Transmutatie Nieuws maart 2020

Op 19 maart beleven we weer de equinox. De tijd gaat maar steeds zo snel en de klimaatveranderingen die we zien gaan ook steeds sneller. Zoals we weten zijn sommige van deze veranderingen gewoon waar de evolutie van onze planeet ons naartoe brengt. Maar sommige veranderingen zijn door de mens veroorzaakt.

Velen beseffen dat en werken spiritueel samen en velen komen in actie en verlichten hun footprint op onze Aarde door hun leefstijl, dieet, voedsel dat ze kopen te veranderen en zo meer.

Zoals ik eerder schreef, maak ik me enorm zorgen over hoe practitioners van verschillende spirituele stromingen proberen om met elkaar het weer te beïnvloeden. Natuur laat zich niet manipuleren, maar ze geeft ons welzeker een krachtige boodschap. En het weer manipuleren heeft verschrikkelijke gevolgen als de balans wordt verstoord, waardoor tragische gebeurtenissen plaatsvinden op plekken die veilig zouden zijn als het natuurlijk evenwicht intact zou zijn gebleven.

Voor mij betekent dit een essentiële lering. Ik geloof erin een sterke relatie te bouwen met het land waarop we leven, waar de voorouderlijke spirits het land, de aarde, lucht, water en vuur beschermen. Als we een sterke band met hen als familie hebben, dan kunnen we met elkaar communiceren en overleggen met hen die ons liefhebben als wij hen eerbiedigen.

Nu is er geen enkele eerbied, zie hoe we rotzooi dumpen in de elementen die ons leven geven, en hoe we proberen die te bewegen op een manier waarvan wij denken dat wij dat nodig hebben en wat goed zou zijn voor het land.

Leer van het land en van de elementen!

Om de lente te verwelkomen is hier een oefening om te doen.

Neem de tijd en bouw aan een stevige relatie met het land, met de helpende/meelevende voorouderlijke spirits van het land, met de elementen en met andere natuurwezens waarmee je wilt communiceren.

Beslis met welk wezen je wilt spreken en vraag “Mag ik jouw energieveld binnentreden?” En begin dan liefde en licht na te streven.

Maak jezelf bekend en begin een conversatie zoals je dat zou doen met een nieuwe vriend. Neem kennis over het land en leven en geschiedenis van de spirits. Wat was het voor hen om op Aarde te leven? Als je dan een goed gesprek hebt vraag dan om een boodschap, hoe je spiritueel te werk kan gaan en wat je moet doen om in harmonie met het land te leven.

Als we allemaal dit blijven doen, zullen we positieve veranderingen zien plaatsvinden.

Dit is hoe de inheemse volken overal ter wereld het doen. Het land waar zij leven, de elementen en alle natuurwezens worden beschouwd als familie waarmee ze samenleven. Zij werken er hard aan de spirits te vriend te houden. Op dit moment doen zijn hun werk, terwijl niet-inheemse mensen het beginsel van wederkerigheid niet snappen daarmee hun werk ontkrachtend. Als wij met deze krachtige praktijk meedoen, kunnen wij veel leren en kunnen wij een hoop leed helpen verlichten.

Op 9 maart is het weer volle maan. Laten we de kracht van de maan vragen ons te helpen ons licht exponentieel over en door de gehele Aarde te laten schijnen. Doe jouw transfiguratie-oefening met jouw licht en laat het zo helder schijnen dat er geen plek op deze Aarde is waar jouw licht niet straalt.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws, kijk dat op mijn website en lees hoe we onze maandelijkse volle maan-ceremonie doen Een menselijk web van licht creëren

Ik voeg mij bij onze stralende kring en wens jullie een mooi equinox, vol van diepe wijsheid in verbinding met het land en de elementen die ons leven geven.

Recommended Posts