Transmutatie Nieuws Februari 2015

Als je de Transmutatie Nieuws al jaren leest heb je inmiddels wel gemerkt dat ik echt excentriek ben. Ik schrijf de Tansmutatie Nieuws nu al 15 jaar!!Ik wil iets van mijn werkwijze in het schrijven van Walking in Light: The Everyday Empowerment of Shamanic Life met jullie delen.

Ik schrijf mijn boeken en Transmutatie Nieuws op één van de eerste iMac computers. Ik heb mijn computer sinds 2001 en ze heet Blueberry. Blueberry en ik hebben een hechte band. Soms worden we zo één dat ik denk dat Blueberry een deel van mijn schrijven overneemt omdat er soms woorden op het scherm verschijnen die ik me niet kan herinneren geschreven te hebben.

Ik heb op internet opgezocht hoe lang een computer die zo oud is als Blueberry nog mee kan gaan. Ik heb berichten gelezen die zinspelen op een levensduur van ongeveer 13 jaar. Nou Blueberry heeft de voorspellingen overtroffen. In 2014 hebben we samen 2 boeken geschreven. Het doet me verdriet om te zeggen dat ik denk dat mijn tijd met Blueberry aan een einde komt. En ik wil alles eren waar ze aan heeft mee geholpen de wereld in te brengen via mijn boeken en mijn maandelijkse kolommen. Maar we zullen zien. We zijn nog niet klaar!

Het huis waarin ik woon heeft een heel vreemd elektrisch systeem. En mijn kantoor is een adobe en dat betekent dat de muren erg dik zijn en de kou vasthouden. De manier waarop mijn kantoor is bekabeld is dat als ik Blueberry op het zelfde moment aanzet als mijn draagbare kachel de zekering doorbrandt en ik zonder stroom zit.

sandra february 2015 320x240

In de 20 jaar dat ik in mijn huis woon heb ik mijn kantoor nog nooit verwarmd. Kan ik het laten repareren? Tuurlijk! Wil ik het laten repareren? “Nee!” Ik vind het heerlijk om in contact te blijven met de natuur terwijl ik aan het schrijven ben. Persoonlijk hou ik van de kou en de winter! Herfst en winter zijn mijn favoriete seizoenen.

De foto die ik heb bijgevoegd is van mij tijdens het schrijven van Walking in Light op Blueberry op een hele koude winter dag in februari 2014 – een jaar geleden. Ik heb 2 brillen op, mijn vaders muts, mijn moeders hartjes ketting (die je niet kan zien op de foto) en handschoenen. Ik dacht dat jullie het leuk zouden vinden om dit te zien. Ik zie er zeker anders uit dan op de foto’s die ik voor reclame gebruik!

Ik geloof dat Walking in Light een belangrijk boek is. Ik heb de lessen die ik al jaren deel, samengevat. Ik geloof echt dat als we de sjamanistische grondbeginselen in ons dagelijks leven zouden integreren zoals ik het in Walking in Light beschrijf , dan zouden we ons sterker voelen en de wereld zou een betere plaats worden voor alles en iedereen in het web van het leven.

Ik hoop dat je het boek gaat lezen!

Om het nieuwe jaar te beginnen reisde ik naar het nummer “Rattlesnake” op de cd “Shamanic VIsioning Musci: Taiko Drum Journeys”. De Odaiko drum nam me echt diep mee in een reis. Met “synchronicity” ging mijn reis over waarom een slang vervelt. Zoals we weten vervelt een slang zodat ze kan blijven groeien.

In mijn reis, werd er mij door Slang en mijn helpende spirits gesuggereerd om te kijken naar hoe ik begonnen ben met mijn oude overtuigingen en oude verhalen te ontgroeien. Er werd mij verteld dat het tijd voor me was om opnieuw geboren te worden in een meer expansief wezen die het leven blijft omarmen, deelt vanuit de diepte van mijn spirit en beweegt langs mijn beperkingen.

Ik denk dat dit een fantastische boodschap voor ons allemaal is om hierop te reizen als we samen vooruit gaan.

