Transmutatie Nieuws December 2017

Als we gaan kijken naar wat een van de grootste problemen in de wereld op dit moment is, is dat kinderverwaarlozingen. En natuurlijk komt dat omdat hun ouders verwaarloosd werden door hun ouders en daardoor wordt dit ongezonde gedrag doorgegeven.

De oplossing is te vinden in dat je leert om jezelf lief te hebben. Velen van ons zoeken naar bronnen buiten ons zelf om en bij anderen mensen naar liefde en verzorging. Veel mensen missen de ervaring dat er onvoorwaardelijk van ze gehouden houd word en dat ze verzorgd werden als een prachtig klein lichtwezen die het verdient de liefde te ontvangen en de liefde te geven, want dat is onze bestemming. Of sommige mensen sluiten zich af omdat ze niet weten hoe ze zich moeten gedragen bij anderen omdat ze niet weten hoe ze met zichzelf om moeten gaan.

Ik vind dat het erg belangrijk is om uit te vinden hoe je jezelf kan verzorgen zodat je een voorbeeld kan zijn voor anderen.

Tijdens de viering van de zonnewende zijn er religieuze en spirituele tradities die praten over de geboorte van het heilige en magische kind.

Is het mogelijk als je gebruikt maakt van de principes van het sjamanisme dat je jezelf ziet als het magische kind? Ga dit is een na tijdens de zonnewende.

Ga op onderzoek uit naar manieren om jezelf te verzorgen en lief te hebben. Als je jezelf, alles wat leeft en de aarde wilt helpen zal deze oefening de wereld veranderen. Als je het principe gebruikt dat er een gezamenlijk bewustzijn is, dan gebeurd het dat als je jezelf lief hebt iedereen door de uplifitng energie in het levensweb wordt meegenomen. En zonder dat je het jezelf bewust bent heb je de wereld op een positieve manier geholpen om de zo hoog nodige energie van zelfliefde in te brengen.

2 December is het volle maan. Reflecteer op je unieke energetische handtekening die jij geeft aan het levensweb. Ga bij jezelf naar binnen en ervaar je innerlijke straling, sterrenlicht, zonlicht wat van binnen uit en vervolgens door de aarde heen schijnt. Ons licht gaat diep de aarde in maar ook naar alle andere plaatsen op de aarde. En onze liefde en ons licht vibreert door het levensweb. Het brengt heling terwijl we nieuwe draden van de realiteit weven.

Wij zijn zo toegewijd aan onze cirkel en aan alles wat leeft dat we door zullen gaan met het weven van het lichtweb, wat de uitkomst ook is. Want in het sjamanisme gaat het niet om “winnen”. Het gaat erom dat je leert om zaadjes te planten via het spirituele werk en dat je deze zaadjes verzorgd totdat ze prachtige stralende planten geworden zijn die op het juiste moment verandering te weeg brengen, wat niet altijd zal zijn op de tijd dat ons ego dat wenst.

Voor instructies voor onze volle maan ceremonie lees “Een web van menselijk licht creëren” op de home pagina.

21 december vieren we samen de zonnewende. Afhankelijk van waar je woont gaan we de winter of zomer in. De natuur is zo’n geweldige leraar om ons te leren hoe we kunnen omgaan met verandering. Want in de natuur is alles constant in beweging. Stormen, seizoenen, cyclus van de maan en groei hebben dagelijks impact op ons leven. en wanneer we ons verbinden met de natuurlijke flow, verbinden we ons met onze innerlijke flow en bewegen we gracieus met de flow van het leven.

Spendeer tijdens de zonnewende tijd in de natuur en kijk of je je eigen innerlijke flow wakker kan maken. Tijd in de natuur doorbrengen is zo helend voor jezelf en voor alles wat leeft. Je voed het levens web met je dromen, liefde en licht.

Doe je voorbereidende werk. Als je een nieuwe lezer bent van de transmutatie nieuwsbrief lees dan eerst mijn suggesties voor de voorbereiding van ceremonieel werk. Je kan ze vinden onder de kop Transmutatie Nieuws Nederlands.

