Transmutatie Nieuw Mei 2019

Ik hou van de maand mei. Er is in mei een energie in de natuur die zo fijn aanvoelt. Ik voel elke keer vrede als deze maand begint. Misschien heeft het woord “mei” een bepaalde vibratie die me aanspreekt.

Toen ik in het begin Soul Retrievals gaf en er les in ging geven vertelde ik gedetailleerd aan mijn cliënten wat de rede was dat hun ziel ze had verlaten. Ik zag de kleding de ze droegen op het moment van het trauma. En dit werd ook bevestigd door de cliënt zelf. Ik ontving lange boodschappen over het trauma en daarna helende verhalen over de gift die het teruggekeerde zielsdeel weer terugbracht bij mijn cliënt.

In de loop van de tijd kwam ik erachter dat cliënten en leerlingen vast bleven zitten in de verhalen in plaats van zich te focussen op het absorberen van het licht, de kracht en de gave van het terug gekomen zielsdeel.

In die tijd was er niemand nog op internet. Dus elke 6 maanden schreef ik Soul Retrieval nieuwsbrieven en stuurde die naar mijn leerlingen die zich daarvoor hadden aangemeld. Ik voegde altijd een nieuw voorwoord en nawoord bij mijn boek Soul Retrieval: Herenig al je zielsdelen.

In een nieuwsbrief schreef ik over dit onderwerp en het advies van mijn spirit helpers hoe je dit kan veranderen. Ze stopten met het geven van de details van een gebeurtenis in het verleden waarin de client kon vastlopen. In plaats daarvan begonnen mijn helpende spirits zich te focussen op de helende verhalen van de gave die teruggebracht werd en op wat de cliënt zich kon verheugen.

Want in de tijd waarin we leven hebben we niet nog meer trauma’s nodig die ons vasthouden aan het verleden. Een Soul Retrieval brengt de essentie terug die de levendige gezondheid van de cliënt terug brengt. Het is de energie die terugkomt, niet de woorden of het verhaal wat de positieve veranderingen teweeg brengt in het leven van een cliënt.

Ik schreef over deze verandering in mijn werk in mijn soul retrieval nieuwsbrief en ik was verbaasd over alle antwoorden die ik kreeg. In dezelfde tijd dat ik mijn werkwijze veranderde werden de meeste van mijn studenten ook geleid om hun werkwijze te veranderen. We hadden allemaal tegelijk deze begeleiding ontvangen! Het is verbazingwekkend hoe de helpende spirits werken!

Dit was een belangrijke boodschap en les voor mij terwijl wij oude spirituele methodes in onze moderne cultuur toepassen. We kunnen vast komen te zitten in onze hoofden en veel te rationeel alles willen begrijpen. Informatie heelt niet, energie heelt. Ter vergelijking; mensen in traditionele culturen willen gewoon de helende energieën absorberen.

Ik zie dit nu gebeuren in ons sjamanistische en ceremoniële werk. Mensen zitten zo in hun rationele denken, kijken door hun ego’s ogen en willen de boodschappen begrijpen die gegeven worden in de sjamanistische reizen in plaats van het waarnemen van de kracht van de energetische transmissie van communicatie

Ik geloof echt dat de mensen die de shift willen maken naar een nieuwe frequentie om te werken met hogere vibrerende energieën en liederen dat die veranderen en ontwikkelen op gelijkwaardige manier aan die van de aarde.

Er zijn zoveel theorieën over splitsingen in dimensies, waar mensen vast blijven zitten in de vibratie van angst, haat en afgescheiden zijn van de dimensie van de mensen die kiezen om een andere stroom te volgen, die van een hogere frequentie.

Al jaren schrijf ik in deze nieuwsbrief over hoe mijn spirituele lerares Isis ons blijft adviseren om de stroom op te pakken die we willen volgen, wat betekent in welke dimensie van realiteit willen we leven?

In de stroom van hoger bewustzijn geloof ik dat we op een nieuwe manier onze zintuigen zullen openen zodat veel van onze communicatie op een psychische manier en via energie transmissies zullen gaan. Want als we ons te veel op woorden focussen verliest ons spirituele werk zijn waarden en zo ook de gave die dat aan ons geeft.

Probeer wandelingen te maken in de natuur zonder dat je met andere natuurwezen praat die je onderweg tegen komt. Zend alleen liefde uit en laat je licht schijnen. Kijk wat voor energie transmissie je ontvangt. Ik wed dat het zoveel dieper gaat dan woorden. Je bewustzijn en perceptie van het leven zal zo veranderen als je dit doet.

Probeer wat reizen te maken waarin je stil blijft met je helpende spirits en kijk wat zich vormt door jullie gezamenlijke energie. Laat het los dat je meer boodschappen en woorden nodig hebt. Observeer de transformatie die binnen je begint.

Ik denk dat je meer helder gaat voelen, vrediger, meer straalt, meer verbonden met het leven en meer gegrond bent met de aarde.

