Transmutationsnyheter april 2024

Jag vet att de flesta av er känner signifikanta förändringar i era liv, arbeten och spirituella praktiker. Även om jag vet att många jag känner inte är eniga med mig om detta, men jag känner starkt att denna världen är som ett spel, och vi är skådespelare i detta livsspel. Vi spelar en roll ett tag och sedan händer något och vi förlorar vår part och en en annan roll dyker upp för oss. Eller vi gör ett medvetet beslut att ta av vår gamla kostym och hitta en roll som nu passar vår medvetandenivå.

Det tycks dyka upp en metafor för mig när jag väver ihop konversationer på sociala medier, nyheterna och har djupa samtal med andra. Det känns för mig som om förhängena har varit stängda för vissa av oss. Och vi är i kulisserna och provar nya kostymer med nya färger och tyger och undersöker att ta en ny roll, som återspeglar de stora förändringar, som vårt medvetande har genomgått.

Jag arbetar nu med människor som står inför de största besluten de har gjort i sina liv, och om de fortfarande vill leva. Jag har så många studenter som hittar nya lösningar att dela med sig om, vad de lär sig i sina spirituella praktiker, som att skapa starkare gemenskaper, att hjälpa människor som är döende att använda spirituella praktiker, att skapa eldceremonier i sin krets för att hjälpa människor att lära känna kraften i att släppa loss mycket av de bördor vi bär på, och listan fortsätter.

Vi har en ny generation av praktiserande som inte bara har tränats av mänskliga lärare utan får även fantastisk ny helande-information från hjälp-andar och från Naturen själv. Och de stiger in i nya roller med att tjäna, och vid varje ny lektion som tas emot förändrar vi världen runt om oss.

Min vän HeatherAsh Amara är sannerligen en briljant skribent och lärarinna. Hon skrev nyligen en artikel i sin substack kolumn om hur vi kan komma ur utmaningar. HeatherAsh’s landskap påverkades djupt av en av de största bränderna i USA, pga att brandkåren inte var varse om hur starkt vinden ven. Några av de äldsta och heligaste områdena i New Mexico var bokstavligen förstörda.

HeatherAsh skriver inte ”fluff”. Hon går djupt in på det som hon ser ur sitt perspektiv och sin praktik och med nya vägar att leva, som vi behöver adaptera eftersom världen förändras så snabbt.

I sin kolumn tar hon upp temat om spirituellt undvikande. Hon ifrågasätter om att bara se det positiva är ett sunt sätt att leva, och om vi sopar saker under mattan när vi egentligen skulle kunna hjälpa till.

Vårt sätt att se skapar vår verklighet. Detta är ett av huvudlärorna i Medicine for the Earth-arbetet. Det är för att fortsätta att vara positiva så att vi kan kunna gå framåt och inte sitta nere i mörkret. Vi kan drunkna i negativitet och börja projicera detta ut i världen på mycket osunda sätt.  Så det är alltså viktigt att fortsätta vara positiva och tacksamma för våra liv.

Flera människor vill idag göra något för att hjälpa och det finns oändliga möjligheter. Flera av oss som är äldre och tar över den traditionella rollen med att göra djupt inre arbete och förbereda oss för vår egen död. Det tar oss till att vara närvarande som en sann helare i världen. Ja, att vara i meditation, göra promenader i naturen, och vara i djup reflektion, eller finna inre lugn bidrar allt till planetens hälsa.

Men finns det fler sätt att göra skillnad? HeatherAsh skrev en lista med några enkla övningar, som du kan lägga till i ditt spirituella arbete, om du störs av vad du observerar i din gemenskap och i världen.

Från HeatherAsh.

 

”Tre handlingar varje vecka, en lokal, en global, en för själv-omsorg”

Frivilligt arbete. Donera. Hämta matvaror för en granne. Ring upp dina representanter. Gör konst. Ladda upp ditt inre batteri. Reducera användningen av värdefulla och begränsade vattenkällor, elektricitet etc. Understöd en lokal affär. Hjälp till att skicka någon till skolan. Googla ”hur kan jag hjälpa …” Anslut dig till organisationer som finns på plats med de områden som du vill understödja.

Sätt tid åt sidan för att varje vecka/dag/månad att vara aktiv i din lokala gemenskap och i din globala gemenskap, OCH tanka upp dig själv.

Drick massor med vatten, vila och ge dig själv kraft. Försök finna glädje var du kan. Döm inte, skäms inte eller beskyll inte dig själv eller andra. Låt oss använda kreativitet, intuition, medkänsla, häftig kärlek, och ömhet som våra guider.

Det fanns en period i mitt liv när jag tog ledigt från mitt arbete. Jag ville göra mackor till barnen vid ett utdelningsställe för livsmedel. Jag hade ringt. Jag var så upprörd. Jag hade mina hårnät! De var lyckliga att ha en ny frivillig hjälpare. Olyckligtvis, hade jag nödfall i familjen och mitt liv tog en annan riktning för några vackra och väldigt utmanande år.

Men jag hittar fortfarande sätt att bidra utanför det shamanska arbetet jag gör och det hjälper gemenskapen jag lever i, vilket känns som en akt av helig ömsesidighet för mig.

Det uppstår ett inre leende som vi naturligt upplever när vi når ut för att hjälpa andra.

HeatherAsh’s artikel är bortom mina ord här. Här är hur hon avslutar sitt skript:

” Glöm inte, mina kära. Både, och. Vi kan gömma oss för smärtan och orätt sker omkring oss. Men vi kan inte heller tillåta oss att drunkna i vår/andras ilska, rädsla, eller svårigheter. Vi behöver gynna kreativitet och hållbara viljeakter. Vi behöver lära oss att hålla på lång sikt OCH handla kortsiktigt.

Detta är några av de hjärtskärande sakerna.

Må våra hjärtan brytas upp för mer häftig kärlek, mer vild medkänsla, och mer villigt handlande gentemot det lokala, globala och visionen för likställdhet, frihet och lycka för ALLA varelser.”

Här är länken för att läsa hela artikeln:

Detta är några av de hjärtskärande sakerna

Av HeatherAsh Amara ur Out of the Fire

https://heatherash.substack.com/p/these-are-a-few-of-the-heartbreaking 

Eller här en Google link:

https://docs.google.com/document/d/1BPUjR_LOUmZArwr8PPZdCGkLP1a3EvFmHCTSdkwCIyg/edit?usp=sharing

 

Fullmånen är den 23 april. Vi firar denna månad den Rosa Månen. Låt oss ta av våra dräkter som håller medvetandet med åtskillnad och fokusera på enhet. Du vet vilket arbete du behöver göra för vår ceremoni Creating A Human Web of Light. Låt oss helt enas som en kärleksfull ljus-fylld energi, som fortsätter att cirkulera inom och alltigenom vår stora Jord.

Om du är ny läsare av Transmutationsnyheterna kan du få instruktioner till fullmåns- ceremonin under Creating A Human Web of Light på denna hemsidan.

Jag läser om Walking Through Darkness: A Nature-Based Path to Navigating Suffering and Loss. Jag kommer att läsa om den igen och igen. Där ges så mycket visdom som jag  verkligen vill fördjupa min egen upplevelse med.

Nyligen hittade jag en folder med insikter som jag hade för några år sedan. Jag jobbade faktiskt på en mycket liten bok för att dela med mig om dessa. Några av dem är så värdefulla, så jag vill nästa månad börja väva in dem i Transmutationsnyheterna. 

Du kan ta del av Sandras kungörelser på den engelska originalsidan.

Copyright 2024 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts