Transmutation News – September 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws september 2021

Equinox ceremonyIk wil de nieuwsbrief van deze maand beginnen met jullie te late weten dat ik opnieuw Spiritual Immunity over Zoom ga brengen via Shift Network. Op 4 september volgt een intro aankondiging en de workshop begint op 28 september. Deze cursus gaf ik voor Shift Network net voor Covid bij het begin van de lockdown. Ik zal 2 gerichte emails versturen om meer te melden over de intro en over de cursus.

Deze cursus bevat oefeningen uit Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light. Het is een geweldige manier om gecentreerd te blijven in deze tijden vol angst wat ons op zoveel niveaus raakt. Deze cursus leert je hoe je in je kracht blijft en hoe harmonie te vinden in het tumult van een levensreis vol uitdagingen.

We praten steeds over de snelle veranderingen die in ons leven en in de wereld plaats vinden. En we kunnen allemaal zien dat het steeds erger wordt. Er is een bepaalde dynamiek in verandering die ik graag met jullie wil delen.

Sommigen ondergaan enorme en snelle veranderingen van hoe we ons leven leven. Ga bij jezelf na hoe je op alle niveaus zulke snelle veranderingen verwerkt. Want als je je leven op topsnelheid leeft, teveel ineens proberen te veranderen leidt tot diep leed. Want onze geest heeft tijd nodig om veranderingen te integreren.

Als in de natuur iets enorms gebeurt hoor je dagenlang niets dan stilte om het integratie proces te laten gebeuren.

We doen alsof we op een voortsnellende trein zitten die abrupt tot stilstand komt, en dan raken we in shock die tot leed leidt. Hoe wij het een en ander doen is niet altijd natuurlijk.

In mijn eigen leven ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik het echt rustiger aan moet doen. Want mijn lichaam en geest zijn overprikkeld door zoveel veranderingen in en buiten mij. Ik moet het langzamer aan doen in plaats van te proberen alles bij te houden. Als we alleen maar proberen bij te houden, houden we onvoldoende rekening met de veranderingen die we ondergaan hetgeen ons zonder dat we er erg in hebben terugvoert naar de donkere diepten van de ziel.

Dus de oplossing is, langzaam aan! Ik heb het hier eerder over gehad. als de tijd vliegt ga ik bewust met opzet vertragen om mijn geest de gelegenheid te geven harmonie te vinden en op een organische manier verder te gaan.

Op 22 september begroeten we op het noordelijk halfrond mijn favoriete seizoen, de herfst, de tijd om de kringloop des doods te vieren. Op het zuidelijk halfrond vieren jullie de tijd van nieuwe geboorten en dat sterke nieuwe leven dat herinnert ons aan hoop.

Ik mediteerde over de komende equinox en stond spiritueel open voor een boodschap hoe onze journey/ceremonie zou moeten zijn om de equinox te verwelkomen.

Ik kreeg de boodschap om een ceremonie te doen om onze wapens neer te leggen. Dit raakte me echt. Want zoals je weet bevat het Transmutatie Nieuws werk, boodschappen en oefeningen uit Medicine for the Earth. Om het spirituele werk dat ik in het Transmutatie Nieuws vermeld echt te doen moet je je wapens neerleggen hetgeen onze pure energie uitstraalt naar onszelf, naar onze geliefden, de hele natuur en in het collectief.

De spirituele gemeenschap lijkt in het algemeen tegen wapenbezit te zijn. Maar soms laten we ons raken door opmerkingen en gedrag van anderen. We gaan dan in gedachten mensen schieten waar we het niet mee eens zijn.

Ik stel me voor dat de meeste van ons ons transmutatie werk doen om de energie van haat en oordeel die we voelen omzetten in onvoorwaardelijke liefde en licht. Wanneer we dat doen boren we de universele macht van onvoorwaardelijke liefde aan die onszelf en onze omgeving kan helen. verwar onvoorwaardelijk liefde niet met persoonlijke liefde!

Dus we nemen onze psychische wapens op als we getergd worden, en zoals ik schreef in How to Heal Toxic Thoughts  moeten we werken aan onze triggers zodat we niet de trekker overhalen.

Voor degenen die geen Engels lezen zal ik de instructie uitschrijven zodat die kan worden vertaald. En dan voor degenen die willen meedoen met onze ceremonie voor de equinox volgt hier de link:

https://youtu.be/mAcz3koJYmM 

Let op, ik klink een beetje vreemd aan het eind van onze opname. het leek wel alsof ik niet goed wist hoe afscheid te nemen en te vertellen hoe dankbaar ik ben voor jullie. De woorden stokten in mijn keel als het ware. Ik probeerde alleen maar ‘dag’ te zeggen, en ‘ik hou van jullie’.

Je wilt je voorbereiden op de ceremonies uit te voeren. Op de website van het Transmutatie Nieuws is informatie over de voorbereiding:

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/english/shamanic-ceremony/preparing-for-ceremonial-work/

We willen ons ego uit de weg hebben zodat we een sterke en goddelijke connectie voelen met de spirits die ons kunnen helpen terwijl wij onze wens duidelijk maken aan de macht van het universum.

Als je niet de video bekijkt waarin ik de ceremonie leid, luister dan naar spirituele muziek die je helpt in non-ordinary realms te komen waar heling en magie kan gebeuren. Ik raad altijd aan voor jezelf te drummen en ratelen en dansen en zingen terwijl je journeyt.

Denk jezelf op een prachtig strand. Het zand is puur wit. De lucht wolkeloos helder blauw.

Voel de warmte van de zon onder je voeten en begroet de zon, de oceaan, de aarde, de lucht, de maan en de sterren. Kijk om je heen naar de puurheid van dit stukje natuur. De oceaan wenkt je en wil je op deze speciale dag begroeten. Laat haar koele water je reinigen en open je hart voor de kracht van de liefde.

