Transmutatie nieuws juni 2024

Ik heb nog niet de kans gehad om iets te vertellen over mijn eenjarige Practioner opleiding in het Chi Center even buiten Sante Fe. Er waren 50 mensen gekomen vanuit het hele land, sommigen kwamen uit Europa, Australië en zelfs uit Japan. We hadden dus een hele interessante mix mensen die meteen een band hadden. En toen kwamen de drums en het dansen en de ongelofelijke dans tussen mensen, de spirits, het land en elkaar. Ik kan alleen maar zeggen dat ik in extase was en blij ben dat ik weer op locatie les kan geven en weer op diepgaande en betekenisvolle manieren contact heb met de helpende spirits en mensen. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik op een andere manier les zou geven!

Het was voor mij heel interessant om feedback te krijgen over mijn boek  Walking Through Darkness. Velen van jullie hebben het net gelezen en geven mij feedback op het boek. Voor sommigen is het een hulp geworden. Eindelijk zijn er auteurs die praten over het lopen door de duisternis in plaats van meteen te proberen alles in positiviteit en licht om te zetten.

In het boek Medicine for the Earth ligt de focus op het bouwen van een innerlijk landschap wat zo rijk en prachtig is dat is wat je ziet als je je ogen opent en de wereld ingaat. Onze perceptie creëert onze werkelijkheid en als het allemaal te donker word is dat we zien zowel in onszelf als er buiten.

Maar nogmaals in het leven zijn er een aantal waarheden die we niet spiritueel kunnen omzeilen. En als je in je leven diep gekwetst bent is het belangrijk om ook door dat gebied te lopen. En zo bereiken we de andere kant waar we schoonheid kunnen omarmen.

Terwijl we door de duisternis lopen, word ons ego kleiner. Totdat ons ego minder groot is kunnen we de wereld van de spirits niet echt zien, die wereld is elke seconde zo levendig en stralend, ongeacht wat er om ons heen gebeurt.

Ons collectief zit nu in een diepe initiatie. En het zijn de mensen wiens ego kleiner is geworden die evolueren. Het is prachtig om te zien. Maar sommigen van ons moesten eerst het verlies en de gevoelens van verraad voelen die gepaard gaan met een diepe inwijding voordat we konden zien dat ons een waar geschenk werd gegeven. Het geschenk is het leven omarmen vanuit een ander bewustzijnsniveau waar we ons volledig bevoegd voelen om ondanks de uitdagingen op een goede manier te leven.

Dat is de sleutel. En als we de donkere nacht van de ziel verlaten, verwelkomt het licht ons thuis, hebben we de middelen om voor de aarde en onszelf te zorgen, die natuurlijk allemaal één zijn.

Nu we de zomer/winterzonnewende op 20 juni naderen is het een tijd om de langste dag van het jaar te vieren, maar vooral om de kracht van de zon te eren die ons leven geeft. Zoals alle tijden van veranderende fasen zijn dit prachtige en krachtige tijden om je intentie voor het komende seizoen te bepalen en om contact te maken met de natuur.

Sommige mensen houden ervan om ceremonies uit te voeren in de natuur, in een park, op het strand of zelfs in je eigen achtertuin. Dit is waar ik mijn ceremonies uitvoer, op mijn land waar ik letterlijk in verweven ben.

Je kunt het artikel lezen dat ik schreef over hoe je je kunt voorbereiden op een ceremonie. Voorbereiding is de sleutel voor al het heilige spirituele werk. Ceremonie creëert heilige wederkerigheid dus er wordt veel energie overgedragen tussen jou en de creatieve krachten van het universum.

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/dutch/dutch-ceremonies/

in deze link staat  de transfiguratie ceremonie beschreven

We hebben te maken met klimaatverandering. Het is tijd om de zon te eren voor al het leven dat zijn ons geeft. Zonder de zon kunnen we niet overleven. In sjamanistische culturen voerden sjamanen ceremonies uit om ervoor te zorgen dat evenwicht was tussen mensen en het klimaat en het land waar ze leefden.

Het is tijd om onze heilige elementen en heilige ceremonies en werk te eren en dan kunnen we door wederkerigheid een aantal positieve veranderingen zien optreden. Je kunt je liefde voor de zon dansen, een lied zingen, een kaars aansteken ter ere van haar levens gevende licht. Als het veilig kun je een vuurceremonie houden en met de zon praten. Jullie weten allemaal hoe je ceremonies kunt uitvoeren waarbij je het vuur vraagt om pijn of iets dat je vooruitgang tegenhoud, van je weg te nemen. Of het vuur vragen om je intenties of dat genen waar je gepassioneerd over bent over te brengen naar de creatieve krachten van het universum.

Gebruik je drums en ratels om spiritueel contact te maken met de krachten van de natuur en zorg ervoor dat je de zon eert. Voer een deel van het innerlijke werk uit dat ik heb voorgesteld om te werken met de energie van de zon die in je leeft, om te leren en kennis te krijgen over de manier waarop de veranderende fasen van de zon, zowel je binnen als buiten je beïnvloeden.

Denk er altijd aan om de helpende spirits en de elementen te bedanken voor hun deelname aan je ceremonie en hen te laten weten dat je klaar bent en dat je ze loslaat.

Als je voor het eerst ceremonies gaat houden, lees dan mijn boek Ceremonies, Sjamanistische wijsheid voor het leven van alledag. Ik heb dit geschreven voor onze huidige tijd en problemen waarvoor we hulp kunnen gebruiken bij het creëren van ceremonies.

21 juni is het volle maan, Het is de aardbei maan. Dit is onze tijd om alles wat we doen voor het grotere geheel van al het leven te laten vallen en ons voor te bereiden om ons meest heilige werk te doen: het harmoniseren van ons stralende, briljante spirituele licht in en over de hele aarde. Moge ons werk bijdragen aan al het mooie werk dat mensen in alle tradities over de hele wereld doen, om voor de vrede te bidden.

Wanneer we thuiskomen in ons licht zullen we altijd komen in een staat van vrede.

Als je het Transmutatienieuws voor het eerst leest, lees dan https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/creating-a-human-web-of-life-dutch/

Ter inspiratie is dit een stukje dat ik een paar jaar geleden in mijn dagboek schreef:

Als we een energieveld hebben, wat voor veld creëer je dan voor jezelf? Want het energieveld om je heen zal op zichzelf invloed hebben op je leven en hoe anderen op je reageren. Voed jij jouw veld met de moed om tegen jezelf te zeggen wat jouw positieve eigenschappen zijn, hoe jij met andere wezens omgaat? Of voed jij jezelf met zelf saboterende overtuigingen? Of voed jij jezelf en je veld met alles wat er mis is in je leven en de wereld? Ik blijf vertellen dat we het ‘medicijn’ van onze helpende spirits bij ons dragen. Welnu, wij hebben ook ons eigen ‘medicijn’. En jij en al het leven worden genezen door het ‘medicijn’ dat je bij je draagt.

Ik wens ons allen een gezegende zonnewende!

Announcements:

I wanted to let everyone know I am posting regularly inspiration posts on my Authors Page on Facebook http://www.facebook.com/SandraIngerman  and @ingermansandra on Instagram. I have been doing this since December and all the posts are still up. Reading and pondering what I am sharing is very inspiring. I hope you will check in.

And don’t forget to visit our Shamans are Gardeners of Energy Facebook page to post inspirational stories and images and also to be uplifted by what our community is sharing. To join the Facebook group Shamans Are Gardeners of Energy, go to: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. The password is “Transfiguration”. “

I love going to Shamans are Gardeners of Energy to rest from life and take in so much of the beauty that people post. It is my sacred space for getting away from the conditioned world.

Sylvia Edwards has generously compiled a list of the ceremonies that have been shared so far on the Shamans Are Gardeners of Energy website page. Below is a link to that page.

