Transmutationsnyheter augusti 2023

De senaste månaderna har jag skrivit om val människor just nu gör. Vi har gått igenom väldigt osäkra tider och folk har börjat ta en djupare blick på sina liv och de val de gör. Och nu, om du ser, lyssnar eller läser nyheterna, är vi i ännu osäkrare tider. Och om igen, på kort tid, gör folk mera val. Vissa svårigheter, som har att göra med klimat-förändringarna, tvingar till omställningar.

Men de val som intresserar mig, är de som människor gör för att ändra sin livsstil och bestämmer sig för att följa sina drömmar, eftersom livet är för kort för att leva ett liv som man inte vill ha.

I Medicine for the Earth-arbetet har vi receptet

Kärlek+Enighet+Avsikt+Harmoni+Koncentration+Fokus+Föreställning= mirakulösa händelser och stora omvandlingar.

I mitt eget spirituella arbete kände jag det som att jag nått en vägg. Jag kände också att jag inte arbetade djupt nog med materialet på en moment-till-moment bas på det sätt som jag levde arbetet.

Vid den här punkten steg Isis in och gav mig verkligen några underbara resor och ceremonier för att ta mig dit jag ville, när jag rör mig vidare. Och det var så jag skapade min nya kurs Advanced Medicine for the Earth, som fungerar imponerande väl.

Det är svårt att upprätthålla koncentration och fokus för att låta våra avsikter få tillräcklig kraft för att bygga upp ett nytt tillstånd i de osynliga sfärerna som kan manifesteras i det fysiska. Vi behöver verkligen inte bara vara ett med Källan, utan vi måste förstå att Källan lever inom oss. Och vi måste älska oss själva tillräckligt, så att vi är ivriga att göra arbetet som kan förändra våra liv på ett positivt sätt.

Detta leder till föreställningskraften och hur jag i Medicine for the Earth skrev, att det vi föreställer oss skapar vår verklighet. Jag talade om Caroline Casey’s berättelser om detta i Medicine for the Earth, likväl som Neville Goddard’s fantastiskt kraftfulla arbete.

Min bästa väninna vid den tiden, Brooke Isberg London, hjälpte mig att undersöka skapelseberättelser för Medicine for the Earth. En dag när hon var hos mig uppmuntrade hon mig att kolla Neville’s böcker. Pga all forskning jag gjorde om mirakler för Medicine for the Earth, var jag glad att ha källor, som jag inte tidigare hade hört om.

Och som jag flera gånger meddelat handlar Neville’s arbete helt om föreställningskraften.

Jag har redan sedan många år delat med mig citat av Neville. Nyligen skrev jag ett citat från Neville på Facebook:

”Tankar träder inte tillbaka från det förgångna. De tilltar snarare in i framtiden för att konfrontera oss, så att vi ser vad vi har planterat, antingen vist eller ovist.”

Jag vet att detta yttrande är helt sant. Men vad citatet inspirerade mig till, var att reflektera över de stora avsikterna fyllda med ord och tankar, som jag hade uttalat högt till universums makt.

Detta för mig till något jag gläder mig att meddela. Jag tror att skälet till att detta betyder så mycket för mig, är att jag kan se hur det jag gjorde vid 7 års ålder formade mitt livsöde.

Jag levde i ett mycket olyckligt grannskap i Brooklyn, dit människor hade immigrerat till USA för att undvika förföljelse i deras hemländer. Där begicks mycket självmord och fanns bara massor av ledsamhet.

Jag satt på min soffa och hade en visuell upplevelse, där jag högljutt yttrade mig  till universum, ”Alla har fattat det här fel. Jorden är en så vacker planet med så många färger. Vi har kommit hit för att vara lyckliga. Jag skall ägna mitt liv till att göra människor lyckliga”.

Jag skrev min första uppsats på gymnasiet om skapelse och manifestation, och det har varit ett intresse-tema alltigenom hela mitt liv även tills idag.

På 1980-talet när jag höll på att bli hemlös, gick jag upp kl. 3 på natten och ställde fast ett otroligt starkt beslut med så mycket kraft och jag såg en port öppnas som tog emot mitt beslut. Och sedan såg jag i min vision hur porten stängdes. Beslutet jag fastställde var att jag skulle ge all energi, som jag investerade i att oroa mig över hur jag skulle betala hyran, till att bli den mest kreativa person jag kunde bli.

Jag visste att universum lyssnade till mitt beslut och understödde mitt val att i hög grad vara kreativ med alla mina helande-sessioner, kurser, konferenser, böcker, audio-program som jag spelade in. Det är mycket. Och jag har även skrivit Transmutationsnyheterna i över 20 år. Jag vet att jag inte nämt allt. Men ni vet alla hur mycket jag har skapat och byggt upp i de osynliga sfärerna och låtit dessa projekt falla ner på jorden för att manifesteras i det fysiska.

Detta var vad som hände för mig när jag fastlade mina avsikter som formade mitt öde. Så och vad är med dig? Vad hände med dina avsikter?

Undersök denna månad vilka intentioner du vid tidig ålder satte och hur de manifesterades. Hela världen är du själv som har puttats ut. Projektioner – om du älskar dig själv, projicerar du det bästa ut i världen och till varje varelse som lever på denna stora Jord. Allt liv är en projektion.

Vi får gåvan av en blå måne denna månaden. Fullmånen är både 1. augusti och 31. augusti. Titta på dig själv i en spegel och säg till dig själv, jag är i ett heligt rum och färdig att låta mitt inre ljus fullt stråla ut, innan du påbörjar din transfigurations-praktik. Känner du dig knäpp att göra det? I så fall är du inte klar för att påbörja din praktik. Trumma, rassla, sjung och dansa lite mer och försäkra dig. när du ser dig i spegeln, att du är förbluffad över den spirituella styrka och ljus som kommer genom dig. Och nu är du redo för arbetet.

Vi sluter oss samman i enighet och kärlek med alla i vår krets, när vi samlas för att utstråla vårt spirituella ljus, först till vårt inre landskap och sedan fullt ut i det kollektiva och våra yttre landskap.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2023 Sandra Ingeman. All rights reserved.

Recommended Posts