Roep jouw help-spirits als je weet hoe te journeyen. Zo niet roep dan een goddelijk figuur aan die jou helpt vrede te vinden. Met hun steun vraag ze je te helpen in metaforische zin je wapens neer te leggen. Welke wapens verborg je in jouw geest? Hoe zien die er uit? Hoe sla je psychisch anderen, jezelf neer, berichten van haat en veroordeling uitzendend?

Gebruik je verbeelding om de wapens die jij bezit te zien en te voelen. Je bezit misschien in het echt geen geweer. Maar onze gedachten kunnen wel degelijk net geweerschoten zijn. Dus we moeten ophouden zij die anderen verwonden, te veroordelen daar we zelf onze eigen wapens hebben.

Blijf in de journey tot je ervaart dat de elementen je van de wapens die je bezat ontlastten.

Het wordt tijd om in onze werkelijke spirituele kracht te stappen. Covid bracht een boodschap die we niet echt serieus nemen.

We vroegen om verandering. En zie. Maar laten we in deze tijd ons eigen gevoel van innerlijke vrede vinden. Jij hebt een keuze. Je hebt altijd de keuze tussen liefde of geweld.

Het is volle maan op 22 september, oogstmaan. Laten we liefde en licht oogsten en volop verbinden met het levensweb. Doe we dat, dan voelen we de steun die we zoeken. Alles wordt zo helder en vanzelfsprekend als we één zijn met ons innerlijk licht. Vredig. En we willen de volle maan begroeten in volle vrede.

Doe de voorbereidend werk, luister naar geestverruimende spirituele muziek, of zoek de natuur op en doe je transfiguratie werk zodat iedere blokkade tegen jouw krachtig schijnend light van je afvalt.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws, lees dan de instructies voor onze volle maan ceremonie op de homepage – Een menselijk web van licht creëren. Je vindt dit onder dezelfde link als Voorbereiding Ceremonies (Dutch ceremonies).

Vóór we naar de Aankondigingen gaan wil ik aan ieder die mij op sociale media volgt dat ik niet mee op Facebook, Twitter en Instagram ben. Ik hoop zo nu en dan iets te posten op mijn Friends-page, Authors-page, en bij Shamans are Gardeners of Energy. Maar 7 dagen per week voor t werk op Facebook is niet langer gezond en draagt niet meer bij aan de kwaliteit van mijn spirituele leven. Het werd gewoon te veel stress om voor zoveel lange jaren zo veel posts te beantwoorden en dat had helaas gevolgen voor mijn gezondheid. Ik wil mijn leven wijden aan mijn praktijk en niet alleen maar vragen beantwoorden op FB. We hebben bovendien geweldige teachers op shamanicteachers.com.

Ik ben enorm blij met Shamans are Gardeners of Energy. Ik kijk van tijd tot tijd en de posts zijn gelijkluidend in de liefdesliedjes naar de gemeenschap gezongen. De energie straalt naar al wat leeft.

We zoeken een vertaler Frans. Weet je iets of iemand, laat het Sylvia Edwards weten:

Sluit je bij mij aan om onze wereldwijde cirkel een geweldige equinox te wensen!

Volgende maand zal Evelyn Rysdyk samen met ons een ceremonie doen. Haar werk is zo creatief en briljant. Zij is een van meest ervaren teachers op de site  www.shamanicteachers.com . Zij heeft een geweldig gevoel voor humor en is een fantastische verhalenverteller.

Evelyn is een internationaal erkent shamanic teacher en schrijver van bestsellers: The Norse Shaman, Spirit Walking: A Course in Shamanic Power, A Spirit Walker’s Guide to Shamanic Tools, The Nepalese Shamanic Path with indigenous Nepali jhankri Bhola N. Banstola. Haar nieuwe boek Shamanic Creativity kan nu besteld worden.

Let op: Evelyn gaat een nieuwe training geven:

The Hidden Folk, unieke spirits tussen de mensenwereld en de natuurwereld. Evelyn Rysdyk zal tijdens een GRATIS Webinar op 23 september vertellen hoe een stap terug te doen in het deelgenootschap met deze spirits: The Hidden Folk: 3 Essential Keys to Renewing the Soul of Nature and You! https://www.spiritpassagesacademy.com/a/2147493929/FizyRhhB

Aankondigingen:

*Transmutatie App voor Apple

*teacher training

*diverse trainingen

*Shamans Cave

*Nederlandse vertaling van The Book of Ceremony

I know many of you are getting notices from Apple about the Transmutation App. I have found a team who is willing to help me update the Apple Transmutation App and create the Android version. It is such a gift to have this team be willing to work with me. Some of the original programming information is missing. But they feel they have enough to get around this issue. I am excited if it works to have the Transmutation App available.

In the 1990s Isis asked me to start training teachers. She said that it would become too hard to travel for people to be able to sign up for non-local workshops. It took me some time to gather myself to start leading Teacher Trainings, but I did start in 2004.

Due to the Covid, and the massive airplane cancellations due to weather, lack of pilots, and staff, Isis’ statement is definitely relevant right now. I trained wonderful teachers teaching all over the world. Please visit www.shamanicteachers.com to look at the wealth of workshops you can take and are probably close to where you live.

I am waiting until I know if I can complete a Practitioner Training while we are still dealing with the Covid and the danger of retreat centers having to close. I am waiting to see how things proceed for the Practitioner Training I will teach at a physical retreat center. As you know I believe teaching advanced healing workshops online is unethical and dangerous. The internet is not a way to transmit the ancient healing practices that can be the difference of life or death in a client’s life.

Advanced Healing Trainings of 6 or less people are being taught online by the teachers who I have trained as each person can get dedicated individual attention.

So I am journeying and watching carefully the trends of how retreat centers are operating. Stay tuned for my workshop will be small, and I know there will be a lot of interest. Make sure you are signed up on my email list for when I schedule, I will announce the training through a dedicated email.

The training will basically include 3 five-day workshops teaching Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light, Extraction, Psychopomp work, and Soul Retrieval. Graduates who show proficiency in the work over time can be listed on shamanicteachers.com as a shamanic practitioner.  And from that group I will pick those who show a gift for teaching and will invite them into a Teacher Training.

