresh their relationship… or single folks who have had a few painful relationships and want to heal their wounds and learn new skills. Please note this training is for 30 weeks.

Please click on this link to learn more:

 https://shiftnetwork.isrefer.com/go/hrhhSI/ingerman/

Copyright 2024 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts