Transmutationsnyheter februari 2023

Jag skrev ett inlägg på mina fyra Facebook-sidor om min syn på processen vi är i.

Vi har påbörjat en global och personlig nedbrytnings-process. Detta kan ta en viss tid, eftersom allt som är illa och ur harmoni blir borttaget, för att ge utrymme till ett nytt och ljusare medvetandetillstånd, som ska växa inom oss.

Detta ska leda till den utveckling, som flera av oss närmar sig och många försöker uppnå.

Det är en kraftfull process av förstöring och att bli av med de bördor som inte fungerar i våra liv, och vad som angår vår globala nedbrytning, det som inte fungerar i världen. Detta är en stark initiation som komplett förändrar oss. Vi anammar ny moral och nya värden. Vi kommer att känna oss mer förenade med Källan och Ljuset när initiationen är fullgången.

När initiationen är över kommer pånyttfödelsen medan vi fortfarande är vid liv. Och det är då, som vi har nya möjligheter och potential när vi går igenom livet med en annan syn och är medvetna om illusionen vi har blivit fångade i, och med sanningen att inom och utom oss ha förtroende till Källan.

Men i vårt fall, åtminstone för de flesta av oss, har nedbrytningen inte börjat än. Så vi är i en period av väntan, och människor i västvärlden vill inte vänta på någonting. Vi tenderar att vilja ha omedelbar uppfyllelse, och är lite ADHD när vi följer den spirituella vägen.

Hur snabbt kan jag bli spirituellt upplyst om jag tar den här kursen?

Nåja, egentligen är du redan spirituellt upplyst. Och det har du alltid varit. I uppbyggnadsprocessen blir vi faktiskt pånyttfödda till vårt sanna själv, som minns att vi alltid är förenade med källan och aldrig kan bli skadade.

Väntetiden är oangenäm för oss. Vi vill GÖRA något för att påskynda processen. Men det finns inget annat att göra än att använda tiden för att gå in i sin egen inre Värld och inse hur mycket rädsla, ilska och trauma det finns där. Hitta sätt att släppa vad som inte behövs genom ceremonier. Vi har hela vår lista med ceremonier, som vi tillsammans har utfört under de sista två åren.

Sylvia Edwards har varit så generös och ställt samman en lista med de ceremonier som hittills har blivit meddelade på Facebook-sidan Shamans are Gardeners of Energy. Varje ceremoni har en beskrivning, som informerar vad den handlar om.

Tack Sylvia för gåvan med denna lista:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Tillåt dig själv att drömma om vad du går fram emot. Låt din föreställning leda dig. Den kan ta dig till vackra dimensioner som du kan ge dig in i för att finna en plats med mer sammanhållning och frid. Eller din föreställning kan ta dig till den nuvarande mardrömmen som vi lever i.

Många har nyttjat denna tiden för att hela förgångna sår, så att deras nyuppbyggnad är utomordentlig, när den rätta tiden för återuppbyggnad är kommen. Och universums krafter och de gudomliga varelserna vi arbetar med som hjälp-andar gör det valet.

Vi befinner oss i väntans tider och är i en mellantid. Och vi behöver nyttja den tidens kraft med klokhet. Gör shamanska resor, gå i terapi, arbeta med en shamanskt praktiserande som är listad på www.shamanichteachers.com eller välj någon praktiker  som du känner ur din gemenskap.

Ju mer vi kan släppa våra bördor, ju bättre kan vi ge näring till vår inre värld, i vilken vi kan plantera nya drömmar för vår återuppståndelse.

Jag fick ett meddelande från andarna; ”gör din tid meningsfull, så kommer du att ha ett meningsfullt liv”.

Vad rör du dig emot på det Nya Året, som ger ditt liv mening? Vad befriar du dig ifrån, så att du har kraft att engagera dig i livet med ett nytt medvetande när du omvandlar ditt inre lidande till ljus och frid?

Vi är otåliga med att vänta och inte ha anvisning om vad vi härnäst ska göra.

Var stilla, reflektera, absorbera solens och elementens krafter i dessa väntans tider. Arbeta på dig själv. Och med tiden bryr du dig inte att du är i en vänteperiod, eftersom du märker att du har gått in i ett härligt livsflöde.

Fullmånen är den 5 februari. Skapa ett heligt rum där du kan vara i stilla reflektion. Du kanske vill trumma, sjunga, dansa, rassla för att höja dig ur det mänskliga till en spirituell varelse fylld med ljus. Och om du vill transfigurera, så gör det med inlevelse och en sann önskan att ge och ta emot kärlek. Utstråla ditt ljus som de gyllene stjärnorna, månen eller solen. Tillåt varje tum av Jorden att få vår cirkels ljus.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingerman. Allrights reserved.

Recommended Posts