I still have Evergreen Courses that are already recorded on Journeying and other topics. Check out my Training page for further information. And of course, please check out my books and audio programs. I have received such great feedback, and they include information and exercises I teach in my workshops.

And Renee Baribeau and I have a popular podcast called the Shamans Cave. People love it!! I love doing the podcast with Renee!  Join us! Subscribe on www.ShamansTV.com.

I delighted to let you know that The Book of Ceremony is now published in Dutch!  It is published by A3 boeken.

Here is the link where you can buy it: https://www.a3boeken.nl/nl/webshop/ceremonies-sandra-ingerman/

With both of these next workshops listed below the introduction calls are over. But you can register for both courses in September. Click on the links to find out more information.

Discover the healing power, joy, and magic of living a life guided by synchronicity, as you learn to recognize Kairos moments — when the world speaks to you in signs and symbols to help you grow, thrive, and manifest.

You can register here for Discover Kairomancy: The Art of Navigating Life Through Synchronicity: Recognizing Signs & Symbols From Your Dreams & the Universe for a Happy, Healthy, Fulfilling Life with renowned dream archeologist and bestselling author Robert Moss: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/dkSI/ingerman/

 

The effectiveness of Tension Releasing Exercises, or TRE, relies on your primitive reflexes to reveal where trauma is residing in your body — and then “shakes” it out.

On Saturday, August 14, bodyworker and TRE expert Steve Haines will share how harnessing the power of your reflexes can release trauma and neutralize your own fear-based patterns while calming your nervous system and easing your body back into a state of balance.

You can register here for Discover the Healing Power of Trauma Releasing Exercises (TRE®): How Primitive Reflexes Shake You Out of Fight-or-Flight Patterns & Into Your Natural Joyous State:

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/tre/ingerman

 

Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained  are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/  We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops

 PLEASE NOTE: Many of the teachers on shamanicteachers.com are now offering physical workshops at retreat centers and in nature. And many practitioners are seeing people in person again. So please check out www.shamanicteachers.com for a wealth of different workshops you might be interested in.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – August 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws augustus 2021

Om te beginnen heb ik geweldig nieuws! Ik ben zo blij en meer dan dankbaar dat Sylvia Edwards, onze webmaster, mijn oude HTML-website heeft omgezet naar een nieuwe  www.sandraingerman.com. De site is echt geweldig geworden. Verwelkom samen met mij de nieuwe  www.sandraingerman.com. Dankzij Sylvia Edwards stap ik eindelijk de 21e  eeuw in.  Ook heb ik geweldig veel hulp gehad van Aimee die de 20 jaar Transmutatie Nieuws omzette in blogs. Bedankt Aimee!

Ga alsjeblieft kijken op www.sandraingerman.com.

We zien zoveel veranderingen op de planeet en in het collectieve bewustzijn. Er zijn nog steeds veel mensen die vastzitten in illusies dat het leven ons gescheiden houd van elkaar en van het levens web. Maar in de spirituele wereld boeken we vooruitgang. Sommigen zijn teleurgesteld in de vooruitgang die wordt geboekt. Ik voel dezelfde teleurstelling, behalve als ik nadenk over mijn eigen lange proces van  persoonlijke genezing. In onze cultuur willen we onmiddellijke verandering. En we weten dat verandering in de natuur snel kan gaan. En in sommige  opzichten verandert het bewustzijn in de spirituele gemeenschap snel. Ondertussen raken sommige mensen verdwaald in de illusie en de energieën van verdeeldheid en angst. Verandering in de natuur gebeurt in zijn eigen perfecte timing, een les waaraan we ons moeten overgeven.

Eerder heb ik al verteld dat ik verbaasd was dat ik een verschuiving in mijn energie en een verschuiving in de spirituele gemeenschap voelde nadat we deze winter een aantal grote astrologische transits hebben meegemaakt. Ik was cynisch over het voelen van een grote verandering in bewustzijn, want het voelde alsof we zo vast zaten in te veel illusies

Maar ik begon te merken dat er een verzachting in mezelf plaats vond. Het voelde alsof de hardheid van mijn schild, die zich had ontwikkeld door al mijn trauma’s – zoals we allemaal in het leven hebben meegemaakt- gewoon verschillende emotionele en mentale toestanden creëerde die me weg hielden van mijn hoogste spirituele identiteit.

Maanden voordat we door alle tranisities heen gingen begon ik al een verandering in mijn eigen spirituele bewustzijn op te merken. Ik begon met met mijn studenten te praten over mijn gevoel dat het tijd was om te stoppen om over  mijn lessen te  praten en juist meer transmissies te doen en liefde en licht uit te stralen. Maar ik wist niet precies hoe ik dit moest bewerkstelligen. In alle jaren dat ik lesgeef heb ik absoluut liefde en licht door me heen laten stromen. Maar dit is terwijl ik les geef, lezing geef en terwijl ik geleide journeys geef tijdens mijn workshops. Ik wist niet precies hoe ik alleen maar  energie uit kan stralen in mijn workshops of in mijn klantensessies. En ik  blijf op deze manier werken op de manier die ik altijd heb gedaan en zorg er altijd voor dat vriendelijke en liefdevolle gedachten in mijn hart zitten wanneer ik met mijn studenten of klanten werk.

Ik heb het losgelaten om een manier van lesgeven te forceren waarbij ik hogere universele energieën zou uitstralen. Dit werk, toen en nu lijkt nog steeds een combinatie van lesgeven en mezelf toestaan om gewoon liefde te zijn en licht te stralen tijdens het proces.

De vraag om over te stappen op het overbrengen van energieën kwam jaren geleden in mij op, en ik vind nog steeds mijn weg door gewoon mijn eigen spirituele evolutie te laten verschuiven en de manier waarop ik met de buitenwereld werk te veranderen. Voor mij is alles een werk in uitvoering. Als er een  andere manier van werken komt, vertrouw ik erop dat het in zijn eigen tijd zal komen.  Ik heb geleerd dat zolang ik  in de stroom van het leven blijf mijn vertrouwensniveaus zoveel zorgen van mijn schouders neemt.

