Transmutatie Nieuws september 2020

Ik had kortgeleden een prachtig visioen toen ik verdiept was in heel spiritueel werk. Ik wandelde in een levendig oud bos. En de bladeren van een aantal bomen neigden naar mij toe. Ze brachten me een boodschap die de natuur in z’n geheel recent met me deelt.

De boodschap is Natuur reikt uit naar ons zoveel als wij reiken naar Natuur.

Er is zoveel heling. We blijven proberen met onze ratio met natuurwezens te communiceren. Maar Natuur communiceert met onze zintuigen en niet met ons verstand. Natuurwezens willen niet met ons praten. Zij willen ons aanraken dus voel hun aanraking en hoe de geur van de natuur zo’n helende kracht voor ons kan zijn.

Ik was totaal ondergedompeld in het levensweb en voelde met iedere cel hoe alle wezen over en weer elkaar ondersteunen. Het was een “jaren 60” ervaring van eenheid, verbinding en liefde.

22 September bereiken we weer een equinox. Dit is het beste moment om in de natuur te zijn omdat het weer perfect is om onszelf diep in de aarde onder te dompelen’

Om de equinox te vieren beweeg van verwijdering naar verbinding. dat is het beste wat je nu kan doen voor al wat leeft en voor jezelf. Want al het andere dat momenteel gebeurt, is puur gekkenwerk. Trap niet in die val!

Er zijn momenteel zoveel verschillende energie-stromen op ons gericht. Maak een goede keus tijdens de equinox, in welk energieveld je wilt leven terwijl de seizoenen aan ons voorbij trekken. je kan ook op een gezondere manier een eenvoudig leven leiden.

Laat de natuur je tonen hoe dan.

Als je zoekt naar een goede ceremonie om te doen voor de equinox, kan je dat in mijn boek vinden The Book of Ceremony: invoking the Sacred into Everyday Life.

Het is volle maan op 2 september. Laten we de diepte ingaan van het spiritueel licht dat naar ons reikt. Ontmoet dat met ons eigen licht. Laten we ons verbinden met het stralend licht van onze wereldwijde gemeenschap en zo een gezond energieveld bouwen voor al wat leeft.


Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies voor onze volle-maan-ceremonie op de site: Een menselijk web van licht creëren

Ik sluit me aan bij onze cirkel en wens jullie een prachtige equinox.

Recommended Posts