Transmutation News – December 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws December 2021


Het gaat snel en we komen al weer aan het eind van een jaar met extreme groei.

Jaren geleden kreeg ik van een goede vriend een ficus bonsai cadeau. Ik was er heel blij mee maar tegelijk ook bang omdat ik niet goed planten kan houden. Wat kon ik doen met een kleine boom die al meer dan 20 jaar was.

Nou Ficus (Ficus is de naam van onze boom) en ik hebben een hele lange reis gehad om samen te leren leven en elkaars groei te ondersteunen. Er zijn momenten geweest dat ik dacht dat Ficus het niet zou halen. Er waren momenten dat Ficus dacht dat ik het niet zou halen. Maar mijn hemel, om de nieuwe groei die Ficus een paar weken geleden had,  te zien, het is alsof ik hem een infuus met een supergroeiformule heb gegeven. En we zijn al samen voordat ik ziek werd dus het moet minstens 7 jaar gelden zijn dat hij bij ons kwam wonen.

Ik deel mijn reis met Ficus omdat ik een soorgelijk proces op dit moment met zovelen zie gebeuren. Er is een leercurven van hoe je voor jezelf en anderen kunt zorgen in deze tijd van verdeling en tegelikjertijd hernieuwde  herinnering. Meestal zijn onze gedachten gericht op wat kapot is en wat niet werkt. En we moeten nu en in de toekomst actie ondernemen. Maar we moeten de energie hebben om om te gaan met wat komen gaat. En we hebben een periode van groei nodig om de energie te verzamelen voor onze voortdurende reis die geen einde heeft totdat onze ziel besluit dat het tijd is om naar huis te gaan. 

Wanneer we groeien en onze plaats in dit leven innemen. Moeten we onthouden dat we hier zijn gekomen om verzorgers van de aarde te zijn.

We moeten uit de dimensie van verdeeldheid stappen en voortdurend terugkeren naar de goddelijke vonk die in ons allemaal leeft en die verbonden is met de scheppende krachten van het universum die altijd het licht laat schijnen op zowel het lied van verdeling en ontbinding, als ook op het lied van herinnering en nieuwe creaties.

Als we in de dimensie stappen van het erkennen dat er alleen eenheid, liefde, licht en lessen zijn voor onze spirituele groei, kunnen we een staat van innerlijke vrede ervaren.

Maar we moeten angst, zelf haat, verdeeldheid en overdreven waakzaamheid loslaten. Het is belangrijk om ons zelf te aarden en te verbinden met het land en voelen dat het land ons ondersteunt want dat is de echte steun die we nodig hebben. We hebben de steun nodig van alle elementen die hier al miljarden jaren zijn en hebben bijgedragen aan de stormen van veranderingen die we hebben doorgemaakt vanaf het moment dat het leven op deze aarde begon.

Er verandert niets totdat het in jou verandert. Dus probeer deze maand regelmatig bodyscans te doen en let op waar je “voeten” op alle niveaus staan. Voel je jezelf op vaste grond staan en ondersteund worden door spirituele krachten? Moet je gewoon rusten en iets loslaten? Er moet een periode van rust zijn voor een periode van groei, anders heb je niet de energie voor de volgende groeifase wat kan lijden tot fysieke klachten.

Net zoals Ficus moest leren leven met mijn man en mijzelf, moeten wij nieuwe manieren leren om te leven op deze planeet samen met onze medemensen en natuurwezens. Want onze oude manier van leven is gewoon weg. Het bestaat niet meer. En heb je tijd nodig om dit te betreuren voordat je verder gaat?

Neem deze maand de tijd en stem af op jezelf en sluit je af van de media en social media. Gebruik deze maand om meer te weten te komen over jezelf en wat je huidige behoeften zijn en maak plannen om aan die behoeften te voldoen.

Ik geloof nog steeds dat een van de redenen dat Covid gekomen is, was om mensen wakker te schudden. Mensen begonnen gewoon hun eigen bubbels binnen te gaan. Mensen maken keuzes, sommigen waren niet liefdevol, medelevend of vriendelijk. Maar nu moeten we ons concentreren op het werk dat we doen en kijken welk deel van onze innerlijke wereld, onze ziel, ons lichaam, ons hart en onze geest op dit moment misschien wat aandacht nodig hebben. Blijf bij de focus en de groei komt en je zult er geen spijt van krijgen dat je de rivier van het leven waar die je ook naartoe brengt.

Als je iets weet over het proces van mitose dan kan je het daadwerkelijk zien gebeuren in het organisme dat we mensen noemen. Mensen splitsen zich nu af in verschillende cellen. Ik vraag me af welke werelden en nieuwe dimensies door deze celdeling zullen ontstaan.

We vieren de winter/zomerzonnewende op 21 december. Dit is een tijd van diepe reflectie en rust voor degene onder ons op het noordelijk halfrond. En het is tijd voor grote groei op het zuidelijke halfrond.

Welk seizoen je ook in gaat, denk er over na dat dit een tijd voor regeneratie en genezing is.

In 2000 begon ik met onze volle maan ceremonie “het creëren van een menselijk web van licht”. En jaren later voegde ik een maandelijkse heling toe voor onze wereldwijde gemeenschap. Maar ik ben hier wel tekort geschoten en heb dit maar een paar keer voor onze kring georganiseerd.

Ik voelde dat deze winter/zomerzonnewende tijd is om hier weer mee te beginnen met behulp van een specifieke transfiguratie ceremonie om iedereen in onze wereldwijde cirkel te ondersteunen.

Sylvia Edwards heeft me geholpen om een ceremonie op te nemen die we samen kunnen doen tijdens de winterzonnewende.

Om de audioversie van deze opname te beluisteren, klik op:  https://youtu.be/YGQegbAk88s

Omdat de instructies eigenlijk op mijn home pagina staan beschreven, heb ik besloten ze hier toe te voegen voor degene die de instructies vertaald willen hebben. Dit is een krachtige ceremonie. We hebben de GDV camera vele malen gebruikt om de resultaten vast te leggen en we krijgen altijd verbazingwekkende beelden van wat er gebeurt met de energievelden van mensen wanneer ze deelnemen aan de ceremonie die we samen tijdens de zonnewende zullen uitvoeren.

Ik plaats hier een verkorte versie van wat er op de homepage staat onder instructies voor onze maandelijkse ceremonie.

Terwijl we doorgaan met onze transfiguratie oefeningen beginnen we de delen die afgescheiden zijn te helen. We gaan naar een hogere staat van bewustzijn en we moeten leren ons over te geven aan de perfectie van het universum. En soms is het moeilijk om dat te doen en hebben we hulp nodig bij het herinneren van ons eigen goddelijke licht.

Om onze wereldwijde gemeenschap te helpen bij het lezen van het Transmutatie nieuws heb ik besloten om een maandelijkse heling cirkel toe te voegen om door te gaan met het creëren van een menselijk web van licht.

Dit is wat ik voorstel. Als je mee wilt doen als practioner, stel dan voor dat je in een kring staat of zit met andere practioners. Vergeet niet dat het Transmutatie nieuws in veel verschillende talen is vertaald. We hebben een grote wereldwijde gemeenschap die  samenwerkt.

Onze intentie is om ons goddelijke licht te ervaren en uit stralen naar de binnenste cirkel.

We zien geen lijden in onze kring. We erkennen de goddelijke perfectie in elke persoon. Dus we sluiten mensen niet op in een diagnose van lijden maar we tillen ze op in hun goddelijkheid.

Auteur en docent Eric Pearl leert ons “In de kwantumfysica als je het gedrag van een deeltje verandert zal een ander deeltje op een ander locatie onmiddellijk reageren, of het nu centimeters of universums verder weg is.” Lagere frequenties worden meegevoerd of afgestemd op hogere frequenties en niet andersom.

Dus terug naar het kernprincipe van het werk van het medicijn voor de aarde, we veranderen de wereld en genezen anderen door wie we worden – door onze aanwezigheid en door de liefde en het licht dat we uitstralen.

We sturen geen energie of proberen iemand te genezen. We staan alleen toe dat ons goddelijke licht en onze liefde  het goddelijke licht aanwakkeren van degenen die om hulp vragen.

Stel je voor dat je in een kring van practioners staat of zit. Doe je transfiguratie werk en straal met je handen naar de binnenste cirkel gericht je goddelijke licht en liefde uit.

Als je voelt dat je zelf hulp nodig hebt stel je dan voor dat je in een kring ligt met mensen van over de hele wereld om je heen.

Jouw rol is om het licht te absorberen dat door onze practioners wordt gedeeld. Denk aan een metafoor die je zou kunnen helpen met het absorberen van goddelijk licht en liefde in elke cel van je wezen. Ik zal je een paar voorbeelden geven in de hoop dat je een metafoor vindt die voor jou werkt. Hierbij kun je denken aan een droge spons die in het water is gelegd en vocht opneemt. Je kunt denken aan een bloem die al dagen of weken in de regen staat en de zon schijnt en de bloem geniet van de stralen van de zon. Of misschien kun je denken aan een bloem die te veel zon heeft gekregen en het begint te regenen en de bloem zuigt het water op dat hem voed  en leven geeft.

Of denk aan een kamer waar de gordijnen gesloten zijn en als de gordijnen opengetrokken worden stroomt het zonlicht naar binnen.

Laat het licht van de buitenste cirkel je eigen licht op gang brengen om door elke cel van je lichaam te stromen. Dit verbind ons opnieuw met onze goddelijke perfectie en onze verbinding met het web van licht. Dit heelt de delen die afgescheiden zijn die emotionele en fysieke ziekte creëren. En het herinnert ons eraan dat we allemaal sterk zijn en de kracht hebben om de uitdagen en kansen aan te gaan die het leven ons brengt.

En je kunt in beide rollen op verschillende momenten van de dag of avond zijn. Je kunt op het ene moment de practioner zijn en op een ander moment in het midden van onze cirkel liggen.

En omdat we buiten de tijd werken maakt het niet uit wanneer je dit werk doet. Het is niet nodig om de tijden waarin we allemaal werken op elkaar af te stemmen.

18 december is het volle maan. De volle maan van deze maand wordt de Koude Maan genoemd. Dus laten we elkaars harten en zielen verwarmen door onze spirituele aanwezigheid en energieën te verbinden om ons licht met absolute focus en aandacht te laten stralen zodat de hele Aarde, het web en het leven wordt verheffen.

Als je het Transmutatie nieuws voor het eerst leest, lees dan Creëer een web van licht op de startpagina

Het is geweldig voor mij en voor iedereen die het Transmutatie nieuws kent dat we een geweldige verzameling mensen hebben die de tijd en energie nemen om de maandelijkse nieuwsbrief te vertalen, zodat mensen over de hele wereld het kunnen lezen. En dat heeft voor deze nieuwsbrief een verschil gemaakt. Want je kunt echt de stralende energieën zien die van zo’n sterke wereld gemeenschap komen.

Dus bedank alsjeblieft samen met mij al onze vertalers vanuit je hart voor het werk dat ze elke maand doen, want dat is best veel werk. We hebben vertalers gehad die kwamen en gingen maar iedereen doet het werk met liefde en dat kan je voelen.

Laten we zegeningen sturen naar al onze vertalers voor het delen van het spirituele werk in hun gemeenschap waardoor onze gemeenschap groter en sterker wordt. Met sterke banden kunnen we zoveel doen voor onszelf, voor elkaar en voor alles in het web van het leven.

En niets van dit alles zou er zijn zonder Sylvia Edwards. Ten eerste helpt ze me gefocust en gezond te houden! Geen gemakkelijke klus. En ze voegt zoveel schoonheid, liefde en licht toe aan de nieuwsbrief. Ze doet het werk echt van uit haar hart. Sylvia is een persoon op aarde waarvan ik kan zeggen dat ze echt elke dag het werk doet waar ik les in geef en nog meer. En dat blijkt uit het buitengewone werk dat ze in de wereld doet.

Sylvia Edwards
Petr Němčanský   – Czech
Caroline Bertrand – French
Catherine Meyer – French
Bea Salgado – French
Nanouk- French
Barbara Gramlich  – German
Astrid Johnen  – German
Nello Ceccon – Italian   
Flavia Cavallaro – Italian
Miha Masuda – Japanese
Ai Suzuki – Japanese
Els de Graaff – Nederlands
Sandra Koning – Nederlands 
Sofia Frazoa – Portuguese 
Tatiana Starikova – Russian
Ines Fermoso  – Spanish  
Lena Anderheim – Swedish   
Simin Uysal  – Turkish 

Ik wens jullie allemaal een diepe en betekenisvolle zonnewende en een tijd van innerlijke vrede en liefde tijdens de feestdagen.

Announcements:

I am very excited to announce that the Chinese edition of Soul Retrieval has been renewed!!

Since this month’s column is long, I will forgo my own personal monthly announcements where I encourage to buy some of my inspirational books and CDs, listen to my amazing podcast with Renee Baribeau called the Shamans Cave, learn about my online courses you can sign up for now, and to learn about all the physical and online workshops the brilliant teachers I trained are teaching. You can learn about the workshops of a circle of brilliant global shamanic teachers on www.shamanicteachers.com.

