Tansmutatie nieuws december 2019

21 december beginnen we met een nieuw seizoen en tegelijkertijd komen we snel aan het eind van het jaar. We begroeten de winter in het noordelijk halfrond en de zomer in het zuidelijk halfrond. Wat een jaar is het geweest.

We hebben geen controle om een verandering in de seizoenen te stoppen. We hebben ook geen controle over waar het leven ons uiteindelijk zal brengen.

Maar heb je gezien hoe we tegen de levensstroom vechten en we vechten ook naar waar de stroom van de levensrivier ons heen brengt.

Wat als we gevraagd worden om de controle van de veranderingen van stromen en cycli los te laten en we de stroom omarmen omdat we weten dat het ons naar een prachtige plek zal brengen. Dit houdt in dat we onvoorwaardelijk vertrouwen hebben in het leven en in het proces van de evolutie. We kunnen doorgaan met vechten, met de controle proberen te houden en tegen de stroom van het leven in gaan. Maar we kunnen niet controleren waar de stroom van de rivier van het leven ons heen brengt.

Onze primaire levenskracht stuurt ons in de richting van hoe het is geprogrameerd. Maar wat als we bewustzijn kunnen toevoegen aan onze levenskracht.

Dan gaan we nog steeds mee met de stroom van het leven. Maar wanneer we de oude lessen gebruiken van het bewustzijn brengen in de energie dan is dat ook een manier om elke energie te transformeren die we tegen komen op onze reis. De stroom blijft ons leiden naar een hogere staat van bewustzijn, spirutele ambities en hoe we kunnen samenwerken met waar het leven ons heen brengt in plaast van te schoppen en te slaan tegen van alles en nog wat.

Het toevoegen van bewustzijn in de primaire levenskracht ga ik de komende jaren onderzoeken, omdat ik zo’n krachtige visionaire ervaring heb gehad met wat er allemaal mogelijk is.

Richt je tijdens deze tijd van de zonnewende op de grote omezwaai en op de levensstroom. Vraag het aan je ziel, als je buiten in de natuur bent, via journeying of meditatie om te refelcteren waar je tegen aan het vechten bent, waar je jezelf tegenhoudt, en waar je de controle probeert te houden waar de levensstroom je naar toe brengt. Want net als dat we geen controle hebben dat de seizoenen veranderen, hebben we er ook geen controle over waar de levensstroom ons naar toe brengt.

Doe tijdens de zonnewende een ceremonie waarin je oude energetische patronen loslaaat zodat je mee kan gaan met het volgende seizoen. Doe een loslaat cermonie op je contolerende gedrag. Roep je helpende en medelevende spirits erbij om je hierbij te helpen. Er zijn ontzettend veel goddelijke en geweldige krachten die je graag willen beschermen als jij je valse geloof loslaat dat je ego of persoonlijkheid de levensstroom kan controleren.

Kijk naar oude verhalen die je in het verleden vasthouden. Kijk ook naar de projecties die andere mensen je hebben voorgehouden waardoor je je passie voor het leven, je schoonheid en je goddelijke licht bedekt hebt.

Welke verhalen wil je meenemen in het nieuwe jaar? Doe cermonies om de verhalen en projecties die je niet langer helpen los te laten. Ga de natuur in waar je jezelf vult met kleuren, plaatjes, geuren, geluiden en smaken die in je lanschap opgenomen worden. Als je dit doet dat zal je echte schoonheid zien wanneer je je ogen opent. Dit is het energieveld wat je wilt omarmen voor het nieuwe jaar!

Als je ideeen nodig hebt hoe je cermonies kan doen lees dan mijn boek The Book of Ceremony: Invoking the Sacred into Everyday Life.

Zodra je meegaat met de stroom zal je meer schoonheid en vrede in je leven zien stromen.

De stroom stuurt je in richtingen die je verbeelding en begrip te boven gaat.

Omarm de stroom van het leven en alles zal veranderen. Laten we terug gaan naar een staat van zijn waar we ontzag hebben en ons verwonderen over de schoonheid en perfectie van het pad wat zich voor onze ogen opent.

21 december is het volle maan. Laten we beginnen met ons voorbereidende werk om vervolgens diep naar binnen te reizen naar ons spirituele licht wat eeuwig en onsterfelijk is. Dit licht heeft de mogelijkheid alles wat op ons pad komt te transformeren. Wanneer we ons licht als een wereldgemeenschap laten schijnen stappen we in de rol dat we echt al het leven op aarde kunnen helpen.

Laten we ons licht en spirituele kracht samenbrengen om een schitterend en stralend licht in en over de aarde te weven.

Als je een nieuwe lezer bent van de Nieuwsbrief, lees dan Een menselijk web van licht creëren voor de instructies van onze volle maan ceremonies.

Omdat dit jaar overgaat in het nieuwe jaar wil ik de onze vertalers bedanken die elke keer weer veel werk verrichten om de Transmutatie Nieuwsbrief in onze wereld gemeenschap te brengen.

Laten we onze harten samenbrengen en liefde, licht en diepe waardering uitstralen naar iedereen die helpt om de Transmutatie nieuws naar onze mailbox te sturen.

Bedank samen met mij Sylvia Edwards die alles wat ik elke maand schrijf in een mooi format samenbrengt, zodat jullie het kunnen lezen.

En laten we onze vertalers vanuit ons hart bedanken.

Petr Němčanský – Czech
Tea Thum – Finnish
Carole Laplante – French
Bea Salgado – French
Barbara Gramlich – German
Astrid Johnen – German
Nello Ceccon – Italian
Flavia Cavallaro – Italian
Els de Graaff – Nederlands

Sandra Koning – Nederlands
Sofia Frazoa – Portuguese
Tatiana Starikova – Russian
Ines Fermoso – Spanish
Lena Anderheim – Swedish
Simin Uysal – Turkish

Laten we tijdens de zonnewende samen onze cirkel in liefde vasthouden. Mogen jullie ceremonies gevuld zijn met liefde terwijl we de aarde, de elementen en alles wat leeft tijdens deze krachtige tijd van verandering van splitsingen en herinneringen eren.

Recommended Posts