Transmutatie Nieuws maart 2023

De tijd vliegt maar door en we tuimelen zo in het volgende seizoen. Ik denk dat veel aspecten van ons leven snel beginnen te bewegen. Ik heb het gevoel dat met alle uitdagingen van vandaag, met gezondheid en klimaatverandering we gedreven worden naar de weg van de heling zodat we uit kunnen stijgen boven wat voor ons plaatsvindt.

Dit jaar was het jaar dat ik mijn eigen pad van heling heb bewandeld. 40 jaar lang heb ik de wegen voor anderen gecreëerd. En nu ga ik mijn eigen weg. Terwijl ik dit doe hoor ik van zovelen van jullie via emails, messages, FB, brieven, dat jullie op een versnellend pad van heling gaan wat leidt tot snelle veranderingen in jullie spirituele groei.

Dit betekent dieper duiken in al die voorouderlijke en persoonlijke trauma’s die we met ons meedragen en die los te laten. En velen van jullie doen dat op heel hoog niveau. Ik ben echt onder de indruk.

Uit de correspondentie begrijp ik dat velen van ons te maken hebben met immuniteit en toxiciteit problemen door de omgeving waarin we leven. En ik geloof stellig dat de kern van succesvolle heling ligt in het loslaten van de zware last die als een giftige substantie ons lichaam beïnvloedt. We moeten onze Medicine for the Earth oefeningen doen, lettend op de frequentie van onze woorden, gedachten en dagdromen.

Wil je weten wat er in jouw leven aan de hand is, verdiep je dan in de frequentie van je huidig bestaan. Bewandel je een lijdensweg of een pad van heling?

Ik heb met Isis de contracten bekeken die ik maakte om een leven vol lijden te leiden. En door mijn journeys herinner ik me dat toen ik ongeveer 40 jaar oud was Isis me vertelde dat ik niet hoef te lijden om in dit bestaan te groeien. Er zijn andere wegen naar groei.

En ik ben naar een frequentie gegaan van een leven leven vanuit een plaats van vreugde. Maar natuurlijk omdat de Natuur veranderlijk is en het leven constant verandert, kon ik die frequenties niet vasthouden.

Dus ik onderzoek weer frequenties te verhogen omdat dit zo de sleutel was naar het ‘Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light’ werk: werken met vormloze energie van hoge frequentie voor transmutatie en heling.

Want ik heb me gerealiseerd dat ik mezelf heb gepijnigd met mijn woorden, gedachten en dagdromen, in plaats van mezelf te loven. Dit was een geweldig inzicht omdat ik altijd naar externe factoren zocht die mij beschadigden. En dat waren er veel. Maar ik moet ook zien dat hoe ik praat en denk ook mijn weg naar heling blokkeert.

Ieder jaar leidde ik de Medicine for the Earth-reünies. En één keer vroeg de groep me of we konden nagaan hoe dieper te gaan met het werk. In een journey vroeg ik Isis hierover. Zij zei dat het niet nodig ie dieper te gaan. Transfiguratie-werk is van zo’n hoge frequentie als je je maar kan voorstellen. Maar zij zei dat de sleutel ligt erin dat mensen het werk echt moeten LEVEN. We willen steeds diepere oefeningen zonder datgene wat we al hebben echt te beheersen.

Voor mij was de logische volgende stap naar mijn heling al die heilige oerouder verbintenissen die ik aanging over de noodzaak een leven van lijden te hebben, los te laten. Ook moet ik mijn eigen spiritueel werk naar een hogere frequentie brengen om werkelijk heling te ervaren. Hier achter komen geeft me een weg te bewandelen.

Op FB schreef ik een post over de snelle groei die ik in de natuur zie. Onze appelboom had de hele winter knoppen en onze wilde appelboom begint in de bittere kou uit te lopen. Onze kamerplanten doen alsof het lente is. Na deze post en na mijn podcast The Shamans Cave kreeg ik zoveel reacties van mensen van over de hele wereld die ook deze snelle groei zagen.

Ik heb daar veel gedachten en intuïtie over. Maar ik denk dat wat belangrijk is voor ons om te bemerken is dat hoewel we nogal uitgedaagd worden door het leven, de snelle groei komt van al het goede werk dat iedereen doet. En dat zal op veel verschillende niveaus z’n invloed hebben. W kunnen ook de kracht waarnemen waarmee Natuur standhoudt en de uitdagingen aangaat en daaruit groei putten. Door terug te vallen op onze innerkracht ontwikkelen we meer hulpmiddelen, want ik geloof niet dat het Universum klaar is met ons om ons betere wegen te leren om te leven en ons te gedragen.

Ik ben enorm bezig om na te gaan hoe diep ik zelf met alle Medicine for the Earth-oefeningen doorga. Zij zijn mijn leven en ik leef ze. Maar ik raak ook afgeleid en merk dat ik niet focus op mijn woorden, gedachtes en dagdromen. Want op welke frequentie ook ik communiceer met mijzelf of met anderen wordt direct manifest. Dat is precies wat de ouden ons proberen duidelijk te maken.

Dus deze maand, journey of mediteer met alleen de intentie dat je graag de Meesteres of Meester der Dromen wilt ontmoeten. En zit je eenmaal in een prachtig landschap in de natuur met deze lieve liefhebbende spirits, praat er dan over wat je creëert vanuit de frequenties waarmee je communiceert. Wat manifesteer je steeds direct in je leven? En bespreek dan hoe je dit kan veranderen.

Voor de equinox heeft Sylvia Edwards me geholpen een journey op te nemen die je kan doen tijdens de equinox of wanneer je er klaar voor bent om het werk met volle aandacht en hart te doen. Ik kan je vertellen dat dit je leven zal veranderen en ook de wereld in positieve zin als iedereen het werk ook doet. Omdat momenteel mensen het web afstruinen en online cursussen zonder echt het werk te doen.

Spreek je geen Engels, volg dan de instructies die ik hierboven beschreef.

Dit is de link naar de opname

https://www.youtube.com/watch?v=GVFUcKV1blg

En voor jullie informatie, ik denk over mijn eigen online cursus het Medicine for the Earth materiaal naar een hogere frequentie te brengen. Ik wil dat niet doen via een bedrijf. Dit wordt een privé cursus die ik wil doen. Ik zal er meer over melden als ik het een en ander georganiseerd heb.

Het is volle maan op 7 maart as. Met alle tragiek die me meemaken laten we ons inzetten om met concentratie en focus ons transfiguratie werk op te stoken tot goddelijke vormloze energie en laten we vanuit een hogere frequentie onze liefde en licht moeiteloos met adembenemende gratie alle delen van de Aarde bereiken die je nu wilt ondersteunen.

Lees je het Transmutatie Nieuws voor het eerst lees dan op de homepage onder Dutch Ceremonies de instructies voor onze volle maan ceremonies.

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/dutch/dutch-ceremonies/

Sylvia Edwards heeft een lijst samengesteld van alle ceremonies die tot nu toe in het Transmutatie Nieuws zijn gedeeld. Hieronder de link naar die pagina op mijn website. Als je daarop klikt vind je een overzicht van alle opnames met een beschrijving.

Dank je wel Sylvia voor het samenstellen van deze lijst:

https://www.sandraingerman.com/shamans-are-gardeners-of-energy/

En laten we samen iedereen uit onze cirkel een fantastische equinox wensen met diepe waardevolle leermomenten.

Ik dank hartelijk Sofia die jarenlang het Transmutatie Nieuws in het Portugees heeft vertaald. Het is nu tijd voor haar verder te gaan naar nieuw werk. Zij heeft het vele jaren vertaald om het werk naar de Portugees-sprekende mens te brengen. Laten we haar hartelijk danken en haar al het goeds wensen.

Als iemand in onze gemeenschap door wil gaan met het vertalen in het Portugees, neem alsjeblieft contact op met Sylvia Edwards at info@sandraingerman.com.

En laten we Layla Morgan Wilde danken dat zij nu het Transformatie Nieuws in het Fins vertaalt.

Announcements:

I have finally learned that there is a retreat center I can teach at. It is about 22 miles outside of Santa Fe and is the Qigong Center that Master Mingtong Gu started here. I visited the center when it first opened and it was not in shape for me to teach a residential workshop, but now it is set up for shamanic workshops. I am looking at teaching an advanced shamanic healing training in 2024!

In the meantime I am still doing The Shamans Cave podcast with Renee Baribeau. We have so much fun doing this show, and we have had amazing feedback on how we are helping people ride out the waves of change we are in. We have listeners and viewers from all generations and from people all over the world. You can learn more and subscribe to our show by visiting ShamansTV.com.

There are teachers on www.shamanicteachers.com who are teaching in person trainings, online advanced shamanic healing methods trainings with really small groups so everyone can be observed in their work, and there are hybrid courses of a mixture of online and person trainings. Due to the intimate size of the group participants are getting some of the best shamanic healing than have seen in past workshops.

And during these times it is a good idea to get some shamanic healing work performed to give you the power and resilience we all need right now. There are brilliant practitioners working with clients remotely and in person listed on www.shamanicteachers.com also.