Ik herinner me dat ik jaren geleden tegen mijn guardian spirit zei dat ik hier lang genoeg wilde blijven om het einde van het verhaal te zien. Hij antwoordde: “Er is geen einde aan het verhaal.” Dus we blijven gewoon doorgaan op onze persoonlijke en collectieve reis.

Wanneer we ons realiseren dat we op onze persoonlijke karmische reis zijn, kunnen we het oordeel over anderen loslaten omdat we ons eigen karma hebben om, te leven.

Dit loslaten van het oordeel en karma zijn werk laten doen is geen straf,  eerder oorzaak en  effect. We kunnen de last laten vallen van hoe we alles waarnemen wat verkeerd is. Het  creëert ruimte om te focussen op wat goed is en stelt ons hart in staat om te verzachten en meer open te stellen om liefde en licht te zijn en te begrijpen dat onze  ultieme reis één is met de schepper.

Ik merkte dat ik de afgelopen maand uit de energie van het oordeel ben gestapt. Er begon iets in mij te veranderen. En elke keer als ik mezelf of anderen begin  te beoordelen, maak ik een keuze om in plaats daarvan liefde en licht uit te  stralen.   Deze  keuze wordt voor mij gewoon automatisch en een manier van leven. Ik voel eigenlijk een zacht licht door mijn lichaam bewegen en het oordeel vloeit gewoon weg uit me. Ik kan de zachtheid en toch de kracht van het gevoel niet helemaal verklaren. Maar het is als een bewegende zeer zachte trilling.

Als we de tijd nemen om rust te vinden, zodat we niet zo overprikkeld zijn, kunnen we een aantal echt mooie delen van  onszelf ontmoeten in onze  Innerlijke  Wereld. Maar we hebben tijd en stilte nodig om echt in een staat van vrede te komen die ons in staat stelt om te veranderen hoe we ons gedragen in de buitenwereld.

Ik heb het gevoel dat we op dit moment allemaal worden geroepen om te doen waar we ons gepassioneerd over voelen, alle oefeningen en activiteiten te doen die voelen alsof ze onze energie voeden, de hogere energieën overbrengen die onze geesten met ons willen delen, en als we de stroom van de rivier van het leven volgen, kunnen we altijd vertrouwen op waar het leven ons brengt en hoeven we niet zo hard te vechten.

We kunnen de rivier niet duwen en in het leven zijn we allemaal op onze persoonlijke reis.

Ik wil Mara Bishop nogmaals bedanken voor haar geweldige aanbod dat ze vorige maand met ons deelde. In mijn haast om te vertrekken voor een reis heb ik Mara’s website niet gedeeld. Dus deel ik het nu. Mara heeft een nieuw boek uitgebracht dat ik heb aangekondigd in het Transmutatie Nieuws.  Mara staat op  www.shamanicteachers.com in North Carolina. Ze is een briljante beoefenaar en lerares. Haar nieuwe boek is getiteldd  Sjamanisme voor elke dag.

Deze maand deelt Chetna Lawless een deel van haar werk met ons. Chetna is een goede vriendin van me. We hebben samen veel avonturen beleefd. En Chetna was een van mijn assistenten in het geven van mijn lerarenopleiding in Schotland. Ze is zeer ervaren met haar werk en straalt de ware onvoorwaardelijke liefde uit. Chetna woont in het Verenigd Koninkrijk en haar website is  www.vision-voyages.com.

Hier is de link voor haar video voor de Sjamanen zijn tuinders van energie van deze maand:

Chetna noemde het een ceremonie voor “De gouden oogst in je binnentuin”.

https://youtu.be/xypf8uJNj90

De volle maan is 22 augustus. Laten we onze hoogste zelf samenbrengen en met passie en energie het licht uitstralen dat we kennen dat de toxische en negatieve staten van bewustzijn in ons collectief kan transmuteren. Maar we moeten geduld hebben als we op deze grotere schaal werken en ons werk volhouden.

Voer je voorbereidingswerk uit en waardeer jezelf en de hele aarde, de wind, de zon,  de maan, de sterren en het water wat voor je zorgt. Ja, ze bewegen momenteel op extreme manieren en creëren soms enorme klimatologische obstakels in ons leven. Maar ze zijn het leven zelf.

Waardeer jezelf, de elementen en onze cirkel. Ervaar je diepe innerlijke glans en laat het uitstralen in en door de aarde. Laat je hart openstaan voor onvoorwaardelijke liefde en laat die energie vanuit je stromen. En stel je voor dat al ons licht en onze liefde samen weven zoals de  schoonheid van het noorderlicht.

Als je nieuw bent in het lezen van het TransmutatieNieuws, lees dan  de instructies voor onze maandelijkse volle maan  ceremonie  Creating A Human Web of Light op de startpagina.

https://www.sandraingerman.com/transmutation-news/creating-a-human-web-of-life-dutch/

Announcements:

I am ACTIVELY exploring teaching physical workshops again!! Hang on! I am missing them as much as you are!

In the meantime, there are a couple of online Evergreen courses that I had taught live and now you can do the courses self-paced. There are multiple courses but here are two you might be interested in.

Check out HEALING WITH SPIRITUAL LIGHT

The Transmutation News is based on my book Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins. I taught this work all over the globe with miraculous results and people receiving powerful tools to transform and create the energies and ride the waves with grace and ease like times we are in now.

As I was reaching my elder years, I contacted Sounds True and asked them if they would film a live course with me teaching it so people would always have access to this incredibly powerful and uplifting work.

And Sounds True said yes. We titled the course Healing with Spiritual Light. The feedback I have received from this course is spectacular.

If you’d like to experience the power of these teachings for yourself, Sounds True is offering as a FREE introduction the first session of Healing with Spiritual Light.

