Transmutatie Nieuwsbrief mei 2018

Vorige maand hebben we geoefend met de klassieke vooruitziende sjamanistische “uiteen rafel” journey. (dismemberment journey) Het is een prachtige oefening die je regelmatig kan doen om puur te blijven en jezelf verfrist te voelen.

Als je de nieuwsbrief van april nog niet hebt kunnen lezen klik dan op deze link om hem alsnog te lezen: https://sandraingerman.com/tnnederlandsapril2018.html

Ik stel voor dat we deze maand doorgaan met het proces van het uiteen rafelen en met andere oefeningen om onze teleurstellingen over het leven en ronddraaiende gedachten die het succes van ons werk saboteren los te laten.

Als je weet hoe je een sjamanistische reis maakt vraag dan aan een van je helpende en meelevende spirits om met je samen te werken. Zeg tegen je helpende spirit welk geloof of teleurstelling je graag uiteen gerafeld wilt hebben. In je reis kan je de woorden op een stuk papier schrijven. Of je kan de energieën die hiervoor staan die je getransformeerd zou willen hebben, tekenen. Vraag vervolgens aan je helpende spirit of hij/zij het wil vernietigen door het stuk te scheuren of om met zijn/haar unieke gave het uiteen te rafelen.

Als je niet weet hoe je een sjamanistische reis kan maken, kan je mediteren en vraag een goddelijk wezen die je vertrouwt en waar je mee werkt je te helpen. Vraag aan dit goddelijke wezen om wat jou niet langer meer helpt uiteen te rafelen via wat ik hierboven heb geschreven.

Een ander manier waar ik graag mee werk is met een ketel van licht. Ik heb jullie hiermee kennis laten maken in eerdere nieuwsbrieven. Je kan reizen of mediteren naar een heilige plek in de natuur. Vraag een goddelijk figuur of helpende spirit om een ketel van licht in deze speciale plaats neer te zetten. Tijdens je meditatie of reis laat je je teleurstellingen en je saboterende geloofsovertuigingen los in de ketel van licht. Je kan ook je problemen over het vergeven van jezelf en van anderen laten transmuteren en transformeren in deze ketel.

Nadat je klaar bent met het loslaten van de zaken die je wilde loslaten is het belangrijk dat je je op vult met lichte, krachtige, inspirerende en liefdevolle energieën. Dit kan je doormiddel van transfiguratie doen en door het ervaren van je goddelijke licht wat in al je cellen wordt opgenomen. Je kan je helpende spirit of goddelijke figuur vragen om je te vullen met liefdevolle en helende energieën. Luister naar je begeleiding.

Ongeveer 30 jaar geleden wilde ik een vriendschap beëindigen die niet goed meer voor me was. We hadden wat onaangename gesprekken gehad. En de gesprekken leidde ook niet tot een oplossing. Het voelde voor mij of zelfs als we ons niet afgehandelde gesprekken nog zouden afmaken het er niet beter door zou worden dus koos ik er voor om met de persoon te breken.

Ik reisde naar een van mijn krachtdieren die tegen me zei dat er niet iets bestaat als een onafgemaakt gesprek. Hij gaf met het advies om het of nu af te handelen of in een ander leven. Ik realiseerde me dat ik niet opnieuw met deze persoon te maken wilde hebben in een volgend leven. Dus zei mijn krachtdier dat ik het nu moest afhandelen.

Het werd onmogelijk om met een normaal gesprek door te gaan. Het gebeurd bij velen van ons dat we ons helende werk in de niet alledaagse werkelijkheid moeten doen in plaats van in de fysieke wereld. We kunnen altijd een ceremonie houden om los te komen van ongezonde relaties. We kunnen in de niet alledaagse werkelijkheid met iemand praten om het gesprek af te ronden. En we kunnen een uiteenrafel reis maken om deze verbindingen op te lossen en ook om de woorden uiteen te rafelen uit de ruziënde gesprekken.

Vaak komen we met mensen in contact via verbindingen door oude karma. Sommige van deze ontmoetingen met oude zielsverwanten vrienden zijn geweldig. Maar we willen voorkomen dat we een relatie herstellen met iemand waar we vrij van willen zijn.

Door regelmatig uiteenrafel reizen te maken of er op te mediteren is een manier om de energieën die je vasthouden aan een ongezond leven op te schonen. En doordat je gevuld word met liefhebbende en energieën vol licht blijf je geïnspireerd om door te gaan met het transformeren van je leven op een positieve manier.

De volle maan is op 10 mei. Laten we samen virtueel de planeet vullen met onze liefde en licht. Doe alsjeblieft je voorbereidende werk zodat je echt je mentale gedachten en dagelijkse leven los laat. Mentaal geklets houd je tegen om echt naar het diepst mogelijke level te gaan. En we kunnen het ons niet veroorloven om ons werk half bakken te doen. De planeet en alles wat leeft heeft je volledige aandacht nodig op je werk.

Als je klaar bent om diep naar binnen te reizen ervaar dan hoe je stralende licht zich verbind met onze cirkel. En met liefde voor alles wat leeft die de voeding is voor jouw werk. laten we ons de hele planeet voor ons zien in haar goddelijke perfectie en licht. Stap door de zware collectieve energieën om de andere dimensie te openen die bekend is bij sjamanen en andere mystici waar alleen schoonheid is. Herinner onze liefde voor alles wat leeft laten we samen een stralend lichtweb weven door en over de heen. Laten we onze liefde met elkaar en met alles in het levens web delen.

Als je een nieuwe lezer bent van de Transmutatie Nieuwsbrief lees dan https://sandraingerman.com/weboflightnederlands.html

En laten we alsjeblieft doorgaan met ons transfiguratie werk, in elk geval een keer week, om de aarde en alles wat leeft in het goddelijke licht en perfectie te zien. Ondanks dat het er niet op lijkt dat transfiguratie werk een wonder heler is om de planeet te laten herstellen van haar problemen, is het doordat we onze visie houden het energie veld wel degelijk veranderd in de loop van der tijd. Bij dit werk heb je doorzettingsvermogen nodig want het helingsproces en het maken van veranderingen manifesteert zich als door gaan met het bouwen van onzichtbare substantie van de realiteit.

Recommended Posts