I still have Evergreen Courses that are already recorded on Journeying and other topics. Check out my Training page for further information. And you have all received my dedicated email that all my Shift Network courses are now all digital and can bought by you to learn from at any time. “The Dark Night of the Soul” is such a powerful course and has great tools to get you through challenging times. And “Healing with Spiritual Light” produced by Sounds True and “Spiritual Immunity” produced by the Shift Network are my Medicine for the Earth and Spiritual Light trainings in an online format.

There is a fabulous course on working with Nature which is one of my favorites “Shamanic Journeying with the Spirits of Nature”.

Please check out my books and audio programs and my Healing Your Thoughts app. I have received such great feedback, and they include information and exercises I teach in my workshops. All my books sell well. But if you haven’t check out Walking in Light and The Book of Ceremony. You might be missing some valuable shamanic tools and practices you can use in your life to receive guidance, healing, and to honor all the transitions and changes in life.

And do to my work of deepening my practices I am reading my book Medicine for the Earth again. Besides Soul Retrieval and The Book of Ceremony this is one of my powerful books. It is very esoteric so never reached a mainstream audience.

And don’t forget to visit our Shamans are Gardeners of Energy Facebook page to post inspirational stories and images and also to be uplifted by what our community is sharing. To join the Facebook group Shamans Are Gardeners of Energy, go to: https://www.facebook.com/groups/991720834662313. The password is “Transfiguration”. 

Roel Crabbe is a hugely popular teacher listed on shamanicteachers.com. And there is a reason for this. His presence, his work, his connection to spirit is quite extraordinary. He will be teaching a new workshop on the Shift Network.

In Shamanic Journeying to Awaken Your Ancestral Lineage: Connect With Your Ancestors & Future Generations for Healing, Empowerment & Guidance with shamanic practitioner and teacher Roel Crabbé, you’ll receive healing and guidance from Ancestral Wisdom Keepers from both the past and the future during a powerful guided shamanic journey carried by Roel and his ancestral healing songs.

Register here: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjalSI/ingerman/

Karen Furr is another brilliant teacher on www.shamanicteachers.com who has assisted me all my Shift Network trainings. She has own beautiful body of work that she is passionate about sharing.

Beginning March 18, 2023: Working with the Descendants. A nine month opportunity to explore and learn from those who come after us. In hindsight, what worked in the times we are in that successfully moved us into the future, and how did we embrace the changes needed for all of life? How did their ancestors (us) manage to survive and eventually thrive? This group will meet for about two hours on the third Saturday of each month, from March through December, 9:00am Pacific time. For information and to register please contact Karen Furr at karen@spiritdrum.org. More information is available on Shamanicteachers.com, karen@spiritdrum.org, and shamanzoom.com.

I am delighted to announce that Alida Birch, a friend and amazing teacher on shamanicteachers.com and author of The Co-Creation Handbook: a Shamanic Guide to Manifesting a Better World & a More Joyful Life, is offering a free masterclass “The Shamanic Craft of Co-Creation: Discover 3 Core Practices to Guide You in Shaping a Life You Love with the Help of Wise Spirit Allies.” Drawing on ancient shamanic wisdom & contemporary practice, Alida leads us to discover our personal magic as we co-create in harmony with the Universal Powers. Here is the link to sign up: https://birchgrove.mykajabi.com/Shamanic-co-creation-Info

Anne Morgan is a dear friend and has assisted me in a Five Day Soul Retrieval training back in the 1990s.

Long shamanic practitioner and teacher Anne Barclay Morgan offers inspiration for life’s journey, and inspiration for a healing journey on the website  www.inspirationjourney.org. Short videos offer sources of inspiration and practical insights gained from her psychology background, long time shamanic practice, and living a healing miracle from a stage 4 cancer diagnosis.  The website also offers short meditation videos of the ocean, and images from gratitude walks by the sea.  
You are most warmly invited to explore and share the website with clients, friends and family. With a dedicated Youtube channel, instagram and TikTok postings, it’s all free.

Susanne Geismann has been invited by Life Journeys to lead a cruise to Alaska in August.  Life I have been invited by Life Journeys to lead a cruise to Alaska in August.

The response to her initial announcement was so positive in the first two days that she has doubled the number of berths available. 

Here is a link to the landing page for the cruise that you would use in any promotions: 

https://events.lifejourneys.net/SuzanneGiesemann/Alaska2023/

Join world-renowned spiritual teachers Caroline Myss and Andrew Harvey for a FREE three-video teaching series on the psychological and spiritual implications of investigating those parts of yourself that you have buried, abandoned, or disavowed in their course The Journey to Know Yourself and Bring Light into the World. For more information you can listen to their three video lecture on The Sacred Path of the Shadow.

https://product.soundstrue.com/facing-your-shadow/sign-up/#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e79e5acc

Copyright 2023 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Recommended Posts