Om Walking in Light en/of the taiko drum journey CD te bestellen kijk op de website:

https://www.sandraingerman.com/booksaudiovideo.html

In tegenstelling tot een slang, blijft bij ons mensen, onze huid groeien. Hoewel onze huid vervelt gaan we meer door een enorme verandering op spiritueel en emotioneel gebied als we doorgaan met het ervaren van initiaties die het leven ons brengt. We krijgen niet altijd te zien door hoeveel veranderingen we zijn gegaan en hoe onze aanwezigheid is veranderd omdat onze huid met ons mee groeit. Wij blijven groeien in een nieuwe huid.

Er is een balans tussen te passief in zijn in het leven en het te hard te proberen. Balans wordt gecreëerd door het bereiken van harmonie tussen actief en passief. Dit is echt de sleutel tot veel van wat we nodig hebben in het onder de knie krijgen van het leven.

Bij de opmerking passief zijn, vind ik dat we vaak verstrikt raken in voorspellingen . Ik heb geschreven over het ten prooi vallen aan voorspellingen in vele nieuws columns van de Transmutatie Nieuws die in het nieuwe jaar beginnen. Mensen raken vaak verstrikt in het feit dat ze willen dat iemand hun verteld welke krachten ons leven en de wereld waarin we leven kunnen veranderen. Maar dit is gelijk aan weersvoorspellingen. Op dit moment in de tijd beweegt het weer in patronen die niemand had kunnen voorspellen. En ik geloof dat dat ook geld op alle gebieden in ons leven. We leven in een tijd van onwetendheid, alles kan gebeuren en ons creatieve potentieel is geweldig als we het aanspreken.

Mijn advies is om één spirituele techniek op te pakken waar ik over heb geschreven in de vorige Transmutatie Nieuws brieven. Werk er dagelijks mee en sta toe dat het een deel van je leven word. Als je dagelijks werkt aan het integreren van een spirituele oefening die je aanspreekt zal je merken dat je op een natuurlijke manier in het werk groeit en dat je wordt wie je bent. Op deze manier leef en werk je spiritueel van uit balans in plaats van te wachten op een kracht van buiten die je leven en de wereld veranderd of dat je te hard probeert spiritueel te werken om verandering af te dwingen. Het is nodig dat we ons concentreren op ons spirituele werk en dat het ons tegelijkertijd veranderd.

Ik ben zo geïnspireerd geraakt en veranderd door het lesgeven van mijn teleconferentie cursus. De virtuele ceremonies die ik geleid heb geven gelijk de kracht weer hoe het voelt om als gemeenschap samen te werken om een collectief energieveld te creëren dat zo levendig en vol verandering is.

In de cursus gingen de deelnemers volledig mee in de virtuele ceremonies die ik leidde. Ik kan voelen en zien hoe, wanneer we in een collectief veld binnengaan gebruik makend van al onze zintuigen we de mogelijkheid hebben om de sluiers tussen de werelden te openen en door de kracht en heling van de onzichtbare gebieden in de waarneembare wereld te brengen. Dit was zo fantastisch om daar deel van uit te maken en te mogen zien.

We doen dit in onze maandelijkse volle maan ceremonie: “Creating A Human Web of Light”. Op het moment dat jij transfiguratie beoefent en je innerlijke licht ervaart stap je volledig in deze manier van zijn. En het is nodig dat je volledig in het collectieve veld dat onze wereld gemeenschap is, stapt en dat we doorgaan met het samen creëren. Dit is waar de verandering plaats vindt. De heling vind plaats als we leren hoe we het onzichtbare zichtbaar kunnen maken. Dit hebben we nodig om een positieve waarneembare verandering te ervaren.

Ons gezamenlijke paradigma en model is kapot en kan niet meer gerepareerd worden. Het is nodig dat we elkaar blijven ondersteunen als we met ons spirituele werk bezig zijn zodat we een nieuw model voor ogen hebben en een nieuwe structuur van de werkelijkheid weven. Samen ceremonies uitvoeren is zo een krachtige manier om een positieve verandering te creëren en ook om samen te werken in het vrouwelijke model van samenwerking en coöperatie.

Een paar maanden geleden heb ik met Dr. Lewis Mehl Madrona een audio programma opgenomen. Ik vroeg hem om over de kracht van helende verhalen te spreken. Hij is de schrijver van Coyote Medicine en is een Native American healer. In zijn praktijk weeft hij de inheemse cultuur in zijn beroep als een MD en psycholoog.

Tijdens zijn gesprek met mij vertelde hij dat wij het totaal zijn van alle verhalen die ooit over ons verteld zijn en wat we over ons zelf hebben verteld. Hij zei; “laten we alleen goede verhalen vertellen zodat we meer goede mensen kunnen hebben!”.

En toen hoorde ik de sjamanistische leraar John Perkins een krachtig verhaal en les vertellen. Toen John Perkins het regenwoud, de Amazone bezocht, kreeg hij de kans om naar verhalen te luisteren van de Shuar. Toen John een ouder vroeg hoe we hen konden helpen kreeg hij het volgende antwoord: “Als jullie echt willen helpen, verander dan de droom van jullie mensen.”

Het is nu tijd om diep naar binnen te kijken, voorbij je persoonlijkheid en de afleidingen die je creëert. Het is tijd om aan te boren en te ontdekken wat jouw ziel hier wil uitdrukken. Ga voorbij aan alles waarbij je tegen jezelf zegt waarom je niet jouw potentieel kan bereiken en manifesteer een nieuwe droom voor jezelf en de aarde. Het is tijd om je obstakels los te laten en tijd om je zielsbestemming te manifesteren. De tijd gaat zo snel en de verandering op de planeet wordt steeds intenser. Het is niet meer gepast om te zeggen “Ik hoop ooit….” of om op iemand anders te wachten die ons leven veranderd. Je word nu opgeroepen om volledig aan het leven deel te nemen.

We kunnen diepere en creatievere mensen worden als we in onze ware kracht stappen die elk van ons in zich heeft om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Het is belangrijk dat we oude verhalen die ons niet langer dienen los laten op persoonlijk en op collectief niveau. Ook is het nodig om hoe we dagdromen over de wereld en ons leven daarin te veranderen. We hebben in dit leven de mogelijkheid om te groeien tot een ongelimiteerd wezen.

Albert Einstein zie: “je verbeeldingskracht is je voorbeeld van de toekomstige gebeurtenissen in je leven.”

Hier is een verhaal gedeeld door een lezer van de transmutatie nieuwsbrief waarvan ik denk dat het de onzichtbare kracht van het woord laat zien en naar het zichtbare brengt om tastbare veranderingen te weeg te brengen.

Onthoud als je blieft dat ik in de volgende columns alleen een paragraaf deel van verhalen van mensen. Maar ik voelde dat dit verhaal goed samenging met wat ik schreef.

Jenny heeft met de techniek die ik in de nieuwsbrief van oktober deelde gewerkt. De techniek ging over het werken met één woord gedurende een maand en om echt de vibratie van het woord te voelen werken in al je cellen en om al je cellen te transformeren. Dit is een krachtige techniek en ook zeker waard om het te herhalen. Je kan de Nieuwsbrief van oktober 2014 lezen door te klikken op www.sandraingerman.com/tnoctober2014.html


Jenny schreef:

“In mijn meditatie kreeg ik het woord ‘HARMONIE” door. Eerst dacht ik dat het niet zo’n inspirerend woord was… Later die ochtend deed ik mijn medicijnwiel ritueel en ineens viel het kwartje….. Ik schreef naar een vriend: Sandra had een leuk, simpel advies. Focus je gedurende een maand op één woord. Ik kreeg het woord “harmonie” door, en ik had zo’n plezier in het onderzoeken van alle betekenissen en toepassingen. Voor harmonie in mijzelf, in al mijn lichaamsdelen, mijn cellen, mijn ziel, etc. Maar ook in muziek, kleur, geur en tussen mensen, dichtbij en de hele mensheid en moeder aarde.

Er is harmonie in muziek en in dans. Het is in de lucht, de vogels die zingen. Het is in water, de golven in de zee. Het is in de zon en de maan en kleuren, zoals een regenboog. Elke kleur anders maar ze creëren een harmonieus geheel. Het is in de wind en de bladeren en takken bewegen er in. Harmonie is in de sterren en het universum, de planeten die om de zon draaien.