As far as scheduling a physical workshop trust me, I am so eager to do this. But I have to be responsible and see where the Covid is going before I schedule a long term training that might have to be interrupted.

I will be doing an opening session on the Gathering of Shamans which takes place December 3-5. This should be a fabulous event that I am looking forward to being part of. I love the lineup of teachers who all have a fresh perspective to share.

This live, interactive video gathering takes place via ZOOM and includes Dr. Alberto Villoldo, don Miguel Ruiz Jr, Linda Starwolf, and many other leading teachers and shamanic practitioners. This online weekend event is designed to invite you into a deep experience of your own true nature using time-honored shamanic practices.

Event Highlights:

 • ​INTERACTIVE workshops with leading shamanic teachers and healers
 • ​Video Replays for all sessions so you won’t miss a thing and can watch again as often as you like for up to six months
 • ​A special event app that allows you to connect with other attendees in real time

The Gathering of the Shamans started as an annual event in Sedona, Arizona, that always sells out months in advance. You can now experience the power of these interactive sessions without ever leaving your home, or budgeting for airfare and lodging!

Click here to learn more. https://bit.ly/3oyi07M

I hope you can join us for what is sure to be a magical weekend of shamanic exploration!

https://bit.ly/3oyi07M


Add some ceremony and ritual to your life this December.  Join Sandra Ingerman for the Opening Ceremony of the 10th Annual IAM Solstice Symposium on December 20th at 11am (PST).  Presentations by shamanic wisdom keepers include: Deborah Koff-Chapin; Linda Fitch; Christina Pratt; Izthak Beery, and Louise Edington. 

This one-of-a-kind community event is a world-wide gathering. What make it extra special are the hundreds of earth tenders who build altars and hold space at their home. The Wind Clan Facebook group page is the central hub for presentations, sharing stories, and for supporting each other as the power of the fire grows over the course of 14 days. These sacred fires purify and strengthen the bond of community members.

Register Here: https://thepracticalshaman.com/fire-tenders-gathering/

Join us in this ceremony as we keep the sacred fire burning. For 14 consecutive days we will hold our lights (candles, battery-operated devices, wood-burning stoves, twinkle lights) and keep a special altar. There will also be two daily live events on the Wind Can Facebook page. (recording available).A few years I was a presenter on a Sounds True summit on trauma. The summit host Jeffrey Rutstein impressed me with his skills and his knowledge of working with trauma. Sounds True is now offering a trauma certificate program with Jeffrey Rutstein.

Healing Trauma Certificate Program with Jeffrey Rutstein

Here is a link to experience link to the free teaching of a five free videos on the Opt In Page: https://product.soundstrue.com/healing-trauma-certificate/sign-up/#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=8d0fe1f4

And here is the link if you wish to apply for the Healing Trauma Certificate Program:   https://product.soundstrue.com/healing-trauma-certificate/?sq=1/#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=37a19f43

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – November 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws november 2021

Als we een leven zouden leiden waarin beslissingen en oordelen genomen worden door onze inner spirit en lichaam, zouden we een heel ander leven leiden. Maar de meesten van ons worden bestuurd door onze mind en mentale gedachten die gedurende de dag door ons hoofd tollen. En veel van onze gedachten veroorzaken een boel narigheid voor ons.

Jullie hebben waarschijnlijk je eigen wapens bedacht om sommige van die gedachten die alleen maar meer uitdagingen voor je vormen te bestrijden. Want onze gedachten samen met onze intentie hebben zoveel macht om chaos voor onszelf en voor de gemeenschap te veroorzaken. Eén van de lessen uit Medicine for the Earth is “intentie wordt door ons brein opgevat als verrichtte actie”.

Het is zo belangrijk boven al het negatieve uit te stijgen wat we zelf genereren en wat we uit het collectief opnemen.

Een hulpmiddel dat ik steeds gebruik is de krachtige shamanic healing journey ‘ontmanteling’. Maar in plaats van een intentie voor een totale lichaam ontmanteling, vraag ik om mijn gedachtespinsel te ontmantelen.

In shamanisme is ontmanteling een krachtige initiatie waarbij lichaam en geest worden achter gelaten waardoor de initiate zijn of haar spirituele identiteit kan ervaren en samensmelten met de Creator om te herinneren dat er alleen maar eenheid bestaat. Het lichaam wordt verscheurd door een natuurkracht, een help-spirit of een element. En de beenderen en organen worden gereinigd. Alles wat ziek is verdwijnt en de initiate is weer vitaal en verjongd.

Ontmantel-beelden werden gezien als een shaman’s teken en ieder die een ontmantel-droom of visioen kreeg kwam bij met heel speciale paranormale en healing gaven die hen tot ideale kandidaat maakten om shaman te worden.

Tegenwoordig gebruiken velen ontmanteling voor healing. Ik schreef erover in de meesten van mijn boeken. Maar als je er meer over wilt weten, lees het hoofdstuk Ontmanteling in Walking in Light.

Ik doe een ontmanteling journey voor persoonlijke healing. En ik heb ook een methode ontwikkeld met behulp van een help-spirit om een negatieve gedachtespinsel te ontmantelen tot er geen stukje meer van over is.

En dan is het natuurlijk zaak op een positieve gedachte te focussen om de ontstane ruimte op te vullen. Het gaat om intentie. Zet je intentie op de ontmanteling van een hersenspinsel en let op wat er gebeurt.

Als je al shamanic journeys maakt, kan een help-spirit je bijstaan.

Een andere simpele manier is mijn verbeelding te gebruiken en mezelf een gedachtespinsel op een schoolbord te zien schrijven. Dan gebruik ik ofwel een wisser ofwel witte verf om het uit te wissen. Als ik het op deze manier doe merk ik dat ik laag na laag verf nodig heb om mijn gedachtespinsel uit te wissen.

En ook dan is het belangrijk als je klaar bent alles op te vullen met liefde en licht.

Gebruik deze maand je journeys, meditaties of de tijd dat je in de natuur bent om je eigen hulpmiddelen te ontwikkelen om je negatieve hersenspinsels te transmuteren/transformeren.

Het is momenteel een ingewikkelde tijd en we willen onze gevoelens en onze gedachten kunnen uiten. Daar hebben we recht op. Maar je kan misschien merken als je steeds focust op het negatieve dat de energie om je heen verandert, en het voelt misschien niet zo lekker om in die sfeer te zitten.

Omdat ik veel tijd alleen doorbreng dezer dagen probeer ik een plezierige omgeving in mijn inner wereld te creëren. Dat leidt uiteindelijk tot het energieveld en de werkelijkheidsdimensie waar ik door de dag heen in verblijf.

In Amerika vieren we Thanksgiving in november. Het is altijd mooi om dankbaarheid te tonen. Ik heb het gevoel dat we zoveel kracht hebben om onze onvoorwaardelijke liefde en licht samen te brengen met alle mensen overal ter wereld en deze dag dank te zeggen.

En we houden de eenzamen, hongerigen en daklozen in ons hart. Dit is een moeilijke tijd voor al degenen die geen middelen of gemeenschap hebben. Zie hen in hun licht en hun kracht is het minste wat we kunnen doen als we geen andere manier hebben om te helpen.

Pandemie en verlies, dit kan echt een tijd van hartzeer zijn. Laten we hen die stierven en hun geliefden gedenken en hen in ons hart houden als we onze transfiguratie uitvoeren.

Het is volle maan op 19 november. Laten we genoeg stralend licht genereren om iedereen in onze cirkel in onvoorwaardelijke liefde te houden. als we ons voorbereiden op Creating a Human Web of Light (Een menselijk web van licht creëren) denk dan aan al de kostbare wezens die we nu lief willen hebben en beschermen.

Reis naar binnen naar jouw goddelijk licht dat geen lijden kent, alleen maar liefde, en laat dat licht al jouw cellen vullen en straal het uit in en door het collectief, allen in de hoogste vorm van liefde houden.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws lees dan ‘Een menselijk web van licht creëren’

voor instructies voor onze volle maan ceremonie.

Deze maand doet Terry Morgan ons een geweldige aanbieding. Terry is een van onze geweldige teachers en zij is een van mijn assistenten bij mijn Shift Network workshops. Zij is een van de hartelijkste mensen die ik ken. Geniet dus van deze mooie aanbieding die Terry ons deze maand geeft.

Dit is de boodschap van Terry:

“Mijn shaman praktijk en mijn liefde voor sterren en astrologie combinerend, kreeg ik een betere kijk en dieper inzicht in onze eigen astrologische kaart. Ik noem dit onze sterren blauwdruk.

Ik ontdekte dat door naar mijn eigen sterren en planeten te reizen, ik meer wijsheid opdeed dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden.

Ik bied je graag aan een geleide shamanic journey in jouw eigen ZON teken (het teken waar de zon stond bij jouw geboorte).

De zon staat voor onze “levenskracht”. En komen we bij de Zon zal mijn partner Robert Rand ons begeleiden met zijn live muziek in plaats van mijn drum of ratels! We hebben ervaren dat zijn muziek live gespeeld een enorm effect heeft op de journey en de transmissie van de zon ondersteunt.

Dit is de link naar deze journey:

https://youtu.be/urgCVtEZcGM

Aankondigingen:

Door Covid, vliegbeperkingen vanwege het weer, gebrek aan piloten of staf, is de uitspraak van Isis uit 1990 heel erg relevant nu. Zij zei dat de dag zou komen dat studenten niet naar workshops kunnen komen of dat reizen onmogelijk wordt. Daarom begon ik over de hele wereld in 2004 teachers te trainen. Kijk op www.shamanicteachers.com en zie de overdaad aan workshops die ook bij jou in de buurt zijn.

*Practitioner Training

*Evergreen Courses

*Shamans Cave

*Gathering of Shamans

*Karen Furr

*Robert Moss

*Billy Mason crystals

*Sounds True Summit

I am waiting until I know if I can complete a Practitioner Training while we are still dealing with the Covid and the danger of retreat centers having to close. I am waiting to see how things proceed for the Practitioner Training I will teach at a physical retreat center. As you know I believe teaching advanced healing workshops online is unethical and dangerous. The internet is not a way to transmit the ancient healing practices that can be the difference of life or death in a client’s life.

But I am getting closer to booking a retreat center. So please watch for the dates!!!

I still have Evergreen Courses that are already recorded on Journeying and other topics. Check out my Training page for further information. And of course please check out my books and audio programs. I have received such great feedback, and they include information and exercises I teach in my workshops.

A reminder that Renee Baribeau and I have a popular podcast called the Shamans Cave. People love it!! I love doing the podcast with Renee!  Join us! Subscribe on www.ShamansTV.com.

I will be doing an opening session on the Gathering of Shamans which takes place December 3-5, 2021. This should be a fabulous event that I am looking forward to being part of. I love the lineup of teachers who all have a fresh perspective to share.

This live, interactive video gathering takes place via ZOOM and includes Dr. Alberto Villoldo, don Miguel Ruiz Jr, Linda Starwolf, and many other leading teachers and shamanic practitioners. This online weekend event is designed to invite you into a deep experience of your own true nature using time-honored shamanic practices.

Event Highlights:

 • ​INTERACTIVE workshops with leading shamanic teachers and healers
 • ​Video Replays for all sessions so you won’t miss a thing and can watch again as often as you like for up to six months
 • ​A special event app that allows you to connect with other attendees in real time

The Gathering of the Shamans started as an annual event in Sedona, Arizona, that always sells out months in advance. You can now experience the power of these interactive sessions without ever leaving your home, or budgeting for airfare and lodging!

Click here to learn more. https://bit.ly/3oyi07M

I hope you can join us for what is sure to be a magical weekend of shamanic exploration!

https://bit.ly/3oyi07M

Karen Furr is one of the more experienced teachers listed on www.shamanicteachers.com.  And she is a good friend of mine and has been assisting me in my Shift Network courses for years. She is offering “Shamanism as a Spiritual Path: Moving from ‘Doing’ to ‘Being’ – a new year long gathering beginning in January 2022. In these 12 monthly gatherings, Karen will explore with the group different aspects of the shamanic path and how the shifts and changes we experience within move us into the deeper path of who we are as shamanic practitioners. For information, please visit www.shamanzoom.com or email Karen @ karen@spiritdrum.org.  

In a fascinating hour with bestselling author and dream archeologist Robert Moss, you’ll discover how looking to your nighttime dreams and practicing what Robert calls shamanic lucid dreaming — dream journeying while awake — provide us with powerful tools for navigating our lives in a profoundly liberating, healing, and soul-led way.

You can register here for Experience Shamanic Lucid Dreaming to Find Your Soul Direction & Life Calling: Powerful Practices to Reclaim Vital Energy & Open to Greater Fulfillment, Joy & Purpose: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sldSI/ingerman/

I have been buying crystals for my groups when we are performing certain ceremonies. I always buy my crystals from Billy Mason. I trust him. And he is such a kind and generous man!

Highly Energetic Jewelry, Healing Gemstones & Crystals individually handcrafted by Billy Mason: Custom Orders are welcome: website: www.MysticMerchant.com email: mystic@MysticMerchant.com  phone: 919-742-3945

Sounds True is putting on a what looks to be a very powerful summit. Jane Goodall will be the keynote speaker. And here are others you will be hearing from.

