Transmutatatie Nieuws Juni 2016

Onze lotsbestemming is afhankelijk van hoeveel innerlijke werk we doen. En niemand kan dit werk voor ons doen.

In mijn journeys voor deze maand zag ik dat de aankomende veranderingen in de seizoenen erg sterk zullen zijn. Op 20 juni gaat voor degene die op het noordelijkhalfrond wonen de zomer van start en voor degene op het zuidelijkhalfrond begint de winter. De zomer is een tijd van geboorte van wat binnenin is gaan ontkiemen. En de winter is een tijd van rustig aan doen en ons innerlijke landschap te verbeteren. Dit is een tijd van rust voordat we weer nieuw leven laten ontkiemen.

Het is altijd belangrijk om te onthouden dat we omdat we de natuur zijn het belangrijk is deel te nemen aan de veranderingen in de cyclus van het leven. Velen van ons hebben zo’n druk leven waarin we niet de tijd nemen om onze verbinding met de natuur te verdiepen en mogelijkheden om volledig mee te gaan met deze sterke veranderingen en de cyclus gaat aan ons voorbij. We nemen passief deel aan een proces waar we niet begrijpen wat er allemaal gebeurd. Maar als we volledig mee doen en deelnemen aan de veranderingen dan hebben we de mogelijkheid om keuzes te maken om op een rustige manier mee te gaan met de veranderingen.

Jullie kennen allemaal de verscheidenheid aan mythes uit de verschillende culturen over de Goden en Godinnen die in de Boven Wereld naar de Aarde beneden kijken. En vanuit hun uitkijkpunt zouden ze kijken naar de mensen die hun leven in banen proberen te leiden. Er zouden gevarieerde gesprekken plaats vinden terwijl ze naar ons keken. Sommige van die gesprekken zouden vol compassie zijn voor de tegenslagen en het leiden wat je hebt tijdens het leven. En andere gesprekken zouden best kwetsend zijn want de Goden en Godinnen zouden de mensen bekritiseren voor de keuzes die we maken en hoe onwetend we zijn over de mysteries en magie van het leven.

Op 20 juni, dan is de zonnewende, nodig ik je uit om mee te doen aan onze cirkel en een meditatie of sjamanistische journey te doen waarin je reist naar de Boven Wereld en we samen in een cirkel samenkomen met hetzelfde uitkijkpunt en uitzicht als de Goden en Godinnen uit het verleden en huidige tradities.

Wanneer je in de Boven Wereld bent is daar een groot amfitheater waar je kan gaan zitten. Of misschien kies je ervoor om te blijven staan. In het midden van het amfitheater is een grote plas water in prachtig beeldhouwwerk. En op de manier van de ouden kunnen we in het water zien. Terwijl we in het water kijken kunnen we ons leven van uit een ander perspectief zien.

Ik stel voor dat je niet probeert om al het leven op aarde te observeren. Het kan te overweldigend zijn om alles wat er gedurende deze tijd gebeurd op te nemen. Maar kijk van boven in je eigen leven. Terwijl je dit doet bekijk dan jouw level van deelname in het leven en de veranderingen van de cyclus waar de aarde doorheen gaat. Weet je niets van de veranderingen en ga je gewoon passief door zoals de stroom van het leven je door het leven voert? Of doe je rustiger aan en kies je ervoor om niet mee te gaan met de stress waarin de mens nu leeft door alle druk op ons. Maak jij de keus om een andere koers te varen en rustiger en meer bewust te leven? Maak jij keuzes die er toe leiden dat je een andere vibratie en frequentie leeft dan het massa bewustzijn? En sta je volledig in het leven?

Dit zijn belangrijke vragen om antwoord op te geven. Want het leven gaat steeds sneller, de situaties in de wereld worden steeds intenser en we kunnen allemaal makkelijk weggeveegd worden door de rivier van het leven in plaats van dat we de stroom kalm en bewust volgen.

Nadat je je reis hebt beëindigd ontmoeten we elkaar in de open ruimte bij het altaar wat we gemaakt hebben in december 2015. We hebben een altaar gemaakt waar we giften, offers en gebeden voor onszelf, voor anderen en voor het al het leven op aarden hebben achtergelaten. Laten we daar samen komen nadat we gereinigd zijn door de guardian spirits die voor onze heilig grond hier zorgen. Kom allemaal samen rond het altaar. Neem een woord, gedachte of een droom mee die je met de groep kan delen. Voel de zachte aarde onder je voeten, ruik de zoete geur van de bomen om ons heen, luister naar het lied van de natuur want alles wat leeft zingt. Het kan zijn dat je wilt zingen of een gebed wilt uitspreken wanneer we de zonnewende begroeten—een nieuwe tijd, een nieuwe cyclus, een verandering in ons eigen innerlijke landschap. Voel de positieve energie die gedeeld word en bekijk de heldere gezichten van onze cirkel. Zeg hardop je woord, gedachte, of droom voor elkaar, voor alles wat leeft en voor de aarde. Laten we onze cirkel en de aarde zegenen tijdens deze tijd waarin stevige veranderingen plaatsvinden. Laten we de kracht van deze verandering vol overgave begroeten voor alles wat het in onze levens brengt. Wanneer we dit doen krijgen we een hechtere relatie met onszelf, wat de Natuur is en met de Natuur zelf.

Vergeet niet dat de Natuur intelligent is en altijd weet hoe ze met volledige overgave moet omgaan. Wij zijn intelligent en weten hoe we volledig kunnen opgaan in de transitie die we nu tegenkomen en die er voor ons ligt.