Doorgaand over het betreden van verschillende dimensies van de werkelijkheid heb ik zeven weken les gegeven, de cursus heet “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature Building Strong Reciprocal Healing Relationscips with Animals Trees and Other Alies in the Middle World”.

In deze cursus vertelde ik hoe in sjamanistische culturen elk levend wezen dat in hun gemeenschap en omgeving leefde met elkaar verwant is. Er waren constant gesprekken tussen de mensen, de planten, stenen, bomen, dieren, insecten, vogels en de lijst gaat maar door. Want alles wat in de omgeving leefde was familie.

Ik was zo blij om te zien hoe heel veel mensen anders naar het leven gingen kijken, ze praten tegen bomen en andere natuurwezens en ze luisteren hoe die tegen hun praten. Vaak vragen we voor een teken of een boodschap in plaats van dat we tijd nemen om met de natuur te praten zoals we met een vriend of familielid praten, zoals bijvoorbeeld aan de boom te vragen hoe zijn/haar dag was.

Ik zag hoe mensen die deze nieuwe dimensie in gingen zich niet belemmerd voelde door de zwaardere collectieve energieën, dat kwam omdat een nieuw realiteitsgevoel zich voor hen had geopend – een gevoel vol schoonheid, vreugde, een schat van liefde delend met de natuur en dat er vriendelijkheid wordt getoond aan alles wat leeft. Ik voel dat zoveel mensen zich daadwerkelijk opende voor een nieuwe evolutie van bewustzijn en daar ook instapten. De transformatie die ik zag was verbluffend. We vulden ons met schoonheid en konden toen de schoonheid in het leven waarnemen.

Natuurlijk waren er ook mensen die bleven steken in het aspect van hoe we andere levensvormen behandelen. Want op veel verschillende levels leven we in een barbaarse tijd vooral hoe we de natuur behandelen. We hebben op dit level veel helingswerk te doen. Ik ga zelf in en uit deze staat.

Maar in staat zijn om al het leven in liefde, vriendelijkheid, eer en respect te houden, verandert het energieveld.

En aangezien de destructieve krachten op de planeet ook het collectief met zoveel woede en afscheiding voeden, is het heel belangrijk dat we opstaan met ons werk en naar buiten treden om het collectief met liefde en licht te overspoelen. Anders denk ik niet dat we positieve verandering zullen zien. Maar er zullen ook mensen zijn die organisch in een nieuwe evolutie van bewustzijn zullen veranderen door in zo’n diepe verbinding met de natuur te zijn.

Op Facebook hebben een paar mensen onderstaande geweldig video gepost. Ik voel dat dit volledig verteld waarin ik les heb gegeven in de cursus en door de jaren heen met Medicine for the Earth. Dit is een video van een prachtige Lakota vrouw, die haar ervaring deelt met het praten met water.

www.youtube.com/watch?v=OeeAMNxuqio

De cursus was prachtig en ik heb een krachtige transformatie doorgemaakt door deze cursus te geven. Ik voel dat ik in een echte flow van liefde ben gestapt en dat ik heen en weer tussen mezelf, de natuur en de creatieve krachten van het universum nieuwe helende energieën in mijn leven breng. Ik geloof echt dat dit werk eerst geleerd zou moeten worden voordat je leert hoe je sjamanistische reizen gaat maken en met de helpende spirits gaat werken

ik heb een community-groep ingepland waar we één keer per maand, zes maanden met elkaar dit magische werk verder onderzoeken. Deze zes maanden durende cursus wordt samengevoegd met de eerste cursus van 7 weken voor diegene die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de schoonheid van de natuur en communiceren met natuurwezens. Of je nu in een stad woont of in een buitenwijk, deze oefeningen zijn transformerend en zorgen voor een gevoel van diepe vrede. Ik heb nog geen link voor meer informatie maar ik zal een e-mail sturen als ik meer informatie over de cursus en registratie heb.

18 mei is het volle maan. Zorg ervoor dat je je werk doet om in je spirituele zelf en in een heilige ruimte te komen. Reis naar binnen naar de waarheid van wie je bent. Onder al je gevoelens en gedachten ben je pure spirit, goddelijke licht en onvoorwaardelijke liefde. Dit is de energie die je meedraagt. Laten we nu onze energieën van licht samenvoegen en stralen, uitstralen in en door deze grote aarde. Laten we doorgaan met het weven van een mooi web van het leven dat elk wezen op aarde omvat.

Wanneer je een nieuwe lezer bent van het transmutatie nieuws, lees dan eerst “een menselijk web van licht creëren op de startpagina voor de instructies van onze volle maan ceremonies.

Ik werd op een ochtend wakker met een krachtige boodschap; het is tijd om naar het werk te rennen in plaats van er van weg te lopen, zodat we zaden kunnen planten voor toekomstige generaties!

Recommended Posts