This  FREE 4-day online event is where you will hear from a once-in-a-generation gathering of celebrated speakers and luminaries, led by a voice that has been an undimming beacon of hope and kindness for the world for decades—Jane Goodall. 

Through inspiring stories and teachings, hands-on workshops, and illuminating conversations, we intend to bring hope back from its too-distant horizon.

Program teachers and speakers include:

 • Jane Goodall, PhD, DBE, with an opening keynote and closing remarks
 • Craig Foster and Ross Frylinck of Academy Award–winning documentary My Octopus Teacher
 • Zolani Mahola, actress, storyteller, and lead singer of internationally acclaimed South African music group Freshlyground
 • Silvia Vasquez-Lavado, the first openly gay woman to complete the Seven Summits
 • Edith Eger, PhD, Holocaust survivor, bestselling author, and specialist in the treatment of post-traumatic stress disorder
 • Jack Kornfield, PhD, author, Buddhist practitioner, and Spirit Rock Meditation Center founding teacher
 • Tara Brach, PhD, psychologist, author, and teacher of meditation, emotional healing, and spiritual awakening
 • Bonnie Wan, partner and head of brand strategy at Goodby, Silverstein & Partners
 • Corrina Gould, chair and spokesperson for the Confederated Villages of Lisjan

Plus many, many more! Register today and receive a full daily schedule for this free online event. 

 https://summit.soundstrue.com/activating-hope/register/#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=235f79aa

 

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – October 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws oktober 2021

Als een van de levensvormen op de aarde zijn er veel van ons in een staat van angst en woede beland terwijl in werkelijkheid onze spirit/geest helder straalt.

Ik heb al eerder geschreven dat ik het gevoel heb dat heel veel van de verdeeldheid voortkomt uit het feit dat we rusteloos zijn. We zijn fysiek, emotioneel en mentaal rusteloos. Onze aandacht is gericht op de buitenwereld terwijl dit ons alleen maar meer lijden brengt. Want er is niets dat we kunnen doen om de huidige toestand van de wereld te veranderen.

Wat er van ons gevraagd wordt, is om diep naar binnen te gaan, daar waar onze spitit/geest zich bevindt en ons een gevoel van gecentreerdheid en stevigheid geeft. Als ik in mijn ego staat van zijn zit dan voel ik me als een klein kind dat geen steun om zich heen heeft en zich zo onbelangrijk voelt met alles wat er op dit moment gebeurt.

Ik voelde dat ik naar een plaaats werd getrokken waar ik me te klein en veel te onbeduidend voelde. Het was goed om te zien dat mijn ego zich zo voelt. Maar het is geen gezonde of productieve staat om in te leven.

Ik begon twee oefeningen te doen, oefeningen uit mijn boek “the Medicine from the Earth”. Bij elk gevoel dat angst of woede bij me brengt, stel ik mezelf voor dat ik een sjamanistische extractie op mezelf doe, en ik voel mezelf terugtrekken en de energetische staat eruit halen. Want we zijn tenslotte    energie. En die energie kan verplaatst worden. Het kan niet vernietigd worden. Maar ik kan mijn transfiguratiewerk doen en ervaren dat de lege ruimtes waar de spirituele blokkades in mijn lichaam waren gevuld worden met meer licht.

En elke gedachte die door mijn hoofd gaat, transmuteer ik naar een energie van liefde. Ik stel me voor dat energie me vult en gedeeld wordt met het collectief. Hoe diep mijn woede ook is, ik kan het gemakkelijk omzetten in liefde, want ik heb eigenlijk niet het gevoel dat ik de energie heb om woede rond te dragen.

Deze oefningen zijn zo eenvoudig en ik heb ze in elke seconde van mijn leven geïntegreerd. Want er is veel tijd om na te denken te midden van alles wat er gebeurt.

Ik heb echt het gevoel dat we in een hoek worden gedreven terwijl we proberen onze hakken in het zand te zetten. We moeten veranderen. De wereld verandert, de natuur verandert, onze manier van leven verandert en we moeten manieren vinden om de innerlijke kracht te vinden om een nieuw pad in het leven te bewandelen.

En we moeten de tijd nemen om te stil te staan en te rouwen om alles wat we verloren hebben op alle niveaus, inclusief hoe we ons leven leiden. Mensen lopen weg. Ze proberen gewoon te geloven dat alles in orde is en dat er niets hoeft te veranderen.

Dit is het probleem. De pandemie en de klimaatveranderingen en rampen zijn hier niet voor niets. Het maakt deel uit van onze reis om stil te staan en na te denken over wat er van ons wordt gevraagd. We kunnen niet vluchten voor de tijd waarin we leven.

En het enige wat je de troost en vrede zal brengen die je zo verlangt, is om je elke minuut te concentreren op je spirituele werk/oefeningen. Dat zal je gezond houden.

Als je je werk doet, zal je verbaasd zijn over wat de huidige veranderingen en de stroom van het leven je nu ook brengt. Maar je moet accepteren dat het niet weer “normaal” zal zijn. Je moet rouwen om wat je verloren hebt, anders kan de energie van verdriet vast komen te zitten in je lichaam en een andere spirituele wond veroorzaken.

Er zijn zulke verbazingwekkende lessen voor ons en voor onze staat van bewustzijn die velen van ons bereiken door deze tijd te gebruiken als een kans om een diepe duik naar binnen te nemen. Ik schrijf al 20 jaar hoe we varen over de oppervlakte van het water van het spirituele werk!! En nu hebben we geen keus. Als we onze huidige reis met gratie willen lopen, moeten we naar binnen gaan en onze innerlijke leiding volgen, goed kijken wat we in de buitenwereld projecteren, rouwen en de stroom van de rivier des levens volgen.

In tijden van grote uitdagingen moeten we:

Gefocust blijven

Positief blijven

Gecentreerd blijven.

De volle maan is 20 oktober. Stap in het schitterende licht dat ons energetische veld vult en wees een sterke schakel om dit licht uit te stralen in het collectieve energieveld. Laten we de aarde en al het leven vullen met onze liefde en goddelijk licht.

Als je een nieuwe lezer bent kijk voor de instructies voor onze volle maan ceremonie  Creating a Human Web of Light op de startpagina.

Evelyn C. Rysdyk is een internationaal erkende sjamanistische leraar en bestseller auteur wiens titels The  Norse Shaman, Spirit Walking: A Course in Shamanic Power, A Spirit Walker’s Guide to Shamanic Tools, The Nepalese Shamanic Path met inheemse Nepalese jhankri Bhola N. Banstola omvatten. Evelyn’s nieuwe boek, Shamanic Creativity, is nu te pre-orderen bij de boekhandel.

Video-intro:

Sluit je aan bij Evelyn in deze video voor een begeleide ceremonie van genezing en diepe verbinding met de levende aarde van onze planeet. Hier is de link. Geniet van deze prachtige video die Evelyn voor ons heeft gemaakt.  

https://youtu.be/UNaW0EaNg70

Ook voor als  je een nieuwe lezer bent van het TransmutatieNieuws we zijn een Facebook-pagina begonnen  om elkaar te inspireren. Het is alleen voor positieve en inspirerende berichten en heet Shamans are the Gardeners of Energy. The answer to the secret word to join is “Transfiguration”.

Aankondigingen:

There is still room to get into my Spiritual Immunity course taught by the Shift Network.

https://shiftnetwork.isrefer.com/go/spSI/ingerman/

I know many of you are getting notices from Apple about the Transmutation App. I have found a team who is willing to help me update the Apple Transmutation App and create the Android version. It is such a gift to have this team be willing to work with me. Some of the original programming information is missing. But they feel they have enough to get around this issue. I am excited to have the Transmutation App available. I think the work is almost done.

In the 1990s Isis asked me to start training teachers. She said that it would become too hard to travel for people to be able to sign up for non local workshops. It took me some time to gather myself to start leading Teacher Trainings, but I did start in 2004.

Due to the Covid, and the massive airplane cancellations due to weather, lack of pilots, and staff, Isis’ statement is definitely relevant right now. I trained wonderful teachers teaching all over the world. Please visit www.shamanicteachers.com to look at the wealth of workshops you can take and are probably close to where you live.

I am waiting until I know if I can complete a Practitioner Training while we are still dealing with the Covid and the danger of retreat centers having to close. I am waiting to see how things proceed for the Practitioner Training I will teach at a physical retreat center. As you know I believe teaching advanced healing workshops online is unethical and dangerous. The internet is not a way to transmit the ancient healing practices that can be the difference of life or death in a client’s life.

So I am journeying and watching carefully the trends of how retreat centers are operating. Stay tuned for my workshop will be small, and I know there will be a lot of interest. Make sure you are signed up on my email list for when I schedule, I will announce the training through a dedicated email.

I still have Evergreen Courses that are already recorded on Journeying and other topics. Check out my Training page for further information. And of course, please check out my books and audio programs. I have received such great feedback, and they include information and exercises I teach in my workshops.

Renee Baribeau and I have a popular podcast called the Shamans Cave. People love it!! I love doing the podcast with Renee!  Join us! Subscribe on www.ShamansTV.com.   

My friend and colleague, Rev. Dr. AdaRA L. Walton, will speak again for The SHIFT NETWORK in Oct for their “Beyond The Veil” Summit. Her topic will contain a talk with a meditation sure to interest you! Her talk is: “The Full Spectrum You—Accessing Your Light.”

The Summit airs the week of Oct 11-15. While she has not been given a specific day and time as of yet, I’m announcing it for your calendars.

AdaRA’s website is: www.spiritismylife.com   You can reach her through Email there or by calling 505-221-6863. Thank you for supporting her.

 

Copyright 2021 Sandra Ingerman. Alle rechten voorbehouden.

Transmutation News – September 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws september 2021

Equinox ceremonyIk wil de nieuwsbrief van deze maand beginnen met jullie te late weten dat ik opnieuw Spiritual Immunity over Zoom ga brengen via Shift Network. Op 4 september volgt een intro aankondiging en de workshop begint op 28 september. Deze cursus gaf ik voor Shift Network net voor Covid bij het begin van de lockdown. Ik zal 2 gerichte emails versturen om meer te melden over de intro en over de cursus.

Deze cursus bevat oefeningen uit Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light. Het is een geweldige manier om gecentreerd te blijven in deze tijden vol angst wat ons op zoveel niveaus raakt. Deze cursus leert je hoe je in je kracht blijft en hoe harmonie te vinden in het tumult van een levensreis vol uitdagingen.

We praten steeds over de snelle veranderingen die in ons leven en in de wereld plaats vinden. En we kunnen allemaal zien dat het steeds erger wordt. Er is een bepaalde dynamiek in verandering die ik graag met jullie wil delen.

Sommigen ondergaan enorme en snelle veranderingen van hoe we ons leven leven. Ga bij jezelf na hoe je op alle niveaus zulke snelle veranderingen verwerkt. Want als je je leven op topsnelheid leeft, teveel ineens proberen te veranderen leidt tot diep leed. Want onze geest heeft tijd nodig om veranderingen te integreren.

Als in de natuur iets enorms gebeurt hoor je dagenlang niets dan stilte om het integratie proces te laten gebeuren.

We doen alsof we op een voortsnellende trein zitten die abrupt tot stilstand komt, en dan raken we in shock die tot leed leidt. Hoe wij het een en ander doen is niet altijd natuurlijk.

In mijn eigen leven ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik het echt rustiger aan moet doen. Want mijn lichaam en geest zijn overprikkeld door zoveel veranderingen in en buiten mij. Ik moet het langzamer aan doen in plaats van te proberen alles bij te houden. Als we alleen maar proberen bij te houden, houden we onvoldoende rekening met de veranderingen die we ondergaan hetgeen ons zonder dat we er erg in hebben terugvoert naar de donkere diepten van de ziel.

Dus de oplossing is, langzaam aan! Ik heb het hier eerder over gehad. als de tijd vliegt ga ik bewust met opzet vertragen om mijn geest de gelegenheid te geven harmonie te vinden en op een organische manier verder te gaan.

Op 22 september begroeten we op het noordelijk halfrond mijn favoriete seizoen, de herfst, de tijd om de kringloop des doods te vieren. Op het zuidelijk halfrond vieren jullie de tijd van nieuwe geboorten en dat sterke nieuwe leven dat herinnert ons aan hoop.

Ik mediteerde over de komende equinox en stond spiritueel open voor een boodschap hoe onze journey/ceremonie zou moeten zijn om de equinox te verwelkomen.

Ik kreeg de boodschap om een ceremonie te doen om onze wapens neer te leggen. Dit raakte me echt. Want zoals je weet bevat het Transmutatie Nieuws werk, boodschappen en oefeningen uit Medicine for the Earth. Om het spirituele werk dat ik in het Transmutatie Nieuws vermeld echt te doen moet je je wapens neerleggen hetgeen onze pure energie uitstraalt naar onszelf, naar onze geliefden, de hele natuur en in het collectief.

De spirituele gemeenschap lijkt in het algemeen tegen wapenbezit te zijn. Maar soms laten we ons raken door opmerkingen en gedrag van anderen. We gaan dan in gedachten mensen schieten waar we het niet mee eens zijn.

