December Transmutatie Nieuws 2020

We zijn zeer zeker op weg naar een nieuw jaar. Ik durf echt geen voorspelling te doen voor het komende jaar. Ik schreef een antwoord op een post op Facebook toen deze magische zin uit mijn vingers kwam.

“De wereld buiten lijkt kleiner als je van binnenuit groeit”. Dit is zeker een tijd om van binnen uit te groeien zodat je een deel van je aandacht weg kan houden van de gekte.

In november was ik op zoek naar een document en ik zag ineens een oude transmutatie nieuws met de perfecte boodschap om ons jaar af te sluiten. Dit is wat ik schreef.

Transmutatie Nieuws oktober 2017

We gaan door met het in onze harten houden van alle wezens die getroffen zijn door stormen, branden en aardbevingen. We blijven doorgaan om allen te zien in hun goddelijke kracht met de mogelijkheden die ze hebben om door de veranderingen te navigeren. En aan al het leven die gestorven zijn in deze verschrikkelijke gebeurtenissen we danken jullie dat jullie op aarde waren en we wensen jullie een makkelijke en goede reis naar huis.

Onthoud dat een van de belangrijkste dingen van ons werk is niet het veranderen van het weer en meegaan met de mensen die denken dat ze moeder natuur kunnen controleren. In plaats daarvan is het nodig dat we ons spirituele werk doen en een leven leiden waarin we eer en respect voor al het leven laten zien. En als we het principe van wederkerigheid gebruiken zal de aarde vriendelijk antwoorden.

In september tijdens een sessie van mijn teleconferentie cursus bij de Shift Network, gaf ik les in hoe je kan samensmelten met een helpende spirit om door de ogen van spirit te kijken naar de wereld in plaats van door de ogen van het ego. Om te laten zien hoe je kan samensmelten met een helpende spirit, deed ik dat via de godin Isis. Ik had aan Isis gevraagd of ze wilde praten over het onderwerp lijden. Want het lijkt erop dat veel vrienden en leerlingen de hoop verloren hebben, ze zitten vast door al het lijden en slechte gedrag van mensen tegenover elkaar en naar al het leven. Mensen van verschillende spirituele stromingen verliezen hoop en focus.

Ik voel dat de boodschap die Isis met ons deelde een hele krachtige boodschap is en ik wil die met jullie allemaal delen voor het geval het je aanspreekt en je op een bepaald niveau raakt. Ik deel alleen de hoofdzaak van haar boodschap.

“Er zijn heel veel planeten en dimensies waar spirits incarneren om te leren en te groeien.

Hier op aarde ben je geboren om liefde, licht en vreugde te ervaren. Maar de les was eerst om lijden te ervaren zodat je daarna voorbij die dimensie kan gaan want binnen in je (niet buiten je) daar is een innerlijk gevoel van liefde en vrolijkheid. Eigenlijk is vrolijkheid niet de goede vibratie want in werkelijkheid voelt je spirit gelukzaligheid.

In jullie wereld moedigen leraren, inclusief je eigen leraar, je aan om je hart te openen voor de spirit van liefde.

Maar deze les waarin je wordt gevraagd om je op hartsniveau te verbinden is niet correct.

Want de focus is op je fysieke hart en dat is simpel gezegd een deel van je ego. En zo velen van jullie ervaren en zien het lijden wat evolutionair gezien je zintuig, compassie, laat groeien. Het neemt je zo diep mee in je menselijkheid. Maar je zit nog steeds gevangen in de energie, vibratie en frequentie van het lijden en dat is de energie die jullie voeden in de wereld. En door de energie van het lijden te dragen worden zoveel mensen ziek.

Jullie worden nu daadwerkelijk en metaforisch open gebroken naar de diepste plaats in je waar alle kennis en wijsheid op je wacht om van te leren als je dieper in je menselijkheid duikt.

Achter je fysieke hart is een spiritueel hart. Je hoeft niet heel diep te gaan om daarmee contact te maken. Er is veel over gesproken door vele goeroes, mystici en spirituele leraren.

En dit spirituele hart – een met de bron en de vreugde, gelukzaligheid en onvoorwaardelijke liefde voor alles wat leeft en creatie kent geen lijden. Het kent gelukzaligheid, het kent onvoorwaardelijke liefde maar het heeft geen ervaring met het lijden op deze aarde.

In het land van de dromen zie ik miljoenen ego’s dromen over de illusie die jullie zien zoals het telkens opnieuw gecreëerd is op de aarde.

Ga weg uit dit land van de dromen naar waar geëvolueerde spirituele wezens dromen over vreugde en liefde voor de wereld.

Jullie zitten gevangen in jullie ego. Stijg er bovenuit naar een dimensionale realiteit die voorbij jullie ego is naar jullie spirituele hart die alleen vreugde, gelukzaligheid, onvoorwaardelijke liefde en het licht van de bron ervaart.

Jullie zitten in een nieuwe tijd en evolutie op aarde. Laat je huidige rol in het spel van het leven los. Stap in het leven van een wakker geworden spiritueel wezen. Jullie blijven proberen om jullie vibratie en frequentie te verhogen wanneer jullie moeten werken van een hogere vibratie en frequentie.

Ik hou jullie in mijn armen en zeg tegen jullie hebben meer keuzes dan jullie weten. Jullie kunnen veranderen naar een hoger niveau van bewustzijn.”

Luister deze maand naar sjamanistische muziek, meditatie muziek of ga naar buiten. Stel je voor dat je reist direct voorbij je fysieke hart naar je spirituele hart. Het is de plek waar goddelijke liefde, licht en gelukzaligheid vandaan straalt. Breng je problemen naar de je spirituele hart en ervaar hoe snel ze worden getransmuteerd en getransformeerd naar het licht.

Doe je transfiguratie werk en schijn licht vanuit je spirituele hart. Wees een aanwezigheid van liefde terwijl je hart pure en niet persoonlijke onvoorwaardelijke liefde uitstraalt.

In vorige Transmutatie nieuwsbrieven heb ik geschreven over het reizen naar het land van de dromen zoals ik heb geschreven in mijn boek “Walking in Light: The Everyday Empowerment of Shamanic Life.”

Je kan een reis of meditatie doen en vragen of je mee word genomen naar het land van de dromen waar een geëvolueerde spirituele gemeenschap van mensen van over de hele wereld zich focussen op hun dagdromen alleen om de meest positieve, mooi, en ontzagwekkende inspirerende dromen voor de planeet te ervaren. Neem je plaats in, in deze cirkel van dromers en doe je werk.

De winterzonnewende is 21 december met veel meer lessen en mogelijkheden om van binnenuit te groeien.

Ga tijdens de zonnewende naar buiten, naar een park of naar je favoriete plek in de natuur. Zet al je zintuigen open en voed je met de schoonheid van de natuur. Voel je liefde voor het leven, voor de fijne natuur wezens met wie we de aarde delen en met Gaia zelf.

Als je op de aarde ligt stel jezelf dan voor dat je jouw hartslag verbind met je thuis die al biljoen jaren oud is. Voel dat diep in je lichaam. Als ik dit doe kan ik niet eens vertellen over de diepte van deze oude verbinding.

Voel de wind zachtjes over je heen strijken. Als de wind je wang kust voel dan de diepte van je relatie met het levende wezen dat wij lucht noemen, dit is de eerste levensvorm op deze aarden. En dit wezen wat al biljoenen jaren oud is kwam langs om je op je wang te kussen of met je haar te spelen.

Als je in de buurt van een water bent doop je handen of voeten in het water en verbeeld je dat je je verbind met de oerzee. Luister of dit oeroude wezen, die al biljoenen jaren oud is een boodschap voor je heeft. Als je niet in de buurt van water bent kan je dit doen via een sjamanistische reis of meditatie.

En dan absorbeer de kracht van de zon, de maan en de steren, denk eraan hoe lang ze al schijnen over alles wat leeft. En nu schijnen ze op jou. Voel de passie van het eeuwen oude vuur wat diep in moeder aarde brandt. Brand jouw innerlijke vuur om deze oude kracht te ontmoeten?

Zink echt diep in de tijdloze realiteit waar we in leven. We leven maar zo kort op de aarde.

Voel eerst de krachtige relatie, de liefde en support van deze eeuwen oude wezens. Het is echt voorbij alles wat we mentaal kunnen bevatten als je jezelf echt toestaat om je op celniveau te openen en je verbinding te voelen.

Focus je nu op waarom je hier bent. Je bent hier maar voor zo’n korte tijd. Wat wil je doen met deze tijd die je op aarde hebt? En kijk naar een simpel levensverandering die je kan maken om jouw aanwezigheid op Gaia helder te laten zijn.

Voel de liefde voor al het leven, vergeef jezelf voor alles wat nodig is om te vergeven en eer je eeuwen oude verbindingen met de elementen, en eer ook je voorouders en de ouden die hier leefden. Alle fases van het leven die we nu zien zijn allemaal al vele malen ervaren in de geschiedenis van de aarde. Stel je zelf voor de verhalen die de ouden je kunnen vertellen. Vraag hun om een simpele levensverandering die je kan maken die je naar positieve veranderingen kunnen leiden.

Dit is het grootste cadeau wat je aan Gaia kan geven. En als je de liefde van de elementen en ouden wil omarmen, geef je jezelf en alles wat leeft een groot cadeau.

29 december is het volle maan. Dit is onze heilige tijd dat we als grote gemeenschap samen komen om het collectief met licht en liefde te voeden. Op die manier worden ongewenste energieën verwijderd. Dit is niet de tijd om in het donker te zitten. We moeten doorgaan.

Sta op en drum, ratel, dans en zing. Reis naar binnen naar je innerlijke licht en schijn als de helderste ster in de lucht.

Als je de Transmutatie nieuwsbrief voor het eerst leest, lees dan Een menselijk web van licht creëren.

Zoals ik vorige maand al schreef, ga ik door met het schrijven van de transmutatie nieuwsbrief zoals we het nu hebben. En deze brieven worden vertaald in veel talen.

Elke maand zal ik een van te voren opgenomen reis die we samen kunnen doen of een begeleide ceremonie toevoegen. Sylvia Edwards zal dit op Zoom zetten en een link delen.

Na een tijdje zal ik leraren uitnodigen die op mijn lijst staan shamanicteachers.com om iets op te nemen. Hun werk is geweldig en ik wil ze aan jullie voorstellen. Dus op een gegeven moment gaan we rouleren, maar ik zal de meeste opnames zelf doen.

Voor de duidelijkheid er zal een reis of ceremonie per maand zijn.

En dan nu een leuk nieuwtje, Sylvia en ik zijn een Facebook pagina gestart voor onze wereldwijde cirkel. De pagina is Shaman’s Are Garderners of Energy. Als je de nieuwsbrief al langer leest weer je dat dit mijn favoriete lesstof is wat De ouden met mij gedeeld hebben.

Als je je wilt aanmelden voor de groep klik op de link: https://www.facebook.com/groups/991720834662313/

Je krijgt eerst een vraag. Het antwoord is Transfiguration.

De facebook groep is alleen open voor mensen die op mijn email lijst staan van deze cirkel.

De focus van deze Facebook groep Shaman’s Are Garderners of Energy is om het collectief en de natuur te overspoelen met eerbied, gebeden, onvoorwaardelijke liefde en licht. Licht is de hoogste frequentie waar we mee kunnen werken.

Als jouw post geen positieve houding, eerbiedigheid en eerbied uitstraalt word het verwijderd. Wat zal er gaan gebeuren met onze cirkel als we onszelf onderdompelen in het zelfde bewustzijn waarin we willen leven? Wil je verdwaald raken in het lawaai of wil je wat anders ervaren; een andere manier of ons leven te leiden?

Ik ben heel blij dat we een manier hebben gevonden om samen wat krachtig werk te doen en dat te delen!

En terwijl we naar het nieuwe jaar toe gaan wil ik Sylvia Edwards bedanken voor haar onafgebroken hulp om me te helpen dit werk de wereld in te krijgen!. Ze is echt een cadeau voor deze planeet. Sylvia is altijd positief, inspirerend en in een heilige staat van zijn.

Bedank Sylvia samen met mij en alle vertaalsters voor hun tijd. Er gaat zoveel tijd en moeite zitten in het vertalen. Laten we hun in liefde en licht houden.

Petr Němčanský – Tsjechisch
Carole Laplante – Frans
Catherine Meyer – Frans
Bea Salgado – Frans
Barbara Gramlich – Duits
Astrid Johnen – Duits
Nello Ceccon – Italiaans
Flavia Cavallaro – Italiaans
Miha Masuda – Japans
Ai Suzuki – Japans
Els de Graaff – Nederlands
Sandra Koning – Nederlands
Sofia Frazoa – Portuguees
Tatiana Starikova – Russisch
Ines Fermoso – Spaans
Lena Anderheim – Zweeds
Simin Uysal – Turks

Recommended Posts