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/gift#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=6ac8b549

To register for the 8 – week Healing with Spiritual Light workshop click on

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a 

I hope you will join us for this 8-week life-changing course Healing with Spiritual Light!

Shamanic Journeying for Guidance & Healing with Sandra Ingerman (Evergreen)

Through a practice called shamanic journeying, you can seek and receive guidance and healing for yourself and others from divine compassionate spirits in the unseen realms.

If you’re interested in learning this powerful skill, you won’t want to miss a free, virtual event with called: The Healing Power of Shamanic Journeying: How to Access Inner Guidance from Helping Spirits. In the intro call I give a very detailed lecture on healing from shamanic perspective including power loss, soul loss, intrusions, and possession.

So just the free intro call has a wealth of information.

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/sjgheg/ingerman

If you prefer to skip the free introduction and buy the course the link to do is:  https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjcSI/ingerman/

I am still in love with working with Renee Baribeau on our weekly podcast The Shamans Cave. Join us by subscribing on www.ShamansTV.com.

And please help to support my work by buying or referring others to my books and audio programs. They are so helpful for our times.  Shamanic Journeying A Beginner’s Guide, Walking in Light, The Book of Ceremony and my other books are filled with tools to help us stay on the path!

https://www.sandraingerman.com/books-cds/

Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/  We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops/

PLEASE NOTE: Many of the teachers on shamanicteachers.com are now offering physical workshops at retreat centers and in nature. And many practitioners are seeing people in person again. So please check out www.shamanicteachers.com for a wealth of different workshops you might be interested in.

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – July 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws juli 2021

transmutation news may 2014 1200x630Eindelijk neem ik een sabbatical, wat ik al jaren probeer te doen. Ik neem juli en augustus vrij om op te laden en tijd in de natuur te verblijven. Totaal geen internet tijdens deze twee maanden.

Ik zal geen emails beantwoorden en ik zal niet op Facebook zijn. Ik weet dat onze ‘Shamans are Gardeners of Energy’ onze kring zal blijven inspireren, en ook de positieve energy die we met z’n allen creëren beïnvloedt het totale collectief.

Deze maand deel ik een verhaal dat zo inspirerend is en het kost meer oefening dan de meeste van ons doen om dit echt uit te voeren.

Jaren geleden vertelde een student van mij dit zeer bijzondere verhaal tijdens een workshop. Dit speelde ergens begin 2000. Er is een alternatieve boekwinkel in Santa Fé waar veel bewoners graag komen om tussen boeken, waarzeg-kaarten en allerlei spiritueel spul te snuffelen. Dit is dus een plek waar mensen graag komen om te kijken en ook om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Op een dag stond een aantal mensen voor de kassa. Een van de dames was een Tibetaanse non, die de meest wonderbaarlijkste liefde uitstraalde en die een glimlach had die iedereen opvrolijkte wat er ook voor iemand speelde.

Velen van ons in Santa Fé kende haar. Mensen in de boekwinkel wisten dat deze non in een Chinese gevangenis was gemarteld. En toen ze werd vrijgelaten verhuisde ze naar Santa Fé waar een omvangrijke Tibetaanse gemeenschap leeft.

Iemand vroeg deze prachtige ziel hoe er toch zoveel licht, liefde, vreugde door haar kon stromen na al wat zij heeft doorgemaakt.

Zij antwoordde dat zij over en over de hele dag door een mantra herhaalde tot het haar transformeerde. Ze zei:

“Dank voor alles

ik heb nergens klachten over”

Ik herinner me altijd hoe dit verhaal Kate Vasha raakte, een van mijn vrienden en studenten die hielpen met het water experiment dat we tijdens mijn ‘Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light’ trainingen uitvoerden. Ik herinner me hoe Kate rondliep alsmaar deze helende en vergevende woorden herhalend. Ze had altijd een twinkel in haar ogen als ze dit deed. Ik weet dat sommigen van jullie lezers van Transmutatie Nieuws van jaren her, zich Kate herinneren.

Dus, wat is jouw mantra deze maand? Welke woorden kan je uit je hart aan elkaar breien wat vrede in jouw leven brengt.

We streven allemaal naar die vrede.

Een van de lessen die ik op Facebook op onze pagina Shamans are Gardeners of Energy deelde is dat ik altijd dit visioen had van shamanic practitioners die het collectief met liefde en light voedden. Zo ongeveer als een estafette waarbij iedereen de kans krijgt om iets te doen en zo nodig te rusten.

Ik heb het gevoel dat de Facebook-pagina die Sylvia en ik creëerden als een estafette werkt waar mensen komen om geïnspireerd te worden of te inspireren en anderen die van de pagina wegblijven om te rusten.

Interessant voor mij te zien hoe na aanvankelijk enthousiasme het nu is als een groot event waar mensen te moe van worden. Ik vraag me af wat er zou gebeuren als we om beurten elkaar inspireren om nieuwe gebruiken, nieuwe paden, nieuwe tekens te vinden. we zitten in een uitputtende tijd en het is belangrijk dat zij die hun spiritueel werk kunnen doen, dat ook doen en dat zij die rust nodig hebben de tijd nemen om nieuwe dromen te dromen waarin je informatie ontvangt voor je volgende stappen. ook de prachtige foto’s die jullie plaatsen zijn een rustplek voor ons allen.

Het is volle maan op 24 juli. Laten we in spirituele praktijk brengen hoe we klanken gebruiken als onderdeel van onze maandelijks ritueel om een menselijk web van licht te creëren. ‘OM’ zit in alle mantra’s en het is allereerste geluid van de schepper. Geluiden, liederen, neuriën. Doe wat je denkt dat helpt op dat moment jouw stralend licht in de wereld te schijnen.

Ben je een nieuwe lezer van het Transformatie Nieuws lees dan op de site Een menselijk web van licht creëren

Deze maand leidt één van onze geweldige teachers op www.shamanicteachers.com een mooie journey. Mara Bishop werkt met me sedert vroeg-1990. Haar werk is geweldig. Zij is een van de beste communicatoren die ik ken en is zo gegrond dat je je veilig voelt. Ik waardeer het ook dat ze heel diep gaat met haar studenten door een op een te werken.