Ik stel me voor dat de meeste van ons ons transmutatie werk doen om de energie van haat en oordeel die we voelen omzetten in onvoorwaardelijke liefde en licht. Wanneer we dat doen boren we de universele macht van onvoorwaardelijke liefde aan die onszelf en onze omgeving kan helen. verwar onvoorwaardelijk liefde niet met persoonlijke liefde!

Dus we nemen onze psychische wapens op als we getergd worden, en zoals ik schreef in How to Heal Toxic Thoughts  moeten we werken aan onze triggers zodat we niet de trekker overhalen.

Voor degenen die geen Engels lezen zal ik de instructie uitschrijven zodat die kan worden vertaald. En dan voor degenen die willen meedoen met onze ceremonie voor de equinox volgt hier de link:

https://youtu.be/mAcz3koJYmM 

Let op, ik klink een beetje vreemd aan het eind van onze opname. het leek wel alsof ik niet goed wist hoe afscheid te nemen en te vertellen hoe dankbaar ik ben voor jullie. De woorden stokten in mijn keel als het ware. Ik probeerde alleen maar ‘dag’ te zeggen, en ‘ik hou van jullie’.

Je wilt je voorbereiden op de ceremonies uit te voeren. Op de website van het Transmutatie Nieuws is informatie over de voorbereiding:

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/english/shamanic-ceremony/preparing-for-ceremonial-work/

We willen ons ego uit de weg hebben zodat we een sterke en goddelijke connectie voelen met de spirits die ons kunnen helpen terwijl wij onze wens duidelijk maken aan de macht van het universum.

Als je niet de video bekijkt waarin ik de ceremonie leid, luister dan naar spirituele muziek die je helpt in non-ordinary realms te komen waar heling en magie kan gebeuren. Ik raad altijd aan voor jezelf te drummen en ratelen en dansen en zingen terwijl je journeyt.

Denk jezelf op een prachtig strand. Het zand is puur wit. De lucht wolkeloos helder blauw.

Voel de warmte van de zon onder je voeten en begroet de zon, de oceaan, de aarde, de lucht, de maan en de sterren. Kijk om je heen naar de puurheid van dit stukje natuur. De oceaan wenkt je en wil je op deze speciale dag begroeten. Laat haar koele water je reinigen en open je hart voor de kracht van de liefde.

Roep jouw help-spirits als je weet hoe te journeyen. Zo niet roep dan een goddelijk figuur aan die jou helpt vrede te vinden. Met hun steun vraag ze je te helpen in metaforische zin je wapens neer te leggen. Welke wapens verborg je in jouw geest? Hoe zien die er uit? Hoe sla je psychisch anderen, jezelf neer, berichten van haat en veroordeling uitzendend?

Gebruik je verbeelding om de wapens die jij bezit te zien en te voelen. Je bezit misschien in het echt geen geweer. Maar onze gedachten kunnen wel degelijk net geweerschoten zijn. Dus we moeten ophouden zij die anderen verwonden, te veroordelen daar we zelf onze eigen wapens hebben.

Blijf in de journey tot je ervaart dat de elementen je van de wapens die je bezat ontlastten.

Het wordt tijd om in onze werkelijke spirituele kracht te stappen. Covid bracht een boodschap die we niet echt serieus nemen.

We vroegen om verandering. En zie. Maar laten we in deze tijd ons eigen gevoel van innerlijke vrede vinden. Jij hebt een keuze. Je hebt altijd de keuze tussen liefde of geweld.

Het is volle maan op 22 september, oogstmaan. Laten we liefde en licht oogsten en volop verbinden met het levensweb. Doe we dat, dan voelen we de steun die we zoeken. Alles wordt zo helder en vanzelfsprekend als we één zijn met ons innerlijk licht. Vredig. En we willen de volle maan begroeten in volle vrede.

Doe de voorbereidend werk, luister naar geestverruimende spirituele muziek, of zoek de natuur op en doe je transfiguratie werk zodat iedere blokkade tegen jouw krachtig schijnend light van je afvalt.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws, lees dan de instructies voor onze volle maan ceremonie op de homepage – Een menselijk web van licht creëren. Je vindt dit onder dezelfde link als Voorbereiding Ceremonies (Dutch ceremonies).

Vóór we naar de Aankondigingen gaan wil ik aan ieder die mij op sociale media volgt dat ik niet mee op Facebook, Twitter en Instagram ben. Ik hoop zo nu en dan iets te posten op mijn Friends-page, Authors-page, en bij Shamans are Gardeners of Energy. Maar 7 dagen per week voor t werk op Facebook is niet langer gezond en draagt niet meer bij aan de kwaliteit van mijn spirituele leven. Het werd gewoon te veel stress om voor zoveel lange jaren zo veel posts te beantwoorden en dat had helaas gevolgen voor mijn gezondheid. Ik wil mijn leven wijden aan mijn praktijk en niet alleen maar vragen beantwoorden op FB. We hebben bovendien geweldige teachers op shamanicteachers.com.

Ik ben enorm blij met Shamans are Gardeners of Energy. Ik kijk van tijd tot tijd en de posts zijn gelijkluidend in de liefdesliedjes naar de gemeenschap gezongen. De energie straalt naar al wat leeft.

We zoeken een vertaler Frans. Weet je iets of iemand, laat het Sylvia Edwards weten:

Sluit je bij mij aan om onze wereldwijde cirkel een geweldige equinox te wensen!

Volgende maand zal Evelyn Rysdyk samen met ons een ceremonie doen. Haar werk is zo creatief en briljant. Zij is een van meest ervaren teachers op de site  www.shamanicteachers.com . Zij heeft een geweldig gevoel voor humor en is een fantastische verhalenverteller.

Evelyn is een internationaal erkent shamanic teacher en schrijver van bestsellers: The Norse Shaman, Spirit Walking: A Course in Shamanic Power, A Spirit Walker’s Guide to Shamanic Tools, The Nepalese Shamanic Path with indigenous Nepali jhankri Bhola N. Banstola. Haar nieuwe boek Shamanic Creativity kan nu besteld worden.

Let op: Evelyn gaat een nieuwe training geven:

The Hidden Folk, unieke spirits tussen de mensenwereld en de natuurwereld. Evelyn Rysdyk zal tijdens een GRATIS Webinar op 23 september vertellen hoe een stap terug te doen in het deelgenootschap met deze spirits: The Hidden Folk: 3 Essential Keys to Renewing the Soul of Nature and You! https://www.spiritpassagesacademy.com/a/2147493929/FizyRhhB

Aankondigingen:

*Transmutatie App voor Apple

*teacher training

*diverse trainingen

*Shamans Cave

*Nederlandse vertaling van The Book of Ceremony

I know many of you are getting notices from Apple about the Transmutation App. I have found a team who is willing to help me update the Apple Transmutation App and create the Android version. It is such a gift to have this team be willing to work with me. Some of the original programming information is missing. But they feel they have enough to get around this issue. I am excited if it works to have the Transmutation App available.

In the 1990s Isis asked me to start training teachers. She said that it would become too hard to travel for people to be able to sign up for non-local workshops. It took me some time to gather myself to start leading Teacher Trainings, but I did start in 2004.

Due to the Covid, and the massive airplane cancellations due to weather, lack of pilots, and staff, Isis’ statement is definitely relevant right now. I trained wonderful teachers teaching all over the world. Please visit www.shamanicteachers.com to look at the wealth of workshops you can take and are probably close to where you live.

I am waiting until I know if I can complete a Practitioner Training while we are still dealing with the Covid and the danger of retreat centers having to close. I am waiting to see how things proceed for the Practitioner Training I will teach at a physical retreat center. As you know I believe teaching advanced healing workshops online is unethical and dangerous. The internet is not a way to transmit the ancient healing practices that can be the difference of life or death in a client’s life.

Advanced Healing Trainings of 6 or less people are being taught online by the teachers who I have trained as each person can get dedicated individual attention.

So I am journeying and watching carefully the trends of how retreat centers are operating. Stay tuned for my workshop will be small, and I know there will be a lot of interest. Make sure you are signed up on my email list for when I schedule, I will announce the training through a dedicated email.

The training will basically include 3 five-day workshops teaching Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light, Extraction, Psychopomp work, and Soul Retrieval. Graduates who show proficiency in the work over time can be listed on shamanicteachers.com as a shamanic practitioner.  And from that group I will pick those who show a gift for teaching and will invite them into a Teacher Training.

I still have Evergreen Courses that are already recorded on Journeying and other topics. Check out my Training page for further information. And of course, please check out my books and audio programs. I have received such great feedback, and they include information and exercises I teach in my workshops.

And Renee Baribeau and I have a popular podcast called the Shamans Cave. People love it!! I love doing the podcast with Renee!  Join us! Subscribe on www.ShamansTV.com.

I delighted to let you know that The Book of Ceremony is now published in Dutch!  It is published by A3 boeken.

Here is the link where you can buy it: https://www.a3boeken.nl/nl/webshop/ceremonies-sandra-ingerman/

With both of these next workshops listed below the introduction calls are over. But you can register for both courses in September. Click on the links to find out more information.

Discover the healing power, joy, and magic of living a life guided by synchronicity, as you learn to recognize Kairos moments — when the world speaks to you in signs and symbols to help you grow, thrive, and manifest.

You can register here for Discover Kairomancy: The Art of Navigating Life Through Synchronicity: Recognizing Signs & Symbols From Your Dreams & the Universe for a Happy, Healthy, Fulfilling Life with renowned dream archeologist and bestselling author Robert Moss: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/dkSI/ingerman/

 

The effectiveness of Tension Releasing Exercises, or TRE, relies on your primitive reflexes to reveal where trauma is residing in your body — and then “shakes” it out.

On Saturday, August 14, bodyworker and TRE expert Steve Haines will share how harnessing the power of your reflexes can release trauma and neutralize your own fear-based patterns while calming your nervous system and easing your body back into a state of balance.

You can register here for Discover the Healing Power of Trauma Releasing Exercises (TRE®): How Primitive Reflexes Shake You Out of Fight-or-Flight Patterns & Into Your Natural Joyous State:

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/tre/ingerman

 

Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained  are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/  We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops

 PLEASE NOTE: Many of the teachers on shamanicteachers.com are now offering physical workshops at retreat centers and in nature. And many practitioners are seeing people in person again. So please check out www.shamanicteachers.com for a wealth of different workshops you might be interested in.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – August 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws augustus 2021

Om te beginnen heb ik geweldig nieuws! Ik ben zo blij en meer dan dankbaar dat Sylvia Edwards, onze webmaster, mijn oude HTML-website heeft omgezet naar een nieuwe  www.sandraingerman.com. De site is echt geweldig geworden. Verwelkom samen met mij de nieuwe  www.sandraingerman.com. Dankzij Sylvia Edwards stap ik eindelijk de 21e  eeuw in.  Ook heb ik geweldig veel hulp gehad van Aimee die de 20 jaar Transmutatie Nieuws omzette in blogs. Bedankt Aimee!

Ga alsjeblieft kijken op www.sandraingerman.com.

We zien zoveel veranderingen op de planeet en in het collectieve bewustzijn. Er zijn nog steeds veel mensen die vastzitten in illusies dat het leven ons gescheiden houd van elkaar en van het levens web. Maar in de spirituele wereld boeken we vooruitgang. Sommigen zijn teleurgesteld in de vooruitgang die wordt geboekt. Ik voel dezelfde teleurstelling, behalve als ik nadenk over mijn eigen lange proces van  persoonlijke genezing. In onze cultuur willen we onmiddellijke verandering. En we weten dat verandering in de natuur snel kan gaan. En in sommige  opzichten verandert het bewustzijn in de spirituele gemeenschap snel. Ondertussen raken sommige mensen verdwaald in de illusie en de energieën van verdeeldheid en angst. Verandering in de natuur gebeurt in zijn eigen perfecte timing, een les waaraan we ons moeten overgeven.

Eerder heb ik al verteld dat ik verbaasd was dat ik een verschuiving in mijn energie en een verschuiving in de spirituele gemeenschap voelde nadat we deze winter een aantal grote astrologische transits hebben meegemaakt. Ik was cynisch over het voelen van een grote verandering in bewustzijn, want het voelde alsof we zo vast zaten in te veel illusies

Maar ik begon te merken dat er een verzachting in mezelf plaats vond. Het voelde alsof de hardheid van mijn schild, die zich had ontwikkeld door al mijn trauma’s – zoals we allemaal in het leven hebben meegemaakt- gewoon verschillende emotionele en mentale toestanden creëerde die me weg hielden van mijn hoogste spirituele identiteit.

Maanden voordat we door alle tranisities heen gingen begon ik al een verandering in mijn eigen spirituele bewustzijn op te merken. Ik begon met met mijn studenten te praten over mijn gevoel dat het tijd was om te stoppen om over  mijn lessen te  praten en juist meer transmissies te doen en liefde en licht uit te stralen. Maar ik wist niet precies hoe ik dit moest bewerkstelligen. In alle jaren dat ik lesgeef heb ik absoluut liefde en licht door me heen laten stromen. Maar dit is terwijl ik les geef, lezing geef en terwijl ik geleide journeys geef tijdens mijn workshops. Ik wist niet precies hoe ik alleen maar  energie uit kan stralen in mijn workshops of in mijn klantensessies. En ik  blijf op deze manier werken op de manier die ik altijd heb gedaan en zorg er altijd voor dat vriendelijke en liefdevolle gedachten in mijn hart zitten wanneer ik met mijn studenten of klanten werk.

