Transmutatie Nieuws Maart 2021

Ik heb steeds verteld dat Isis ons allemaal echt aanmoedigt om in het nu te blijven. Ze blijft zeggen dat we belangrijke aanwijzingen en informatie zullen missen als we teveel focussen op wat er straks kan gebeuren.

Jaren geleden heb ik iets gedeeld dat de moeite waard is om te herhalen. Als je het leven niet kan verteren, verteer je ook je voedsel niet. Als je rondkijkt bij de drogist of apotheek, zie je nogal wat maagtabletten liggen.

Blijven we in het nu, dan kunnen we kleinere porties leven opnemen om te verteren. En dat kan de druk die je wellicht voelt verlichten. Leven wordt makkelijker en beter te verteren als we leren in het nu te zijn.

We verwelkomen de lente en herfst equinox op 20 maart. Ongelooflijk hoe de dagen voorbij glijden. De tijd gaat zo snel, nog een reden om in het nu te blijven en van de schoonheid van het leven te genieten.

Ik heb een ceremonie opgenomen om de equinox te verwelkomen. Hieronder volgt de link. Voor het geval je geen Engels verstaat zal ik de ceremonie uitschrijven. De opname is een ceremonie naar De Vuurkorf vol Licht.

Zoekend naar instructies die al beschreven waren, bladerde ik door mijn boeken The Shaman’s Toolkit en Walking in Light. Beide boeken (niet in het Nederlands vertaald) staan vol tijdloze wijsheid. The Shaman’s Toolkit was geschreven voor een lezerspubliek onbekend met shamanisme. Maar het bevat alle Medicine for the Earth oefeningen die ik geef zonder over shamanisme te spreken. Walking in Light is een goede samenvatting van mijn werk. Ik hoop dat je geïnteresseerd bent in mijn boeken.

De spirits toonden me jaren geleden al de Vuurkorf vol Licht ceremonie. Het is een neutrale manier om een vuur ceremonie te doen. Je kan een oude pijn, teleurstelling, een trauma, een verraad in het licht loslaten. Je kan een briefje aan het universum schrijven en dit in de Vuurkorf vol Licht doen. Je kan jouw wensen duidelijk maken. De intentie waarmee ik graag werk is een oud plan loslaten en om hulp vragen voor het goede van het leven.

Laat jouw intuïtie je vertellen welke staat van je zijn je geheeld wil hebben. Roe één van je helpspirits op om je bij te staan. En heb de intentie om naar de groet Vuurkorf vol Licht te reizen.

Wat is jouw voornemen? Heb je het gevoel dat het leven je bedrogen heeft? Wie heeft jou teleurgesteld? Zijn er lieden die je moet vergeven? Moet jij jezelf vergeven? Ga gebeurtenissen en momenten in je leven na waar jij wellicht teleurgesteld bent en waar je nu vergeving in je hart moet vinden. Wat voor energie wil je schonen en transmuteren?

Heb je iemand met jouw gedrag of woorden gekwetst? Moet je jezelf vergeven? Vergiffenis voor jezelf is zo enorm belangrijk in deze tijden waarin we leven.

Laat toe dat jouw inner-spirit en je hulpspirits je duidelijk maken welke staat van zijn je moet bekijken, erkennen en loslaten. Dit is dé tijd voor reiniging. Bekijk welke banden je moet loslaten. Verbreek verbanden met energieën die niet langer goed voor je zijn, zo dat je nu vrij bent om een andere koers te gaan varen.

Hou vast aan je voornemen om naar de grote Vuurkorf vol Licht te gaan En jouw voornemen zal je daar heen brengen. Erken de connecties die je los moet laten, banden die verbroken moeten worden, de verraden, teleurstellingen, wie je moet vergeven, en de collectieve energieën die je los moet laten. Laat ze gaan naar het goddelijk licht dat hun kracht en energie transmuteert in liefde.

Je bent nu bevrijd van energieën die je vasthielden in de dikke dichte levensenergie. Je bent nu vrij om een ander pad te kiezen. Kom uit deze journey met een lichter, zonder zorgen en vrij gemoed.

Verbrokkel, maak ongedaan, los op, vernietig, ontdoe je van al dat wat niet meer voor je werkt. Dit is een krachtige tijd om te reinigen. Het is zo belangrijk om je in de veranderende tijden te zuiveren en te reinigen.

Maak een nieuw plan naar jouw inner-landschap.

Doe met me mee om onze cirkel in liefde en licht te houden terwijl we de lente op het noordelijk halfrond en de herfst op het zuidelijk halfrond verwelkomen.

En we moeten onze volle maan ceremonie Een menselijk web van licht creëren niet vergeten.

Het is volle maan op 28 maart. Laten we uit de oude bubbels stappen die onze psychische kracht gevangen houden en laten we ons licht vrijelijk over al wat leeft en de Aarde stromen. Deze tijd hier op aarde roept ons op om het collectief te voeden met onvoorwaardelijke liefde en goddelijk licht.

Ben je nieuw op het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies op Een menselijk web van licht creëren voor onze volle maan ceremonie op de site.

Happy equinox!

Hieronder vind je de link naar de equinox ceremonie naar de Vuurkorf vol Licht:

Recommended Posts