Transmutatie Nieuws maart 2022


Zo nu en dan als ik mediteer of op een rustige plek zit, krijg ik boodschappen door, nogal ongewoon maar die me diep raken.

Op een nacht was ik op een rustige en vredige plek. Natuurlijk is het nieuws rond Covid en wat er verder aan politiek en milieu rondgaat steeds overal om me heen. Ik kan ontsnappen aan al het nieuws, maar ik wil wel geïnformeerd blijven om relevant in mijn lessen te zijn.

Ik reflecteerde op Covid-mutaties en virussen in het algemeen. Ik heb meer dan 20 jaar in mijn workshops verteld dat virussen veel intelligenter zijn dan mensen, en dat we moeten leren meer levenspassie te hebben als goede verdediging tegen virussen. Ik schreef er al iets over bij het begin van dit jaar.

Als we zien hoe mensen zich nu en door de geschiedenis heen gedragen .. ons ego accepteert gewoon niet het principe van eenheiden gelijkheid, en de menselijke geest creëert scheurtjes in onze eigen gezondheid, en eigenlijk tussen de mensen. Mensen leven niet in vrede met elkaar omdat onze ego’s naar macht streven, niet naar eenheid en ze zijn niet op zoek naar vrede en harmonie. Het lijkt wel of we over alles vechten en dat hebben we altijd gedaan.

In de tijd op de planeet waarin de gezondheid van al wat leeft afhangt van hoe mensen een eenheid vormen, groeien de verschillen met de dag.

Maar de Covid mutaties werken samen. Het virus creëert mutaties die het laat overleven en zelfs krachtiger worden. Virussen vechten niet tegen welke kleur ze hebben of met welke politiek ze het eens zijn. Zij werken samen en gedijen.

We groeien ook al vóór Covid meer en meer uit elkaar. En ik geloof dat Covid hier is als teacher. Ik geloof echt dat Covid door de kracht van het Universum naar ons is gebracht om ons de gemeenschappelijkheid, eenheid en de kracht van samenwerking en wederzijdse steun te leren.

Ik weet dat dit idioot klinkt. Maar denk eens in!

Op 20 maart verwelkomen we de lente op het noordelijk halfrond en de herfst op het zuidelijk halfrond. Dit zijn gewijde tijden om te eren. Net zoals het leven voor ons nooit stilstaat, verandert de natuur ook steeds. Wij zijn natuurlijke wezens, en wij worden beïnvloed door iedere verandering in de natuurlijke cycli – de stand van de maan, de seizoenen, de sterrenhemel. Maar we erkennen niet altijd dat wij net zo veranderen: iedere verandering in de natuur veroorzaakt vergelijkbare veranderingen in ons.

Neem eens de tijd om buiten te zijn terwijl de seizoenen veranderen en de maan haar fasen doorloopt. Laat overdag de zon je koesteren en neem ’s avonds een maan-bad. Voel de stralen van deze levenbrengende krachten die jou koesteren en helen. Dit is zo’n krachtige en simpele ceremonie die je in je eentje of met anderen kan doen.

Ga eens naar buiten tijdens de equinox. Schrijf een gedicht over de exquise heling door de natuur. Doe je ceremonie kleren aan – iets eenvoudigs zoals een sjaal, of neem een gewijde ratel mee die je speciaal maakte. Ga bij je favoriete boom zitten en lees zachtjes een gedicht vol lieve woorden en vol van de nieuwe kwaliteit die de equinox jou in je leven brengt. Laat offerandes achter bij de boom waarbij je zit, of waar je dan ook bent in de natuur om de liefhebbende ouden van het land, de aarde, lucht, water en het vuur, de zon, de maan, jouw help-spirits en de aarde zelf te danken die jou door deze veranderende tijden loodsen zodat jij je kan aanpassen aan alle innerlijke veranderingen. En vergeet niet de spirit van het land waar je woont te eren want daar ben je één mee, en wanneer jij en het land een sterke spirituele connectie krijgen, zal het land voor je zorgen op een manier die jouw voorstellingsvermogen ver te boven gaat.

Wandel bedachtzaam en staar naar de bladeren van planten en bomen die van kleur verschieten. Merk hoe de lucht anders voelt en ruikt tijdens deze seizoenswisseling. Hoor de andere vogelgeluiden, eigen aan dit jaargetijde. Zie hoe kleine dieren zich opmaken voor het komend seizoen. Voel de harteklop van de aarde. Laat je inspireren door de spirituele boodschappen die de wind je in het oor fluistert. Woon je dicht bij water zie dan hoe de getijden en hoe de kwaliteit van het water verandert tijdens deze seizoensovergang.

Dankzij de ceremonies die je voortdurend doet, kom je in een harmonieuze flow in plaats van het gevoel niet met het leven mee te kunnen.