Hopelijk gaf ik een beetje beeld van Mara. Zij is echt zo’n prachtige ziel en doet diep werk. Zij heeft enkele life-initiaties gehad en is nu een Wijze Vrouw.

Mara biedt ons deze maand:

Wildflower Meadow Ceremony.

Tijdens deze ceremonie verlichten we onze greep op wat we denken dat we zijn, zo dat we op natuurlijke wijze kunnen groeien naar wat bedoelt is dat we zijn.

Hier volgt de link naar YouTube: https://youtu.be/piQ6E8eXoco 

Aankondigingen:

*Live cursussen

*Healing with spiritual Light

*Shamanic Journeying for Guidance & Healing

*The Shamans Cave: podcast met Renee Baribeau

*Boeken en audio-programma’s

*Mythische wijsheid met Jane Burns

I am ACTIVELY exploring teaching physical workshops again!! Hang on! I am missing them as much as you are!

In the meantime, there are a couple of online Evergreen courses that I had taught live and now you can do the courses self paced. There are multiple courses but here are two you might be interested in.

*

Check out Healing with Spiritual Light

The Transmutation News is based on my book Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins. I taught this work all over the globe with miraculous results and people receiving powerful tools to transform,  create the energies, and ride the waves with grace and ease like times we are in now.

As I was reaching my elder years, I contacted Sounds True and asked them if they would film a live course with me teaching it so people would always have access to this incredibly powerful and uplifting work.

And Sounds True said yes. We titled the course Healing with Spiritual Light. The feedback I have received from this course is spectacular.

To sign up for the free introductory class click

If you’d like to experience the power of these teachings for yourself, Sounds True is offering as a FREE introduction the first session of Healing with Spiritual Light.

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/gift#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=6ac8b549

To register for the 8 – week Healing with Spiritual Light workshop click on

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a

I hope you will join us for this 8-week life-changing course Healing with Spiritual Light!

*

Shamanic Journeying for Guidance & Healing with Sandra Ingerman (Evergreen)

Through a practice called shamanic journeying, you can seek and receive guidance and healing for yourself and others from divine compassionate spirits in the unseen realms.
If you’re interested in learning this powerful skill, you won’t want to miss a free, virtual event with called: The Healing Power of Shamanic Journeying: How to Access Inner Guidance from Helping Spirits.In the intro call I give a very detailed lecture on healing from shamanic perspective including power loss, soul loss, intrusions, and possession.
So just the free intro call has a wealth of information.
https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/sjgheg/ingerman

If you prefer to skip the free introduction and buy the course the link to do is:  https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjcSI/ingerman/

*
I am still in love with working with Renee Baribeau on our weekly podcast The Shamans Cave. Join us by subscribing on www.ShamansTV.com

*
And please help to support my work by buying or referring others to my books and audio programs. They are so helpful for our times.  Shamanic Journeying A Beginner’s Guide, Walking in Light, The Book of Ceremony and my other books are filled with tools to help us stay on the path!
https://www.sandraingerman.com/bookscds.html  

*
Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

*
During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/.   We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops

*
Shamanic teacher and practitioner Jane Burns will help you discover how shamanic perspectives, shamanic journeying, and the transformative capabilities of mythic wisdom can help you open to betwixt and between times — and even accelerate their prescribed changes so they arrive more easily and quickly with the very insights you need to transcend your challenges.

You can register here for Transform Uncertainty Into Opportunity With the Wisdom of Celtic Shamanism: Approach Life’s Betwixt & Between Times With Courage, Acceptance & Intention: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/wcsSI/ingerman/

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – June 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws Juni 2021


De laatste tijd heb ik nadacht over een onderwerp wat zoveel diepte heeft. De laatste jaren heb ik verschillende keren nieuwsbrieven geschreven waarin de kern van de les was hoe oude culturen hun eigen unieke lied van creatie zongen. Deze lessen leerde je hoe het zingen van het creatielied de sjamaan, helers, de ziekte van het versnipperen van de gemeenschap en ook wat er verder opgelost moest worden, hielp. Toen werden liederen gezongen om harmonie en balans te weven. Het zingen werkt in feite als een ware bezwering met het vermogen om uiteen te vallen, op te lossen, te creëren, op te lossen en te vernietigen.  Daarna werd het lied van de schepping gebruikt om te herinneren, te creëren, te weven, te koesteren en om wedergeboorte terug te zingen in de gemeenschap.

Degene die mijn nieuwbrief al jaren lezen, hebben gelezen over mijn fascinatie over hoe oude culturen hun creatielied gebruikten om op te lossen  wat nodig was om te versnipperen en daarna het creatie lied te zingen om de gezondheid, balans en harmonie te herinneren wat nodig is om terug te weven in het levensweb, terug in het collectief en terug in de gemeenschap of terug bij de client.

Het creatielied was heel belangrijk in de sjamanistische culturen want dit lied geeft normen en waarden aan het leven van de mensen. En zoals je weet heb ik in de meeste van mijn  boeken geschreven over het schrijven van je eigen creatie vooral over hoe veel liefde er in jou creatie gestopt is. Er is niets krachtiger en leven-veranderend dan in al je cellen de onvoorwaardelijk liefde die in jouw creatie gestopt is te absorberen.

Dus de vraag die in me opkomt gaat over liedjes en over de kracht van liedjes. Als sjamanen en sjamanistische culturen met zoveel kracht liederen en chants gebruikten om magie en heling te creëren of versnippering van wat vernietigd moest worden dan betekend het dat liederen de kracht hebben om te creëren of te vernietigen. Dit bracht me aan het denken over de liedjes die we gedurende de dag zelf zingen. Wat creëren wij met onze muziek?

Ik luister naar muziek waar ik op kan dansen en wanneer ik naar de woorden luister wat ik dans begin ik me af te vragen wat er in het collectief wordt gecreëerd door de vibratie van deze woorden die telkens opnieuw gezongen worden. Jullie kennen mijn werk dus ik denk niet dat ik het hier hoef uit te leggen.