Ik heb het losgelaten om een manier van lesgeven te forceren waarbij ik hogere universele energieën zou uitstralen. Dit werk, toen en nu lijkt nog steeds een combinatie van lesgeven en mezelf toestaan om gewoon liefde te zijn en licht te stralen tijdens het proces.

De vraag om over te stappen op het overbrengen van energieën kwam jaren geleden in mij op, en ik vind nog steeds mijn weg door gewoon mijn eigen spirituele evolutie te laten verschuiven en de manier waarop ik met de buitenwereld werk te veranderen. Voor mij is alles een werk in uitvoering. Als er een  andere manier van werken komt, vertrouw ik erop dat het in zijn eigen tijd zal komen.  Ik heb geleerd dat zolang ik  in de stroom van het leven blijf mijn vertrouwensniveaus zoveel zorgen van mijn schouders neemt.

Ik herinner me dat ik jaren geleden tegen mijn guardian spirit zei dat ik hier lang genoeg wilde blijven om het einde van het verhaal te zien. Hij antwoordde: “Er is geen einde aan het verhaal.” Dus we blijven gewoon doorgaan op onze persoonlijke en collectieve reis.

Wanneer we ons realiseren dat we op onze persoonlijke karmische reis zijn, kunnen we het oordeel over anderen loslaten omdat we ons eigen karma hebben om, te leven.

Dit loslaten van het oordeel en karma zijn werk laten doen is geen straf,  eerder oorzaak en  effect. We kunnen de last laten vallen van hoe we alles waarnemen wat verkeerd is. Het  creëert ruimte om te focussen op wat goed is en stelt ons hart in staat om te verzachten en meer open te stellen om liefde en licht te zijn en te begrijpen dat onze  ultieme reis één is met de schepper.

Ik merkte dat ik de afgelopen maand uit de energie van het oordeel ben gestapt. Er begon iets in mij te veranderen. En elke keer als ik mezelf of anderen begin  te beoordelen, maak ik een keuze om in plaats daarvan liefde en licht uit te  stralen.   Deze  keuze wordt voor mij gewoon automatisch en een manier van leven. Ik voel eigenlijk een zacht licht door mijn lichaam bewegen en het oordeel vloeit gewoon weg uit me. Ik kan de zachtheid en toch de kracht van het gevoel niet helemaal verklaren. Maar het is als een bewegende zeer zachte trilling.

Als we de tijd nemen om rust te vinden, zodat we niet zo overprikkeld zijn, kunnen we een aantal echt mooie delen van  onszelf ontmoeten in onze  Innerlijke  Wereld. Maar we hebben tijd en stilte nodig om echt in een staat van vrede te komen die ons in staat stelt om te veranderen hoe we ons gedragen in de buitenwereld.

Ik heb het gevoel dat we op dit moment allemaal worden geroepen om te doen waar we ons gepassioneerd over voelen, alle oefeningen en activiteiten te doen die voelen alsof ze onze energie voeden, de hogere energieën overbrengen die onze geesten met ons willen delen, en als we de stroom van de rivier van het leven volgen, kunnen we altijd vertrouwen op waar het leven ons brengt en hoeven we niet zo hard te vechten.

We kunnen de rivier niet duwen en in het leven zijn we allemaal op onze persoonlijke reis.

Ik wil Mara Bishop nogmaals bedanken voor haar geweldige aanbod dat ze vorige maand met ons deelde. In mijn haast om te vertrekken voor een reis heb ik Mara’s website niet gedeeld. Dus deel ik het nu. Mara heeft een nieuw boek uitgebracht dat ik heb aangekondigd in het Transmutatie Nieuws.  Mara staat op  www.shamanicteachers.com in North Carolina. Ze is een briljante beoefenaar en lerares. Haar nieuwe boek is getiteldd  Sjamanisme voor elke dag.

Deze maand deelt Chetna Lawless een deel van haar werk met ons. Chetna is een goede vriendin van me. We hebben samen veel avonturen beleefd. En Chetna was een van mijn assistenten in het geven van mijn lerarenopleiding in Schotland. Ze is zeer ervaren met haar werk en straalt de ware onvoorwaardelijke liefde uit. Chetna woont in het Verenigd Koninkrijk en haar website is  www.vision-voyages.com.

Hier is de link voor haar video voor de Sjamanen zijn tuinders van energie van deze maand:

Chetna noemde het een ceremonie voor “De gouden oogst in je binnentuin”.

https://youtu.be/xypf8uJNj90

De volle maan is 22 augustus. Laten we onze hoogste zelf samenbrengen en met passie en energie het licht uitstralen dat we kennen dat de toxische en negatieve staten van bewustzijn in ons collectief kan transmuteren. Maar we moeten geduld hebben als we op deze grotere schaal werken en ons werk volhouden.

Voer je voorbereidingswerk uit en waardeer jezelf en de hele aarde, de wind, de zon,  de maan, de sterren en het water wat voor je zorgt. Ja, ze bewegen momenteel op extreme manieren en creëren soms enorme klimatologische obstakels in ons leven. Maar ze zijn het leven zelf.

Waardeer jezelf, de elementen en onze cirkel. Ervaar je diepe innerlijke glans en laat het uitstralen in en door de aarde. Laat je hart openstaan voor onvoorwaardelijke liefde en laat die energie vanuit je stromen. En stel je voor dat al ons licht en onze liefde samen weven zoals de  schoonheid van het noorderlicht.

Als je nieuw bent in het lezen van het TransmutatieNieuws, lees dan  de instructies voor onze maandelijkse volle maan  ceremonie  Creating A Human Web of Light op de startpagina.

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/creating-a-human-web-of-life-dutch/

Announcements:

I am ACTIVELY exploring teaching physical workshops again!! Hang on! I am missing them as much as you are!

In the meantime, there are a couple of online Evergreen courses that I had taught live and now you can do the courses self-paced. There are multiple courses but here are two you might be interested in.

Check out HEALING WITH SPIRITUAL LIGHT

The Transmutation News is based on my book Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins. I taught this work all over the globe with miraculous results and people receiving powerful tools to transform and create the energies and ride the waves with grace and ease like times we are in now.

As I was reaching my elder years, I contacted Sounds True and asked them if they would film a live course with me teaching it so people would always have access to this incredibly powerful and uplifting work.

And Sounds True said yes. We titled the course Healing with Spiritual Light. The feedback I have received from this course is spectacular.

If you’d like to experience the power of these teachings for yourself, Sounds True is offering as a FREE introduction the first session of Healing with Spiritual Light.

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/gift#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=6ac8b549

To register for the 8 – week Healing with Spiritual Light workshop click on

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a 

I hope you will join us for this 8-week life-changing course Healing with Spiritual Light!

Shamanic Journeying for Guidance & Healing with Sandra Ingerman (Evergreen)

Through a practice called shamanic journeying, you can seek and receive guidance and healing for yourself and others from divine compassionate spirits in the unseen realms.

If you’re interested in learning this powerful skill, you won’t want to miss a free, virtual event with called: The Healing Power of Shamanic Journeying: How to Access Inner Guidance from Helping Spirits. In the intro call I give a very detailed lecture on healing from shamanic perspective including power loss, soul loss, intrusions, and possession.

So just the free intro call has a wealth of information.

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/sjgheg/ingerman

If you prefer to skip the free introduction and buy the course the link to do is:  https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjcSI/ingerman/

I am still in love with working with Renee Baribeau on our weekly podcast The Shamans Cave. Join us by subscribing on www.ShamansTV.com.

And please help to support my work by buying or referring others to my books and audio programs. They are so helpful for our times.  Shamanic Journeying A Beginner’s Guide, Walking in Light, The Book of Ceremony and my other books are filled with tools to help us stay on the path!

https://www.sandraingerman.com/books-cds/

Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/  We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops/

PLEASE NOTE: Many of the teachers on shamanicteachers.com are now offering physical workshops at retreat centers and in nature. And many practitioners are seeing people in person again. So please check out www.shamanicteachers.com for a wealth of different workshops you might be interested in.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – July 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws juli 2021

transmutation news may 2014 1200x630Eindelijk neem ik een sabbatical, wat ik al jaren probeer te doen. Ik neem juli en augustus vrij om op te laden en tijd in de natuur te verblijven. Totaal geen internet tijdens deze twee maanden.

Ik zal geen emails beantwoorden en ik zal niet op Facebook zijn. Ik weet dat onze ‘Shamans are Gardeners of Energy’ onze kring zal blijven inspireren, en ook de positieve energy die we met z’n allen creëren beïnvloedt het totale collectief.

Deze maand deel ik een verhaal dat zo inspirerend is en het kost meer oefening dan de meeste van ons doen om dit echt uit te voeren.

Jaren geleden vertelde een student van mij dit zeer bijzondere verhaal tijdens een workshop. Dit speelde ergens begin 2000. Er is een alternatieve boekwinkel in Santa Fé waar veel bewoners graag komen om tussen boeken, waarzeg-kaarten en allerlei spiritueel spul te snuffelen. Dit is dus een plek waar mensen graag komen om te kijken en ook om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Op een dag stond een aantal mensen voor de kassa. Een van de dames was een Tibetaanse non, die de meest wonderbaarlijkste liefde uitstraalde en die een glimlach had die iedereen opvrolijkte wat er ook voor iemand speelde.

Velen van ons in Santa Fé kende haar. Mensen in de boekwinkel wisten dat deze non in een Chinese gevangenis was gemarteld. En toen ze werd vrijgelaten verhuisde ze naar Santa Fé waar een omvangrijke Tibetaanse gemeenschap leeft.

Iemand vroeg deze prachtige ziel hoe er toch zoveel licht, liefde, vreugde door haar kon stromen na al wat zij heeft doorgemaakt.

Zij antwoordde dat zij over en over de hele dag door een mantra herhaalde tot het haar transformeerde. Ze zei:

“Dank voor alles

ik heb nergens klachten over”

Ik herinner me altijd hoe dit verhaal Kate Vasha raakte, een van mijn vrienden en studenten die hielpen met het water experiment dat we tijdens mijn ‘Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light’ trainingen uitvoerden. Ik herinner me hoe Kate rondliep alsmaar deze helende en vergevende woorden herhalend. Ze had altijd een twinkel in haar ogen als ze dit deed. Ik weet dat sommigen van jullie lezers van Transmutatie Nieuws van jaren her, zich Kate herinneren.

Dus, wat is jouw mantra deze maand? Welke woorden kan je uit je hart aan elkaar breien wat vrede in jouw leven brengt.

We streven allemaal naar die vrede.

Een van de lessen die ik op Facebook op onze pagina Shamans are Gardeners of Energy deelde is dat ik altijd dit visioen had van shamanic practitioners die het collectief met liefde en light voedden. Zo ongeveer als een estafette waarbij iedereen de kans krijgt om iets te doen en zo nodig te rusten.

Ik heb het gevoel dat de Facebook-pagina die Sylvia en ik creëerden als een estafette werkt waar mensen komen om geïnspireerd te worden of te inspireren en anderen die van de pagina wegblijven om te rusten.

Interessant voor mij te zien hoe na aanvankelijk enthousiasme het nu is als een groot event waar mensen te moe van worden. Ik vraag me af wat er zou gebeuren als we om beurten elkaar inspireren om nieuwe gebruiken, nieuwe paden, nieuwe tekens te vinden. we zitten in een uitputtende tijd en het is belangrijk dat zij die hun spiritueel werk kunnen doen, dat ook doen en dat zij die rust nodig hebben de tijd nemen om nieuwe dromen te dromen waarin je informatie ontvangt voor je volgende stappen. ook de prachtige foto’s die jullie plaatsen zijn een rustplek voor ons allen.

Het is volle maan op 24 juli. Laten we in spirituele praktijk brengen hoe we klanken gebruiken als onderdeel van onze maandelijks ritueel om een menselijk web van licht te creëren. ‘OM’ zit in alle mantra’s en het is allereerste geluid van de schepper. Geluiden, liederen, neuriën. Doe wat je denkt dat helpt op dat moment jouw stralend licht in de wereld te schijnen.

Ben je een nieuwe lezer van het Transformatie Nieuws lees dan op de site Een menselijk web van licht creëren

Deze maand leidt één van onze geweldige teachers op www.shamanicteachers.com een mooie journey. Mara Bishop werkt met me sedert vroeg-1990. Haar werk is geweldig. Zij is een van de beste communicatoren die ik ken en is zo gegrond dat je je veilig voelt. Ik waardeer het ook dat ze heel diep gaat met haar studenten door een op een te werken.

Hopelijk gaf ik een beetje beeld van Mara. Zij is echt zo’n prachtige ziel en doet diep werk. Zij heeft enkele life-initiaties gehad en is nu een Wijze Vrouw.

