Transmutatie Nieuws januari 2021

Welkom in 2021!

Ik heb prachtige en verbazingwekkende boodschappen van Isis ontvangen en ik wil er graag van delen met jullie in deze nieuwsbrief.

Allereerst, het is al enige tijd geleden dat spirits begonnen een staat van bewustzijn met me te delen, die aan het groeien is in de spirituele gemeenschap. En zij zeiden dat we echt heel voorzichtig moeten zijn om in een staat van psychische hyper-waakzaamheid te belanden.

We kennen allemaal wel hyper-waakzaamheid. Iedereen die met trauma opgroeide, zoals de meeste van ons, leerde hoe hyper-waakzaam te zijn door steeds onze omgeving te scannen om te zien of we wel veilig zijn. Mij is verteld dat wat er momenteel gebeurt, is dat mensen proberen hun spirituele praktijken te gebruiken om psychische waakzaamheid aan te boren om zo te voorspellen wat er vervolgens kan gebeuren.

Zij zeiden dat het punt is te leren in het hier en nu te blijven en te focussen op wat er precies op dit moment gebeurt en dus te stoppen naar het verleden of naar de toekomst te kijken, alleen maar nu. Als we dat doen, en als we stoppen naar andere stemmen te luisteren en alleen naar onze eigen innerlijke stem luisteren, worden we begeleid met alles wat we nodig hebben voor onze volgende stappen vooruit naar het bewerkstelligen van welzijn en gezondheid voor ons en de omgeving waarin wij leven.

Isis vervolgde: we hebben het bewustzijn echt prachtig verhoogd. Mensen over de hele wereld worden wakker door de initiatie die we meemaken. Maar we moeten begrijpen dat we in een kringloop zitten, en dat iedere kringloop gesloten moet worden voor een nieuwe kan beginnen.

Wat Isis me verder vertelde is dat mensen van bewustzijn veranderden en dat dat tot een nieuwe harmonieuze orde moet leiden. Maar het duurt lang om een wereld orde te scheppen.

De metafoor die Isis me vertelde is wat er op dit moment gebeurt, lijkt op het rijden op een autoweg met veel rijstroken die samenvoegen zodat alle auto’s op elkaar botsen. Ze zei dat mensen proberen zo veel spirituele informatie mentaal te vergaren dat we niet op het juiste spirituele en energetische niveau bezig zijn.

Ze zei dit gebeurt er als we zo veel persoonlijk werk doen dat we in transitie zijn en dat we een opening laten door de chaos die we veroorzaken. Een opening waardoor van alles binnen kan dringen. Dus we moeten ervoor zorgen dat we onze spirituele energie niet te dun rondstrooien door te veel spirituele methodes te willen leren, en niet echt in het werk opgaan. We proberen de transformatie die plaats zal vinden als de tijd daar is, te forceren. Er leeft geen orde momenteel onder de mensheid.

Maar dit te doen vereist concentratie ver voorbij wat veel mensen in de spirituele gemeenschap kunnen opbrengen. We staan onszelf toe door van alles wat zich in de buitenwereld afspeelt te laten afleiden, en als we nou niet in die psychische hyper-waakzaamheid geraken, kunnen we diep in onszelf journeyen waar alle antwoorden liggen die we nodig hebben om de kringloop te sluiten. Maar we moeten dan echt alle afleiding van de buitenwereld uitsluiten om het diepe werk wat nodig is te kunnen doen.

Isis zei me dat het menselijk ras eigenlijk een heel nieuwe soort is op deze planeet. Maar toch voelen we ons soeverein over de Aarde en over al wat leeft. Ze zei dat wij eigenlijk het recht op heerschappij niet hebben verdiend omdat we hier nog niet lang genoeg zijn. En ze zei dat, om de orde die nodig is om harmonie terug te brengen naar de planeet te genereren, we gemeenschappelijk en met het vrouwelijk principe moeten werken, iets wat ze al 20 jaar met me deelt, wie we worden, niet wat we wereldlijk doen is belangrijk.

Ze zei dat de problemen die we momenteel ondervinden komen door mannelijke dominantie.

We gaan teveel op in onze ego en geest in plaats van ons over te geven aan de kracht van spirit. De kracht van spirit zal ons door het beëindigen van de huidige kringloop leiden. Maar Isis zei dat het menselijk ras ten dode is opgeschreven, en wanneer iemand zijn/haar dood onder ogen ziet beginnen de spirits die persoon te overspoelen met liefde. Dat gebeurt juist nu op de planeet, spirituele krachten verschijnen die ons overspoelen met zoveel liefde.

Deze liefde is natuurlijk een “remedie”. En wat we nu echt nodig hebben is deze liefde te ontvangen en diep naar binnen te gaan en ons transformatie werk te doen. En we moeten onderzoeken hoe de Natuur werkt omdat de Natuur altijd in perfecte staat is. De mensheid heeft dus meer te leren van de Natuur in plaats van haar proberen te redden.

