Transmutatie Nieuws februari 2019

In januari had in de geweldige gelegenheid de Nieuwjaars show te doen tijdens de Winter Solstice Summit van Renee Baribeau. Mijn voordracht en de oefening die ik leidde werden heel goed ontvangen. Je vindt het misschien leuk mijn presentatie te zien. Klik daarvoor hier:

De laatste paar jaar stonden bol van zoveel veranderingen en wegsnijden van oude delen van mijn persoonlijkheid die niet meer laten zien wie ik nu ben. Velen van ons ervaren de dood van wat gewoon en vertrouwd was, wat we weten en waar we op kunnen rekenen.

Dit brengt ons terug naar de taal van de Natuur en de cirkelgang van dood en opnieuw geboren.

Mijn leven, zelfs voor dat ik shamanisme ging beoefenen, was vervuld van een diep verlangen om mensen geliefd en waard om er te zijn te laten voelen. Ik voelde altijd, en nog steeds, zoveel onvoorwaardelijke liefde voor mensen en natuurlijk voor al wat leeft. Tegelijkertijd besef ik dat ik de paradoxale dans dans liefde te ‘zijn’ terwijl mijn ego steeds in verdeel en oordeel vervalt.

Ik geef nog steeds les, probeer nog steeds mijn eigen authentieke lied in de wereld te zingen. Maar ik word gevangen in de feiten dat:

Er zijn teveel mensen op onze planeet.
Mensen kiezen ervoor kinderen te krijgen en die dan de voeden met vervuild water, lucht en voedsel. Baby’s komen ter wereld met afwijkingen die geen kind of familie zou moeten hebben.
Mensen verliezen ieder gevoel van menselijkheid.

En de meeste mensen kennen de taal van de Natuur niet. Hoe kan een soort overleven als die zijn moerstaal niet kent? Hoe kunnen we de wijsheid van de Natuur wat ons leven geeft leren in plaats van te denken dat wij de meest ontwikkelde soort zijn en de Natuur en het leven beheersen.

Terwijl ik eindeloos over deze dingen nadenk, voel ik een sterke roep om naar binnen te keren. Want al dit gepeins is niet productief.

In zekere zin beginnen mijn woorden van inspiratie betekenisloos te lijken. Tegelijk komen spirituele energieën dichterbij, dansen met me, verdwijnen, komen terug, steeds ongelooflijke mystieke informatie delend over, ja!, het proces van loslaten maar ook de wonderen die mogelijk zijn dankzij de oeroude praktijken van shamanisme – niet de oppervlakkige oefeningen en ceremonies waardoor iedereen zich voor korte tijd goed voelt.

Om deze wonderen te laten gebeuren gaan we door een dood. Want een deel van het collectief zingt liedjes over verscheuring, zich niet realiserend de kracht van hun woorden en gedachten. Wij hebben onze Schepping Verhalen niet meer, die ons leren hoe over intenties te zingen en liederen over scheppen en wedergeboorte.

Het is belangrijk in het gezicht van dood en verscheuring afscheid te nemen van wat ons niet langer dient. En dan is het tijd om naar binnen te gaan en je inner-tuin te verzorgen met behulp van diep spiritueel werk. Plant zaden van structuur, kleur, klank, gevoel, zicht, en zelfs van mooie herinneringen die ons helpen te herinneren hoe te scheppen en weer volop aan het leven mee te doen.

Het collectief splitst zich in verschillende werkelijkheden. Of, zoals ik al jaren schrijf, we vinden allemaal andere golven te surfen. zij die mee willen gaan in het proces van herinneren, dit is het moment om je energie te focussen op een manier die je nog niet eerder hebt gedaan.

In januari had ik een indrukwekkende journey en een totaal andere boodschap van de spirits.

Zij herinnerden me eraan dat mensen die naar verschillende soorten in de natuur journeyen steeds de boodschap krijgen dat er compassie voor ons is terwijl wij naar onze hogere zelf groeien en evolueren.

Als de natuur compassie heeft, en wij zijn natuur (we zijn niet verbonden met de natuur) wat zegt dit dan over onze eigen wezenlijke natuur.

Dit helpt wel met sommige van mijn oordelen. Maar het is werk in uitvoering om te leren compassie voor mijzelf te hebben.

Zoals ik steeds herhaal, shamans zijn hoveniers, zijn energie. Toen de help-spirits dit met mij deelden, veranderde dat totaal mijn begrip van de shamanic leer en heling. Om het volledig te snappen dat wij slechts energie zijn en dat we als shamanic beoefenaren slechts met energie werken, dat geeft ons meer keuzes dan alleen maar kijken naar het afsterven van vormen zoals we dat vandaag de dag zien. Wij hebben te maken met gedachten die door verkeerd en ongeëvalueerd denken zijn gevormd. Wij geloven dat wij de intelligentie hebben om onze weg door alles heen te denken. En dat is niet zo.

In werkelijkheid weten we eigenlijk niet eens waar we voor bidden. We kennen de taal niet die onze gebeden laten uitkomen. Ik heb diep nagedacht dat als de woorden om je intentie kracht bij te zetten niet komen, wees dan stil en laat je hart spreken.

Het is absoluut noodzakelijk voor ons om op dit punt na te laten zelfs maar te denken over waar de wereld en onze levens uiteindelijk toe leiden. Dit is het moment om stil te zijn, te bidden, ceremonies te doen met zoveel energie-brandstof als je maar hebt en laat de wijsheid van onze volgende stappen zich maar gewoon openbaren.

Geloof me, dat zal gebeuren. Dat gebeurt in de flow. Als je in de flow bent ontvouwen alle onze volgende stappen zich.

Als alles energie is, bedenk dan hoeveel energie er nodig is om de huidige collectieve energie te transformeren. Vraag jezelf af of je compenserende energie inzet om een werkelijk transformerende macht te zijn.

Zo niet, dan zal je hierop willen reflecteren deze maand.

Het is volle maan op 19 februari. Laten we onze energie opvijzelen om de diepte te ervaren van transformerend licht dat wij door en over de Aarde kunnen stralen om werkelijk al wat leeft en de Aarde volop is het stralend licht te zetten om zo de energie voor nieuwe geboorte, leven en schepping te voeden.

Voor nieuwe lezers van het Transmutatie Nieuws lees de instructies voor onze maandelijkse ceremonie op de homepage: Een menselijk web van licht creëren

Op 14 februari is het Valentijn, door velen gevierd. Dit is een dat om de liefde te vieren!

In shamanism is reciprociteit een van de belangrijkste onderdelen. Bijvoorbeeld: natuur houdt ervan toegezongen te worden. Als een gemeenschappelijke taal is gevonden tussen twee verschillende soorten en liefdesliedjes worden elkaar toegezongen, ontstaat iets magisch.

Laten we doorgaan onze liefde met al wat leeft te delen. Zing en luister naar de liefdesliedjes die naar je terug gezongen worden.

We zoeken een nieuwe vrijwilliger vertaler in het Russisch. Als je dit wilt doen, neem dan contact op via info@sandraingerman.com. Dit is niet een adres voor persoonlijke emails.

Recommended Posts