Transmutatie nieuws April 2020

Ik ben trots op het feit dat ik genoemd ben door Watkins Body Mind Spirit magazine als een van de 100 meest spirituele invloedrijke levende mensen in 2020. Ik ben nummer 24 op de lijst. Ik voel dat mijn werk gewaardeerd word en daardoor het sjamanisme en al het goede werk wat we gezamenlijk aan het doen zijn.

Het is zo belangrijk om het werk van The Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light dagelijks te doen. Toen ik begon met sjamanisme te leren, leerde ik dat virussen gecreëerd worden door negatieve gedachten vormen . Denk aan alle negativiteit die in ons collectief stromen door de woede over de politiek in de wereld, de branden in het Amazone gebied en de branden in Australië.

Het Amazonegebied word gezien als de longen van de aarde. En nu hebben we een virus dat op de longen slaat.

Alles is met elkaar verbonden. Ik denk dat de veranderingen die we zien door zullen gaan tot mensen niet alleen wakker worden maar ook hun prioriteiten veranderen dat leven belangrijker is dan geld.

We hebben geweldige mogelijkheden om onze gezondheid op pijl te houden, om onze gemeenschappen met transfiguratie werk te ondersteunen en om samen te werken om het negatieve bewustzijnsniveau te transformeren.

Ik geef een speciale cursus bij The Shift Network waar ik de meest krachtige oefeningen deel van The Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light work die zeven weken duurt.

Deze cursus heeft drie niveaus. We gaan werken aan onze eigen lichamelijke, geestelijk en spirituele gezondheid. We gaan transfiguratie en andere heling ceremonies doen om onze wereldse cirkel sterk te houden en we gaan ceremonies houden voor alles wat leeft. En natuurlijk gaan we kijken hoe we dit werk in onze eigen omgeving kunnen delen als je dat interesseert.

Niet al het materiaal zal nieuw voor je zijn. Maar deze cursus is een manier om samen te werken, om het werk levend en levendig te houden en de kracht te voeden om ons veilig te houden, en open te staan voor meer lessen, ons perspectief te verruimen en samenkomen voor ceremonieel werk. Ik zal alle oefeningen begeleiden en er zijn geen voorwaarden voor deze cursus.

De gratis introductie webinar zal 1 april zijn. De cursus zelf begint 14 april, op dinsdagavond 7 weken lang. De sessies worden opgenomen voor de mensen die niet live aanwezig kunnen zijn.

Je kan je hier aanmelden for 3 Shamanic Practices for Spiritual Immunity: How to Strengthen Your Health, Navigate Fear & Empower Your Community

https://shiftnetwork.isrefer.com/go/3spSI/ingerman/

Ik heb deze transmutatie nieuwsbrief eerder geschreven omdat ik workshops en reizen had waar ik me op moest voorbereiden. Ondanks dat ik in deze column niet over het corona virus spreek, voel ik dat de boodschap die gedeeld word zo belangrijk is om onze gezondheid op peil te houden.

Ik was aan het journeyen en opeens begonnen mijn helpende spirits te praten over de verkiezingen in de US. Ik had niets gevraagd over de verkiezingen. Het was een spontane boodschap. Mijn spirits traden niet in detail maar ze gaven me wat inzichten. Het pad is nogal wisselend dus je zal me moeten volgen waar hun gesprek me naartoe bracht.

Over de verkiezing de informatie was kort en bondig. Er werd me verteld dat mensen zullen stemmen op de kandidaat die hun het gevoel geven dat ze veilig zijn en verzorgd worden.

Dit bracht me bij het milieu. Want meestal wordt het milieu buiten beschouwing gelaten als we leiders kiezen om ons veilig te voelen.

Dit is waar deze verklaring me heen bracht. Ik schrijf telkens weer dat we natuur zijn en niet verbonden zijn me de natuur. Wat ik zag was dat onze mishandeling tegen de natuur is alsof we onze organen in ons lichaam mishandelen tot het punt waar het lichaam zichzelf gaat aanvallen met auto-immuunziektes.

En we zien veel mysterieuze auto-immuunziekten vandaag de dag. En als we niet beginnen met goed voor ons lichaam te zorgen, wat de natuur is, zullen de aanvallen op ons blijven toenemen.

Toen bracht het me naar mijn persoonlijke werk. Er werd me verteld dat mijn constante zelf veroordeling over wat ik allemaal fout deed in plaats van te erkennen wat ik goed deed mijn gezondheidsproblemen juist voedde. Want als we ons niet goed genoeg voelen, kritisch zijn op onszelf en we niet de liefde kunnen absorberen, we eindigen met onszelf aan te vallen. Dit creëert auto-immuunziektes en extreme ontstekingen die vandaag de dag zoveel voorkomen.

De kern van de boodschap was voor mij dat als we onszelf en de planeet willen helen, dan zullen we goddelijke onvoorwaardelijke liefde moeten absorberen, Werken aan hoe we onszelf veroordelen en constant liefde uitstralen naar de natuur en vervolg moeten geven door onze acties naar al de bewuste wezens waarmee we de aarde delen te veranderen. En we weten hoe deze oefeningen onze ziel voeden.

7 april is het volle maan. Laat je dagelijkse zorgen los en vergroot je perspectief om een groter beeld te omarmen. Doe je voorbereidende werk en ervaar je eigen licht wat door en over de aarde heen straalt. Laat je licht en je liefde schijnen naar alle levende wezens op de planeet.

Als je deze nieuwsbrief voor het eerst leest, lees dan Een menselijk web van licht creëren waar de aanwijzingen voor onze volle maan cirkel beschreven staan.

Recommended Posts