Mara biedt ons deze maand:

Wildflower Meadow Ceremony.

Tijdens deze ceremonie verlichten we onze greep op wat we denken dat we zijn, zo dat we op natuurlijke wijze kunnen groeien naar wat bedoelt is dat we zijn.

Hier volgt de link naar YouTube: https://youtu.be/piQ6E8eXoco 

Aankondigingen:

*Live cursussen

*Healing with spiritual Light

*Shamanic Journeying for Guidance & Healing

*The Shamans Cave: podcast met Renee Baribeau

*Boeken en audio-programma’s

*Mythische wijsheid met Jane Burns

I am ACTIVELY exploring teaching physical workshops again!! Hang on! I am missing them as much as you are!

In the meantime, there are a couple of online Evergreen courses that I had taught live and now you can do the courses self paced. There are multiple courses but here are two you might be interested in.

*

Check out Healing with Spiritual Light

The Transmutation News is based on my book Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins. I taught this work all over the globe with miraculous results and people receiving powerful tools to transform,  create the energies, and ride the waves with grace and ease like times we are in now.

As I was reaching my elder years, I contacted Sounds True and asked them if they would film a live course with me teaching it so people would always have access to this incredibly powerful and uplifting work.

And Sounds True said yes. We titled the course Healing with Spiritual Light. The feedback I have received from this course is spectacular.

To sign up for the free introductory class click

If you’d like to experience the power of these teachings for yourself, Sounds True is offering as a FREE introduction the first session of Healing with Spiritual Light.

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/gift#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=6ac8b549

To register for the 8 – week Healing with Spiritual Light workshop click on

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a

I hope you will join us for this 8-week life-changing course Healing with Spiritual Light!

*

Shamanic Journeying for Guidance & Healing with Sandra Ingerman (Evergreen)

Through a practice called shamanic journeying, you can seek and receive guidance and healing for yourself and others from divine compassionate spirits in the unseen realms.
If you’re interested in learning this powerful skill, you won’t want to miss a free, virtual event with called: The Healing Power of Shamanic Journeying: How to Access Inner Guidance from Helping Spirits.In the intro call I give a very detailed lecture on healing from shamanic perspective including power loss, soul loss, intrusions, and possession.
So just the free intro call has a wealth of information.
https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/sjgheg/ingerman

If you prefer to skip the free introduction and buy the course the link to do is:  https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjcSI/ingerman/

*
I am still in love with working with Renee Baribeau on our weekly podcast The Shamans Cave. Join us by subscribing on www.ShamansTV.com

*
And please help to support my work by buying or referring others to my books and audio programs. They are so helpful for our times.  Shamanic Journeying A Beginner’s Guide, Walking in Light, The Book of Ceremony and my other books are filled with tools to help us stay on the path!
https://www.sandraingerman.com/bookscds.html  

*
Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

*
During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/.   We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops

*
Shamanic teacher and practitioner Jane Burns will help you discover how shamanic perspectives, shamanic journeying, and the transformative capabilities of mythic wisdom can help you open to betwixt and between times — and even accelerate their prescribed changes so they arrive more easily and quickly with the very insights you need to transcend your challenges.

You can register here for Transform Uncertainty Into Opportunity With the Wisdom of Celtic Shamanism: Approach Life’s Betwixt & Between Times With Courage, Acceptance & Intention: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/wcsSI/ingerman/

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – June 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws Juni 2021


De laatste tijd heb ik nadacht over een onderwerp wat zoveel diepte heeft. De laatste jaren heb ik verschillende keren nieuwsbrieven geschreven waarin de kern van de les was hoe oude culturen hun eigen unieke lied van creatie zongen. Deze lessen leerde je hoe het zingen van het creatielied de sjamaan, helers, de ziekte van het versnipperen van de gemeenschap en ook wat er verder opgelost moest worden, hielp. Toen werden liederen gezongen om harmonie en balans te weven. Het zingen werkt in feite als een ware bezwering met het vermogen om uiteen te vallen, op te lossen, te creëren, op te lossen en te vernietigen.  Daarna werd het lied van de schepping gebruikt om te herinneren, te creëren, te weven, te koesteren en om wedergeboorte terug te zingen in de gemeenschap.

Degene die mijn nieuwbrief al jaren lezen, hebben gelezen over mijn fascinatie over hoe oude culturen hun creatielied gebruikten om op te lossen  wat nodig was om te versnipperen en daarna het creatie lied te zingen om de gezondheid, balans en harmonie te herinneren wat nodig is om terug te weven in het levensweb, terug in het collectief en terug in de gemeenschap of terug bij de client.

Het creatielied was heel belangrijk in de sjamanistische culturen want dit lied geeft normen en waarden aan het leven van de mensen. En zoals je weet heb ik in de meeste van mijn  boeken geschreven over het schrijven van je eigen creatie vooral over hoe veel liefde er in jou creatie gestopt is. Er is niets krachtiger en leven-veranderend dan in al je cellen de onvoorwaardelijk liefde die in jouw creatie gestopt is te absorberen.

Dus de vraag die in me opkomt gaat over liedjes en over de kracht van liedjes. Als sjamanen en sjamanistische culturen met zoveel kracht liederen en chants gebruikten om magie en heling te creëren of versnippering van wat vernietigd moest worden dan betekend het dat liederen de kracht hebben om te creëren of te vernietigen. Dit bracht me aan het denken over de liedjes die we gedurende de dag zelf zingen. Wat creëren wij met onze muziek?

Ik luister naar muziek waar ik op kan dansen en wanneer ik naar de woorden luister wat ik dans begin ik me af te vragen wat er in het collectief wordt gecreëerd door de vibratie van deze woorden die telkens opnieuw gezongen worden. Jullie kennen mijn werk dus ik denk niet dat ik het hier hoef uit te leggen.

Mijn vraag en waar ik mijn aandacht aangeef is hoe we onze hedendaagse muziek kunnen gebruiken voor een beter leven voor onszelf, voor het levensweb en voor de planeet?

Het is een interessante vraag om over na te denken. Het is een interessant onderwerp om op te reizen terwijl we richting de zonnewende gaan wat een andere tijd is van verandering, andere cyclus van de planeet. Zomer en winter zijn krachtige seizoenen die creëren en loslaten.

De zonnewende is op 20 juni, weer een verandering in de cyclus van onze aarde en ons leven.

De zomer is een hele sterke periode van groei en creatie en dit kan een hele krachtige tijd zijn om gefocust te zijn op de woorden de je gebruikt gedurende de dag en tijdens je dagdromen die jij jezelf toestaat om steeds terug te laten komen. Maar kijk ook eens naar de woorden van de liedjes waar je naar luistert. Vraag jezelf af wat ben ik aan het creëren?

In het zuidelijk halfrond wil je misschien nadenken over de liedjes die je zingt en versnipperen/verscheuren zij wat nodig is om te verscheuren en los te laten uit je leven en het collectief?

Ik geloof dat dit een interessante en onthullende oefening is die er voor zorgt dat er nieuwe manieren van zijn in je leven en in de wereld zal brengen tijdens de  veranderede tijden als we richting de zonnewende gaan.

Meer mensen worden wakker omdat ze een andere manier van leven nodig hebben. En een andere manier van leven houd in hoe we ons lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gedragen. En er is zoveel wat we kunnen veranderen door gewoon te focussen op onze spirituele oefeningen die we doen terwijl we niet eens weten dat we ze doen. Want elk woord, elke gedachte, elke dagdroom die je hebt is een deel van jouw spirituele oefening. Dus je bent constant spiritueel werk aan het doen, als je buiten bent, autorijd, fietst en in het openbaar vervoer. Je bent constant bezig met spiritueel werk.

Door na te denken over je woorden, je gedachten, je dagdromen, tijdens het zingen van creatie liederen en je brengt onvoorwaardelijke liefde daarin, denk dan nog eens wat ik heb geschreven. Maak je reis of mediteer of ga naar buiten de natuur in en voel of het voor jou goed voelt en maak dan beslissingen hoe jij je dagelijkse gedrag veranderd.

Wanneer we ons eigen lied zingen, bouwen we ons eigen pad en gaan we vooruit.

24 juni is het volle maan. Laten we deze keer de spirituele oefening hoe we onze stem gebruiken, meenemen in onze maandelijkse ceremonie het creëren van een menselijk web van licht. Ohm bevat alle mantra’s en is het oorspronkelijke oer-geluid van de maker. Gebruik geluid, zang, neuriën. Doe wat voor jou goed voelt om het diepste deel van jezelf te ondersteunen om je stralende licht in de wereld te laten schijnen in deze tijd.

Ben je nieuw op het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies op Een menselijk web van licht creëren voor onze volle maan ceremonie op de site.

Ik wens iedereen een mooie zonnewende en ik vraag aan iedereen in onze wereldwijde cirkel om een lied over liefde te zingen tijdens de zonnewende voor het leven, het levensweb, aan iedereen in onze cirkel, voor alles wat leeft op deze planeet en voor de aarde en alle elementen.

Terwijl we de zonnewende begroeten heb ik hier een opname van een oefening die je kan doen tijdens deze heilige tijd.

https://youtu.be/kgOl1NiWFAs


Announcements:

I am ACTIVELY exploring teaching physical workshops again!! Hang on! I am missing them as much as you are!

In the meantime, there are a couple of online Evergreen courses that I had taught live and now you can do the courses self paced. There are multiple courses but here are two you might be interested in.

Check out Healing with Spiritual Light

The Transmutation News is based on my book Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins. I taught this work all over the globe with miraculous results and people receiving powerful tools to transform And create the energies and ride the waves with grace and ease like times we are in now.

As I was reaching my elder years I contacted Sounds True and asked them if they would film a live course with me teaching it so people would always have access to this incredibly powerful and uplifting work.

And Sounds True said yes. We titled the course Healing with Spiritual Light. The feedback I have received from this course is spectacular.

If you’d like to experience the power of these teachings for yourself, Sounds True is offering as a FREE introduction the first session of Healing with Spiritual Light.

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/gift#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=6ac8b549

To register for the 8 – week Healing with Spiritual Light workshop click on:

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a

I hope you will join us for this 8-week life-changing course Healing with Spiritual Light!

Shamanic Journeying for Guidance & Healing with Sandra Ingerman (Evergreen)

Through a practice called shamanic journeying, you can seek and receive guidance and healing for yourself and others from divine compassionate spirits in the unseen realms.

If you’re interested in learning this powerful skill, you won’t want to miss a free, virtual event with called: The Healing Power of Shamanic Journeying: How to Access Inner Guidance from Helping Spirits.In the intro call I give a very detailed lecture on healing from shamanic perspective including power loss, soul loss, intrusions, and possession.

So just the free intro call has a wealth of information.

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/sjgheg/ingerman

If you prefer to skip the free introduction and buy the course the link to do is:  https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjcSI/ingerman/


I am still in love with working with Renee Baribeau on our weekly podcast The Shamans Cave. Join us by subscribing on www.ShamansTV.com.

And please help to support my work by buying or referring others to my books and audio programs. They are so helpful for our times.  Shamanic Journeying A Beginner’s Guide, Walking in Light, The Book of Ceremony and my other books are filled with tools to help us stay on the path!

https://www.sandraingerman.com/bookscds.html

Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/   We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops


I know all of you are familiar with the work of Alberto Villoldo. But some of you might not know that his wife Marcela Lobos is a well-known shaman in Chile. She has made a huge contribution to the world of shamanism with her work. She is an incredibly compassionate woman. And I truly support her and the work she is bringing into the world.

In Awakening Your Inner Shaman: A Women’s Hero’s Quest Marcela reveals the maps offered by the shamanic Medicine Wheel and the hero’s journey to awaken your inner wisdom. She shares a compass to live a remarkable life, not because of material or outer success, but to cultivate presence and courage in the face of personal challenges and societal unrest. Her story, from growing up in a war-torn country to being initiated by the shamans of the Andes and becoming a teacher and a medicine woman, offers a flesh-and-bones context for each step of the archetypal journey to Self. Also, with her examples about other people crossing the veils from ordinary to extraordinary, Marcela invites you to a new level of openness to perceive the mystical world beyond appearances.


Mara Bishop’s  new book Shamanism for Every Day: 365 Journeys is available now. For more information about Mara please visit WholeSpirit.com

With 365 unique journey topics that can be used in any order, or as meditations, Shamanism for Every Day offers an invaluable guide to anyone searching for daily wisdom, spiritual insights and connection to the sacred.

Mara is a truly gifted shamanic practitioner and teacher listed on shamanicteachers.com. She has a true gift of sight. I love her work and how she communicates.


Dr. Margaret holds a PhD in psychology and she is a relationship expert, noted public speaker, workshop leader, educator, consultant, and artist. She has appeared on many radio and TV shows, including the Oprah show. Her work has helped thousands of people change their lives!

Over the years I have had email contact with Margaret who is one of the most compassionate people I have met. She has helped so many work through trauma using her inner Bonding Process. And now she is off on her own teaching her own new webinar.

Margaret wrote an ebook that speaks to such issues as:

 • You could confidently trust your intuition and make clear decisions without second guessing yourself
 • A multitude of opportunities and synchronistic events just find their way to you
 • You only allow people in your field who love and adore you and treat you in the most loving and respectful way possible
 • You feel supported in all areas of your life so no matter what happens you know something better is in the works for you.

What if all of your relationships in your life could be madly in love with you?

How amazing would this feel!?

There are four main mistakes Dr. Margaret sees people making that keep them from falling madly in love with themselves.

This is why she wrote an e-book called The 4 Mistakes That Block Self-Love and Relationships.

Click here to access this ebook.

https://innerbondingcourse.com?afmc=8j

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – May 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws mei 2021

De laatste maanden heb ik verteld dat ik last had van schimmel. Ik heb van alles geprobeerd en uiteindelijk met succes. Maar ik herinner me een sterk verhaal dat is was vergeten. en dat is het werk wat ik nu ben gaan doen.

Terug in de 80- en 90-er jaren gaf ik veel workshops aan de Oostkust. Ik had daar veel volgers. Maar mijn probleem was dat alle ruimtes waar ik les gaf en de kamer waar ik logeerde letterlijk bedekt waren met zwarte schimmel. Het leek wel zwarteschimmelbehang.

Dit was vóór integratieve geneeskunde werd populair. Ik had een dokter die gespecialiseerd was in bijzondere gevallen, met name milieu-gerelateerd. Ik sprak met mijn arts over mijn schimmel probleem en hoe erg het werd. Terwijl ik les gaf werden mijn gewrichten zo stijf dat ik me nauwelijks kon bewegen laat staan lopen.

We bespraken verschillende behandel-opties. Nogmaals, in die dagen was er geen kennis hoe medisch gezien schimmel te behandelen. Tegenwoordig kan je geen gesprek voeren zonder dat schimmel ter sprake komt. Het is zo’n indringend probleem dezer dagen.

Wel, mijn dokter vertelde me een geweldig inspirerend verhaal, en ik was van plan hierop in te gaan. Zij had een aantal cliënten met een vergelijkbare schimmel allergie zoals bij mij. En zoals bij mij, zij konden hun omstandigheden niet veranderen.

Zij ontdekten een kerk in, geloof ik, North Carolina. De behandeling bestond eruit naar deze kerk te komen en er te blijven. En de heling was eigenlijk je verbinding met de Vader en de Bron te herstellen. Men geloofde dat alle ziektes voortkomen uit de verbroken relatie met God, de Bron.

Dus wat zij deden met mensen met een schimmel allergie, je onderbrengen in zo’n echt heel oude trailer waar iedere centimeter bedekt is met zwarte schimmel. Daar logeerde je de hele tijd dat je daar was, soms weken achtereen.

En overdag zit je in de kerk, om aan de problemen met de Vader te werken. Ik weet van twee vrouwen die daar met schimmel allergie naartoe gingen en compleet geheeld werden door hun tijd in die kerk.

Ik ben nooit naar die kerk gegaan, en waarom niet kan ik me niet herinneren. Erg ongewoon want ik ben juist zo geïnteresseerd in heling. Ik zou het geweldig hebben gevonden daar hun geweldig werk mee te maken. Geen misbruik. Mensen werden behandeld met liefde, en ze heelden daar zijnde.

Dus de reden dat ik er nu over schrijf is omdat het binnen sommige van onze overtuigingen valt. Omdat op dit moment er zoveel mysterieuze ziektes rondwaren. Werkelijk uiterst bijzonder. Ofwel er is geen antwoord, ofwel beroemde doctoren kletsen theoretisch, maar hebben niet echt enig bewijs.

We komen op veel manieren in nieuwe tijden. In een tijd waarin bewustzijn verandert. In deze tijd verandert ons lichaam ook. Wat voor trauma maakt ons lichaam door terwijl we spiritueel evolueren en veranderen in andere wezens? In zichzelf een interessante vraag om over na te denken.

Ik wil dat we begrijpen dat hoewel iedere ziekte veel lagen heeft, er fysieke, emotionele en spirituele oorzaken onder iedere ziekte liggen. Maar er zijn ook meer herstel-opties mogelijk dan we ons vaak realiseren. In mijn eigen geval moest ik er zelf op uit omdat de medische wereld me niet kon helpen. In alle persoonlijke journey’s die ik deed om de emotionele oorzaak te vinden van mijn probleem, kwam ik achter een tijd van diepe rouw toen ik mezelf had losgemaakt van mezelf en van de Bron. En mijn werk was om weer te verbinden, zoals ik steeds vertel hoe belangrijk dat is in deze tijd.

We bevinden ons in veranderende cycli, en waar cycli in de natuur erg langzaam veranderen, verandert er bij ons van binnen heel wat. We moeten echt verbonden blijven met onszelf met het levensweb, met onze help-spirits en met de Bron. Met deze energieën kunnen we in de flow blijven en toch onze lessen krijgen maar dan op een elegantere manier. Alle schepsels zijn met elkaar verbonden. We hebben de neiging naar het levensweb te kijken alsof het een beeld buiten ons op de TV is. Wij moeten als het ware weer terug in het web gewoven worden om werkelijk gezond te zijn.

Bekijk in deze maand waar je misschien op ongezonde wijze geen contact meer hebt en waar je opnieuw moet verbinden. Ik wijs op mijn boek The Book of Ceremony waarin een heleboel geweldige ceremonies beschreven staan die je kunnen helpen om weer in verbinding te komen met mensen, plaatsen, en gebeurtenissen die een gezonde omgeving creëren waar je kan helen.

Het is volle maan op 26 mei. Laten we echt onze aandacht vestigen op opnieuw verbinden met ons spiritueel licht, onze cirkel, de Bron, het web van leven, en met de Aarde. En laten we prachtige liefdevolle energieën vol licht door alle haarvaten van deze geweldige planeet stromen.

Ben je nieuw lezer van het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies voor onze volle maan ceremonie op onze site Een menselijk web van licht creëren

Voor deze maand gebruik ik een audio-opname die Karen Furr en ik samen maakten. Karen is een geweldig teacher, zie www.shamanicteachers.com  en zij geniet van het transfiguratie-werk en ze leidt heel wat groepen. Ik vertel eerst de historie van transfiguratie en hoe ik erin betrokken raakte. Dan leidt Karen ons door een ceremonie van transfiguratie. De reden dat ik dit zo doe is dat Isis me liet zien dat er veel verschillende kwaliteiten van licht zijn. En in juni, bij de solstice, wil ik graag enkele van deze verschillende kwaliteiten van licht beproeven in de journey of een ceremonie. Maar ik dacht dat aangezien velen van jullie nieuw zijn bij deze maandelijkse column en nieuw in de transfiguratie werk, dit een goede manier zou zijn om jullie kennis te laten maken zodat jullie met de rest van onze groep mee kunnen gaan in de ceremonie van juni.

Nogmaals, dit programma is alleen audio.

Een prachtige maand gewenst met het vieren van gezonde en vreugdevolle verbintenissen.

De link naar de transfiguratie oefening: https://youtu.be/s-VNUmKl5Oc

Ik wil nog iets zeggen over de Aankondigingen. Ik begon daarmee om jullie te informeren over mijn workshops en wanneer mijn boeken uitkomen. Dat breidde uit naar steun aan sommige briljante shamanic teachers. Ik realiseer me dat het zo wel lang wordt en dat bvelen daarin niet geïnteresserd zijn en het overslaan.

Dit keer is het wel heel erg lang. Maar er zijn workshops die te bijzonder zijnom te missen; en dat zeg ik niet vaak.

Voortaan zal ik me weer beperken.

Aankondigingen:

I am ACTIVELY exploring teaching physical workshops again!! Hang on! I am missing them as much as you are

In the meantime:Check out Healing with Spiritual Light.

The Transmutation News is based on my book Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins. I taught this work all over the globe with miraculous results and people receiving powerful tools to transform the energies and ride the waves with grace and ease like times we are in now.

As I was reaching my elder years I contacted Sounds True and asked them if they would film a live course with me teaching it so people would always have access to this incredibly powerful and uplifting work.

And Sounds True said yes. We titled the course Healing with Spiritual Light. The feedback I have received from this course is spectacular.

If you’d like to experience the power of these teachings for yourself, Sounds True is offering as a FREE introduction the first session of Healing with Spiritual Light.
To sign up for the free introductory class click on:

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/gift#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=6ac8b549

To register for the 8 – week Healing with Spiritual Light workshop click on:

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a

I hope you will join us for this 8-week life-changing course Healing with Spiritual Light!

🌹🌹

I am still in love with working with Renee Baribeau on our weekly podcast The Shamans Cave. Join us by subscribing on ShamansTV.com.

🌹🌹

And please help to support my work by buying or referring others to my books and audio programs. They are so helpful for our times.  Shamanic Journeying A Beginner’s Guide, Walking in Light and The Book of Ceremony are filled with tools to help us stay on the path!

https://www.sandraingerman.com/bookscds.html 

🌹🌹

Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/   We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops

🌹🌹

Many years ago I introduced Quincy Vechi Davis to our community. He reached out to me as a rising Hip Hop musician to talk about creating peace through his songs and music. Many of you helped me to support this young budding artist who brought love, light, and prayers for peace and nature into his music.

Quincy Vechi Davis is no longer a kid and has been producing amazing albums and doing some powerful networking. We even plan on creating an App together!  Watch for this news!

Please help to support this project.

Voices of the Ancient & Modern Mythology is a project bridging the teachings of wisdomkeepers with the younger generation. Growing up in the age of information where wisdom is hardest to find, we are meeting the youth where they are by offering music videos with empowering messages in the form of cutting-edge, modern music and dynamic visual storytelling. This is a way of introducing ideas to youth (typically high school and middle school students) in an engaging way, to be bridged with documentary segments of elder teachings, leading into talking circles and workshops for creative expression. For more info on the project please visit: http://www.voicesoftheancient.org/

We are currently raising funds to begin this project and have a pending grant award that will match all contributions. Donations can be received through to our partner non-profit, Northwest Alliance for Alternative Media and Education (NAAME) for tax write-off purposes:
 PO Box 42671, Portland, Oregon 97242
Donations can also be made online. For more information please visit: https://www.7vision.link/donations

🌹🌹

Margaret Paul has helped so may thousands with her Inner Bonding work. She is going out on her own and teaching a new online course.

Are you struggling with anxiety, depression, addiction, loneliness, or relationship troubles that is the result of shame and self-abandonment? Bestselling author and relationship expert Dr. Margaret Paul shares her powerful, life-changing process called Inner Bonding, designed for healing self-abandonment and learning to love and value yourself. Join her course The Power to Joyfully Love Your Life: The Revolutionary 8-Week Inner Bonding Process for Healing, Freedom, and Vibrant Love to begin your journey of inner healing. 

https://innerbondingcourse.com/

🌹🌹

Three Summits I am presenting on:

Join renowned authors, scientists, meditation teachers, artists, environmentalists, activists, indigenous elders and more…on this remarkable summit on Nature.

 I’m excited to be speaking along with Paul Hawken, Jane Hirshfield, Dr. Dan Siegel, Spring Washam, Rick Hanson, David Abram, Chip Conley, Joan Halifax, Dacher Keltner, Michael Yellow Bird, Kriste Peoples, Lynne Twist, and many others.

https://thenaturesummit.com/tns/SandraIngerman/

🌹🌹

I am excited to be participating in the upcoming Shamanic Dreamkeepers Summit, a free online event bringing together 30 extraordinary shamans, healers and mystics in conversation and ceremony over 4 days, all graciously sharing practical, actionable wisdom, tools, skills and practices to create transformation, change and healing in the world.

This summit is hosted by Linda Fitch and Renee Baribeau.

4 Days. 30 Extraordinary Dream Keepers. One life-changing experience. May 4-7, 2021.

You can see the full list of speakers and reserve your place for free online at shamanicdreamkeepers.com

🌹🌹

The Aquarian Wisdom Festival: Catalyzing Vast New Realities – Co-Creating Our Bright & Vibrant Future

I can tell you that Jocelyn Mercado, the host of this summit, is being a bit humble with her promotion. She told me everything being offered – workshops, healings, meditations, and the list goes on. So this is much more than Jocelyn is saying.

In the Aquarian Wisdom Festival, you are invited to gather with speakers, teachers, thought leaders, musicians, and artists who will illuminate our hearts & minds with paradigm-shifting perspectives from many diverse & multidimensional fields.

All topics included in the festival are specifically selected to guide attendees to live a passionate, fully awakened life. 

Together in sacred space, we will hold workshops, lead experiential practices, and guide YOU, our beautiful global audience, into alternate realms .

 Opening portals to other realities – So that together, we can optimally navigate this momentous paradigm shift and co-create a bright & vibrant future for our planet and all beings.

Click here to register for the Aquarian Wisdom Festival: www.AquarianWisdomFestival.com

🌹🌹

To all our tree lovers David Crow is giving what looks like to be a phenomenal workshop thought the Shift Network.

Tree Medicine for Increased Immunity & Emotional Wellbeing with David Crow

On Saturday, April 24, David Crow, renowned plant medicine pioneer, will shared practical ways to use tree medicine to cultivate inner peace and treat stress and anxiety, all while boosting your immune system. Although the intro call already aired there will be a replay which the Shift Network will email you about.

You can register here for Tree Medicine for Increased Immunity & Emotional Wellbeing: Discover Trees’ Healing Oils, Flowers & Barks as Potent Medicines for Your Body, Mind & Spirit:

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/tm/ingerman

🌹🌹

Robert Peng is a renowned Chigong teacher. My husband and I had the gift of staying with Robert and his wife during two conferences Sounds True sponsored. I have to tell you he is the most genuine person I have met and is certainly the “real thing”. There is no way not to feel touched by his own initiation into the work.

Connect to Your Inner Joy Through Qigong’s Xi Breathing with Robert Peng. His live introduction would have passed. But the Shift Network is sending a recording to those who missed it.

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/cij/ingerman

🌹🌹

A thrilling journey is beginning and you’re invited! On April 1, 2021, Bernadette King, the creator, author, and channel of the international best selling, award winning, and history making “Ark Animal Tarot & Oracle Deck” launched the Kickstarter campaign for her new book, “Spirit, Totem, and Power Animals – The complete book of Animal Spirit Guides”.

Bernadette and I have become allies, and I am so thrilled to share her work!

Bernadette is well known for her animal advocacy and noted for always saying, “Do good for animals”.

By running her Kickstarter during April Bernadette is focused on inspiring folks to do more for the animal kingdom and hopes she’s leading by example by pledging $5,000.00 of the book’s profits in 2021 to animal charities who work to prevent animal cruelty.

Link to newsletter sign up – http://eepurl.com/hsBQiD

Link to YouTube Channel – https://www.youtube.com/c/MySpiritAnimal

Link to forums – https://gatheringofmystics.com

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – April 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws April 2021

Ik herinner me dat ik toen ik ongeveer zeven jaar oud was, opgroeiend in Brooklyn, behoorlijk in de war was door de mate van ongelijkheid waarvan ik getuige was. Ik kon niet begrijpen waarom sommige mensen meer konden hebben dan anderen. Ik kon niet begrijpen waarom sommige mensen eten hadden en sommige mensen niet. Waarom betaalde de ene baan zoveel meer dan de andere terwijl iedereen dezelfde uren moest werken?

Dus ik worstel duidelijk met de problemen die tijdens ons leven naar boven komen terwijl we naar een wereld kijken die zo overbevolkt is. Er is gewoon geen gelijkheid. Er zijn mensen die geholpen kunnen worden, er zijn mensen die dat niet kunnen, er zijn mensen die onderdak en voedsel kunnen krijgen en sommigen hebben honger en proberen onderdak te vinden. Dit geldt voor al onze kostbare natuurwezens.

Er is momenteel zoveel verdeeldheid en ik denk dat alles zo enorm uit balans is geraakt dat degenen “met autoriteit” meer maatregelen nemen om onze acties en ons gedrag te beheersen. Tegelijkertijd willen we onze eigen soevereiniteit en vrije wil.

Een van mijn broers vrienden was een intelectueel en we hadden diepgaande gesprekken, ik was toen denk ik zeven en hij waarschijnlijk tien of elf jaar. We probeerden alle problemen in de wereld op te lossen en stelden de vraag waarom niet iedereen dezelfde middelen had.

Ik breng dit naar voren vanwege alle problemen rond mensen die zoveel hebben dat ze niet eens weten wat ze met hun rijkdom en bezittingen moeten doen tegenover sommige mensen die letterlijk gewoon op zoek zijn naar een maaltijd en onderdak. We zijn allemaal meelevende mensen. Ik stel me voor dat je op verschillende manieren over onze sociale kwesties nadenkt.

Dit is geen nieuw probleem op aarde. Het voelt alsof de verdeeldheid op de planeet nu tot verbazingwekkende niveaus groeit. We kunnen verschillende dimensies van de werkelijkheid zien en voelen die zich vormen als verdeeldheid over klimaat, gezondheid, politiek, ras, spiritualiteit, vaccins en de lijst gaat maar door en blijft groeien.

Ik schrijf hier niet over om een echte oplossing aan te bieden om de ongelijkheid die we momenteel zien te helen Het voorbeeld waar we gelijk naar kunnen kijken is het vaccin en het vaccin verdeeld bevolkingsgroepen in veel verschillende classificaties. Dus de verdeeldheid blijft groeien.

Wat zijn de antwoorden die de mensen en alle natuurwezens nodig hebben om recht op vrijheid en bronnen te hebben. Met zo veel mensen krijgen we gewoon niet de hulp die iedereen nodig heeft. Het bezorgt me slapeloze nachten dat kinderen en ouders zien die met moeite hun hoofd boven water kunnen houden. Het is mij ook overkomen. Ik heb niet de trauma’s ervaren die de mensen vandaag de dag hebben, maar geen eten hebben en niet weten waar mijn slaap/woonplek zou zijn is iets wat ik vaak meegemaakt heb. Ik weet dat het emotioneel heel zwaar is.

En alle verdeeldheid op zoveel verschillende niveaus weegt voor ieder van ons op emotioneel gebied zwaar waar we onze overtuigingen, moraal, filosofie en onze spiritualiteit her evalueren.

Op fysiek niveau kunnen we actie ondernemen door geld of spullen te geven aan mensen in nood. We moeten de stem zijn voor de kinderen van alle levende wezens die niet kunnen praten of laten weten dat ze eten, een schuilplek, aandacht, eer en respect nodig hebben.

We kunnen aardig zijn voor anderen. Op spiritueel gebied kunnen we aan iedereen die dat nodig heeft eer en respect laten zien.

Mensen vertellen met telkens weer dat het niet genoeg is. Maar ik heb hier zelf ervaring mee. Toen ik moest bedelen voor geld om eten te kopen was er een groot verschil tussen hoe het voelt als iemand naar me spuugt of als iemand vriendelijke tegen me deed, zelf een glimlach of een inspirerend woord kon al helpen.

Onze houding en spiritueel gedrag telt. Het maakt echt een verschil.

Mensen kunnen niet blijven zeggen dat vriendelijkheid en liefde niet genoeg is. Het is goed voor de ziel! En liefde kan iemands licht voor een tijdje laten branden zeker als het net voelt alsof het licht bijna uit is.

In “Walking in Light” beschrijf ik een prachtige ceremonie die ik graag doe tijdens workshops in retreat centra. Deze ceremonie is ook heel krachtig online. Ik noem deze ceremonie “The Inner Chamber of Light” (de kamer van licht in jezelf.)

In deze reis ontmoet je liefdevolle wezens zonder gezicht die je naar de kamer van licht in de aarde brengen. Er zijn miljoenen mensen daar die de draden van het levensweb aan het repareren zijn. Maar ze doen dit anoniem. Niemand kan elkaars gezicht zien. Het is een prachtige reis die je laat zien dat het niet uitmaakt wat je hebt, hoe beroemd je bent of hoe je eruitziet wat het verschil maakt. Het enige belangrijke is hoe veel liefde en licht je door het levensweb uitstraalt. En de sleutel is dat je er geen erkenning voor nodig hebt, het gewoon doen is de goede daad.

In de ceremonie van deze maand doe ik een andere versie van bovenstaande ceremonie. Het is prachtig. Het is een journey waarin je alle mensen die rondlopen op de wereld observeert, iedereen of ze nou lijden of gelukkig zijn, te zien als een wezen van licht en liefde.

Ik nodig je uit deze journey te doen als je deze energie wilt ervaren die we overal vandaan kunnen creëren en dat elk wezen op deze prachtige aarde voedt.

Dit is de YouTube link:

We kijken er naar uit om jullie ervaringen te lezen op onze nieuwe Facebook pagina Shamans Are Gardeners of Energy. Het antwoord is “Transfiguration”.

27 april is het volle maan. Laten we buiten de sociale verwachtingen van onze samenleving treden en onze psychische krachten in ons opnemen en ons licht vrij laten stromen over al het leven en de aarde heen. Deze keer roept de planeet ons op om het collectief te voeden met onvoorwaardelijke liefde en goddelijk licht.

Ben je nieuw op het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies op Een menselijk web van licht creëren voor onze volle maan ceremonie op de site.

Transmutation News – March 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws Maart 2021

Ik heb steeds verteld dat Isis ons allemaal echt aanmoedigt om in het nu te blijven. Ze blijft zeggen dat we belangrijke aanwijzingen en informatie zullen missen als we teveel focussen op wat er straks kan gebeuren.

Jaren geleden heb ik iets gedeeld dat de moeite waard is om te herhalen. Als je het leven niet kan verteren, verteer je ook je voedsel niet. Als je rondkijkt bij de drogist of apotheek, zie je nogal wat maagtabletten liggen.

Blijven we in het nu, dan kunnen we kleinere porties leven opnemen om te verteren. En dat kan de druk die je wellicht voelt verlichten. Leven wordt makkelijker en beter te verteren als we leren in het nu te zijn.

We verwelkomen de lente en herfst equinox op 20 maart. Ongelooflijk hoe de dagen voorbij glijden. De tijd gaat zo snel, nog een reden om in het nu te blijven en van de schoonheid van het leven te genieten.

Ik heb een ceremonie opgenomen om de equinox te verwelkomen. Hieronder volgt de link. Voor het geval je geen Engels verstaat zal ik de ceremonie uitschrijven. De opname is een ceremonie naar De Vuurkorf vol Licht.

Zoekend naar instructies die al beschreven waren, bladerde ik door mijn boeken The Shaman’s Toolkit en Walking in Light. Beide boeken (niet in het Nederlands vertaald) staan vol tijdloze wijsheid. The Shaman’s Toolkit was geschreven voor een lezerspubliek onbekend met shamanisme. Maar het bevat alle Medicine for the Earth oefeningen die ik geef zonder over shamanisme te spreken. Walking in Light is een goede samenvatting van mijn werk. Ik hoop dat je geïnteresseerd bent in mijn boeken.

De spirits toonden me jaren geleden al de Vuurkorf vol Licht ceremonie. Het is een neutrale manier om een vuur ceremonie te doen. Je kan een oude pijn, teleurstelling, een trauma, een verraad in het licht loslaten. Je kan een briefje aan het universum schrijven en dit in de Vuurkorf vol Licht doen. Je kan jouw wensen duidelijk maken. De intentie waarmee ik graag werk is een oud plan loslaten en om hulp vragen voor het goede van het leven.

Laat jouw intuïtie je vertellen welke staat van je zijn je geheeld wil hebben. Roe één van je helpspirits op om je bij te staan. En heb de intentie om naar de groet Vuurkorf vol Licht te reizen.

Wat is jouw voornemen? Heb je het gevoel dat het leven je bedrogen heeft? Wie heeft jou teleurgesteld? Zijn er lieden die je moet vergeven? Moet jij jezelf vergeven? Ga gebeurtenissen en momenten in je leven na waar jij wellicht teleurgesteld bent en waar je nu vergeving in je hart moet vinden. Wat voor energie wil je schonen en transmuteren?

Heb je iemand met jouw gedrag of woorden gekwetst? Moet je jezelf vergeven? Vergiffenis voor jezelf is zo enorm belangrijk in deze tijden waarin we leven.

Laat toe dat jouw inner-spirit en je hulpspirits je duidelijk maken welke staat van zijn je moet bekijken, erkennen en loslaten. Dit is dé tijd voor reiniging. Bekijk welke banden je moet loslaten. Verbreek verbanden met energieën die niet langer goed voor je zijn, zo dat je nu vrij bent om een andere koers te gaan varen.

Hou vast aan je voornemen om naar de grote Vuurkorf vol Licht te gaan En jouw voornemen zal je daar heen brengen. Erken de connecties die je los moet laten, banden die verbroken moeten worden, de verraden, teleurstellingen, wie je moet vergeven, en de collectieve energieën die je los moet laten. Laat ze gaan naar het goddelijk licht dat hun kracht en energie transmuteert in liefde.

Je bent nu bevrijd van energieën die je vasthielden in de dikke dichte levensenergie. Je bent nu vrij om een ander pad te kiezen. Kom uit deze journey met een lichter, zonder zorgen en vrij gemoed.

Verbrokkel, maak ongedaan, los op, vernietig, ontdoe je van al dat wat niet meer voor je werkt. Dit is een krachtige tijd om te reinigen. Het is zo belangrijk om je in de veranderende tijden te zuiveren en te reinigen.

Maak een nieuw plan naar jouw inner-landschap.

Doe met me mee om onze cirkel in liefde en licht te houden terwijl we de lente op het noordelijk halfrond en de herfst op het zuidelijk halfrond verwelkomen.

En we moeten onze volle maan ceremonie Een menselijk web van licht creëren niet vergeten.

Het is volle maan op 28 maart. Laten we uit de oude bubbels stappen die onze psychische kracht gevangen houden en laten we ons licht vrijelijk over al wat leeft en de Aarde stromen. Deze tijd hier op aarde roept ons op om het collectief te voeden met onvoorwaardelijke liefde en goddelijk licht.

Ben je nieuw op het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies op Een menselijk web van licht creëren voor onze volle maan ceremonie op de site.

Happy equinox!

Hieronder vind je de link naar de equinox ceremonie naar de Vuurkorf vol Licht: