Transmutatie Nieuws februari 2022


Dit is de maand waarin bijna overal te wereld liefde wordt gevierd. Het zou een prachtige droom zijn om je op te concentreren, een wereld waarin mensen dagelijks liefde delen met elkaar en met alles wat leeft.

In het verleden heb ik jullie altijd geleerd dat spirits een vorm aannemen om op aarde te incarneren zodat ze een uniek talent kunnen manifesteren wat in ze dit leven willen manifesteren en om de schoonheid en het wonder van het hebben van een fysieke vorm te ervaren. Spirits kunnen geen kleuren zien, voedsel proeven, de geuren van bloemen ruiken, texturen voelen of geluiden horen die ons zoveel vreugde brengen.

Maar onlangs kreeg ik zo’n mooie boodschap van mijn spirits. Ze vertelden me dat de ware reden dat spirits een vorm aannemen is om de hartslag van anderen te kunnen voelen. Ik dacht hierover na en ik vond dit zo’n diepgaande boodschap zodat ik het met jullie wil delen. Want het is zo’n vreugde om de hartslag van de aarde, van al het leven en vooral van onze geliefden te ervaren.

Er is zoveel meer om mens te zijn wat we gewoon niet begrijpen. We hechten zoveel waarde aan het verzamelen van tastbare dingen en het verzamelen van meer dingen, wat niet echt nodig hebben om betekenis en vreugde in het leven te vinden. We praten eindeloos door zonder de kracht van stilte te waarderen.

Maar we blijven zinnen gebruiken over het belang van evolueren naar wezens die een leven van onvoorwaardelijke liefde leiden, terwijl wij de neiging hebben om macht, hebzucht en verdeeldheid te ondersteunen.

En de meesten van ons zien echt de verwoestende effecten van zoveel verdeeldheid die op dit moment in de wereld is. Het is echt triest om te ervaren dat er zoveel haat ons collectief in wordt gestuurd terwijl we hier kwamen om over liefde te leren.

En echt, “verdeeldheid” is wat onze huidige initiatie creëert. Want versnippering vind plaats door een destructieve kracht die het leven zoals we het kennen, opbreekt zodat er iets nieuws kan worden geboren uit de dood van het leven dat we ooit kenden.

Ik vraag me altijd af hoe erg het moet worden voordat mensen wakker worden om de kracht van eenheid te zien, hun licht en liefde te laten stralen. Stel je voor hoe anders onze levens zouden zijn als we in harmonie met elkaar zouden leven.

Ik heb gemerkt dat ik me volledig heb los gekoppeld van wat er in de wereld gebeurt. Er wordt een energie geprojecteerd die voor mij niet goed voelt om deel van uit te maken.

Ik blijf me concentreren op het werk dat ik in de loop der jaren heb gedeeld om het vrouwelijke principe in balans te brengen terwijl de mannelijke energieën de wereld blijven besturen. Ja , het vrouwelijk kan fel zijn zoals we zien in de acties van Kai, Sekmet en godinnen uit andere tradities. Maar de felheid is om de illusie te doorbreken. En nu zitten we gevangen in illusies.

Als ik de argumenten lees die mensen delen over Covid, politiek, ras, klimaatverandering en manieren van leven, lijkt het eigenlijk alsof mensen hun verstand verliezen. Veel van wat gedeeld word komt voort uit puur ego en niet uit een ware plaats zijn. We zijn gewoon niet lang genoeg hier op aarde om de complexiteit en dynamiek van de spirit en de mysteries van het universum te begrijpen. Maar zoveel mensen doen alsof ze op de hoogte zijn van zoveel, terwijl we dat echt niet kunnen weten in onze beperkte perceptie van het leven.

Ik vind een ware staat van innerlijke vrede door me te concentreren op mijn spirituele werk, tijd te besteden aan het schrijven van mijn nieuwe boek en door veel buiten in de natuur te zijn.

Zoals ik al vele malen in mijn leven het gedaan, leer ik nu over de schoonheid van stilte en vrede.

Onlangs wilde mijn man en ik de tv uit zetten om naar bed te gaan. Maar we raakte gebiologeerd door een programma dat over ongewone zeedieren ging. Het wonder van alle natuurprogramma’s is dat we getuigen kunnen zijn van de verbazingwekkende verbeeldingskracht en creativiteit die gestoken is in het creëren van sommige natuurwezens. Het is gewoon verbazingwekkend hoe uniek sommige van deze wezens zijn en je kunt niet anders dan met een gevoel van ontzag en verwondering kijken als je sommige van die wezens ziet waarmee we op de aarde leven.

Mijn favoriete onderdeel van het geven van cursussen over de Spirits of Nature via de Shift Network, waren de foto’s van ongewone natuur wezens die mensen deelden. Ik was voortdurend verbaasd omdat ik me nooit had kunnen voorstellen welke rijkdom aan natuurwezen de meeste mensen nooit zullen zien, maar die heel bijzonder zijn.

In het programma waar we naar keken, was een van de wezens, Nautilus. Dit oude wezen is meer dan 500 honderd miljoen jaar oud en is hun evolutie niet veranderd. Net als de libel waar ik graag over schrijf. Deze wezens zijn hier al zoveel langer dan wij en ze hebben zich aangepast zonder veel veranderingen in hun vorm aan te brengen. En hoewel ze worden beïnvloed door veranderingen in het milieu leven ze nog steeds hun leven zoals ze dat al miljoenen jaren doen.

Wat me intrigeerde over de Nautilus was niet alleen zijn ongewone uiterlijk, maar ook het feit dat ze na dagen boven in het wateroppervlak te hebben gezwommen, ze 2000 voet diep duiken om beschermende rust te krijgen.

