Transmutatie nieuws augustus 2015

In de loop van de jaren is transfiguratie één aspect van het werk waarin ik les geef en waar ik over schrijf. Wanneer we ons eigen goddelijke licht en het licht van de Bron ervaren komen we in een plaats van samenhorigheid en eenheid terecht. En zoals je weet zijn licht en liefde helende krachten die alle uitdagingen die we tegen komen, zowel op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied, kunnen transformeren.

Ik heb je aangemoedigd om, op de manier die voor jou werkt, via sjamanistische reizen of via meditatie, je te helpen om op cellulair niveau te begrijpen wat onvoorwaardelijke liefde, eenheid en goddelijk licht is. Zodat je niet alleen maar van uit je hoofd werkt. Want totdat we deze staat ervaren als een deel van onszelf kan de macht van liefde en licht niet volledig door ons heen schijnen op een manier die echt heling bewerkstelligd.

Laatst werd ik tijden een reis meegenomen naar mijn innerlijke tuin. Ik heb je met oefeningen geleid om bij je zelf naar je innerlijke wereld te reizen om deze te ervaren en om je innerlijke landschap te ontwikkelen alsof je een prachtig gezonde tuin onderhoud. Ik heb je aangemoedigd om toegewijd te zijn aan de zaadjes die je hebt geplant via je gedachten, woorden en dagdromen die leiden naar je persoonlijke en naar de gezamenlijke droom die we allemaal naar het bestaan dromen.

In mijn reis werk ik geleid om me te verbinden met de hartslag van de aarde in mijn innerlijke tuin en met de hartslag van de aarde. Vervolgens werd ik aangemoedigd door mijn helpende spirit Isis om mijn werk te verdiepen. Ze erkende dat ik via mijn schrijven en lessen ik mensen uitnodig om hun hartslag met de hartslag van de aarde te verbinden.

Maar Isis vertelde me dat in mijn eigen leven en voor velen wie deze woorden horen of lezen er een neiging is om hier rationeel over te denken. Want het klinkt zo mooi een heling doormiddel van je hartslag met de hartslag van de aarde te verbinden. Maar om de heling en verbinding te laten gebeuren is het nodig dat het een ervaring word op cellulair niveau in plaats van een mentaal concept.

Isis vertelde verder dat wanneer ik mijn hartslag verbind met de hartslag van de aarde, ik dat wat oppervlakkig heb gedaan. Want ze legde uit dat omdat de Bron oneindig is, is de Aarde een oeroud wezen.

Men geloofd dat de aarde ongeveer 4.6 biljoen jaar oud is. Men geloofd ook dat het universum ongeveer 14 biljoen jaar oud is. In mijn reis instrueerde ze me om mijn hartslag te verbinden met de oer-hartslag van de aarde en niet gewoon met de hartslag van de aarde dat ik bedacht heb in de huidige tijd.

Ze ging verder door te zeggen dat wanneer ik/wij ons verbinden met de oer-hartslag van de aarde dat we dan echt onze verbinding met alles in het web van het leven kunnen ervaren dat ook verbonden is met de oer-energie en kracht dat de wil en wens tot leven uitstraalt. We kunnen ons verbinden met een energie die zo oud en sterk is die ons lichamelijk in contact brengt met onze oorspronkelijke wijsheid wat al lang weet hoe het ons in ons persoonlijke leven en door de veranderlijke tijden waarin we leven kan leiden.

En waar ik laatst al over heb geschreven, dat kunnen we stoppen met het stellen van vragen en we gewoon kunnen luisteren. Want deze oeroude kracht heeft een diepe wijsheid met ons te delen als we kiezen om er naar te luisteren. En al het leven op de aarde wordt begeleid door de deze oeroude kracht, in hoe we kunnen overleven.

Reis in augustus naar je innerlijke tuin/innerlijke landschap en ga door met het werk waar je mee bezig was om een diepere en rijkere innerlijke tuin te ontwikkelen. Als je de Transmutatie nieuwsbrief voor het eerst leest kan je klikken op “Huffington Post Links” en het artikel dat ik geschreven heb, “How to cultivate a rich inner garden”, lezen.

Inspecteer je innerlijke tuin en verzeker je ervan dat je doorgaat met je belofte om je bodem te verzorgen en dat je je bewust bent van de zaadjes die je geplant hebt door je gedachten, woorden en dagdromen. En als je wat tijd hebt doorgebracht in je innerlijke tuin, ga dan op de aarde liggen. En verbind je hartslag eerst met wat je voelt als de huidige hartslag van de aarde. Maar ga dieper. Vraag met intentie om je te verbinden met de oeroude hartslag die begon toen de aarde werd gevormd.

En wanneer je de verbinding voelt met de oer-hartslag van de aarde verbind je dan met jouw oer-hartslag. Want je bent verbonden met het leven sinds het begin van de tijd.

Voel de oer kwaliteit van het leven door jou en de aarde heen kloppen. Stel jezelf open en luister en voel de diepe wijsheid die met je gedeeld wordt.

Je bent uit de aarde geboren. Je bent verbonden aan en één met een levend organisme wat al 4,6 biljoen jaar oud is. Hoe veranderd dit jouw perspectief?

Dit proces is natuurlijk niet een reis of meditatie die je maar één keer doet. Dit is een oefening die je regelmatig herhaalt.

Je kan ook daadwerkelijk naar buiten gaan, op de aarde gaan liggen en het zelfde doen. Het is altijd heerlijk om op de aarde te liggen en je volledig te verbinden met haar hartslag en heling. Maar ga voorbij de huidige tijd en verbind je volledig met de oeroude hartslag van de aarde.

Merk hoe je je anders voelt en hoe je veranderd als je dit doet. En ga door met luisteren naar boodschappen die via al je zintuigen komen om je te helpen gidsen in je leven om in deze tijd in dienst te staan van de planeet.

29 augustus is het volle maan. Transfigureer en ervaar eenheid met de Bron en je goddelijke licht. Omdat je ook een lichaam bent verbind je hartslag met de oer-hartslag van de aarde. En laten we samen in liefde voor het leven en schijn onvoorwaardelijke liefde en licht door de aarde om het licht van de planeet en al het leven te voeden. Doe dit terwijl je één wordt met de oudheid van de aarde.

Als je de Transmutatie nieuwsbrief voor het eerst leest kijk dan bij “Een menselijk web van licht creëren” voor de uitleg van onze volle maan ceremonie.

Een update over de inspirerende verhalen.

Zoals de meeste van jullie weten heb ik vorige winter lezers van het Transmutatie nieuws gevraagd om inspirerende verhalen te delen, over hoe de oefeningen die ik in de maandelijkse nieuwsbrief met jullie deel hun leven heeft veranderd. Ieder maand heb ik één of twee verhalen in de nieuwsbrief gezet.

Ik heb nog een paar verhalen die ik in de Transmutatie nieuwsbrief kan zetten. Sommige van deze verhalen zijn erg persoonlijk en kan ik niet in de nieuwsbrief zetten. Sommige verhalen zijn erg lang en moeten ingekort worden.

Ik probeer mijn werkdruk wat te verlagen dus ik wacht even met de verhalen in te korten. Maar ik zal in de komende nieuwsbrieven nog wat verhalen met jullie delen.

Ik wil degene die hun verhalen afgelopen winter hebben opgestuurd, bedanken. Ik weet dat het tijd kost om ze op te schrijven en ik waardeer dit zeer.

Recommended Posts