Wens elkaar en al het leven een krachtige en gelukkige zonnwende.

Als je de Transmutatie nieuwsbrief voor het eerst leest kan je de nieuwsbrief van december 2015 lezen door de volgende link te klikken: https://www.sandraingerman.com/tnnederlandsdec2015.html

Laten we beloven dat we doorgaan met het bezoeken van ons altaar en er giften en gebeden achter te laten om een steviger collectief te creëren. Je kan een gift geven wat uit je hart komt. Je kan het altaar bezoeken als je comfort nodig hebt of om er te bidden, mediteren of om er voor je zelf, voor anderen of voor alles wat leeft en voor de aarde, te journeyen.

Op 20 juni is het niet alleen dat we de zonnewende begroeten, maar het is ook de tijd dat we de volle maan begroeten en dat we doorgaan met ons werk van het weven van een stralend web van licht. Dit licht gaat diep de aarde in en straalt in en door de aarde.

Begin met je voorbereidende werk. Om te transfigureren naar een goddelijk licht wezen die daadwerkelijk de kracht heeft om te transformeren moeten we de werkelijke vibratie van goddelijk licht omarmen. Heb je dat gedaan? Zo niet dat is dat de volgende stap in je werk.

Laat je dag los en laat je dagelijkse gedachten en beslommeringen uit je leven achter je. Neem de tijd om te mediteren, te zingen, te dansen, te lopen. Probeer om tai chi, yoga of chi gong te gaan doen. Doe iets wat je uit het afgestompte bewustzijn van het collectief haalt.

Ga bij jezelf naar binnen en ervaar je goddelijke licht. Dit licht is helderder dan welk licht je ooit ervaren hebt in dit aardse gebied. Laat dit licht door je heen stromen zoals het door het wortelsysteem van de aarde reist. En laat het door en om de aarde heen stromen terwijl we een stralend en etherisch gevormd web van het leven weven, wat straalt en al het leven ophaalt in een vibratie waar onvoorwaardelijke liefde gemanifesteerd word in zowel vorm als in de wereld.

Als je de Transmutatie nieuwsbrief voor het eerst leest klik dan hier: “Een menselijk web van licht creëren.

Door mijn contract met de Shift Network zal ik een of twee e-mails sturen over mijn aankomende nieuwe teleconferentie cursus. Als je de e-mails niet wilt lezen verwijder ze dan, dat is beter dan je zelf aftemelden van mijn mailing lijst. Dank je wel!


In Memoriam Bob Edgar

Ik weet dat iedereen die de Transmutatie Nieuwsbrief al jaren leest weet dat mijn nieuwbrief geïnspireerd was door Bob Edgar. En voor de nieuwe lezers wil ik graag de geschiedenis van deze nieuwsbrief met jullie delen.

In 1997 nadat mijn visionaire novel A Fall to Grace was gepubliceerd, moedigde mijn vriend Bob Edward me aan om een maandelijkse nieuwsbrief uit te brengen. Hij hielp me elke maand om de nieuwsbrief op de website www.shamanicvisions.com te zetten. Deze website was ontworpen voor Carol Proudfoor Edgar ( mijn vriendin, fantastische sjamanistische lerares en Bob’s geliefde echtgenote). Ik had in die tijd geen email. Dus typte ik de nieuwsbrief en faxte hem naar Bon. In 2000 nadat Medicine for the Earth was gepubliceerd, hielp Bob me om de brief te veranderen in Het Transmutatie Nieuws. Daarna hielp Sylivia Edwards me om de website www.sandraingerman.com te maken en we verschoven de nieuwsbrief hierheen.

Zonder Bob Edgar zou deze nieuwsbrief nooit tot stand zijn gekomen. Ik schrijf deze nieuwsbrief vanaf 2000 en deze wordt vertaald (door vrijwilligers) in vele talen. Dus we hebben nu bijna de wereld gemeenschap die de Transmutatie Brief leest en samenwerkt.

Op 1 februari is Bob Edgar overleden. Hij laat een prachtige nalatenschap achter. Hij was een bekende wetenschapper die ooit genomineerd is voor de Nobel Prijs van de Vrede. Hij was een geliefde man voor Carol en een inspiratie voor anderen in de sjamanistische gemeenschap want hij nam deel aan workshops en deed mee in verschillende cirkels. En hij had een eigen mannen groep. Hij kon ook geweldige fluit spelen.

Wat we ons allemaal herinneren van Bob was hoe hij anderen kon inspireren en kon helpen om hun werk naar buiten te brengen. En natuurlijk vond Bob het heerlijk om andere te leren hoe ze de native american fluit konden spelen. Hij had zijn eigen les pagina op www.shamanicvisions.com. Hij was zo’n nederige man en hij sprak nooit over zijn eigen prestaties. Ik weet niet of hij ooit geweten heeft hoeveel mensen hij heeft geholpen en heeft geïnspireerd. Hij was bij zo velen geliefd. En ik ben er trots op om te zeggen dat Bob een vriend was.

Ik vraag aan iedereen om een moment te nemen om Bob Edgar te eren omdat hij me geholpen heeft met het ontstaan van de Transmutatie Nieuwsbrief en omdat hij zo’n liefdevolle en stralende aanwezigheid is geweest op deze prachtige Wereld.

Neem even de tijd en stuur gebeden voor Bob zijn leven en zijn overgang op 4 juni. Er is dan een memorial voor hem georganiseerd door de Universiteit van Californië, Santa Cruz met medewerking van Carol. Er zijn al prachtige sjamanistische ceremonies voor het gedaan in Santa Cruz.

Recommended Posts