Transmutatie nieuws februari 2018

In verschillende nieuwsbrieven heb ik jullie verteld dat ik een nieuw boek aan het schrijven ben; The Book of Ceremony, wat uit gegeven wordt door Sounds True. Ik schrijf deze nieuwsbrief bijtijds zodat onze fantastische vertalers de tijd hebben om het te vertalen.

Omdat ik een strak schema heb voor de volgende fase van mijn boek en de transmutatie nieuwsbrief van februari geschreven moest hebben halverwege januari heb ik besloten om mijn Nieuwjaars wens op facebook te zetten voordat de nieuwsbrief uitkomt.

Ik weet dan een grote groep lezers van de nieuwsbrief niet op Facebook zitten en mijn berichten van de zonnewende niet zien.

Ik hoop dat je het begrijpt. En als je het al gelezen hebt dan lees je misschien nu iets dat je de eerste keer gemist hebt.

Voordat ik door ga wil ik het hebben over wat ik bedoel met dieper er in gaan. Ik heb verschillende verzoeken gehad om dat uit te leggen. Het is moeilijk in woorden uit te leggen. Dieper duiken is meer een gevoel waarbij je alle inzichten, waar je over gelezen en gehoord hebt diep in je cellen voelt zakken zodat je het werk leeft in plaats van dat je er over denkt hoe je het moet doen. Het is een organisch proces wat niet uitgelegd kan worden.

Het is belangrijk dat je werkt aan hoe je naar andere mensen kijkt; werk aan dingen zoals vergeven, leer om van jezelf te houden en vertroetel jezelf. Gebruik woorden, gedachten en dagdromen als zegeningen in plaats van vervloekingen. Stop met anderen de schuld te geven van dingen die niet goed gaan in je leven en in de wereld. Doe dagelijks je oefeningen. Dan kom je in het prachtige licht waarheen ik je via het transfiguratie werk probeer mee te nemen. Maar de staat van je bewustzijnsniveau die ik hierboven beschreef (en dat zijn er maar een paar) moeten getransformeerd en uitgewerkt zijn voordat je “een wandelende ster” kunt worden.

Hieronder staat wat ik geschreven heb in mijn Nieuwjaarsboodschap op Facebook:

We gaan beginnen aan een nieuw jaar! Ik weet dat mensen het lastig vinden om de juiste woorden te vinden hoe ze 2018 kunnen verwelkomen. Voor velen van ons voelt het niet goed om de cliché te gebruiken om iedereen gelukkig nieuw jaar te wensen. We weten dat we door een lang durende initiatie gaan.

Ik weet zeker dat er geëvolueerde wezens zijn, die voorbij de trauma’s kunnen kijken die we meemaken. Hun innerlijke landschap is zo rijk aan schoonheid dat ze alleen maar schoonheid kunnen zien. We werken er aan!!

Woorden kunnen lastig zijn. Ik had laatst een interview voor een bepaald onderwerp. De interviewer vroeg me of ik geloofde dat sjamanen geloven in positief denken. Zijn vraag was gebaseerd op hoe ik aan mensen leer dat mensen die in sjamanistische culturen leven, bedreven zijn in het gebruiken van woorden, gedachten en dagdromen die ze zacht tegen zichzelf of tegen anderen zeiden.

Ik heb gezegd dat sjamanen de eerste mensen waren die nadachten over neuroplasticiteit. Maar ik heb ook gezegd dat sjamanen niet les geven of praten over positief denken. Ze vragen ons te kijken naar de woorden, gedachten, en dagdromen die we denken of hardop uitspreken, zegeningen of vervloekingen zijn voor onszelf, anderen en de planeet.

Nu we 2018 naderen is het een interessante gedachte om op door te gaan. Gebruik je woorden, gedachten, dagdromen als een zegening of als een vloek?

Ik heb veel geschreven in mijn artikel voor de zonnewende op 21 december. En ik heb veel geschreven in mijn Transmutatie Nieuwsbrief van januari. https://sandraingerman.com/tnjanuary2018.html

Nu we 2018 verwelkomen wil ik een paar verhalen met jullie delen. Ze kunnen je op een bepaalde manier aanspreken en als dat zo is, zie ze dan als een les. Als het niet zo is laat het dan los.

Begin jaren 1970 had ik een kleine import bedrijfje met 2 vrienden. Ik woonde in The Haight Ashbury. We gingen naar Mexico om daar wat kledingen en schoenen te kopen die we op de vlooienmarkt konden verkopen. We waren geen zakenmensen, we waren echte hippies. We spraken geen Spaans dus hadden we twee mensen bij ons die ons hielpen. Het zal duidelijk zijn dat onze zaak nooit van de grond kwam.