Mijn vraag en waar ik mijn aandacht aangeef is hoe we onze hedendaagse muziek kunnen gebruiken voor een beter leven voor onszelf, voor het levensweb en voor de planeet?

Het is een interessante vraag om over na te denken. Het is een interessant onderwerp om op te reizen terwijl we richting de zonnewende gaan wat een andere tijd is van verandering, andere cyclus van de planeet. Zomer en winter zijn krachtige seizoenen die creëren en loslaten.

De zonnewende is op 20 juni, weer een verandering in de cyclus van onze aarde en ons leven.

De zomer is een hele sterke periode van groei en creatie en dit kan een hele krachtige tijd zijn om gefocust te zijn op de woorden de je gebruikt gedurende de dag en tijdens je dagdromen die jij jezelf toestaat om steeds terug te laten komen. Maar kijk ook eens naar de woorden van de liedjes waar je naar luistert. Vraag jezelf af wat ben ik aan het creëren?

In het zuidelijk halfrond wil je misschien nadenken over de liedjes die je zingt en versnipperen/verscheuren zij wat nodig is om te verscheuren en los te laten uit je leven en het collectief?

Ik geloof dat dit een interessante en onthullende oefening is die er voor zorgt dat er nieuwe manieren van zijn in je leven en in de wereld zal brengen tijdens de  veranderede tijden als we richting de zonnewende gaan.

Meer mensen worden wakker omdat ze een andere manier van leven nodig hebben. En een andere manier van leven houd in hoe we ons lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gedragen. En er is zoveel wat we kunnen veranderen door gewoon te focussen op onze spirituele oefeningen die we doen terwijl we niet eens weten dat we ze doen. Want elk woord, elke gedachte, elke dagdroom die je hebt is een deel van jouw spirituele oefening. Dus je bent constant spiritueel werk aan het doen, als je buiten bent, autorijd, fietst en in het openbaar vervoer. Je bent constant bezig met spiritueel werk.

Door na te denken over je woorden, je gedachten, je dagdromen, tijdens het zingen van creatie liederen en je brengt onvoorwaardelijke liefde daarin, denk dan nog eens wat ik heb geschreven. Maak je reis of mediteer of ga naar buiten de natuur in en voel of het voor jou goed voelt en maak dan beslissingen hoe jij je dagelijkse gedrag veranderd.

Wanneer we ons eigen lied zingen, bouwen we ons eigen pad en gaan we vooruit.

24 juni is het volle maan. Laten we deze keer de spirituele oefening hoe we onze stem gebruiken, meenemen in onze maandelijkse ceremonie het creëren van een menselijk web van licht. Ohm bevat alle mantra’s en is het oorspronkelijke oer-geluid van de maker. Gebruik geluid, zang, neuriën. Doe wat voor jou goed voelt om het diepste deel van jezelf te ondersteunen om je stralende licht in de wereld te laten schijnen in deze tijd.

Ben je nieuw op het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies op Een menselijk web van licht creëren voor onze volle maan ceremonie op de site.

Ik wens iedereen een mooie zonnewende en ik vraag aan iedereen in onze wereldwijde cirkel om een lied over liefde te zingen tijdens de zonnewende voor het leven, het levensweb, aan iedereen in onze cirkel, voor alles wat leeft op deze planeet en voor de aarde en alle elementen.

Terwijl we de zonnewende begroeten heb ik hier een opname van een oefening die je kan doen tijdens deze heilige tijd.

https://youtu.be/kgOl1NiWFAs


Announcements:

I am ACTIVELY exploring teaching physical workshops again!! Hang on! I am missing them as much as you are!

In the meantime, there are a couple of online Evergreen courses that I had taught live and now you can do the courses self paced. There are multiple courses but here are two you might be interested in.

Check out Healing with Spiritual Light

The Transmutation News is based on my book Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins. I taught this work all over the globe with miraculous results and people receiving powerful tools to transform And create the energies and ride the waves with grace and ease like times we are in now.

As I was reaching my elder years I contacted Sounds True and asked them if they would film a live course with me teaching it so people would always have access to this incredibly powerful and uplifting work.

And Sounds True said yes. We titled the course Healing with Spiritual Light. The feedback I have received from this course is spectacular.

If you’d like to experience the power of these teachings for yourself, Sounds True is offering as a FREE introduction the first session of Healing with Spiritual Light.

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/gift#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=6ac8b549

To register for the 8 – week Healing with Spiritual Light workshop click on:

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a

I hope you will join us for this 8-week life-changing course Healing with Spiritual Light!

Shamanic Journeying for Guidance & Healing with Sandra Ingerman (Evergreen)

Through a practice called shamanic journeying, you can seek and receive guidance and healing for yourself and others from divine compassionate spirits in the unseen realms.

If you’re interested in learning this powerful skill, you won’t want to miss a free, virtual event with called: The Healing Power of Shamanic Journeying: How to Access Inner Guidance from Helping Spirits.In the intro call I give a very detailed lecture on healing from shamanic perspective including power loss, soul loss, intrusions, and possession.

So just the free intro call has a wealth of information.

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/sjgheg/ingerman

If you prefer to skip the free introduction and buy the course the link to do is:  https://shiftnetwork.isrefer.com/go/sjcSI/ingerman/


I am still in love with working with Renee Baribeau on our weekly podcast The Shamans Cave. Join us by subscribing on www.ShamansTV.com.

And please help to support my work by buying or referring others to my books and audio programs. They are so helpful for our times.  Shamanic Journeying A Beginner’s Guide, Walking in Light, The Book of Ceremony and my other books are filled with tools to help us stay on the path!

https://www.sandraingerman.com/bookscds.html

Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/   We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops


I know all of you are familiar with the work of Alberto Villoldo. But some of you might not know that his wife Marcela Lobos is a well-known shaman in Chile. She has made a huge contribution to the world of shamanism with her work. She is an incredibly compassionate woman. And I truly support her and the work she is bringing into the world.

