Transmutatie Nieuws Augstus 2017

Laatst reed ik langs een kerk waar ik langs kom als ik naar huis rij na het boodschappen doen. Ze hebben altijd een boodschap hangen aan de buitenkant en sommige zijn erg inspirerend.

Ik vond de boodschap die ze kort geleden hadden opgehangen hadden goed passen in deze tijd. Het zei “Zeg niet tegen me dat je van me houd, maar laat het me zien”.

We zijn allemaal bezorgd over wat er gebeurd in de wereld. Ik ook. Zoals ik vorige maand schreef krijg ik ontzettend veel emails en Facebook berichten van mensen die boos zijn over wat er gebeurd met onze leefomgeving en met andere natuurwezens en dat ze niet weten hoe ze met hun gevoelens om moeten gaan en hoe ze door kunnen gaan met hun spirituele werk.

Vorige maand heb ik wat ideeën gegeven hoe je kan werken met neuroplasticiteit en ook hoe je ceremonies kan doen. Je kan deze nieuwsbrief teruglezen om je weer te helpen herinneren wat ik vorige maand heb geschreven. Je kan op onderstaande link klikken om de nieuwsbrief van vorige maand te lezen.
https://sandraingerman.com/tnnederlandsjuly2017.html

Ik blijf telkens weer herhalen hoe belangrijk het is dat we onze gevoelens uiten, we vervolgens onze gevoelens transmuteren en transformeren en de planeet en alles wat leeft, voeden met liefde en licht. Het is belangrijk om te blijven transfigureren, want transfiguratie creëert echt wonderbaarlijke helings die ver voorbij gaan op wat wij ons kunnen voorstellen op rationeel niveau. Ik ben constant verwonderd over de verhalen die mensen me sturen die gaan over het laten schijnen van hun licht terwijl ze zich focussen op anderen en zelfs op problemen in plaatselijke gemeenschappen.

Mijn grote zorg is wat er gebeurd in ons collectief. Zoals je weet word er zoveel haat, woede en wanhoop het collectief ingestuurd. Ik kan dit meer begrijpen van mensen die niet spiritueel bezig zijn en verloren zijn in de trance van de materiele wereld.

Maar ik ben verbijsterd over de vele emails die ik zie en ook de vele berichten op sociaal media waar veel woede het collectief in gestuurd word door mensen die spiritueel bezig zijn. En ik zie meer posts, die ik niet eens lees, dat veel mensen in de sjamanistische community, verdeeld zijn. Daardoor wordt ons energieveld met nog meer woede gevoed.

Als je spiritueel bezig bent is het belangrijk dat je weet wat de consequenties zijn van verdeeld zijn in plaats van samen sterkt te staan.

Kort geleden had ik een krachtige droom. En de boodschap van de droom was, “wat als je alle basis principes en de regels die je hebt over het leven, waar je les in geeft, los laat en les gaat geven dat je gewoon alleen een liefdevolle aanwezigheid bent gedurende de dag?” De boodschap van mijn droom is dat het nodig is om te ervaren dan een shift in onze aanwezig zijn, nodig is. We hebben een lichaam genomen om onvoorwaardelijke liefde te delen en te ontvangen. We kwamen hier om lief te hebben en om geliefd te zijn.

Ik vind de boodschap die ik in mijn droom kreeg erg sterk, want de energie van de woorden die ik telepathisch ontvang gaan rechtstreeks naar mijn Innerlijke Wereld waar ze mijn vibratie veranderen. En ik weet dat de boodschap die ik ontving waar is. Tegelijkertijd weet ik dat het een levensproces is om te leren hoe je iemand kan “zijn” die gewoon liefde is, zoals de schepper ons gevormd heeft uit onvoorwaardelijke liefde.

We moeten ergens beginnen, en het werk wat we samen doen heeft onze harten geopend. Door hiermee door te gaan helpt het ons om een toename te ervaren van hoe ons innerlijke licht wat door ons heen straalt. En met alles wat in de wereld gebeurt voelen veel mensen dat hun hart wordt gebroken, wat een initiatie is die ons verder opent naar andere levels van compassie.

Maar we kunnen niet weer terugvallen en ons collectief voeden met woede en verdeeldheid. Dat voedt alleen maar het probleem in plaats van dat het een oplossing is.

Deze maand vraag ik je om jezelf voortestellen dat je in twee potten zaadjes van je favoriete groente of kruid plant. En als je jezelf voorstelt dat je een pot water geeft stel je dan voor dat je je tijdens het water geven, focust op de dagelijkse gedachten die je hebt gedurende de dag als je kijkt naar wat er gebeurd in jezelf en in de wereld. Daarna stel je jezelf voor dat je aan het transfigureren bent terwijl je de andere pot water geeft met onvoorwaardelijke liefde en goddelijk licht.

Nadat je dit paar weken hebt gedaan merk dan in je verbeelding op hoe de twee verschillende planten groeien en kijk welke plant je zou willen eten.