En vergeet niet dank te zeggen voor jouw leven!

Het is volle maan op 18 maart. Een bijzondere tijd om het leven en alle veranderingen die de Aarde doormaakt met het wisselen van de seizoenen te waarderen. Ik heb het gevoel dat we onze toewijding voor onze spirituele praktijken moeten opwaarderen. omgaan met Covid en alle beperkingen die dat teweeg brengt maakt de mensen lui en passief. Vecht daartegen en wees actief in het creëren van een nieuwe levensdroom.

Eén manier om dat te doen is de ceremonie die we altijd doen bij volle maan.

Dus laten we deze maand en eigenlijk alle maanden ons hart en onze volle aandacht en intentie stoppen in het samenbrengen van ons spiritueel licht. Laten we de Aarde en het collectief voeden met onvoorwaardelijke liefde en licht.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws lees dan voor instructies voor onze maandelijkse ceremonie “Een menselijk web van licht creëren’. https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/dutch/dutch-ceremonies/

Het is best veel werk het Transmutatie Nieuws te vertalen. Petr Nemcansky heeft dit vele jaren in het Tsjechisch gedaan, en nu is het tijd voor hem om verder te gaan.

Graag bedanken we samen Petr Nemcansky voor het vertalen gedurende zoveel jaar van het Transformatie Nieuws in het Tsjechisch. Zijn inzet is een geweldige geschenk!

En ik ben niet erg ijverig geweest om jullie te blijven herinneren aan onze pagina op Facebook ‘Shamans are Gardeners of Energy’.Dit is een mooie manier om onze gemeenschap te dienen door inspirerende verhalen of beelden te posten. Ik hoop van je geïnspireerd en opgetogen raakt als je de pagina bezoekt. Om je aan te sluiten bij de Facebook-groep ‘Shamans are Gardeners of Energy’ ga naar: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. Het password is “Transfiguration”. 

Laten we elkaar in onze cirkel een prachtige equinox toewensen, vol liefde, hoop en optimisme voor het opkomen van nieuwe dingen en het terug naar de aarde laten gaan van al dat wat compost moet worden. Want dat doet de natuur op dit moment.

Doe alsjeblieft mee met onze cirkel met een simpele maar krachtige journey om de equinox te verwelkomen. Ik heb een korte sessie opgenomen waarbij je kan meedoen met een drum, een ratel of een ander instrument om wat shaman-muziek te maken. Je kan ook twee stokken gebruiken om tegen elkaar te tikken, of op een boek kloppen, of een ratel maken door steentjes of zaden in een glas te doen en daarmee schudden en ratelen. Door samen te drummen, te ratelen, muziek te maken vragen we de helpspirits om onze cirkel kracht te geven en natuurlijk neem je zo actief deel in liefde naar iedereen in onze groep te zenden.

Klik op deze link om mee te doen met onze equinox viering:

https://youtu.be/cxDn4PXGxMg  

Aankondigingen:

Isis statement

Shamanic teachers

Training

Facebook pagina

Boeken en audio

Shamans Cave

Right now due to the Covid, and the massive airplane cancellations due to weather, lack of pilots, and staff Isis’ statement she made in the 1990s is definitely relevant right now. She said there would come a day when students could not afford to travel to workshops or travel would start to become impossible. Therefore in 2004 I began training wonderful teachers teaching all over the world. Please visit www.shamanicteachers.com to look at the wealth of workshops you can take and are probably close to where you live.

And on www.shamanicteachers.com  you can find shamanic practitioners from all over the world who trained with me who are doing remote healings right now. And many are working with people in person.

I am waiting until I know if I can complete a Practitioner Training while we are still dealing with the Covid and the danger of retreat centers having to close. I am waiting to see how things proceed for the Practitioner Training I will teach at a physical retreat center. As you know I believe teaching advanced healing workshops online is unethical and dangerous. The internet is not a way to transmit the ancient healing practices that can be the difference of life or death in a client’s life.

I still have Evergreen Courses that are already recorded on Journeying and other topics. Check out my Training page for further information.

Please check out my books and audio programs. I have received such great feedback, and they include information and exercises I teach in my workshops.

And don’t forget to visit our Shamans are Gardeners of Energy Facebook page to post inspirational stories and images and also to be uplifted by what our community is sharing. To join the Facebook group Shamans Are Gardeners of Energy, go to: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. The password is “Transfiguration”. 

And of course, Renee Baribeau and I have a popular podcast called the Shamans Cave. People love it!! I love doing the podcast with Renee!  Join us! Subscribe on www.ShamansTV.com.

You can really do me a big favor by just pushing the Subscribe button on Shamans TV. It is a way for Renee and me to get more support from You Tube.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts