Transmutatie nieuws juni 2020

In de krant las ik een interview met een man die zei dat hij het leven niet belangrijk genoeg vond en dat hij weer aan het werk wilde om zijn kinderen en kleinkinderen in de toekomst te beschermen. Wat een nobele daad.

Het probleem is dat mensen meer geïnteresseerd zijn in geld dan in het leven. En dat is wat veel mensen in de wereld willen – materiele dingen. Ja we hebben geld nodig om de huur en eten te betalen. Ik schrijf dit niet om een discussie te beginnen.

Maar wanneer gaat het grote publiek begrijpen dat wanneer we gif en vervuiling dumpen in het water wat we drinken, in de aarde waar we van eten, in de lucht die we in ademen, dat dat niet onze gezinnen en toekomstige generaties beschermd.

Zijn we echt zover gekomen?

In werkelijkheid zie ik buitensporige uitspraken van mensen uit elk milieu, elk spirituele en religieuze traditie. En wat ik behalve angst ook in ieders gedrag zie, is pure haat en woede.

Het trieste van deze pandemie is voor mij niet alleen de overledene en de mensen die lijden maar ook de verdeeldheid die gecreëerd wordt. Er is verdeeldheid tussen landen, economische verschillen, tussen de zieken en gezonden mensen en de politiek is gek en beangstigend geworden.

En dan de spirituele gemeenschap. We weten allemaal van de oude lessen dat magische heling-mogelijkheden gecreëerd worden als we samen als gemeenschap sterk staan, dan krijgen we een uitzonderlijke hoeveelheid helings. Maar dit kost focus en de wil om te werken met een ongelofelijke hoeveelheid discipline en geen zwakke schakels die de helende kracht uit de cirkel laat lekken.

Het lijkt erop dat de spirituele gemeenschap moeite heeft om samen te komen. Natuurlijk hebben we onze eigen manieren om te werken. Alle sjamanen hebben dat. De kunst is om helend werk te doen waar je bij begeleid word en niet te oordelen over wat anderen doen. Wanneer je liefde, licht, vriendelijkheid, eer en respect uitstraalt maakt het echt uit hoe en wanneer mensen hun werk doen.

Vorig jaar deelde ik een krachtige reis die ik had met Moeder Aarde. Ze vertelde dat ze evolueert om deels materiële vorm en deels licht, iriserend en transparant te zijn. Het zal geen overlevenden van de sterkste zijn, aangezien alle wezens die de aarde bewonen in deze balans van vorm en geest zouden zijn, met veel meer interactie dan we nu ervaren.

Dit is een evolutionaire draai die ik niet in mijn leven zal meemaken. Maar ik kan dit zien als een toekomstbeeld met de aarde vol wezens die de kracht van liefde begrijpen en ernaar leven in plaats van erover te spreken.

Je kunt je alleen maar voorstellen hoe het leven moet veranderen zoals we die kennen om hier te komen. En misschien ervaren we nu al de veranderingen om in een grotere ervaring te stappen van wat het betekent om mens en een natuurwezen te zijn. En deze nieuwe droom omvat hoe we samen kunnen leven in harmonieuze gemeenschappen zonder overheersing, maar met wederzijdse samenwerking.

Als we naar de kern van de zaak kijken, zien we dat de egos van alle verschillende mensen en gezichtspunten elkaar de schuld geven voor alles wat er gebeurd, van klimaatsverandering, wereld problemen, het virus en ga zo maar door, zonder naar zich zelf te kijken.

Dit is de tijd om naar je zelf te kijken. We zien allemaal onze dood of het nu door het virus komt of andere veranderingen op aarde. Het is tijd om bij je zelf naar binnen te gaan en je projecties te erkennen wie je de schuld geeft en om het werk te doen wat nodig is om dit te helen en om te groeien. Het maakt niet uit wat er gebeurd ik wil zoveel mogelijk evolueren voordat ik wegga. Schuld leidt ons weg van het werken met hogere energieën.

5 juni is het volle maan. Ik denk niet dat ik jullie hoef te zeggen hoe belangrijk het is om zo diep mogelijk te gaan met je werk als je kan. Laten we samenwerken en de liefde voor onze cirkel en het leven voelen. Reis naar binnen met zoveel liefde in je hart voor alles wat leeft en schijn je goddelijke licht naar alles en iedereen waar je van houd.

Als je deze nieuwsbrief voor het eerst leest, lees dan Een menselijk web van licht creëren waar de aanwijzingen voor onze volle maan cirkel beschreven staan.

We werken ook samen deze maand om de zomer/winter zonnewende te vieren. De zon geeft ons leven. Laten we verandering van het seizoen en de nieuwe beweging van de zon eren. Ga naar buiten als het kan en ga op de grond liggen. Vertel de aarde hoe veel je van haar houd en voel volledig hoeveel ze van jou houd! Denk na over de schoonheid van het leven.

Ik wens jullie een prachtige zonnewende
Blijf gezond en gevuld met licht.

Recommended Posts