Transmutatie Nieuwsbrief Mei 2016

De laatste maanden (en jaren) heeft de focus van de Transmutatie Nieuwsbrief gelegen op het overbruggen van de dagelijkse spirituele oefeningen in ons leven om onze gezondheid en welzijn te verbeteren en ook die van de gemeenschappen waar we in leven en al het leven op de planeet. Dit gaat natuurlijk gewoon door. Want de buitenwereld reflecteert onze innerlijke staat van zijn. En door te werken met spirituele oefeningen hebben we zo veel kracht om verandering te bewerkstelligen als we echt gebruik maken van concentratie en focus zoals ik in April schreef.

Er is zoveel gaande en er is weinig waar we in buitenwereld van op aan kunnen wat betreft veiligheid. Ik hoef niet in te gaan op wat er gebeurt in de politiek, de economie, de leefomgeving of de staat van geestelijke gezondheid van mensen die leiden tot gewelddadige acties tegen het leven.

Wanneer we op verschillende manieren kijken en we onszelf verschillende dimensies van de werkelijkheid laten zien dan kunnen we door ons gevoel observeren en gebruik maken van onze onzichtbare/psychische zintuigen hoe de vibratie en frequentie van de Aarde zelf veranderd. En dit hoort bij de evolutie van de aarde.

Ik denk dat de verandering van de vibratie en frequentie van de Aarde een enorme impact heeft op de fysieke en mentale gezondheid van de mens, behalve als je je bewust afstemt met de nieuwe energie ben je niet langer verbonden en in harmonie met de aarde.

Tijdens een meditatie voor ons allen werd ik begeleid om samen te werken met de ouden om manieren te vinden om aftestemmen op de veranderende vibratie en frequentie van de Aarde. Meer tijd in de natuur zitten, lopen en/of liggen op de grond is natuurlijk een manier om met de vibratie en hartslag van de Aarde in harmonie te zijn.

En je kan een meditatie of sjamanistische reis maken om één te worden met de Aarde om de nieuwe vibratie te ervaren.

Er werd mij, voor ons, verteld om via een ceremonie een plek te bezoeken die zo werd me verteld “De Grot van de Ouden” wordt genoemd. En zo manieren te vinden om aftestemmen met de veranderende vibratie van de Aarde.

Je kan reizen en het zelfde pad volgen die ik je de laatste maanden heb gegeven naar de plek waar we werken. Je intentie is als je daar bent om “De grot van de Ouden” te vinden.

Voor degene onder jullie die graag nogmaals het pad om te reizen in een journey of meditatie willen lezen hier is het:

Kies een dag uit wanneer je een ontspannen maar gelijk gefocuste houding kan vasthouden, en ga de onzichtbare gebieden in. Zoals we de laatste maanden gedaan hebben, loop je het pad van de kamer waaruit je journeyd of mediteert. Het kan zijn dat je ziet dat je op een pad loopt omgeven door grote, mooie, sterke en gezonde bomen. De aarde waar je op loopt is goed en je loopt in rijke donkere grond. Je kan voelen dat je voetstappen afdrukken maken in de aarde. Tijdens het lopen luister je naar de mooie geluiden in de natuur en ruik je de geuren van de plaatselijke bomen, planten en lucht die ons leven geven. Groeit er gras? Wat voor andere natuurwezens zijn er op deze plek? Je kan zelfs ervaren hoe de lucht smaakt. Kijk of er ergens in de buurt water is en of je water kan horen stromen. Voel de kracht van de zon terwijl ze ondergaat en de kracht van de sterren en de maan wanneer zij hun prachtige licht beginnen te laten schijnen.

Voel je hartslag terwijl je loopt en let op wat je voelt. We hebben de tijd genomen om onze harten in liefde voor elkaar, te openen. Voel je verbinding met een familie van gelijkgestemden die al het mogelijke doen om anderen en de Aarde te helpen.

Terwijl je doorloopt kom je bij een grote open vlakte. Gebruik je verbeelding om te zien, voelen, horen, ruiken en proeven wat er allemaal om je heen is in deze ruimte. Wees volledig aanwezig in deze plek in plaats van dat je naar je journey/meditatie/dagdroom kijkt zoals je naar een film kijkt. Wees hier nu aanwezig. Bedank al de helpende spirits waar je mee werkt die nu ook een deel van onze cirkel zijn.