Isis zei dat de wens om de planeet te helen niet is waar we ons op dit moment op zouden moeten richten. De Aarde is sinds het begin van haar bestaan door klimaat veranderingen gegaan. Wat we nu meemaken is niet veel anders dan wat in het verleden is voorgevallen. Het is dat het menselijk ras besloot dat we zo ontwikkeld zijn geworden dat we weten wat goed is voor al wat leeft en de Aarde en voor elkaar. Wij moeten onze aandacht op de Natuur richten. De Natuur is in perfecte staat en de mensheid heeft er een chaos van gemaakt, die leidde tot een gebrek aan orde nodig voor de volgende stappen in evolutie.

ze zei dat deze chaos is veroorzaakt door lieden die kalmeringsoefeningen doen zonder te werken met de nieuwe energieën die ieder van ons en de Aarde omspoelen. Nu moeten we gaan optreden als een verenigd geheel. Ze heeft me gevraagd hierover te schrijven sinds 9/11. De duistere krachten zijn zo geconcentreerd dat we met al onze diepste krachten hiertegen moeten opstaan.

De spirituele gemeenschap is altijd verdeeld geweest. Maar tegenwoordig lopen scheidslijnen tussen mensen waardoor we zo destructief uiteen drijven dat we het menselijk ras tot vechten voor onze vrijheid en het recht om te leven hebben gedreven.

Ze vertelde nog iets interessants over afnemende gezondheid bij mensen in de spirituele gemeenschap. Dit is een onderwerp dat ik met andere teachers heb besproken wetend dat teachers buiten mijn kleine cirkel gezondheidsklachten hebben, net zoals ik.

Isis zei dat we onszelf schuldig en beschaamd voelen over onze fysieke gesteldheid alsof we hebben gefaald. Ze zei dat we geen notie hebben van de strijd die begaafde spirituele practitioners voeren in de psychische wereld gedurende de donkerste uren van de nacht zei dat we gewoon overdag moeten rusten. Je kan dit naast je neer leggen als dit je niet aanspreekt. Persoonlijk neem ik dit ter harte. Neem je rust wanneer je maar kan. Ik weet dat iedereen verplichtingen heeft.

Als ik zou moeten zeggen wat de kern van Isis’ boodschap is, is het te stoppen je door je ego te laten leiden, en laat Spirit je leiden. Maar je moet rust nemen om de boodschappen van Spirit en van de Natuur te kunnen horen.

Laat Spirit je leiden in plaats van je ego.

Zoals ik vorig jaar schreef, ga ik door met Het Transmutatie Nieuws te schrijven in het huidige format. En deze columns worden in zoveel verschillende talen vertaald.

Als aanvulling zal ik voor iedere maand een journey of een begeleide ceremonie opnemen om die samen te doen. Sylvia Edwards zal de opname klaar maken voor Zoom en de link posten.

Op den duur zal ik teachers die op www.shamanicteachers.com staan ook iets op te nemen. Hun werk is briljant en ik wil hen graag bij jullie introduceren. Dus op een zeker moment gaan we rouleren, maar ik zal de meeste opnames doen.

Voor alle duidelijkheid er komt iedere maand een opgenomen journey of een ceremonie.

Dan het geweldige nieuws dat Sylvia en ik gestart zijn met een nieuwe Facebook-pagina alleen voor onze wereldwijde kring. Deze pagina heet “Shaman’s Are Gardeners of Energy”. Als je deze columns al leest weet je dat dit mijn favoriete onderwerp wat De Ouden met mij gedeeld hebben, is geworden.

Als je wilt deelnemen klik op deze link: https://www.facebook.com/groups/991720834662313/.

Om deel te nemen krijg je een vraag. Het antwoord is ‘Transfiguration’,

De eerst video over de december Solstice Ceremonie vind je hier: https://youtu.be/431Qy5Exiuo

Op 28 januari is het volle maan. Laten we dan samenkomen als één energieveld met geen enkele verdeeldheid en met perfecte concentratie en focus. Laten we de Aarde en al wat leeft voeden met Licht terwijl we onze oefening doen om een Menselijk Web van Licht te creëren.

Ben je nieuw bij onze volle maan ceremonie, lees dan de instructies op de homepage: Een menselijk web van licht creëren

Onthoud goed dat Shamanen hoveniers voor energie zijn. En wat we voeden, groeit. Wat voor energieën wil jij voeden in 2021? Wat zullen jouw gedachten en dagdromen zijn? Onze toekomst hangt af van hoe jij deze vraag beantwoordt.

Gelukkig Nieuwjaar!

Recommended Posts