Je kan drummen ratelen, chanten en dansen. Maar zorg er vooral al voor dat je bewust bent van de gift van de natuur wat die ons elke minuut van je wakker leven aan je geeft.

Voel de zon op je gezicht schijnen. Als de zon niet schijnt, verbeeld je dan de warmte van de zon die je gezicht doet stralen. Deel je dankbaarheid aan het levende wezen dat wij de zon noemen. Kijk naar beneden en voel de textuur van de aarde waar je op staat. Sta een poosje op de aarde en beweeg heen en weer of op een manier die je helpt om je innerlijke flow te verbinden met de aarde waar je woont. Bedank de aarde voor alles wat ze je geeft op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied. Bedank de wind voor haar liefde. Bedank de lucht voor het leven wat het je geeft en voor de kameraadschap terwijl je in en uitademt. Als je het water op kan zoeken doe dat dan. Als dat niet kan werk dan met het water in je huis. Schijn je innerlijke licht naar het water waar je bij kan zijn. Je kan licht schijnen terwijl je aandacht gericht is op een kom water en daarna geef je het aan een sloot of meer in de buurt of je geeft het aan de aarde. De aarde is een water planeet en jij bent ook een water wezen. Water stroomt in en om ons heen altijd in beweging of het gaat terug naar de bron; de zee. Je kan niet leven zonder water. Als je blieft bedank het water vanuit je hart.

Terwijl je dit doet, kijk dan hoe je lichaam zich verbind met het seizoen. De verander heeft impact op onze innerlijke en buiten wereld.

De enige verhalen die ik nog heb zijn de verhalen die het hebben over hoe geraakt jullie zijn door de oefeningen die ik deel in het transmutatie nieuws. Iedereen heel erg bedankt voor de vriendelijke woorden. Ik had bedacht dat ik voor 2018 jullie wilde vragen welke onderwerpen jullie wilde horen. Ik zal het alleen hebben over onderwerpen die geleerd zijn in de Transmutatie nieuwsbrief. Ik zal ook niet de ruimte hebben om alle onderwerpen te behandelen. Dus ik kies wat het meest nut heeft en kan helpen voor onze wereld gemeenschap. Je kan mailen naar stories@sandraingerman.com. Ik zal een lijst maken die ik tijdens het jaar ga gebruiken.

Aan het eind van het jaar voel ik dat ik Sylvia Edwards en de vertalers, die hun tijd geven om de Transmutatie Nieuwsbrief te vertalen voor niet Engels lezende lezers, in het zonnetje te zetten Al deze vertalers hebben hun eigen leven en werk. Dus om de tijd te nemen om maandelijks deze brief te vertalen zodat onze internationale cirkel groeit, is bewonderenswaardig.

Bedank samen met Sylvia Edwards die elke maand zo veel werk heeft om de nieuwsbrief elke maand naar de vertalers en daarna naar jullie te sturen. Dank je Sylvia voor alle liefde die je elke maand in deze nieuwsbrief stopt en dat je me helpt deze te delen met onze gemeenschap. We wensen je veel geluk en alleen maar goeds voor het komende jaar.

Laten we alle vertalers onze beste wensen sturen:

Lena Anderheim – Swedish
Nello Ceccon – Italian
Jorjette Cristescu – Romanian
Ines Fermoso – Spanish
Sofia Frazoa – Portuguese
Els de Graaff-van Meeteren and Sandra Koning – Dutch
Astrid Johnen and Barbara Gramlich– German
Miriam Kisssova – Slovakian
Carole Laplante and Bea Salgado – French
Petr Němčanský – Czech
Irina Osechinsky and Anton Uvarov – Russian
Tea Thum – Finnish
Simin Uysal – Turkish

En laten we ook onze beste wensen naar elkaar sturen terwijl we de zonnewende verwelkomen!

Recommended Posts