Ik dacht na over hoe ik altijd schrijf over de kracht van het vinden van vrede en diepe rust door stilte. Stilte is niet iets dat we ervaren in deze wereld die wordt gerund door technologie wat altijd, 24/7 geluiden creëert. We moeten heel diep in onze innerlijke wereld vallen zoals de Nautilus ‘s nachts doet.

En ik heb je aangemoedigd om diep in jezelf te zakken om te leren over de spirituele kracht in je innerlijke landschap en de stilte te vinden die je niet alleen in staat stelt om te rusten maar ook een staat is waarin je kunt luisteren naar de aanwijzingen van je ziel en spirit.

Ik denk dat hoe meer we dit kunnen doen, we de energie krijgen om te evolueren, veranderingen in ons leven aan te brengen en ons aan te passe in deze veranderende tijden.

Dus als we dit jaar Valentijnsdag vieren, laten we dan denken aan alle wezens die van ons afhankelijk zijn om een nieuwe droom te creëren door ons hart meer te openen en al het leven te omarmen. Want de voortdurende verdeeldheid zal zeker alles vernietigen waar we van houden.

En het liefdesverdriet in deze tijd vergroot ons vermogen tot mededogen, empathie en liefde.

Laten we ervoor kiezen om de planeet en al het leven in liefde te houden tijdens deze voortdurende intense tijd waard de manier van leven zoals we die hebben gekend wordt ontbonden.

16 februari is het volle maan. Laten we ons richten op het openen van ons hart op een manier die ons onbeperkte vermogen laat zien dat we een wezen van liefde en licht zijn. En laten we ons ook richten op het absorberen van de liefde van de Schepper en de creatieve krachten van het universum. Want van onszelf houden maakt deel uit van onze evolutie van bewustzijn. We hebben de neiging om zo hard voor onszelf te zijn en dat blokkeert ons vermogen om een ware aanwezigheid van liefde en licht te zijn. Want als je jezelf te hard beoordeelt, hoe beïnvloedt dit dan je aanwezigheid in onze collectieve energieën.

Voer je voorbereidende werk uit zodat je afstand kunt nemen van je mens zijn en kunt transformeren in een goddelijk wezen dat alleen licht en liefde kent. Straal dit uit in het hele collectief. En voel je hartslag versmelten met de liefde van onze cirkel en de hartslag van de aarde en het hele levensweb.

Als je het Transmutatie nieuw voor het eerst leest, lees dan Creëer een menselijk web van licht op de home page.

Of je nu alleen bent of met een geliefde, laten we iedereen een fijne Valentijnsdag wensen en weet dat je echt geliefd bent!

In de journey van deze maand brengt Fotoula Adrmim ons een enorm geschenk; het ophalen van onze essentie. Fotoula woont en geeft les in Schotland. Ze heeft een geweldige reputatie bij al haar studenten. Ze is een van mijn vertrouwde leraressen en is een van de leraren die ik gevraagd heb om mijn werk gaande te houden als ik er niet meer ben. Ik vertrouw haar volledig net als haar inzet voor verantwoordelijkheid, betrokkenheid en integriteit.

Voor meer informatie over Fotoula en haar werk kan je kijken op haar website: www.theisisschoolofholistichealth.com.

Dit is wat Fotoula schrijft over haar opname van deze maand:

In deze opname begeleidt Fotoula deelnemers in een sjamanistische helingsreis. De bedoeling is om de oerherinnering van heelheid op te halen en op zielsniveau te genezen. Via de eeuwenoude manier van het sjamanisme bieden de helpende spirits ons een manier aan om de delen van onze essentie terug te halen waar we nu klaar voor zijn om te ontvangen en op te nemen in ons leven, zodat we ons spirituele pad naar de belichaming van ons ons licht kunnen bewandelen. Fotoula deelt hoe deze voorouderlijke manieren bijna verloren gingen in haar Griekse familielijn en spreekt een oprechte uitnodiging van de voorouders voor ons uit om deze spiritualiteit van de aarde te herinneren die deel uitmaakt van ons menselijk erfgoed.

Hier kun je de journey van deze maand bekijken; https://www.youtube.com/watch?v=EZTprkyeDLM.

To join the Facebook group Shamans Are Gardeners of Energy, go to: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. The password is “Transfiguration”. 

Announcements:

Right now due to the Covid, and the massive airplane cancellations due to weather, lack of pilots, and staff, Isis’ statement she made in the 1990s is definitely relevant right now. She said there would come a day when students could not afford to travel to workshops or travel would start to become impossible. Therefore in 2004 I began training wonderful teachers teaching all over the world. Please visit www.shamanicteachers.com to look at the wealth of workshops you can take and are probably close to where you live.

And on www.shamanicteachers.com you can find shamanic practitioners from all over the world who trained with me who are doing remote healings right now. And many are working with people in person.

I am waiting until I know if I can complete a Practitioner Training while we are still dealing with the Covid and the danger of retreat centers having to close. I am waiting to see how things proceed for the Practitioner Training I will teach at a physical retreat center. As you know I believe teaching advanced healing workshops online is unethical and dangerous. The internet is not a way to transmit the ancient healing practices that can be the difference of life or death in a client’s life.

I still have Evergreen Courses that are already recorded on Journeying and other topics. Check out my Training page for further information.

Please check out my books and audio programs. I have received such great feedback, and they include information and exercises I teach in my workshops.

And of course Renee Baribeau and I have a popular podcast called the Shamans Cave. People love it!! I love doing the podcast with Renee!  Join us! Subscribe on www.ShamansTV.com

You can really do me a big favor by just pushing the Subscribe button on Shamans TV. It is a way for Renee and me to get more support from You Tube.

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts