Transmutatie Nieuws april 2019

De laatste maanden postte ik op Facebook, beschrijvend enkele bijzondere nachtelijke ervaringen. Ik heb deze posts ook in Transmutatie Nieuws opgenomen omdat velen van jullie niet op Facebook zitten.

Hieronder volgt een recente posts:

Ik kreeg mijn meest indringende visioenen ’s nachts. Het laatste jaar of zo heb ik visioenen en krachtige spirituele berichten ontvangen die een enorme impact op mijn lichaam hebben.

Dit jaar heb ik op verschillende Facebook pagina’s veel van de berichten gepost die ik ontving van een groep spirits die ik de Ouden noem. De berichten, boodschappen en healings die ik ontving resoneren nog steeds in mijn lichaam.

Afgelopen nacht werd ik in het midden van de nacht wakker van een geluid. Ik kon niet weer in slaap vallen. Ik bleef rustig in bed liggen.

Ineens vond ik mezelf in het Universum zweven. Ik werk veel in de Void, en dit is het gebied waar ik mijn scheppings en manifestatie werk doe,

Waar ik afgelopen nacht was, leek zo op de Void, maar de kwaliteit was anders. Ik zweefde gewoon in universele liefde. Ik zag, voelde en hoorde dat de universele energieën waaruit al wat leeft is voortgekomen, is pure onvoorwaardelijke liefde. Het Universum zingt ons altijd liefdevolle liederen toe. Liefde doordrenkte iedere cel van mijn lichaam terwijl ik door het Universum zweefde. Er ware geen spirits of wezens. Ik was alleen maar in een veld van pure liefde.

Het lied en de muziek die ik hoorde leek erg op de muziek die ik hoorde toen ik bijna in de oceaan verdronk en een NearDeathExperience had.

Wat de transmissie me duidelijk maakte was in hoeveel onvoorwaardelijke liefde we allemaal gekoesterd worden. En dat we ieder moment van ons bestaan worden toegezongen.

Ik kan je niet zeggen hóe ongelooflijk bijzonder deze ervaring was!

Maar ik bleef wel met vragen zitten:

Waarom kunnen mensen deze liefde die 24/7 om ons heen is niet ontvangen, en waarom horen we de muziek en de liederen over liefde, leven en schepping niet?

En hoe beginnen we deze liefde van het Universum weer door te laten dringen om ons dicht opeen gepakte collectief te doorspoelen. Wat ik steeds zeg is dat shamanen hoeders van energie zijn. Hoe kunnen we dit soort liefde in ons collectief cultiveren?

Ik weet dat dit iets is dat ik moet blijven nastreven. Want als je zou kunnen voelen wat ik vannacht heb gevoeld dan weet we dat we zoveel missen van de magie van het leven!

Een van de thema’s waar Renée en ik over praten in The Shamans Cave is hoe belangrijk het is de kracht en betekenis van scheppings-verhalen te begrijpen. In de shamanic cultuur tekenden de scheppings-verhalen de weg voor de gemeenschap als wel voor de shamaan om de stappen naar een harmonieus leven te kennen en ook hoe heling-ceremonies te ontwerpen. Scheppings-verhalen helpen ons onze rol in het leven te bepalen en tonen ons de waarden die we na kunnen streven om te bereiken.

Als je het lied van de schepping verstaat en begrijpt hoe de scheppende krachten van het Universum jou hebben gecreëerd, dan zie je misschien beter de trillingen en energieën nodig voor een infusie voor een nieuwe stoffelijke wereld.

In de jaren 1990, toen ik Medicine for the Earth: How to Transform Environmental and Personal Toxins schreef, verhaalde ik het belang van journeying/meditatie om jouw eigen ontstaansgeschiedenis te kennen. Ik blijf schrijven over scheppings-verhalen in mijn latere boeken zoals Walking in Light: The Everyday Empowerment of a Shamanic Life.

Ik geloof echt dat jouw scheppings-verhaal kennen absoluut nodig is om de praktijk van transfiguratie ten volle te omarmen. Want als je niet weet wat de Bron is, hoe kan je dan de Bron in jezelf ervaren? Zonder een diep gevoel van de Bron wordt de praktijk meer iets rationeels. En het mentale concept van wat het betekent te transfigureren in je goddelijkheid heeft niet de stuwkracht of energie om de vibratie van nieuw leven te creëren waarvan we allen hopen dat dat de wijdverspreide effecten zijn. Ons werk moet vol zijn van de werkelijke fysieke ervaring van de Bron, van God, godin of de creatieve kracht van het Universum.

Dus neem de tijd en journey, mediteer, of do automatic writing om jouw scheppings-verhaal te ontdekken.
Wie creëerde jou en het leven op Aarde?
Ervaar hoe expansief de scheppings-energie is. De energie is eindeloos en grenzeloos.
Voel de liefde die in jouw ontstaan zit.
Ervaar het scheppings-licht en journey dan naar binnen en vind de Bron van jouw eigen innerlijk licht.

Het is volle maan op 19 april. Laten we samenkomen na je ervaring met de liefrijke energieën van de kracht van het Universum en draag die uit terwijl we een stralend web-van-licht creëren in en over de hele Aarde.

Voor nieuwe lezers van het Transmutatie Nieuws lees de instructies voor onze maandelijkse ceremonie op de homepage: Een menselijk web van licht creëren

Josephine, uit onze wereldwijde community, gaf me heel mooie feedback over Tracy Shulsinger’s praktijk die ik in het Transmutatie Nieuws van maart beschreef. Josephine heeft me eerde interessant werk verteld. Ik hou van haar zoekende toewijding en van haar shamanic praktijk. Dank je, Josephine, voor alles wat je doet. Dit vertelde ze me:

“In 1969 bezocht ik een Japanse Vredes Tuin in Hiroshima. Dat was heel bijzonder. Nergens iets van ‘kijk wat je ons hebt aangedaan’. Geen streven om ons schuldig of met spijt te laten voelen. Vrede en harmonie, en schitterende schoonheid. Ik voelde gewoonlijk niets in die dagen, geen pijn noch vreugde. Maar in Hiroshima voelde ik de vreugde van vrede en harmonie”.

Josephine vervolgde:

“De Shinto benadering is, dat voor zij een project beginnen om een tuin of een gebouw te ontwikkelen, zij eerst dit overleggen met de Kami (vergelijkbaar met onze Caretakers) en met de planten, bomen en stenen die met het project te maken krijgen; en dan houden ze ceremonies om het project te laten slagen. En meer ceremonies tenslotte uit dankbaarheid voor het succesvol afronden van het project.”

Josephine meent dat er over de wereld meer tuinen op deze manier aangelegd worden. Maar ik wilhet zaad planten van de Japanse Heel Tuin en de Shinto benadering met ceremonies voor iedere tuin die ze aanleggen.

Als we ons afvragen wat we kunnen doen, inspireert het idee van Vredes Tuinen ons om te bedenken dat er zovele wegen zijn om bewustzijn te verhogen en harmonie in de wereld te brengen. we kunnen echt shamanic hoveniers zijn en een prachtige dienst bewijzen door Vredes Tuinen in onze gemeenschappen aan te leggen.

Recommended Posts