Transmutatie Nieuws juli 2018

Vorige maand had ik een droom waarin ik het volgende hoorde, “Vaak verliezen we in het leven het zicht op wat belangrijk is.” Ondanks dat dit niet een nieuwe les is kwam de boodschap als een donderslag bij heldere hemel binnen. En de timing van de boodschap was voor mij perfect.

Daarna ben ik voor het eerst sinds jaren op vakantie gegaan. En terwijl ik luisterde naar het magische lied van de oceaan hoorde ik de zelfde boodschap.

Voor mij lijkt het met de herleving van het sjamanisme en de hernieuwde belangstelling voor dit krachtige werk alsof er een beweging gaande is die zowel prachtig en tegelijkertijd beangstigend is om te zien.

Door de vele gebeurtenissen in het collectieve veld zie ik dat mensen uit zichzelf zijn getreden. En bij mezelf is dat ook gebeurd. Omdat ik publiekelijk zo aanwezig ben, kan ik de hectische energie waarnemen die het werk ingaat. En dat is niet de bedoeling in het sjamanistische werk.

Door de jaren heen heb ik geleerd dat als ik om te veel hulp vroeg het een afleiding bleek te zijn die me van het pad afhaalde wat ik liep. Tijdens bepaalde levens uitdagingen was wat er in de weg stond naar een korter en makkelijker pad naar mijn heling, het luisteren naar wat andere mensen dachten en wat andere mensen vertelden me wat te doen.

Het is belangrijk dat ik gefocust blijf op mijn eigen essentiële zielslessen, die de sleutel zijn om een diepe, rijke en waardevolle innerlijke wereld te creëren. Ik focus mezelf om niet uit mijn eigen innerlijke wereld getrokken te worden en buiten mijzelf geplaatst te worden.

Door naar anderen te luisteren heb ik niet de schatten gevonden waar mijn eigen ziel me naar toe probeerde te leiden. En de enige manier waarop je deze schatten kan vinden is om diep bij jezelf naar binnen te gaan. Er zijn momenten geweest dat ik het geloof in mijn eigen innerlijke heler, op wie ik altijd vertrouwde dat hij me hielp om elke transformatie en uitdaging die ik in het leven tegen kwam door te komen, heb verloren.

Wat voor velen zo aanlokkelijk is aan het sjamanisme is dat je kan werken met helings methoden en dat je deel uitmaakt van een gemeenschap. Dit moet tegelijkertijd gebeuren door diep te werken om de giften, krachten en mogelijkheden in onze innerlijke wereld waarvan we nog denken dat we ze zullen vinden door ons bezig te houden met de sjamanistische “methoden”.

De beoefening van het sjamanisme is een organisch proces. We zijn een deel van het organisme van de aarde en we staan daar niet los van. We vormen samen met alle soorten, het toebehoren en organen van onze aarde.

Om in de stroom van het organische proces van het leven te staan is het nodig om onze eigen stem, innerlijke heler en oude wonden te bekijken die alleen jij kan zien, voelen en ervaren. Het is belangrijk om jezelf te verwijderen van ieder ander zijn projectie en te herinneren wie je bent.

Wanneer deelnemers in mijn Medicine for the Earth trainingen me vragen wat is het volgende, vertelde ik ze het volgende; blijf je transfiguratie werk verdiepen en blijf aan je zelf werken zoals ik je verteld heb om te leren hoe je een gezond en verantwoordelijk mens kan zijn. Stop met zoeken naar meer “magische” methodes om mee te werken. En op veel levels is dat waar.

Maar in het sjamanisme en andere spirituele tradities werden mensen niet geïntroduceerd in zulk krachtig werk voordat ze hadden geleerd hoe ze bij zichzelf naar binnen konden kijken en een bepaalde groei hadden doorgemaakt naar een nieuw bewustzijn en manier van leven in de wereld. En ik vind dat voor velen, niet voor iedereen, de focus verdwijnt uit het innerlijke werk wat we te doen hebben. We worden gebiologeerd door manieren om wonderen te creëren en door te proberen op een zo snel mogelijke manier te helen.

Om echt te werken met de kracht van het licht en transfiguratie is het nodig om onze levensstijl te veranderen, onze identiteit hoe we onszelf zien, je bewust te zijn van hoeveel we projecteren op anderen, hoeveel we onze schaduwkanten vermijden en de lijst gaat nog veel verder. Zonder deze vaardigheden kunnen we niet “het werk leven”.

De kunst is om niet te stopen met het leren van meer helings methoden maar om het werk te verfijnen hoe we de diepste lagen van onszelf kunnen ontdekken die ons leiden naar een organische manier om te kunnen werken met het licht zodat we een stralend wezen kunnen zijn .

Al jaren zou ik graag willen les geven om bepaalde oefeningen die ons helpen in wat gevorderde spirituele trainingen van telepathie, het veranderen van de natuurlijke substanties door gebruik te maken van zegeningen en licht, etc. Maar ik heb gevoeld dat er meer werk voor ons allemaal te doen is voordat we hiervoor klaar zijn.

We gebruiken zo’n klein deel van onze hersen capaciteit. We hebben gaven en mogelijkheden die onze stoutste dromen te boven gaan. En ons potentieel is nog niet compleet.

Een van de redenen die ik zie is dat we onszelf toestaan om afgeleid te worden en uit onszelf worden getrokken.

Ik wil niet langer uit het oog verliezen wat belangrijk is over het leven. Ik wil doorgaan met het verdiepen van het ontdekken van mijn prachtige magische innerlijke wereld. En ik nodig je uit om met mee te gaan op deze reis.

Neem deze maand alsjeblieft de tijd om de natuur in te gaan, journey, mediteer, drink thee en denk na en zo kan je nog meer doen en stel jezelf de volgende vraag. Zie ik nog wel wat belangrijk is in het leven?” “Focus ik mezelf te veel op wat er in de wereld om me heen gebeurd en ben ik niet gefocust op de roep van mijn eigen ziel?” ”Luister ik naar mijn eigen innerlijke stem?”.

Let op hoe de verschilleden fases van de maan je naar binnen trekken naar tijden waar je geholpen word om dit krachtige innerlijke werk te doen.

Ga door me het lezen van inspirerende boeken of volg workshops waar je je toe aangetrokken voelt. Maar alsjeblieft vergeet niet dat het magische zaadje van licht in je groeit. En hoe blijf je in het hier en nu met alle uitdagingen en de zegening van je eigen reis?

Ik voel dat er een hoop is waar je naar kan kijken. Zo veel mensen praten over de spannende uitdagingen van het bewustzijn die we zien in de wereld. Welk gesprek neem je mee in je eigen innerlijke wereld?

De volle maan is op 27 juli. Kijk op wat voor manier jij je transformatie werk naar een dieper niveau kan brengen terwijl je je innerlijke wereld ontdekt. Deze keer kan je je oefening uitbreiding zodat andere gave tevoorschijn komen die het mooie werk wat we samen doen ondersteunt.

Laten we tijdens de volle maan onze harten bij elkaar brengen en onze licht laten schijnen op een manier die werkelijk impact heeft op het levende organisme van de aarde

Als je een nieuwe lezer bent van de transmutatie nieuwsbrief lees dan hier
Een menselijk web van licht creëren

Recommended Posts