Ik weet dat ik jullie eerder vergelijkbare oefeningen heb gegeven waarin ik heb gevraagd om peterselie zaadjes te planten (omdat die snel groeien). En dat je dan focust op de energie waarmee je de plant wilde voeden. En welke energieën je wilde dat de plant opnam. Ik heb deze oefening een paar keer gegeven met echte zaadjes en een paar keer via je verbeelding.

We moeten wakker worden en bewust zijn van de energieën die we het collectief in sturen. Voordat het collectieve veld steeds giftiger wordt. En wat mij opvalt is dat de mens op alle niveaus steeds agressiever wordt. Zelfs de meest vriendelijke mensen die ik ken posten berichten met woorden van haat en verdeeldheid.

Ik merk dat ik steeds meer bid voor het collectieve energieveld en dat ik meer de collectieve giftige energieën die gedeeld en gestuurd worden aan het transmuteren ben. We gaan geen veranderingen zien hoe mensen elkaar, al het leven en de omgeving behandelen, als we doorgaan met het voeden van het collectieve veld met energieën van woede en verdeeldheid. Er kan geen heling plaatsvinden totdat we leren hoe we het collectieve veld met energieën kunnen voeden die gevuld zijn met onvoorwaardelijke liefde en licht. Dit zal duidelijk zijn voor iedereen die deze nieuwsbrief leest.

Ik ben zo dankbaar voor de onderzoeken die zo velen van jullie met sturen over hoe transfiguratie toegepast word en over andere sjamanistische behandelingen en die ik gedeeld heb in de nieuwsbrief. Ik heb hele mooie onderzoeken met jullie gedeeld in de loop van de jaren. Ik ben altijd blij als ik van iemand van jullie wat hoor, als je een inspirerend verhaal te vertellen hebt wat ik kan delen met onze gemeenschap en die ons gefocust houd op ons spirituele werk. Als je een inspirerend verhaal te vertellen hebt kan je me een email sturen naar stories@sandraingerman.com.

Kort gelden kreeg ik een bericht van een vrouw die met bepaalde problemen te maken heeft die we allemaal hebben. En zoals zo velen van ons vond ze verlichting door tijd door te brengen in de natuur. Op een dag was ze de vaat aan het doen en zag ze twee duiven in haar achtertuin.

Die nacht had ze een droom/visie. Ze zag zichzelf weer de afwas doen en ook zag de duiven in haar achtertuin die ze overdag had gezien. Deze keer toen ze naar buiten keek naar de duiven zag ze dat de duiven verlicht werden door een soort sterrenlicht wat van binnenuit kwam. Ze had mijn transmutatie nieuwsbrief nog niet eerder gelezen en was dus ook niet bekend mijn transfiguratie werk en hoe ik de oefening uitleg om ons innerlijke sterrenlicht te ervaren.

Ze wist dat licht de echte bron van het leven op aarde is. Deze droom/visie hielp haar een breder perspectief van het leven te ontwikkelen.

Ik wilde dit verhaal met jullie delen want als we een intense ervaring met transfiguratie hebben waarbij we de flow van ons sterrenlicht volledig voelen dan worden onze levens voor altijd veranderd. En als we het licht in de hele natuur en door de aarde kunnen zien stromen dan kunnen we zien wat voor kracht het voeden van het licht geeft aan al het leven in plaats van dat we het lijden voeden.

Dit betekend niet dat we geen persoonlijke uitdagingen zullen hebben of dat we geen negatieve gevoelens hebben over wat er op de aarde vandaag de gebeurd. Maar als we alleen maar kijken naar het lijden dan kijken we door de ogen van ego. Als we het licht kunnen waarnemen dat kijken we door de ogen van spirit. En dat is de zintuigelijke waarneming waar we allemaal in ons spirituele werk naar streven en de evolutie van het bewustzijn.

Dus doe met me mee in onze doorlopende commitment om te leren hoe we onze gevoelens kunnen uiten, de energie achter deze gevoelens kunnen transmuteren en het collectieve energieveld kunnen voeden met onvoorwaardelijke liefde en stralend licht.

7 augustus is het volle maan. Laten we ons transfiguratie werk verdiepen door een duidelijke commitment te maken naar de compassievolle spirits en de creatieve krachten in het universum dat we door zullen gaan met helpen van degene in onze wereldgemeenschap met gezamenlijk spiritueel werk te doen. we houden jullie in liefde tijdens de moeilijke momenten die je tegen komt/ E n we zien ook jou in je goddelijke licht en kracht. We doen dit voor de gemeenschap. En tijdens de volle maan doen we ons voorbereidend werk zodat we voorbij ons ego gaan, voorbij onze rationele gedachten en voorbij onze problemen. En we reizen naar binnen naar ons innerlijke landschap waar ons licht altijd net zo helder schijnt als de sterren, de zon en de maan.

Laat onze harten samen komen en prachtig licht web weven in en over de aarde.

Als je de nieuwsbrief voor het eerst leest, lees dan Een menselijk web van licht creëren.

Bedank samen met mij Petr Němčanský die de nieuwsbrief in het Tsjechisch gaat vertalen.Recommended Posts