Transmutaatio Uutiset helmikuu 2024

2000-luvun alussa Isis antoi minulle voimakkaan viestin. Hän sanoi, että koska tulen heimoperäisestä syntyperästä, odotan, että kaikki pysyvät kanssani vaelluksillamme uuteen elämäntapaan. Olen kuullut tämän muilta selvännäkijöiltä, jotka tekivät lukemisia minulle. He kaikki moittivat minua siitä, että teen näin. Mutta en tietenkään koskaan jättäisi huomiotta vakavaa ja tärkeää viestiä, jonka Isis jakoi minulle.

Olen miettinyt tätä paljon tänä aikana. Uskon nimittäin todella, että kävelemme yhdessä uuteen elämäntapaan. Mutta olen myös kirjoittanut, että hukkuvaa ihmistä ei voi pelastaa, tai hukkuu itsekin.

Niinpä pohdin Isisin viestiä, mutta tunnen myös, että tämä on aika, jolloin meidän on kuljettava hengellisenä yhteisönä yhdessä. Se ei tarkoita, että yritämme pelastaa kaikki kävelymme aikana. Mutta voimme inspiroida heitä antamalla heille voimasanoja ja kannustamalla heitä. Aina on ollut ystäviä ja sukulaisia, jotka rukoilevat läheisen puolesta, joka käy läpi vihkimyksen.

Uskon, että olemme luomassa uutta paradigmaa, joka on yksi sosiaalisen median myönteisistä puolista, kun voimme osoittaa tukea yli tämän maapallon maisemien ja merien.

Uskon, että meillä on uskomaton potentiaali, kun kuljemme yhdessä. Olemme kaikki saaneet niin monia työkaluja viime vuosien aikana, kun kollektiivinen vihkimyksemme meni todella uudelle tasolle haastamalla meidät päästämään irti menneisyydestämme, antamaan egomme riisua ja pukemaan päällemme todellisen vaatteemme, joka on loistavinta jumalaista valoa, jota edes silmämme eivät voi katsoa.

On niin paljon loistavaa työtä, mitä jokainen on tehnyt omalla tavallaan muuntamalla itseään kurssilla, jonka kävi, tai lukemalla voimaannuttavan kirjan, kuuntelemalla vanhojen ja uusien viisaiden luentoja, meditoimalla, viettämällä aikaa luonnossa ja olemalla yhteydessä, yhdistymällä aidosti luontoon ja antamalla kiitoslahjoja pyhässä vastavuoroisuudessa. Ja käyttämällä suoraa ilmestystä, jotta henkenne voivat opastaa teitä ja tuoda esiin asioita, jotka teidän on parannettava, ennen kuin voitte mennä eteenpäin. Tietenkin monet teistä tekivät suuria muutoksia yöunienne kautta.

Jos otatte vähän aikaa pysähtyä ja pohtia, mistä aloititte ja missä olette nyt, teidän on oltava kunnioituksen tilassa sen syvän työn edessä, mitä olette tehneet. Muuttaako se sitä, mitä kollektiivin tuhoutumisessa tapahtuu – tiedämme, että kaikki positiivinen rakkaus, joka tulvii kollektiiviin, luo transformaatiota, mutta milloin se tapahtuu, on kysymys?

Me emme voi keskittyä vain kollektiivin tiheään puoleen, jota ei ole koskettanut jokaisen tässä mahtavassa maapallossa elävän olennon arvokkuus. Mutta muuttuessamme astumme todellisuuden toiseen ulottuvuuteen emmekä tuo huoliamme mukanamme. Tuomme mukanamme sen, mitä rakastamme elämässä, ja sen kauneuden ja rakkauden, mitä kaikki elämä tuli tänne kokemaan.

Jatkaakseni hieman tätä teemaa Isis puhui minulle “yhteyksistä”. Hän pyysi minua katsomaan, mitä yhteyksiä olen luonut ja mistä yhteyksistä minun on päästettävä irti. Ja monet teistä ottivat minuun yhteyttä siitä, miten syvällinen käytäntö pysyä täysin läsnä ja keskittyä nykyisiin tunteisiin on ollut teille.

Kun pysymme tällä tavoin läsnä, meidän on todellakin luotava uusia yhteyksiä nykyhetkemme kanssa. Elämässä on kyse yhteyksistä. Meitä hämmästyttää kaikki tieto siitä, miten puiden juuret muodostavat yhteyksiä toisiinsa ja auttavat toisiaan vaikeina aikoina. Olemme hämmästyneitä kaikesta siitä kiehtovasta tiedosta, joka tulee esiin siitä, miten sienet luovat niin tärkeää elämää tukevaa tukea maan alla.

