Transmutatie Nieuws januari 2019

Wanneer we richting een Nieuw Jaar gaan dan geeft dat altijd een gevoel van hoop. Hoop is extra krachtig als we ons realiseren dat we nieuwe kansen krijgen voor heling, groei en verandering.

Er zijn altijd nieuwe wegen en openingen in het collectieve energieveld om spirituele hulp te vinden voor transformatie. Maar velen van ons wachten om te zien wie er tevoorschijn komt in plaats van dat we zelf op zoek gaan in verborgen gebieden en plekken waar je niet vaak geweest bent. In deze niet bezochte plekken zijn hele oude krachtige bondgenoten, die klaar staan om te helpen als we naar ze zoeken. Stel de juiste vragen en leer hoe we met ze kunnen samenwerken.

Steeds meer studenten vertellen me dat ze de oude energieën (the Ancient Ones) de wereld inbrengen. Er is zo veel kennis op ons aan het wachten om ons te helpen. Het enige wat we hoeven te doen is de eerste stap zetten om ze te zoeken.

In de loop van de jaren heb ik geschreven over het feit dat het onbewuste gedrag van mensen terug gevoerd kan worden naar het basis principe dat de meeste van ons niet de liefdevolle verzorging hebben gekregen die ons zou helpen om de volwassene te worden die zichzelf, anderen en alles wat leeft respecteert.

Wanneer we werkelijk de onvoorwaardelijke liefde zouden ervaren die gestoken is in het creëren van ons, dan zouden we op een organische manier de energieën van liefde, licht en respect brengen in iedere beweging die we maken en in elke activiteit en ontmoeting met anderen.

We zijn hier gekomen om de kracht van liefde en licht te herinneren.

Het is belangrijk om eerst met onszelf te beginnen en opnieuw te leren hoe we onszelf in onvoorwaardelijke liefde kunnen vasthouden. En dan hebben we een kans om dat zelfde te doen met anderen.

En we weten dat het belangrijk is om de doos te openen waar we onszelf in hebben gestopt en om de taal van de Aarde en de natuur te leren. Zoek een wezen die je aantrekt in de natuur, dat kan een steen zijn, een blaadje, gras, een boom, een rivier, enzovoort. Word vriend met dit wezen. Laat het waar het is maar ga er elke dag heen en vertel het over je dag. Praat ermee zoals je met een vriend zou doen.

Kijk of dat het natuurwezen waar je nu een relatie mee hebt opgebouwd ook met jou dingen gaat delen. Het kost tijd om een relatie op te bouwen met de natuur omdat we onszelf moeten openen om op een andere manier te denken en om een andere taal te leren als we willen leren over andere soorten waar we de aarde mee delen. Maar wat een mooie oefening is het. En kijk waar het naar toe gaat. Waarschijnlijk zal je zien dat je een diepere relatie met jezelf en de natuur krijgt. Leer de taal van de natuur en kijk hoe je veranderd.

Wat een mooie manier om het Nieuwe Jaar te beginnen. Je kan ook kijken om een ceremonie te doen waarbij je de pijn loslaat die je niet langer nodig hebt en zet een intentie wanneer we hoop en nieuwe mogelijkheden verwelkomen.

In plaats van je te focussen op de uitkomst die je zou willen, focus op hoe je je werk kan verdiepen. Want dat zorgt voor de beste uitkomst voor alles en iedereen.

21 januari is het volle maan. Laten we ons allemaal openstellen voor onvoorwaardelijke liefde en de kracht van het universum en de bron. Straal prachtige licht frequenties en liefde uit die geweven worden in een stralend licht web wat alles wat leeft omarmt, helpt, eert en uplift .

Wanneer je voor het eerst de nieuwsbrief leest lees dan Een menselijk web van licht creëren op de website. Hierin staat de ceremonie van de volle maan beschreven.

Ik wens samen met onze cirkel het beste voor alles wat leeft terwijl we een nieuw jaar ingaan

Recommended Posts