Een van de mannen die ons vergezelde was Tubby. Hij was de aardigste ziel die je ooit tegen wil komen. Maar hij had lang gevangen gezeten in San Quentin voor een moord waarvan ik heilig van overtuigd ben dat hij die niet heeft gepleegd. Wat er in zijn verleden gebeurd is kan ik niet bewijzen. Maar ik kan wel zeggen dat hij een prachtige met licht gevulde man was. Zijn naam, Tubby, kreeg hij omdat hij meer dan 135 kg woog.

We waren aan het zwemmen in de zee in Mazaltan en er was een sterke onderstroom. De laatste worden die ik me herinnerde waren van Tubby die naar me schreeuwde; “Sandra wat er ook gebeurd, raak niet in paniek”. Ik begon in paniek te raken want de golven waren zo heftig en de stroom trok me naar beneden. Ik draaide en draaide en kon niet ademen. Maar ik herinnerde me Tubby’s woorden en ik bleef tegen mezelf zeggen; “wat er ook gebeurd Sandy, raak niet in paniek”. Op dat moment verloor ik mijn bewustzijn en zwom ik door een prachtige schitterende tunnel die me naar een niet alledaagse tuin voerde die ik met geen woorden kan beschrijven. Er was een stenen bank waar ik op zat. Ik hoorde muziek die nooit geëvenaard kan worden in onze dimensie. Ik werd zo ondergedompeld in onvoorwaardelijke liefde en vrede- er zijn geen woorden die kunnen beschrijven wat ik toen heb ervaren. Maar ik keek rechtstreeks in de ogen van God.

Toen ik dat deed, God, de godin, de oceaan, mijn eigen innerlijke spirit of een goddelijke kracht duwde me uit het water en ik spoelde aan op het strand.

Voor mij was de les dat wanneer we een nieuwe dimensie van het bewustzijn ervaren, leidt spirit ons uit een angstaanjagende ervaring en brengt ons naar een plek waar de schoonheid en warmte van de aarde kunnen voelen.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Een van de lessen die Tubby met me deelde ging over het leven in San Quentin. Het was denk ik in 1973, dus de wereld is ondertussen veranderd. Hij vertelde me hoe de gevangenis bewakers de gevangene onder controle hielden. Dat deden ze door events te organiseren waardoor de gevangenen verdeeld werden. De bewakers wisten dat als de gevangene als een man sterk stonden, ze de gevangene niet onder controle konden houden. Dus organiseerden ze nep gevechten die de radicale gemeenschappen in de gevangenis uit elkaar dreven zodat de bewakers zich geen zorgen hoefde te maken over hoe ze hun onder de duim moesten houden omdat de gevangenen met elkaar op de vuist gingen.

Heb je de berichten op Facebook gelezen van de sjamanistische gemeenschap? Veel zijn het met elkaar eens maar de verdeeldheid in de sjamanistische gemeenschap groeit. Ik vraag me af of er een kracht aan het werk is die verdeeldheid zaait, zodat we in hun trance van verdeling trappen. Het is op dit moment zo belangrijk om naar onze projecties te kijken. Er zit een sterke boodschap in wat Tubby deelde. Zelfs als we het niet met elkaar eens zijn, kunnen we samen sterk staan en een verschil maken.

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

Een van mijn studenten/peers vertelde me jaren geleden dit waargebeurde verhaal. Het staat ook in een paar van mijn boeken.

In Santa Fe hebben we een new age boekwinkel waar gelijk gestemde graag komen. Het heeft de online winkel fase overleefd en doet het nog steeds goed. Op een dag was mijn student in de boekwinkel iets aan het kopen. Bij de kassa stond een Tibetaanse non die aan het afrekenen was. Er straalde puur licht en vreugde uit haar ogen en uit haar aanwezigheid . Maar sommige mensen wisten dat ze geïmmigreerd was uit Tibet omdat ze een gevangene was geweest van de Chinezen. Ze was verschrikkelijk gemarteld. Iemand in de boekwinkel vroeg haar hoe het kon dat ze zo vrolijk en zoveel licht kon laten stralen terwijl ze zoveel martelingen en pijn had ondergaan. Ze antwoorde dat ze 24/7 deze mantra herhaald had:

“Ik ben dankbaar voor alles. Ik heb geen klachten of iets.”

Hoe kan je daar nou op antwoorden?!!! Wat een les!

💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Toen we het millennium in 2000 verwelkomde, zaten mijn man en ik om middernacht op ons terras. Ik speelde op mijn Tibetaanse schaal terwijl we het nieuwe jaar verwelkomde. Tijdens het spelen kwam een rode vos vlakbij ons zitten. De vos werd aangetrokken door het geluid van de schaal. De les is dat elk natuurwezen van muziek houd! Laten we zingen, chanten, muziek maken en meer dansen!

🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

Ik was echt gek op mijn vader. Hij overleed toen hij 97 jaar oud was. Zijn psychisch gave waren vooruitstrevende dan de mijne, hij had groene vingers en dieren hielden allemaal van hem. Hij groeide op in the lower east side of New York tijdens de donkere dagen van de depressie. Hij was klein, maar sterk. Hij was net zo lang als ik. Ik ben 1.35 m. Je kan je misschien voorstellen hoe erg hij gepest werd. De verhalen die hij mij vertelde over zijn vader was dat hij een kapper was voor sommige leden van de maffia. Mijn grootvader is overleden voordat ik geboren was, ik heb hem dus nooit gekend. Maar wat hij aan mijn vader doorgaf en wat mijn vader weer doorgaf aan mij is; laat je NOOIT op je kop zitten. Hij leerde me om mijn vuisten te gebruiken, maar terwijl ik me ontwikkelde leerde ik dat ik meer kon doen met het laten stralen van mijn licht. Eerst moest ik leren eerbiedigen en door mijn projecties heen werken voordat ik uit het licht kon tappen wat door elk levend wezen op deze aarde schijnt.

🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠

Tenslotte wil ik wat advies van mijn moeder Lee Ingerman delen. Zij overleed op 98 jarige leeftijd. Haar hersenen functioneerden beter dan de mijne en uit haar ogen straalde verblindend licht toen ze overleed. Ze heeft een heel moeilijk leven gehad en elke dag wenst ik dat ze het makkelijker zou hebben omdat ik zoveel van haar hield.

Ze had bepaalde uitdrukkingen die ze altijd herhaalde. Dus hier wat wijsheden van Lee Ingerman terwijl we richting de vreugde en uitdagingen van het nieuwe jaar toe gaan.

Dans zolang je kan. Doe alles zolang je het kan want op een dag is het te laat.
Het leven is een cadeau en is kostbaar! Je lichaam is kostbaar misbruik haar niet.
Doe Gods werk
Eet chocolade.
Het komt allemaal goed ( Dit was een oude uitdrukking van de vele immigranten uit Rusland naar New York zijn gevlucht) Dit was de wijsheid die mijn grootvader aan mij en aan mijn moeder heeft doorgegeven.

En tenslotte mijn moeders en mijn nieuwjaarswens voor jou: “Mag alles wat je in dit leven wenst makkelijk naar je toe komen.” Mijn moeder is overleden voordat we in de turbulente tijd zaten. Ik ben blij dat ze dat niet meer hoeft mee te maken, het zou haar hart breken.

Het stuk dat ik niet op Facebook heb gedeeld is dat ik aan mijn moeder een boodschap voor mijn studenten heb gevraagd voordat ze overleed. De zegen hierboven is wat ze me heeft geven om met jullie allemaal te delen.

Ik weet dat haar laatste woorden deze dagen, niet veel betekenen. Maar onze voorouders geven echt om ons en willen het beste voor ons. Eer ze en laat hun ons leiden tijdens deze donkere tijden.

We eren de aarde, water, lucht en vuur voor ons leven en we gaan door met bidden en zegenen voor alles wat leeft in het levensweb.

Terwijl we het nieuwe jaar als een sterkte spirituele gemeenschap verwelkomen zeggen we; we dromen een goed leven voor elk levend wezen op de geweldige aarde!! We focussen ons op hoe we zegenen en hoe we vloeken. We reizen diep naar binnen naar onze innerlijke goddelijke spirit die zegt, WEES LIEFDE!

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Volgens de Farmers Almanak zien we de volle maan op 31 januari. De volgende volle maan is er weer op 1 maart. Wow! (in Nederland in de nacht van 1 op 2 maart)

Sylvia stuurt de transmutatie nieuwsbrief vroeg uit zodat degene die er klaar voor zijn hun voorbereidende werk kunnen doen, laten we op 31 januari een prachtig, verbazingwekkend stralend licht maken. Verbind je met onze cirkel van mensen uit de hele wereld die het beste voor alles wat leeft willen. Transfigureer en laat je licht schijnen en straal liefde in, door en over de aarde waarbij je ieder lid van onze cirkel en alles in het levensweb aanraakt.

Als je 31 januari niet kan kies dan een andere datum. Het transfiguratie werk wat we elke volle maan doen gebeurt buiten onze tijd en zou je eigenlijk elke dag moeten doen. Dus doe mee en voeg exponentiele energie toe aan ons licht web wanneer je kan.

Voor degene die de nieuwsbrief voor het eerst lezen; we verwelkomen je in onze cirkel en ik nodig je uit om ‘het creëren van een menselijk licht web’ te lezen op de homepage. Daarin staat de volle maan ceremonie beschreven.

Gedeelde stukjes

Ik ga door met het delen van de verhalen die mensen me toe sturen. Hieronder twee verschillende verhalen en opmerkingen maar ik denk dat ze beiden belangrijk zijn om te delen.