Ovatko yhteytemme terveitä elämässämme juuri nyt? Tarvitsemmeko uusia yhteyksiä terveytemme vuoksi? Kuinka yhteydessä olemme Lähteeseen ja sisäiseen Lähteeseemme? Kuinka yhteydessä olemme maahan, tuuleen, tuleen ja veteen? Kuinka yhteydessä olemme auttaviin henkiimme ja hengellisiin seremonioihimme? Kuinka yhteydessä olemme maahan, jolla elämme, vaikka asuisimmekin kaupungissa? Suoritatko yksinkertaisia päivittäisiä rituaaleja, joilla saat yhteyden itseesi, auttaviin henkiisi, esi-isiisi ja maahan?

Nykyään ymmärretään suoliston ja aivojen välistä yhteyttä. Jos sinulla on vatsaongelmia, ne vaikuttavat aivoihin. Ja tämä on suosituinta lääketieteellistä tietoa, jota nykyään jaetaan. Tarkastelemme, miten irrallaan olemme niin monella tasolla – kehossamme, henkisissä käytännöissämme, mielemme, egomme, sydämemme ja sisäisen henkemme ja sielumme välisessä yhteydessä.

Uskon, että jos tutkimme yhteyksiämme ja sitä, mikä on epäterveellistä, sekä uusia yhteyksiä, joita on luotava, astumme uuteen terveystilaan kaikilla tasoilla. Koska koemme niin paljon yhteyksien katkeamista itsessämme ja koko maailmassa, uusien yhteyksien luominen saattaa tuoda meidät takaisin harmonian tilaan.

Syventäkäämme tänä seuraavana täysikuuna 24. helmikuuta transfiguraatioharjoituksiamme, jotta tunnemme, että meillä on kaapu tai puku loistavan jumalaisen valomme päällä, joka riisuttuaan tuo uuden ulottuvuuden elämän todellisuuteen. Suorittakaa valmistelutyö. Älkää unohtako, että se tila, jossa olette, sallii valon imeytyä teihin ja säteilemään tavalla, joka pitää kaiken elämän elämän verkossa valossa ja rakkaudessa.

Jos olet uusi Transmutaatiouutisten lukija, käy etusivulla osoitteessa Ihmisen valoverkon luominen oppiaksesi täysikuuseremonioistamme.

Vaikka olen iloinen paluusta henkilökohtaiseen opetukseen vuonna 2024, minulla on myös työpaja, jota haluaisin opettaa verkossa. Kun opetan omia työpajojani verkossa Sylvia Edwardsin isännöimänä, mainostan niitä vain siihen tarkoitetuilla sähköposteilla. Jos haluat ilmoittautua tuleville kursseille, sinulla on paremmat mahdollisuudet päästä mukaan, jos kuulet siitä ensin erityisen sähköpostin kautta. Jos et ole rekisteröitynyt sähköpostilistalleni, voisit harkita sen tekemistä.

Myös Sabine, ranskan kielen kääntäjämme, on sapattivapaalla. Etsimme siis toista vapaaehtoista, joka on valmis kääntämään Transmutation News -lehden ranskaksi. Jos olet halukas auttamaan palstaa ranskalaisille lukijoillemme, lähetä sähköpostia Sylvia Edwardsille osoitteeseen info@sandraingerman.com.

Kiittäkää minunkin puolestani Sabinea hänen ajastaan ja sitoutumisestaan ja toivottakaa hänelle kaikkea hyvää!

Ilmoitukset:

Kirjoittajasivullani Facebookissa http://www.facebook.com/SandraIngerman ja @ingermansandra Instagramissa. Olen tehnyt tätä joulukuusta lähtien, ja kaikki viestit ovat edelleen ylhäällä. Lukeminen ja pohtiminen siitä, mitä jaan, on hyvin inspiroivaa. Toivon, että käytte lukemassa.

Älkääkä unohtako vierailla Shamaanit ovat energian puutarhureita -Facebook-sivullamme, jossa voitte julkaista inspiroivia tarinoita ja kuvia ja myös saada kohotusta siitä, mitä yhteisömme jakaa. Jos haluat liittyä Facebook-ryhmään Shamaanit ovat energian puutarhureita, mene osoitteeseen: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. Salasana on “Transfiguration”. “

Rakastan käydä Shamans are Gardeners of Energy -ryhmässä lepäämässä elämästä ja ottaa vastaan niin paljon kauneutta, jota ihmiset postaavat. Se on pyhä tilani, jossa pääsen pois ehdollistuneesta maailmasta.

Uusi kirjani Walking Through Darkness: A Nature-Based Path to Navigating Suffering and Loss yhdessä Llyn Robertsin kanssa kirjoitettu tulee ulos helmikuussa 13, mutta on nyt valmis ennakkotilattavaksi Amazonissa ja Barnes and Noblessa. Voisitte tehdä minulle palveluksen tilaamalla verkkosivuiltani kohdasta Kirjat ja ääniohjelmat.

Lisäksi Llyn Roberts ja minä teemme East West Booksin kautta kirjan julkaisuwebinaarin, johon rekisteröitymällä saatte ilmaisen kappaleen uudesta kirjastamme. Tapahtuma järjestetään 13. helmikuuta 2024.

