Transmutatie Nieuws April 2022


Laten we samen vanuit ons hart bidden voor vrede tussen de Oekraïne en Rusland. Wat er gebeurt, is zo tragisch. Het is sowieso tragisch. Maar samen met Covid en de beproevingen van de vluchtelingen uit de Oekraïne, is wat er gebeurt hartverscheurend. Dus laten we onze ceremonies voor vrede doen wanneer we ons geroepen voelen om ze te doen. Mijn voorouders komen uit de Oekraïne, en misschien heb ik daar nog familie. Dus ja, ik doe mijn ceremonies!

Ik heb mijn Russische en Oekraïense vrienden beloofd dat ik onze kring zal vragen om te bidden voor alle mensen die door deze chaos gedupeerd worden. Op dit moment lijden mensen van alle leeftijden buitensporig.

En natuurlijk moeten we niet vergeten dat er tragedies, mishandeling en oorlogen over de hele wereld plaatsvinden maar waar nooit over gesproken word in de media. Onze spirituele krachten zijn sterk genoeg om alles in liefde te houden.

Hoewel ik niet veel meer op internet zit – althans niet zoveel als vroeger – vinden studenten nog steeds verschillende manieren om contact met me op te nemen en te delen wat er aan de hand is.

De algemene vraag die in al mijn correspondentie naar voren komt, is hoe ga je om met een wereld waarin mensen letterlijk hun verstand hebben verloren en met verdeeldheid en destructief handelen naar zichzelf, anderen, al het leven en de aarde.

Dit is mijn mening en wat ik deel met anderen. Ik geloof dat sociaal activisme op  dit moment zo belangrijk is. Maar je moet er wel “de ballen” voor hebben. Want op dit moment denken niet veel mensen rationeel. Experts uit alle beroepsgroepen vertellen ons wat we moeten doen om ons beter te voelen. Wat we echt nodig hebben, is dat mensen naar binnen gaan en hun eigen werk doen.

Geinspireerd worden door andere is op dit moment essentieel. Maar zoveel mensen geven hun kracht weg aan mensen die zichzelf experts noemen. Echt niemand heeft de sleutel van de gevangenis waarin je voelt dat je leeft,  behalve jij zelf.

Ik geloof niet dat iemand anders ons leven beter en vrediger zal maken dan dat we zelf kunnen. En dat vereist een toewijding aan onszelf, onze gemeenschap, de natuur, de helpende spirits en aan de creatieve krachten van het universum. Zodra alle heilige wezens in de onzichtbare werelden zijn opgeroepen, zullen ze je pad, je hart en je leven vormen en je naar de waarheid brengen van wie je bent en wat je nu moet doen.

Het is geen gemakkelijk werk. Maar we leven niet in een makkelijke tijd. Ik blijf in mijn meeste nieuwsbrieven schrijven de enige persoon die je kan redden ben je zelf. Dit klinkt misschien egoistisch als je deze woorden letterlijk leest. Maar we begrijpen niet hoeveel de wereld zal veranderen als genoeg mensen hun eigen energie verschuiven naar een energie van het uitstralen van liefde, het uitstralen van licht en het leven in een staat van innerlijke vrede, de wereld om ons heen zal dan ten goede veranderen. Deze leer is zo oud als dat er hier mensen zijn.

We hebben nu keuzes. We kunnen naar buiten gaan en deelnemen aan sociaal activisme, samen met ons spirtuele werk maar als je een echte empaat bent zoals zovelen van ons, wil je jezelf niet alleen openstellen voor het lijden van de wereld. Want daar heeft niemand iets aan.

Zullen die wezens die lijden de liefde en het licht voelen wat we uitstralen? Ik weet het niet. Maar probeer een experiment voor jezelf en kom in een heldere en heilige ruimte en adem liefde en licht in en uit. En stel je voor dat het elk levend wezen op deze aarde raakt. En laat je spiritule licht schijnen. Merk zelf de kwaliteit op van de energie pulsen die door jou worden gegenereerd. En vraag jezelf dan af of je echt gelooft dat een aanwezigheid van liefde en licht helpt om de energie op de planeet te veranderen.

De frustratie die ik hoor van authentieke docenten en studenten die het sjamanistische  pad volgen is dat “niemand luistert”. En dat is waar.

Ik geloof niet dat onze 4,6 miljard oude aarde met uitsterven wodt bedreigd. Maar ik geloof wel dat mensen nu zijn zoals ze zijn doordat we onszelf en andere op een bepaalde manier hebben behandeld. En zoals ik in eerdere nieuwsbrieven heb geschreven,  hebben we kunnen zien hoe menselijke beschavingen zichzelf keer op keer met uitsterven hebben bedreigd. Het is verbazingwekkend om te bedenken dat we de geschiedenis gewoon keer op keer herhalen en niet leren van onze fouten uit het verleden.

Een hele goede vriendin van me stuurde onderstaande tekst in een e-mail. Ik heb haar gevraagd of ik  wat ze schreef met jullie mocht delen. Ik denk dat velen van ons zich op dit moment zo voelen en ik geloof dat het onze bestemming is om onze kwetsbaarheden te herinneren.

“Ik stelde me altijd voor dat mijn ziel deze tijd koos om zich als mens te manifesteren zodat ik deel kan uitmaken van het repareren van de gebroken delen van de wereld. Nu denk ik dat er ook het zielsdoel is om schoonheid, liefde, verrukking en verwondering te vinden ondanks alles wat kapot is. Het lijkt erop dat een deel van mijn les is om manieren te vinden om plezier te hebben of om te lachen, zelf tussen alle pijn en verliezen. En dat ik ook moet rusten zelf als dingen in mezelf of in de wereld niet geheeld zijn.”

Degene onder ons die gevoelig zijn, moeten nu echt voor zichzelf zorgen. En de aarde vraagt ons om de schoonheid van en de gaven van het leven te herinneren.

16 April is het volle maan. Ga naar de magische plek waar je ziel altijd leeft. Stop je constante gedachten voor een tijdje en laat je spirit schijnen voorbij alle zorgen die we vandaag de dag over het leven op aarde hebben. Ga heel diep naar binnen naar de plek van weten, van spirit en ervaar je eeuwige licht dat door elke cel van je wezen schijnt en zich met iedereen verbind in onze wereldwijde gemeenschap. Dit web van licht schijnt over elke plaats op de aarde. Deze manier van samenkomen tijdens de volle maan als een wereldwijde gemeenschap om een menselijk web van licht te creëren heeft zoveel meer effect op het collectief dan we weten.

Het is het onzichtbare deel van de heling waar we in moeten leren geloven.

Als je de transmutatie nieuwsbrief voor het eerst leest, lees dan creëer een menselijk web van licht op de home pagina.

Onthoud alsjeblieft dat elke spirituele traditie leert dat om iets op aarde te creëren het eerst in de onzichtbare gebieden moet worden geweven. Alles wordt geboren uit het onzichtbare. We hebben dus een nieuw weefwerk nodig voor ons collectieve leven. En de eerste stap is het doen van je eigen spirituele werk, het opruimen van de oude spirituele rommel en oude wonden die ons niet naar een nieuw geëvolueerd bewustzijn zullen leiden. En begin met het vormen van de nieuwe droom van het leven te weven in het onzichtbare.

Dit is het moment om op de meest positieve manier te dagdromen! Doe alsjeblieft met mee. Dit is het werk dat nu gedaan moet worden!

Ik weet niet waarom maar ik blijf de boodschap ontvangen om iedereen te adviseren De Kleine Prins van Saint Exupéry, te lezen. Ik las het boek voor het eerst op de middelbare school bij Franse les. Ik vond het boek zo leuk dat ik  Le Petit Prince in het Frans en The little Prince in het Engels uit mijn hoofd leerde. Ik lees dit fantastische boek nog steeds af en toe.

Jaren geleden toek ik les gaf in Oostenrijk probeerde een vrouw uit Milaan me zover te krijgen dat ik mijn horloge van Petit Prince wilde ruilen voor haar Rolex. Mijn horloge is een kinderhorloge en was niet duur. Maar met alle keren dat ik het horloge heb moeten repareren had ik net zo goed een Rolex kunnen kopen!

Ik weet echt niet waarom het zo belangrijk is om jullie te vertellen dit hartverwarmende boek. Maar ik blijf de boodschap krijgen.

Ooit kende iedereen het boek De Kleine Prins. Nu kent niemand het boek meer wat ik jammer vind.

Het boek brengt je terug naar je innerlijke kind en naar de schoonheid van het leven op aarde.

Een bericht uit mijn boek “Welcome Home”:

In tijden van grote uitdagingen:
Blijf gefocust
Blijf positief
Blijf bij jezelf

Om de ceremonie die ik deze maand leid te bekijken of te beluisteren, klik op de link: https://www.youtube.com/watch?v=03GdRulVNHc

Announcements:

I am getting tired of having to keep sharing my same announcement about not being ready to schedule in person trainings due to the Covid. So I won’t keep looping my same announcement. I am patiently waiting until the time feels right. But I can tell you I can’t wait to teach in person trainings again!!!

On www.shamanicteachers.com you can find shamanic practitioners from all over the world who trained with me who are doing remote healings right now. And many are working with people in person. And I have been training brilliant teachers since 2004 and you can find online workshops and in person workshops by visiting the website.

I still have Evergreen Courses that are already recorded on Journeying and other topics. Check out my Training page for further information.

Please check out my books and audio programs. I have received such great feedback, and they include information and exercises I teach in my workshops.

And don’t forget to visit our Shamans are Gardeners of Energy Facebook page to post inspirational stories and images and also to be uplifted by what our community is sharing. To join the Facebook group Shamans Are Gardeners of Energy, go to: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. The password is “Transfiguration”. 

And of course Renee Baribeau and I have a popular podcast called the Shamans Cave. People love it!! I love doing the podcast with Renee!  Join us! Subscribe on www.ShamansTV.com.  

You can really do me a big favor by just pushing the Subscribe button on Shamans TV. It is a way for Renee and me to get more support from You Tube.

As I have shared with all of you in an email I had the delight to do an interview on Suzanne Giesemann’s radio show sponsored by Unity Radio. She has a wonderful reputation and is a delightful person. This announcement is going out after Suzanne’s intro call about her course. But you can still join celebrated medium Suzanne Giesemann to discover tangible practices and activities that help you acknowledge the presence of the spirit world throughout your day — and embrace your role as a soul who’s already connected to those beyond the veil… as part of a much larger whole. Register here for Everyday Mediumship: How to Holistically Connect With the Spirit World in Your Daily Life: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/em/ingerman/ 

Mara Bishop does phenomenal shamanic work and I appreciate her compassion, her clarity, and her integrity. She is listed on www.shamanicteacher.com.

Shining Bright Without Burning Out: New audio course from Sounds True and Mara Bishop, MA

Turn your sensitivity into a strength with tools and practices for protecting, clearing, and nourishing your energy.

Shining Bright Without Burning Out: Spiritual Tools for Creating Healthy Energetic Boundaries in an Overconnected World 

In the eight-part audio program Shining Bright Without Burning Out, Mara Bishop teaches that we have far more ability to keep our energy healthy and sovereign than we may realize. Through meditations, energy practices, and shamanic wisdom, Bishop shows us how to adjust the porousness of our energetic bodies at will, so we can remain both clear and connected. Shining Bright Without Burning Out will help you do the work you came here to do and be the light you came here to be.

To hear Mara’s recent conversation with Sounds True founder, Tami Simon Listen Here

 

Terry Morgan is a remarkable woman, shamanic teacher, and a friend. She assists me in my own Shift Network courses and shows compassion, humor, and vast experience. In Discover Shamanic Astrology: A Wellspring of Self-Knowledge & Healing with Terry Morgan, you’ll learn how shamanic astrology empowers you to attain a higher perspective of life and a more profound understanding of yourself — so you can feel unconditionally loved, centered, and whole.

Her introductory call will be over by the time of the newsletter coming out. But you can still watch the replay of her introductory call and sign up for her amazing workshop.

Register here: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/dsaSI/ingerman/

 

Lena Swanson has been teaching animal communication for so long now. And I have sent her clients that lost animals or were having some kind of issue with a pet, and she has always been able to help. She is that good! She is teaching a new online course. Below is an introduction to her work.

The 3 Keys to Communicating with Animals a FREE, online event was recently presented by my dear friend Lena Swanson, M.A., professional animal communicator, shamanic healer and teacher.

Watch the replay https://www.connectingtoanimals.com/3keysreplayand discover the 3 essential principles for uncovering your natural telepathic ability to communicate with animals and form a deeper connection with all of life. Lena brings 20 years of experience working as an animal communicator and teacher, helping people connect with animals and uncover their own innate abilities. You can also check out Lena’s full upcoming online course offering, here.  https://bit.ly/CommunicatingWithAnimalsCourseSI)

Margaret Paul has done extraordinary work with her Inner Bonding Process. Her books are highly successful as are her workshops. She has showed me so much kindness over the years. She is a true authentic healer and teacher and has been sharing her work for 50 years!

Margaret Paul is putting on her new online course, and if you want to learn about her work to see if you are interested in exploring more you can do so. You will learn about issues of self-worth and self-love.

I’m happy to tell you about this wonderful ebook called The 4 Mistakes That Block Self-Love and Relationships. It’s filled with practical tools and information to help you calm that inner critic and love yourself again! Click here to get your free ebook:

 https://innerbondinggift.com/?afmc=jd

Steve Patterson went through a remarkable journey as he was regaining his health. It is truly remarkable! Check out Steve’s book on his healing adventure! I am so inspired by his story and how he turned his life into a blessing.

Is it possible to be prepared for the end of the world? What is it like to find out you have a terminal illness? Is it possible to break the cycle of addiction without traditional therapy? In addition, how do you respond to seemingly insurmountable odds when you’ve achieved success in nearly every other area of life? This is How it Feels to Heal tells a man’s story about how a series of midlife crises forced him to re-evaluate every aspect of his life and led him to places most people do not even know exist.

Born in the mid-1960s, Steve Patterson is a father of four, former soldier, counselor, and business owner. He is currently working with individuals facing significant life challenges while traveling Latin America to rebuild his life following the story told in this book.

Many years ago, I had the wonderful opportunity to meet Emmanuel Itier who is a brilliant filmmaker of documentaries. He is so passionate about being in service and has made numerous award-winning documentaries on topics such as on the feminine and also on stopping war. And we have become good friends over the years.

I was part of a documentary Emmanuel made titled “The Invocation”. I am in some of his other documentaries. But I wanted to share this one with you. Gary Quinn actually wrote a book based on the transcripts of the documentary titled The Invocation.

THE INVOCATION:

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=yicNscEO0y0

Film: https://vimeo.com/48445823    password:  INVOCATION1

To see Emmanuel’s other films, you can visit his website  www.Wonderlandentgroup.com

Copyright 2022 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts