Transmutatie Nieuws Juni 2017

We gaan door met het vasthouden van iedereen in liefde en licht die te maken hebben met natuurrampen en politieke gebeurtenissen. We gaan door met ons spirituele werk vanuit uit het diepst van onze ziel om de vibratie te veranderen van het collectieve bewustzijn. Het is belangrijk om onze focus te houden op het spirituele werk wat nodig is om een verandering in de wereld te maken. Het is nog nooit zo belangrijk in ons leven geweest om samen te staan.


Ik heb verschillende emails en Facebook berichten vanuit de hele wereld gekregen waarin gevraagd werd voor gebeden voor verschillende milieu problemen in steden, plaatselijke gebieden waar spiritueel werk nodig is. Dat is de reden dat ik de transfiguratie oefening en Medicine fort the Earth werk zo wijdverbreid deel. We hebben groepen mensen nodig die plaatselijk samenkomen om transfiguratie ceremonies te houden.


Samen vieren we de zonnewende op 21 juni. Op het Noordelijkhalfrond gaan we de zomer in terwijl het Zuidelijkhalfrond de winter in gaat.

De zonnewende is een krachtige tijd om gezamenlijk wat werk te verrichten.


In April was ik te gast in Michael Stone’s New Moon gesprek. Hij verzorgt deze gesprekken om met een gast te praten over een spiritueel onderwerp, waarbij de gast tijdens de show een ceremonie verzorgt.

Ik gebruik een bewerking van de ceremonie die ik gedeeld heb tijdens mijn presentatie voor iedereen om als wereldwijde cirkel samen te komen om onze gemeenschap te zegenen tijdens deze zonnewende. Het is belangrijk voor ons om de zegeningen van liefde en licht te ontvangen die ons helpen om onze oefeningen gezamenlijk te blijven doen. We kunnen allemaal verschillend denken over wat er in de wereld gebeurd maar we komen samen door liefde voor de aarde en voor alles wat leeft.

Begin met je voorbereidingswerk tijdens de zonnewende, zodat je niet je gedachten en wat je vasthoud in de alledaagse werkelijkheid mee neemt in de onzichtbare gebieden. Als je zover bent doe dan mee met de ceremonie die ik heb opgeschreven.


Als je wilt kan je je favoriete drum- of sjamanistische muziek op zetten die je kan helpen tijdens de ceremonie. Je kan ook zelf drummen, ratelen, zingen en dansen nadat je de ceremonie een paar keer hebt gelezen en op je eigen manier te werk gaan.


Begin met het plaatsen van je handen op je hart. Denk aan iets in het leven wat je dierbaar is en over verwonderd. We hebben allemaal iets wat speciaal voor ons is. Misschien is het je favoriete bloem of een ander natuurwezen. Wat is je favoriete geur of smaak? Wat zijn je favoriete geluiden? Zet wat dierbaar voor je is in je hart.

Adem naar je hart. Terwijl je ademt stel je voor dat je nu weg gaat van je alledaagse gedachten en zorgen. Het is zo’n privilege om de mogelijkheid te hebben om samen te komen als een toegewijde, gemeenschap in service van het leven en de aarde. Gebruik je verbeelding om te ervaren als je in een liefdevolle cirkel stapt. Adem rustig door en verbind je met je hartslag.

Verbind je met de hartslag van de aarde. We zijn altijd verbonden met de hartslag van de aarde. Verbind je met de spirit van het land waar je woont. Hoe vaker je verbinding maakt met het land waar je leeft hoe meer je leven gaat stromen. Wanneer je verbinding maakt met de helpende voorouder spirits van het land waar je leeft, zullen je ceremonies vloeiender en succesvoller gaan.

Voel de kracht, liefde en het spirituele licht van onze virtuele cirkel. We kunnen elkaar niet zien, maar we kunnen elkaars aanwezigheid voelen met onze niet alledaagse zintuigen. Voel de kracht, de liefde en het spirituele licht door je heen stromen. Vanuit je hart verwelkomen we elkaar. Het maakt niet uit hoe je je nu voelt, het maakt niet uit wat er op dit moment in je leven gebeurd, je bent welkom in de cirkel.

We verwelkomen en begroeten onze helpende, barmhartige spirits en de spirit van de aarde, de lucht, het water en het vuur. We begroeten de spirit die in alle dingen leeft en ook de maan en de sterren. We kennen de creatieve kracht van de woorden die we gebruiken. Woorden zijn zaadjes en wat je plant groeit. Met je woorden zegen je jezelf, je geliefden, anderen en al het leven op de planeet.

Ook word het goed begrepen dat gedachten dingen zijn. Onze gedachten voeden onze dromen die zich manifesteren in onze materiele wereld.


Sluit je ogen en richt je aandacht op je hart.

Stel jezelf voor dat je opstaat in de plek waar je aan het reizen of medeteren bent. Ga door de voordeur naar buiten. Terwijl je dit doet, stel je dan voor dat je een sluier opzijschuift tussen de alledaagse wereld naar de kracht van de onzichtbare gebieden. Terwijl je de sluier opzij schuift stap je op een prachtig pad in de natuur.

Terwijl je over dit pad loopt kan het zijn dat je omgeven word door bomen, of zie je jezelf door een ander prachtig landschap lopen. Voel de aarde onder je. Terwijl je loopt stop je even en buk je je, voel de grond, de aarde of het zand en voel deze textuur. Terwijl je weer verder loopt kijk om je heen en verbaas je over de schoonheid van de natuur om je heen. Kijk naar het groen, de stenen, de dieren, de insecten, de bloemen en andere natuurwezens.


Wat is het een cadeau dat je op deze prachtige planeet leeft. Wat een cadeau om te zijn in een gemeenschap die door onze persoonlijke en wereldlijke uitdagen samen heen werkt. Het maakt niet uit of we somber zijn als we dit pad lopen er is altijd licht voor ons uit. In de natuur is er altijd duisternis en licht. Er is altijd dood en wedergeboorte. Er is ontbinding en dan de verlichting.

Volg het pad verder. Haal diep adem en ruik de geuren om je heen. Luister naar de geluiden van de natuur en proef zelfs de lucht. Let op hoe je jezelf op dit moment voelt als je dit doet.
Constateer dat je bijna klaar bent om samen te staan in een gemeenschap met openhartige mensen zoals jijzelf.


Je komt op een weiland waar je begroet wordt door bescherm engelen die je opwachten. Terwijl je door een van de beschermengelen bergroet word zal hij of zij je reinigen. Het kan zijn dat er wierook gebruikt wordt of een veer die alles weghaalt wat gereinigd moet worden. Voordat je de heilige grond betreed moet je alles los laten wat je tegenhoud voor welke ceremonie dan ook, om succesvol te zijn. Als je schoon bent zal je zien dat er een krachtig vuur brand in het midden van het weiland. Voeg je bij de cirkel om het vuur. Je kan er drummen, ratelen, zingen, dansen of je kan stil zijn.

Ruik het vuur en luister naar het geluid van het vuur. Als we samen in de cirkel staan nemen we een moment de tijd om, om ons heen te kijken en om in elkaars ogen te kijken, zie het licht en voel de liefde van elk persoon in onze cirkel. We zijn samengekomen buiten de tijd om om elkaar te zegenen, om samen sterk te staan in eenheid en in liefde voor onszelf voor alles wat leeft en voor de aarde. Je ziet dat er op de grond offerkommen en zeldzame bloemen staan. Vuur is een levend wezen, intelligent en leest op dit moment je hart en je ziel. Het vuur kent je wensen.


Je ziet dat er kommen staan gevuld met stokken waar gekleurd touw omheen gewikkeld is. Loop naar een van de kommen en pak een stok met je favoriete kleur touw. Welke kleur heb je gekozen? Wat betekend deze kleur voor jou? En hoe voelt dat op cellulair niveau? Ga nu bij jezelf naar binnen en stel je een woord voor waar de vibraties van schoonheid, kracht en liefde in zitten. De vibratie zal het universum in gaan en zal zich manifesteren op de aarde.

Elk woord dat de frequentie van liefde licht en eenheid in zich heeft, is perfect. Het is een woord van zegening, een cadeau wat je aan onze gemeenschap wilt aanbieden. Blaas de kracht van dit woord in je gebedsstok. Als je dat gedaan hebt loop je naar het vuur en leg je je gebedsstok in de vlammen met de intentie; het zegenen van jezelf, onze gemeenschap die samengekomen is, alles wat leeft en de aarde.