Tässä uuden kirjamme julkaisutilaisuudessa Llyn Roberts ja minä jaamme yhdessä, miten voit muuntua ja kasvaa suurimpien haasteidesi kautta, olivatpa ne mitä tahansa. Maan, taivaan, meren ja henkimaailman opetusten innoittamana heidän herkkä ja voimaannuttava opastuksensa auttaa sinua avautumaan henkiselle valollesi.

Tässä on upotettu linkki:

Kävely pimeyden läpi

Tässä on koko URL-osoite:

https://eastwestseattle.org/products/february-13-2024-tuesday-5-30-7pm-pt-walking-through-darkness-a-nature-based-path-to-navigating-suffering-and-loss-with-sandra-ingerman-llyn-cedar-roberts-webinar

Tiedoksi – ihmiset, jotka ovat jo ostaneet kirjan, voivat tapahtumasta kirjan saatuaan lahjoittaa sen ystävälleen.

Auttakoot tämän kirjan opetukset sinua kulkemaan hereillä, kun löydät tiesi takaisin kotiin.

Vuoden jatkokoulutukseni Shamanic Healing Practitioner -koulutus on täynnä. Ja meillä on pitkä jonotuslista.

Jos olet kiinnostunut tällaisesta koulutuksesta, jota kouluttamani opettajat opettavat, käy verkkosivuillani www.shamanicteachers.com, jossa on erilaisia työpajoja, joissa opetetaan samaa materiaalia, jota opetan yksivuotisessa koulutuksessani.

Ja jos etsit shamaaniharjoittajaa tai -opettajaa, jonka olen kouluttanut, johon viittaan ja johon uskon, käy osoitteessa www.shamanicteachers.com. Opettajat ja harjoittajat työskentelevät henkilökohtaisesti tai etänä.

Sylvia Edwards on avokätisesti koonnut luettelon seremonioista, jotka on tähän mennessä jaettu Shamans Are Gardeners of Energy -verkkosivulle. Alla on linkki kyseiselle sivulle. Sieltä löydät kaikki aiemmat tallenteet kuvauksineen.

Kiitos, Sylvia, kun lahjoitit meille tämän luettelon:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

Sydämestäni kutsun teidät katsomaan The Shamans Cavea. Renee Baribeau ja minä olemme podcastimme viidettä vuotta, ja olemme yhä vahvempia ja intohimoisempia aiheista, joista meidän mielestämme on tärkeää keskustella juuri nyt. Ohjelmiemme aikataulu löytyy osoitteesta www.ShamansTV.com. Voit todella auttaa meitä tilaamalla ohjelmamme ja kommentoimalla, kun katsot tai kuuntelet sitä.

Tässä uudessa Etsy-myymälässä on kaksi shamaaniresurssia, jotka auttavat sinua aloittamaan uuden vuoden suuremmilla aikomuksilla ja mielekkäämmillä rituaaleilla: vuoden lopun pohdinta- ja aikomusten asettamistyökirja sekä kuunlääkintäopas, jossa on kuukausittaiset kuukalenteriarkit. Käytä koodia SHAMANICGIFTS säästääksesi 50 % helmikuun loppuun asti. Juniper Stokes, yksi loistavista harjoittajistamme ja opettajistamme osoitteessa www.shamanicteachers.com, astuu esiin ja tekee sen Etsyssä. Juniper on niin kaunis sielu ja luo upeita tuotteita. Tutustu hänen sivustoonsa Etsyssä!!! Tuette ihanaa shamaaniopettajaa, joka saa “taikuutensa” ulos maailmaan.

Linkki: https://www.etsy.com/shop/Alchemessence

Bonusohjelma: Sandra Ingermanin kanssa: Matkalla parantamaan feminiinisen haavoja

Tässä ohjatussa prosessissa vien sinut sisäiselle shamaanimatkalle työskentelemään oppaidesi kanssa, jotta voit tuoda pintaan, ymmärtää ja parantaa sielun feminiinisten ominaisuuksiesi keskeisiä puolia.  Meillä kaikilla on haavoja viime aikakaudelta sielumme tämän ulottuvuuden ympärillä, ja kutsun Isiksen auttamaan naisinkarnaatioidesi ja/tai feminiinisten ominaisuuksiesi parantamisessa.  Johdan tätä tavalla, joka sallii teidän ottaa matkan vastaan aina, kun tarvitsette sitä työskennelläksenne toisen parantumiseen nousevan kerroksen kanssa.

Tämä istunto on bonus laajemmalle Mary Magdeline-kurssille, jota en opeta. Tämän kurssin esittelykutsu oli 21. marraskuuta. Mutta voitte vielä ilmoittautua.

Voit ilmoittautua täällä kurssille Walking the Path of the Magdalene: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/wtpmSI/ingerman/.

Copyright 2024 Sandra Ingerman. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Recommended Posts