Van Heidi:

“Een vraag die me al lang bezighoud. In zoveel artikelen, workshops, bijeenkomsten en lessen word er gezegd dat we naar buiten moeten treden en ons pad moeten volgen, om actief bezig te zijn, om te helpen de houding en het bewustzijn van onze sociale omgeving te veranderen, om de planeet aarde te helpen te herstellen van de giftige impact die het menselijk ras veroorzaakt. Dit is allemaal zo waar maar wat kan een oude vrouw in haar zeventiger jaren zoals ik die niet meer werkt en geen sociale kring meer heeft, die gepensioneerd is en weinig financiële middelen heeft, wat kan je doen om echt te helpen, om een verschil te maken in deze zieke wereld? Ik mediteer regelmatig, ik neem deel aan een aantal van je trainingen maar ik voel me nog steeds zo hopeloos, zo klein, zo verloren om een manier te vinden hoe ik kan helpen. Kan je daar antwoord op geven? Ik weet zeker dat er veel meer van ons zijn “stille hopeloze kijkers” in deze groeiende gemeenschap van actieve mensen!”

Als je de Nieuwsbrieven van december januari en februari nog eens na leest vind je daar verschillende oefeningen waarmee je je bewustzijnsniveau kan veranderen en waarbij je ook helpt het bewustzijnsniveau in de wereld kan verhogen.

We hebben allemaal ons eigen weg te gaan. Sommige mensen worden aangetrokken door mee te doen met sociale activiteiten. En sommige doen hun spirituele werk alleen of in hun gemeenschap. Het werk vind plaats in niet zichtbare niveaus dus moeten we de sjamanen vertrouwen, die ons al meer dan 100.000 jaren leren dat dit werk elk levend wezen in het levens web transformeert. Wij worden meegesleept in het graag willen zien van onmiddellijke resultaten. Maar de echte magie van verandering gebeurt achter de schermen in de onzichtbare gebieden voordat ze gezien worden in de zichtbare wereld. Ga door met je werk.

Ik werd zo geïnspireerd en blij van de email van Carole. Zij is een van onze Franse vertaalsters. De regel waar het om gaat is wat Carol schreef is; de persoon in het publiek die vertelde dat ze geen recht had om haar werk alleen voor zichzelf te houden. Ik geloof dat deze boodschap voor ons allemaal belangrijk is!

“Ik ben dankbaar dat ik je mag helpen je boodschap te verspreiden. In deze turbulente tijden zijn ze hard nodig om goede hoop te houden.

De laatste jaren ben dik door mijn eigen ups en downs gegaan. Ik sta nu op een nieuw punt vol onzekerheden maar ik kan duidelijk zien dat het tijd voor me was om naar buiten te treden met mijn kunnen, in plaats van me te verbergen achter mijn onzekerheid, Ik heb me gerealiseerd dat ik bang ben om te veel licht te delen….. en dat al heel lang. Het voelde alsof er geen plaats voor mij was zoals ik ben dus bleef ik op de achtergrond. ik zorgde voor mijn gezin terwijl ik niet te veel zei zodat alles bij oude bleef. Ik heb me altijd een buitenstaander gevoeld, ik hield mijn spirituele gave voor mezelf, sprak met de natuur en haalde daar veel kracht uit. Het hele jaar heb ik mezelf uitgedaagd om door deze muren heen te breken zodat ik me ware zelf kon laten zien. Stukje bij beetje. Een paar weken geleden had ik de perfecte uitdaging… Ik stond op en deelde een gedicht wat ik zelf had geschreven over twijfel, schaamte en angst voor een groep van 50 mensen. Ik voelde me opgelaten maar ik stond daar en sprak luid en duidelijk. Ik trilde en bloosde niet. Ik stond in mijn kracht. Later kreeg ik complimenten van mensen die er door waren geraakt en me bedankten. Een vrouw keek me diep in mijn ogen en zei “Je mag dit niet alleen voor jezelf houden”. Haar worden blijven nog steeds hangen. Het duurde een poosje maar uiteindelijk begreep ik dat wat ik deed niet echt hielp als ik mijn gave van inspiratie en uitdrukking alleen maar voor mezelf gebruikte omdat ik bang was voor de eventuele kritiek of dat men het niet goed zou vinden. Mijn allies maakte me het ook duidelijke toen ik hun boodschap kreeg dat de kwaliteiten van de ziel die ik hier in deze incarnatie had meegenomen Liefde en Uitdrukking zijn. Ik ben van plan om deze gave in 2018 te eren op een manier die meer open en zinvolle is. Aho”

Dank je Heidi en Carole dat jullie e-mails hier mag delen. Ik denk dat dit belangrijke zaken zijn waar we allemaal mee te maken hebben.

Recommended Posts