Thank you, Sylvia, for gifting us with this list:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Two upcoming webinars:

I am teaching a short webinar on shamanic journeying for the Theosophical Society on June 22. In our short time together I will teach how to journey to the Lower World, The Middle World, and the Upper World. People will leave with an introduction to the practice of direct revelation that they can utilize for the rest of your life. https://www.theosophical.org/program/webinars/experiencing-the-shamanic-journey

I am delighted to teach a webinar hosted by Shamans Portal on July 17. The webinar will be on tools for working through initiations. It is based on my new book Walking Through Darkness and will be very experiential. I am excited about sharing the work with the shamanic community.
https://shamanportal.org/tools-for-working-through-initiations-and-dark-times-with-sandra-ingerman-hosted-by-itzhak-beery/

From my heart I invite you to watch The Shamans Cave. Renee Baribeau and I are in our fifth year of our podcast, and we keep getting stronger and passionate about the topics we feel are important to discuss right now. For a schedule of our shows visit www.ShamansTV.com.  You can really help us out by subscribing to our show and commenting when you watch or listen to it.

Years ago Judith Orloff would visit Santa Fe, and I got to know her. She is really a wonderful woman who really has a lot to teach about empathy.  Judith Orloff MD’s new book “The Genius of Empathy” she writes how empathy and being an empath has the transformative power to heal ourselves, strengthen our relationships, and help heal the world. Empathy is the medicine the world needs. More information at https://drjudithorloff.com/order-confirmed/genius-of-empathy-book-launch/

🌹

I really love Suzanne Geismann’s work. I think she brings true magic into her work creating big transformations for people. I am a true fan!! She has a new book ‘The Awakened Way, Making the Shift to a Divinely Guided Life’

Combining practical tools with powerful evidence and real-world examples, The Awakened Way demonstrates how living a divinely guided life can help anyone.  Long-time seekers (or those just starting the journey) who are committed to living from a higher perspective will find answers in this book.  People deeply grieving the loss of a loved one and desperate to know they still exist will experience the beauty of hope.  Those feeling the weight of despair will gain deeper insight from which joy will start to emerge and become a way of life. The book provides a template for permanent personal transformation, guiding readers from an emptiness that can’t be filled to a fullness that can’t be contained!

The Awakened Way is a ‘how-to guide’ with practical tools, techniques, and evidence to help people lift out of the emotional & physical confines of their earthly circumstances and see life from their Soul’s perspective – where a sense of calm, objectivity and even JOY prevails!

Go to www.theawakenedway.org to learn how to pre-order the book and receive free gifts as Suzanne’s personal ‘thank you!’

John Lockley does such brilliant work teaching South African shamanism. He is so filled with love and so much knowledge on healing to share with you. He will be doing a intro call and lecture on his work for the Shift Network. Here is the link for more information.

https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sgdpSI/ingerman/ 

When I wrote Medicine for the Earth: How to Transform Personal and Environmental Toxins I fell in love with the work of Neil Douglas-Klotz. I loved how he shared how the Aramaic word for good and evil is “ripe” and “unripe”. That really shifted my perception about almost everything.

I just learned Neil Douglas-Klotz is teaching for the Shift Network and I felt a true desire to let you know about his work. His work changed so much for me on how I saw life. I quoted him quite a bit in Medicine for the Earth. I think I was probably the first person to sign up for his course after the intro call. I clicked on the  link and I bought it immediately.

According to Neil Douglas-Klotz,PhD, internationally renowned for his 40 years of pioneering work on the Aramaic words of Jesus (or Yeshua)…

… understanding what Jesus truly exemplified and said, in Aramaic, can set you free and help you build trust in your larger self and your own heart, expand your perspectives, and bring more joy into life.

His introductory call is over but you can still sign up for his course. Click on this link for more information.

https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/wjrt/ingerman

Copyright 2024 Sandra Ingerman. All rights reserved

Recommended Posts