Transmutatie Nieuws November 2020

Vanzelfsprekend schreef ik deze november Transmutatie Nieuws vóór de verkiezingen in de Verenigde Staten, dus zullen er vast allerlei emoties bij jou én in ons collectief rondvliegen.

Ongeacht of je blij of boos bent met de resultaten, het Medicine for the Earth-werk is een onvoorwaardelijke manier van leven en de oefeningen en ceremonies gaan door of we nu blij of boos zijn.

Ceremonies zijn heilige handelingen en zijn een verander-instrument voor de shaman. Wij stoppen niet met het werk.

Het Transmutatie Nieuws heeft door de jaren heen verschillende fases gekend. Oorspronkelijk ontstond het idee voor een maandelijkse column door aanmoedigingen van Bob Edgar. Bob was Carol Proudfoot Edgar’s man, zij was een briljante shamanic teacher. Dat is ze nog steeds, werkend met haar lokale community. Ik maakte deel uit van hun website shamanicvisions.com

In die tijd publiceerde ik zelf een visionaire roman A Fall to Grace. Iedere maand deed ik er een wijsheid bij van een van de helping spirits, en ik suggereerde om op basis van deze teaching een journey te maken. Ik schreef iedere column met de hand, faxte het naar Bob en hij typte het uit.

In 2000 transformeerde de column in Medicine for the Earth. Ik schreef over het Medicine for the Earth werk en ik was behoorlijk productief. Sommige columns waren wel 5 tot 10 pagina’s lang, zonder aankondigingen. Andere tijden.

Ik begon ook met onze maandelijkse ceremonie The Human Web of Light. In dat eerste jaar schreef een boeddhistische monnik mij dat zijn klooster iedere maand met ons meedeed. Ik kreeg een brief van een pastoor dat zij een gezang schreven voor de ceremonie en dat zij dat iedere maand zongen en zo met ons meededen.

Het was een rijke ervaring voor me om het werk met zovelen van verschillende achtergrond en levensstijl te delen.

De wensen en behoeften van onze gemeenschap veranderen en mensen willen geen lange blogs en nieuwsbrieven meer lezen. Ik heb ook minder te delen. Medicine for the Earth en Healing with Spiritual Light zijn in wezen simpele oefeningen en ceremonies die ons onderdompelen in goddelijk licht, onvoorwaardelijke liefde, en Natuur.

Hoewel de oefeningen en ceremonies simpel zijn, kost het een mensenleven om ze echt zo onder de knie te krijgen om de wonderbaarlijke resultaten te bereiken. Niveaus van focus en concentratie zijn vereist die buiten de scope liggen van wat mensen in onze cultuur kunnen vasthouden. En het uitvoeren van ceremonisch en je dagelijkse arbeid kan niet afhankelijk zijn van wat er verder in jouw leven of in de wereld gebeurt. Meesterschap vereist onvoorwaardelijke liefde temidden van trauma en afbraak.

Dus, ik heb geen nieuw materiaal om over te schrijven behalve je te herinneren en te inspireren om het werk te blijven doen.

In dit opzicht gaat het Transformatie Nieuws weer door een fase van verandering.

Ik ga door met Het Transformatie Nieuws schrijven in het huidige format. En de columns worden zo royaal in zoveel talen vertaald.

Iedere maand doe ik er wat extra’s bij; ik zal of een journey om samen te doen opnemen, of een ceremonie begeleiden. Sylvia Edwards zal deze extra’s op Zoom zetten en de link daarvoor wordt bekend gemaakt.

Op termijn zal ik teachers uitnodigen die op de www.shamanicteachers.com lijst staan, om een bijdrage op te nemen. Hun werk is geweldig en ik wil hen graag aan jullie voorstellen. We gaan dat rouleren maar ik zal de meeste opnames maken.

Voor alle duidelijkheid, er zal dus een opname van één journey of ceremonie per maand zijn.

Geweldig nieuws is dat Sylvia en ik een nieuwe pagina op Facebook hebben gemaakt alleen voor onze wereldwijde kring. De Facebook pagina heet Shamans Are Gardeners of Energy. Als je deze columns hebt gelezen weet je dat dit mijn favoriete teaching is die De Ouden met mij deelden.

Als je wilt aansluiten click dan op deze link: https://www.facebook.com/groups/991720834662313/

Op de gestelde vraag bij de aanmelding is het antwoord “Transfiguration”.

Deze Facebook groep is alleen open voor de mensen op mijn emaillijst die in deze cirkel deelnemen.

De focus van deze nieuwe Facebook pagina Shamans Are Gardeners of Energy is het collectief en de Natuur te overspoelen met eerbied, gebed, onvoorwaardelijke liefde en licht. Licht heeft de hoogste frequentie waarmee we kunnen werken.

Als een post van jou niet getuigt van een positieve houding, eer, en eerbied, zal die worden verwijderd. Wat zal er gebeuren met onze cirkel als we ons onderdompelen in hetzelfde bewustzijn dat we willen leven? Wil je verdwalen in het lawaai of wil je een andere keuze ervaren: een andere manier om ons leven te leven?

Ik ben enorm opgewonden dat we een format hebben om samen krachtig werk te doen en dat te delen!

Het is volle maan op 30 november. Laten we ons concentreren en focussen, na een goede preparatie, op onszelf te zien als een heldere ster aan de nachtelijke hemel die de Aarde en al wat leeft overspoelt met onvoorwaardelijke liefde en goddelijk licht.

Ben je een nieuwe lezer van het Transformatie Nieuws lees dan Een menselijk web van licht creëren op de homepage.

In november wordt in Amerika Thanksgiving gevierd. Laten we de kracht van dankbaarheid in de Verenigde Staten gebruiken en er energie aan toevoegen voor het goede voor al wat leeft.

Recommended Posts