Harmonie kan in ons zelf zijn maar ook individueel, en tussen de hele mensheid en in moeder aarde en alle levende wezens en de hele schepping.

Het Goddelijke als dirigent van een enorm orkest, dat wij allemaal zijn. Ieder van ons heeft een eigen geluid in het orkest maar samen, onder leiding van het Goddelijke, kunnen we prachtige muziek maken, prachtige liedjes, alles in harmonie. Elk instrument is anders maar hoort bij het geheel. In feite is het zo dat als alle instrumenten hetzelfde zouden zijn en we allemaal dezelfde noot zouden spelen er geen echte harmonie zou zijn en alles zou saai klinken, zonder diepte en animo. Harmonie heeft verschillende geluiden nodig, verschillende kleuren en verschillende geuren. In aromatherapie gaat het ook over harmoniserende geuren.

Zelf ben ik 6 jaar bezig met heling van herontdekte herinneringen van ernstig seksueel geweld als kind, het verlaten van mijn lichaam, ziel, emoties en mijn ontelbare kleine kinderen, ernstig beschadigd, beschadigd en afgescheiden. Ik begreep van het woord Harmonie, dat mijn heling alles van mijzelf terug brengt in harmonie. Alle delen van mij resoneren en integreren in een harmonieus geheel. Dit is wat heling is, het herstellen van harmonie in ons wezen. Er is harmonie tussen de chakra’s. Harmonie in kleur en geluid. Harmonie tussen het hart, hoofd, ziel, stem en lichaam en met alle levels van onze aura. Onze vorige en huidige levens. Alles kan in harmonie gebracht worden en dat is echt wat we zijn, dat is ons doel. Om helemaal en volledig ons zelf te zijn in complete innerlijke harmonie en om onszelf te laten zien in deze authentieke harmonie.

Liefde is harmonie, De ultieme harmonie. Vrede is harmonie in ons zelf en met andere mensen. Als er harmonie is kan er geen oorlog en geweld zijn.

Harmonie heeft een flexibiliteit en mogelijkheid in zich om te bewegen en aan te passen aan het ritme en de dans. Het is nooit rigide, stug of stijf.

Het woord harmonie overdenkend, zorgde ervoor dat ik mijn relaties met mijn familie harmonieuzer wilde maken en het gaf me een inzicht dat voor ieder van ons geld.

Harmonie is een stroom en is schoonheid en vreugde en plezier. Harmonie is wat we voor de aarde willen en wat de aarde, moeder aarde ons aanbied, als we maar naar haar muziek luisteren en luisteren naar wat ze ons te zeggen heeft en de tijd nemen om ons door haar te laten omarmen.

Harmonie is nu een deel van mijn leven. Ik denk er vaak aan op verschillende momenten gedurende de dag. Dank je Sandra voor dit lieve, simpele idee een dank je spirit voor het mooie woord dat je mij hebt gegeven en alles, de vreugde en inspiratie die het me gebracht heeft. Het lijkt alsof er een raam in mijn ziel is geopend.”

Neem een paar minuten en sluit je ogen. Voel de vibratie, licht en kracht van “harmonie” die je cellen en je ziel voed.

We beginnen aan ons 15de jaar dat we samen de ceremonie “een menselijk web van licht creëren” uitvoeren. Wat geweldig! De tijd gaat echt snel.

De volle maan is op 4 februari. Ik nodig jullie allemaal uit om volledig in het gezamenlijke energieveld te stappen dat we in de loop van de jaren samen gecreëerd hebben. In het sjamanisme spinnen we draden vanuit de onzichtbare wereld in de gevormde wereld met het werk wat we doen. Reis erin en ervaar je goddelijke spirituele licht en sta het toe om het te laten schijnen in de wereld samen met de liefde en het licht van andere om een levendige harmonieuze stof te weven in een zichtbare vorm. Deze stof creëert een web van licht dat door en over de aarde stroomt.

Als je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws bent lees dan op de homepage: “Creating a Human Web of Light”.

Recommended Posts