Transmutationsnyheter mars 2024

De sista månaderna har några av er kontaktat mig, angående det viktiga jag har delat med mig om, att leva i nuet och att också tänka över nuvarande relationer och att se vem och vad du behöver lösa dig ifrån, och vad för nya förbindelser som behövs.

När vi på sunda sätt förbinder oss med andra och med naturen får vi slutligen mycket värdefull visdom. Och plötsligt har detta blivit väldigt viktigt för mig. När jag går omkring i naturen och ser en växt som jag inte känner till, ber jag att få veta vad den har att lära. För jag har realiserat att allt som existerar inte bara är levande utan bär på vetande att dela med sig av till andra specier om hur vi kan leva på den här planeten helt förbundna med livsväven. Det finns så mycket visdom som kan vinnas just nu.

Som ni vet är jag förälskad i elementen. Och eftersom elementen var de första varelserna, som kom till Jorden, så kan du föreställa dig vilken visdom de måste ha för oss om att leva livet på ett bra sätt.

Allt detta går tillbaka till helig ömsesidighet och gemenskap.

Det första steget är naturligtvis att undersöka förbindelsen vi har med oss själva och hur vi kan praktisera helig ömsesidighet för att tacka oss själva, för att vi fortsätter att gå framåt och göra övningar oavsett vilka resultat det ger. Så mycket i det spirituella arbetet har att göra med att släppa förväntade resultat, eftersom allt i denna världen är bortom tiden, även om vi vill sätta tiden inom bekväma gränser, så att vi kan se betydelse i de förbigående faserna i livet.

Du behöver verkligen komma i kontakt med dig själv på ett sätt i vilket du känner dig styrkt och gå framåt, medan du litar på din intuition och med vissheten om en högre makt och ordning, som vi bara inte förstår vid denna tiden i vår utveckling. Men vårt arbete för oss dit, där vi realiserar att bortom lidandet som vi upplever i oss själva och som projiceras ut till världen, är vi sannerligen välsignade med att ha en upplevelse på jorden, där vårt växande är så djupt utmanat.

Vem kommer vi att bli, när vi tar hand om vårt öde och ansluter oss till andra i kärlek och vänlighet.

Tillbaka till elementen som gett oss livet. Som jag upprepar, är vi också jord, luft, vatten och eld. Du kanske känner till den cirkelsången, som sjungs runt om i världen:

Jord min kropp

Vatten mitt blod

Luft min andning

Och Eld min Ande

Vi är elementen och de är även utanför oss och ger oss liv, men samtidigt skalar de av vårt ego och delar i vårt liv som inte längre tjänar den större jord-gemenskapen.

Den 19 mars firar vi dagjämningen. Tidsillusionen går snabbt in i en ny livsfas, när vi i den norra hemisfären kommer att se rikedomen av de frön vi har planterat under höst och vinter och i den södra hemisfären är det dags att förbereda sig att släppa det gamla och förbereda för vila och förnyelse.

Isis föreslog mig att smälta samman med elementen Jord, Luft, Vatten, Eld, Blixt, Måne, Stjärnor, Kosmos. Utför dessa resor under mars månad och upplev vilken visdom du absorberar från elementen inom och utom dig.

Om du aldrig har utfört en resa med att smälta samman är det ganska enkelt. Tänk på formen av ett element du vill smälta samman med, liksom en regndroppe, dimman, havet, en tallkotte, landskapet du lever i, en flamma från en tändsticka, en skogsbrand, solen, vinden som smeker ditt hår, en klippa, land som har berörts av en blixt. Jag älskar att smälta samman med is.

Börja med ”får jag stiga in i ditt energifält och lära mig av dig genom att sammansmälta med dig?” Om du får ett Ja som svar, föreställ dig försiktigt att bli detta väsen som du lär dig om. Så du lär dig om detta element genom att vara det eller tala till det.

Du kan även göra detta som en meditation med spirituell musik för att komma in i ett spirituellt tillstånd. Du kan göra detta utomhus och uppleva hur sammansmältningen med alla elementen kommer ihop i harmoni.

Vad för kunskap kan du vinna genom att förbinda dig med elementen på detta sätt? Och vad kan du erfara om hur elementen arbetar ihop i perfekt harmoni? Min kropp ber just nu om ”intelligent” kunskap. Och jag ser just nu att allt i livet har kännedom att förbinda sig med. Det känns som att jag återansluter mig till livet genom att sända ut strängar eller väv till naturen och hittar min plats i väven.

Fullmånen är den 25 mars. Det är Maskmånen. Skulle det inte vara fantastiskt att smälta samman med månen medan vi transfigurerar och lägga till vår kraft till styrkan av månen, stjärnorna och kosmos, för att utstråla ljus och kärlek till varje del av Jorden och till allt i livsväven. Gör ditt förberedande arbete, så att du kan vara i det riktiga medvetande-tillståndet för att lämna denna världen bakom dig och skina som månens ljus och fördela skönhet överallt till denna stora jord.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Förresten skrev jag ett fantastiskt kapitel om Jordmaskar i Speaking with Nature.

Du har antagligen sett vitsen som går runt på Facebook. Jag har sett den cirkulera i åratal. Den är rolig och två komik-boks-figurer talar. ”Vad tror du framtiden kommer att ge?” ”Framtiden kommer att ge skönhet och blommor.” ”Varför tror du det?”

”För att det är det jag planterar”.


Jag var tvungen att hitta på lite till detta, eftersom jag inte minns den exakta texten. Men eftersom shamaner är trädgårdsmästare för energi förstår vi alla detta.

Plantera i vår och i höst vad du vill se växa i framtiden, när det är rätt tid för att fröna ska gro och sedan blomma till den skönhet vi alla drömmer om. Och glöm inte att få vila, sol och näring på alla nivåer för att känna sig närd av naturen och av livets element.

Önska tillsammans med mig en vacker dagjämning till vår globala cirkel!

Och jag är lycklig att tillkännage att vi har hittat nya översättare till franska. Och var snälla och tillsammans mid mig tacka Laurence och Karine för att de förmedlar Transmutationsnyheterna till våra franska läsare.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2024 Sandra Ingerman. All rights reserved.

 

Recommended Posts