Als je je gebedsstok in het vuur legt, zal het vuur deze zegening meenemen naar de creatieve krachten van het universum. Het universum zal meedoen met deze ceremonie. Als je je gebedsstok in het vuur hebt gelegd zie je dat er heilige kruiden staan die je aan het vuur kan geven met dankbaarheid. Geef met dankbaarheid wat kruiden aan het vuur en kom terug in de cirkel. Kijk in de ogen van elk persoon, zie hun licht door hun heen stralen. Ervaar de vibratie van eenheid.


Laat de liefde en het licht dat je voelt stromen. Nu vraag ik aan je als je om je heen kijkt in de cirkel, je het woord dat je hebt gekozen om de cirkel te zegenen, hard op uit te spreken. Ik zal dit ook doen, ik deel de woorden “exquise”, “magie” en “stralend”. Vervolgens houden we elkaars handen vast en voelen we de kracht van de liefde en het licht door ons en door de hele cirkel stromen.

Als mensen zijn we de brug tussen de aarde en de hemel. We verbinden de kracht van het universum via onze harten. Voel de liefde stromen. Laat ons die brug van liefde zijn terwijl we samen sterk in dienst staan voor de planeet. Kijk opnieuw naar de schoonheid van het vuur en van de natuur. Het is nu tijd om te vertrekken. We bedanken onze cirkel en laten elkaars handen los. Draai je om en begin met je wandeling terug. Hetzelfde mooie pad door de natuur terug naar de kamer van waaruit je reist of mediteert. Bedank de helpende spirits die we uitgenodigd hadden, die ons gesteund hebben in ons werk en die ons in onvoorwaardelijke liefde hebben gehouden. Kom terug in de kamer van waar je uit reist of mediteert. Stap door de sluier van de onzichtbare werelden in je dagelijkse wereld. Voel hoe je je op dit moment voelt. Zorg dat je goed geaard bent, zorg dat je stevige wortels voelt die je met de aarde verbinden. Haal een paar keer diep adem en open je ogen. Ons werk is voor nu gedaan.

Je kan er voor kiezen om je woord of zegening op je altaar te leggen zodat onze cirkel gezegend blijft worden en ons allemaal in liefde vasthoud.


We laten onze harten samen komen om je een glorieuze zonnewende te wensen!


Als je het interview en gesprek wat ik met Michael Stone heb gehad en/of wil luisteren naar de ceremonie die ik live gedaan met drummen en zingen voor de groep klik dan op onderstaande link. Michael heeft deze gratis gesprekken elke maand en je kan er meer leren als je geïnteresseerd bent.


Dit is de link van het Nieuwe Maan gesprek: . https://im332.infusionsoft.com/app/form/sandra-recording-signup


De volle maan is op 9 juni. Er gebeurd zoveel vandaag de dag wat onze aandacht in liefde nodig heeft in de wereld. Laten we ons in onze innerlijke wereld stappen en de diepte van ons goddelijke licht ervaren. Voel dat het opgenomen wordt in al onze cellen zodat je er door geheeld wordt. Laat het doorgaan met stromen en verbind jouw licht met het innerlijke sterrenlicht die door onze hele wereldgemeenschap schijnt. Laten we dit licht stralen door en over de aarde heen elk kostbaar wezen in het levensweb aanrakend.

Voor nieuwe lezer van de transmutatie nieuwsbrief, lees “Een menselijk web van licht creëren” voor instructies over onze maan ceremonie

We hebben twee nieuwe vrijwilligers voor het vertalen van de transmutatie nieuwsbrief. Bea Salgado gaat Carole LaPlante helpen met het vertalen in het Frans. En Jorjette Cristescu vertaalt in het Romeens. Laten we vanuit ons hart hun diepe dankbaarheid geven dat ze ons helpen om op deze manier onze cirkel te vergroten. En laten we onze zegeningen met hun delen voor hun goedheid, want het vertalen van deze nieuwsbrief is elke maand een hoop werk.

Copyright 2017 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts