Transmutatie Nieuws juli 2020

Ik voelde dat ik me echt in mezelf terugtrok en behoefte had aan stilte in deze tijden. Al de turbulentie die we meemaken hoort bij de aftakeling van het leven zoals we dat kennen.

Protesteren is zo belangrijk om onze schreeuw voor gerechtigheid, fairheid, gelijkheid en vriendelijkheid te uiten. Ik was jarenlang een gepassioneerde demonstrant. Mijn gezondheid laat dat soort activiteiten niet meer toe.

Maar ik geloof 100% in het Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light -werk. Shamanisme omvat al het gereedschap en alle hulp die we nodig hebben om onze flow te vinden, wat we moeten doen en wat te veranderen en het belang van onze ceremonies.

We staan allemaal met de rug tegen de muur om ons spiritueel werk te doen en er volledig op te focussen.

Ik breng zoveel als mogelijk in stilte door, met het collectief in gedachten en doe het spirituele werk wat ik al tientallen jaren uitdraag. Het verbaasd me hoe diep de stilte is waartoe ik word geroepen.

Het breekt mijn hart dat ik de splijting in de spirituele gemeenschap zie groeien. Eigenlijk praat ik over deze splijting al veertig jaar, en ik zie de grenzen zo oprekken dat er geen teruggaan meer mogelijk is. We lossen simpelweg op in een andere dimensie dan hoe wij spiritueel werk zien en ernaar leven. Er zijn zoveel verschillende invalshoeken op leven als je door de ogen van Spirit kijkt terwijl zo velen nog steeds door de ogen van het ego kijken.

Ik kies ervoor op het pad te blijven dat mij naar de bewustzijn niveaus leidt waarnaar ik met mijn ceremonie- en transfiguratie-werk streef.

Met de paar laatste online cursussen die ik voor The Shift Network heb gegeven, ben ik echt uit een aantal ongezonde energievelden gestapt, en ik bouw nieuwe stralende velden om in op te gaan met mijn praktijken.

Ongeveer een jaar geleden vroeg ik onze cirkel verhalen te delen ter inspiratie. Hierbij een dat Nancy met mij deelde. Ik heb haar permissie gevraagd dit nu met jullie te delen. Ik vind het stuk over “..je ziet het verkeerd…” geweldig.

“Lieve Sandra,

Onze drum-groep kwam via Zoom bij elkaar, en ik beleefde een prachtige reis die ik graag met jou wil delen. Het leek voort te borduren op een beeld dat ik vorig jaar kreeg van een enorme golf die stil bleef hangen vóór te breken, en mij werd gezegd dóór de golf heen te kijken.

De reis begon met een grote groep mensen – ik denk de mensheid vertegenwoordigend – en we lagen op onze rug op de grond. “Ja, de golf is gebroken” hoorde ik. We waren niet gewond, wel platgeslagen en onze lichamen lagen geometrisch gerangschikt (het deed me denken aan een patroon van synchroon-zwemmers van bovenaf gezien). Langzaam schurkten we in de grond onder ons tot we met onze borst op grond-hoogte lagen.

Terwijl we daar zo lagen begon het water om ons heen te bewegen, om ons te kalmeren. De zon scheen op ons neer om ons te warmen en te koesteren. Ik zag een loot die uit mijn hart begon te groeien en ik dacht dat het een boodschap voor ons allemaal was dat er iets nieuws zou ontspruiten, maar ik moest geduldig zijn. De volgende minuten begonnen loten uit onze vingers en tenen, uit onze monden en kelen, voorhoofd en buik ontspruiten. Hoewel nog erg klein, wist iedereen dat sommige waren fruitbomen en andere coniferen, sommige waren groentes en andere bloemen, en nog anderen gras en klaver… Iedere loot had zijn bestemming en zou op zijn tijd groeien en rijpen.

Toen kwam de boodschap. “Je ziet het helemaal verkeerd. Je denkt dat je in de Hof van Eden bent beland, en dat je gedwongen werd het achter te laten. Je BENT de Hof van Eden. Vanuit jouw wezen ontspringt de bloei van de Aarde. Jij bent de grond waardoor de schepping nieuw leven voortbrengt. Aarde schraagt jullie allemaal.

Het was een ongelooflijke ervaring van een diepere verbinding met de Aarde en Alle Levende Wezens dan ik ooit eerder gehad heb. Ik wist dat jij het leuk zou vinden te horen.

Als ik ceremonies voor eervolle afsluiting doe, word ik opgetild bij het zien van de schoonheid en blessing van elk leven dat van de Aarde opstijgt om terug te keren naar de Bron van Licht en Leven. Ik ben begonnen aan het slot van het ritueel een gevoel van diepe dankbaarheid toe te voegen voor alle levende wezens die bereid zijn hier te blijven in deze moeilijke tijden. Ik ben zo dankbaar dat jij bij ons blijft. Jouw aanwezigheid hier is van wonderbaarlijke bemoediging en wijsheid.”

Het is volle maan op 5 juli. Dit is een moment dat we werkelijk bij kunnen dragen aan het helen van ons collectief en aan licht in de duisternis brengen. Maar het werk zal niet succesvol zijn als je vanuit je hoofd werkt in plaats van vanuit de diepste diepten van jouw ziel en spirit. Doe alsjeblieft je voorbereidend werk om jouw ego uit de weg te ruimen. Jouw spirit is puur stralend licht met de kracht om alles te transformeren wat jouw licht aanraakt. Schijn jouw licht in, door en over deze grote Aarde.

Ben je nieuw bij het Transformatie Nieuws, lees dan Een menselijk web van licht creëren en ook Voorbereiding ceremonies op onze website.

Recommended Posts