Wanneer je de open plek betreed wordt je opgewacht door een beschermengel die je op spiritueel niveau zal reinigen. Deze liefdevolle spirit reinigt je misschien met wierrook of met een veer of zingt over je, of raakt je haar aan, of fluistert een boodschap in je oor. Sta open en weet dat dit helpende spirits zijn die je willen helpen zodat jij je los kan maken van de dagelijkse gedachten en zorgen.

Zie dat het vuur krachtig brand in het midden van deze plek. Dit is hetzelfde vuur dat al maanden brand, wat onze zegeningen die willen manifesteren en de wonden die willen transformeren, ontvangt. Loop naar het vuur en luister naar het geknetter en ruik de rook. Zit een tijdje bij het vuur en vraag om een boodschap. Vuur is intelligent, levend, en een bron van wijsheid. Deel met het vuur een droom voor jezelf en voor de planeet die je graag wilt zien uitkomen. Voedt het vuur met de schoonheid van deze droom voor alles wat leeft.

Loop nu weg van het vuur en loop in de richting die jouw innerlijke kompas en je intuïtie je aangeeft naar de “De Grot van de Ouden” Je komt bij een berg die je voor je ziet met een opening naar een grot waar je makkelijk in kan. Het valt je op dat als je de grot in loopt dat de aarde rood is. Terwijl je verder loopt zie je een vuur wat de grot verlicht zodat je makkelijk om je heen kan kijken. Als je de wanden van de grot aanraakt voel je de zachtheid van de rode aarde. Het voelt zoals rode klei, maar heeft een zachte een aardse kwaliteit.

Kijk om je heen. Je zal zien dat er oude symbolen in de wanden van de grot geëtst zijn. Dit zijn geen symbolen die je ooit eerder hebt gezien – behalve misschien in een droom, journey of meditatie. Er zijn geen boeken waar deze symbolen in staan of in beschreven worden.

Zoek een symbool waar je je toe aangetrokken voelt/wat je roept. Een van je onzichtbare zintuigen van zien, horen, ruiken, aanraken of proeven wordt bij dit symbool geopend.

Plaats je handen op dit symbool, sta rustig en wees stil als het symbool zijn energie met jou deelt. Deze symbolen zijn door de ouden in de wanden geëtst om ons een kaart van de toekomst te geven en hoe we onze energieën kunnen afstemmen op de veranderingen die komen gaan.

Wanneer je voelt dat de energie volledig in je lichaam is ga dan met je ogen dicht liggen of zitten. Adem diep en laat de essentie van de wijsheid van het symbool zich openbaren terwijl je de energie door je lichaam en ziel voelt stromen. Deze kennis maakt iets diep in je wakker. Deze kennis is hoe je je kan afstemmen met de veranderende frequentie van de aarde. Deze kennis praat tegen je psyche en het zaad van leven en weten in je. Deze kennis gaat voorbij je bewustzijn wat je kan dit niet op rationeel niveau begrijpen.

Blijf rustig door ademen en focus je op je ademhaling. Kijk hoe je ademhaling veranderd terwijl je lichaam begint met het veranderen van haar vibratie om zich aftestemmen op de kennis van dit symbool dat de nieuwe frequentie van de aarde in zich heeft.

Blijf hier zolang je nodig hebt om deze energie in je op te nemen. En met een gevoel van hernieuwde energie en een nieuwe kleine verandering in je vibratie kies je ervoor om deze plaats te verlaten als je voelt dat je werk hier gedaan is.

Neem de tijd om rustig, via het zelfde pad terug te komen in de kamer waar je aan het journeyen of mediteren bent. Blijf ademen en voel de vibratie van de aarde die nu aan het veranderen is en dat zal blijven doen. Bedank de ouden die deze symbolen voor ons hebben geplaatst zodat we er mee kunnen werken om in harmonie te komen met de nieuwe energie van de aarde.

Open je ogen en voel je volledig gegrond. Weet dat je “De grot van de Ouden” altijd kan bezoeken op elk moment dat je voelt dat het nodig is voor je om je aftestemmen op de nieuwe vibratie, energie, frequentie, hartslag van de aarde.

Op 21 mei is het volle maan. Gebruik de energie en vibratie die je nu door je lichaam voelt stromen bereid je voor op je transfiguratie werk. En laten we samen ons goddelijke licht als wereldse gemeenschap stralen en pulseer ons licht samen in en door de Aarde zodat we al het leven aansteken met onze schoonheid, glans en straling.

Voor de nieuwe lezers van het Transmutatie Nieuws klik op Creating A Human Web of Light op de homepage en lees de instructies voor onze volle maan ceremonie.

Recommended Posts