In Awakening Your Inner Shaman: A Women’s Hero’s Quest Marcela reveals the maps offered by the shamanic Medicine Wheel and the hero’s journey to awaken your inner wisdom. She shares a compass to live a remarkable life, not because of material or outer success, but to cultivate presence and courage in the face of personal challenges and societal unrest. Her story, from growing up in a war-torn country to being initiated by the shamans of the Andes and becoming a teacher and a medicine woman, offers a flesh-and-bones context for each step of the archetypal journey to Self. Also, with her examples about other people crossing the veils from ordinary to extraordinary, Marcela invites you to a new level of openness to perceive the mystical world beyond appearances.


Mara Bishop’s  new book Shamanism for Every Day: 365 Journeys is available now. For more information about Mara please visit WholeSpirit.com

With 365 unique journey topics that can be used in any order, or as meditations, Shamanism for Every Day offers an invaluable guide to anyone searching for daily wisdom, spiritual insights and connection to the sacred.

Mara is a truly gifted shamanic practitioner and teacher listed on shamanicteachers.com. She has a true gift of sight. I love her work and how she communicates.


Dr. Margaret holds a PhD in psychology and she is a relationship expert, noted public speaker, workshop leader, educator, consultant, and artist. She has appeared on many radio and TV shows, including the Oprah show. Her work has helped thousands of people change their lives!

Over the years I have had email contact with Margaret who is one of the most compassionate people I have met. She has helped so many work through trauma using her inner Bonding Process. And now she is off on her own teaching her own new webinar.

Margaret wrote an ebook that speaks to such issues as:

  • You could confidently trust your intuition and make clear decisions without second guessing yourself
  • A multitude of opportunities and synchronistic events just find their way to you
  • You only allow people in your field who love and adore you and treat you in the most loving and respectful way possible
  • You feel supported in all areas of your life so no matter what happens you know something better is in the works for you.

What if all of your relationships in your life could be madly in love with you?

How amazing would this feel!?

There are four main mistakes Dr. Margaret sees people making that keep them from falling madly in love with themselves.

This is why she wrote an e-book called The 4 Mistakes That Block Self-Love and Relationships.

Click here to access this ebook.

https://innerbondingcourse.com?afmc=8j

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – May 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws mei 2021

De laatste maanden heb ik verteld dat ik last had van schimmel. Ik heb van alles geprobeerd en uiteindelijk met succes. Maar ik herinner me een sterk verhaal dat is was vergeten. en dat is het werk wat ik nu ben gaan doen.

Terug in de 80- en 90-er jaren gaf ik veel workshops aan de Oostkust. Ik had daar veel volgers. Maar mijn probleem was dat alle ruimtes waar ik les gaf en de kamer waar ik logeerde letterlijk bedekt waren met zwarte schimmel. Het leek wel zwarteschimmelbehang.

Dit was vóór integratieve geneeskunde werd populair. Ik had een dokter die gespecialiseerd was in bijzondere gevallen, met name milieu-gerelateerd. Ik sprak met mijn arts over mijn schimmel probleem en hoe erg het werd. Terwijl ik les gaf werden mijn gewrichten zo stijf dat ik me nauwelijks kon bewegen laat staan lopen.

We bespraken verschillende behandel-opties. Nogmaals, in die dagen was er geen kennis hoe medisch gezien schimmel te behandelen. Tegenwoordig kan je geen gesprek voeren zonder dat schimmel ter sprake komt. Het is zo’n indringend probleem dezer dagen.

Wel, mijn dokter vertelde me een geweldig inspirerend verhaal, en ik was van plan hierop in te gaan. Zij had een aantal cliënten met een vergelijkbare schimmel allergie zoals bij mij. En zoals bij mij, zij konden hun omstandigheden niet veranderen.

Zij ontdekten een kerk in, geloof ik, North Carolina. De behandeling bestond eruit naar deze kerk te komen en er te blijven. En de heling was eigenlijk je verbinding met de Vader en de Bron te herstellen. Men geloofde dat alle ziektes voortkomen uit de verbroken relatie met God, de Bron.

Dus wat zij deden met mensen met een schimmel allergie, je onderbrengen in zo’n echt heel oude trailer waar iedere centimeter bedekt is met zwarte schimmel. Daar logeerde je de hele tijd dat je daar was, soms weken achtereen.

En overdag zit je in de kerk, om aan de problemen met de Vader te werken. Ik weet van twee vrouwen die daar met schimmel allergie naartoe gingen en compleet geheeld werden door hun tijd in die kerk.

Ik ben nooit naar die kerk gegaan, en waarom niet kan ik me niet herinneren. Erg ongewoon want ik ben juist zo geïnteresseerd in heling. Ik zou het geweldig hebben gevonden daar hun geweldig werk mee te maken. Geen misbruik. Mensen werden behandeld met liefde, en ze heelden daar zijnde.

Dus de reden dat ik er nu over schrijf is omdat het binnen sommige van onze overtuigingen valt. Omdat op dit moment er zoveel mysterieuze ziektes rondwaren. Werkelijk uiterst bijzonder. Ofwel er is geen antwoord, ofwel beroemde doctoren kletsen theoretisch, maar hebben niet echt enig bewijs.

We komen op veel manieren in nieuwe tijden. In een tijd waarin bewustzijn verandert. In deze tijd verandert ons lichaam ook. Wat voor trauma maakt ons lichaam door terwijl we spiritueel evolueren en veranderen in andere wezens? In zichzelf een interessante vraag om over na te denken.

Ik wil dat we begrijpen dat hoewel iedere ziekte veel lagen heeft, er fysieke, emotionele en spirituele oorzaken onder iedere ziekte liggen. Maar er zijn ook meer herstel-opties mogelijk dan we ons vaak realiseren. In mijn eigen geval moest ik er zelf op uit omdat de medische wereld me niet kon helpen. In alle persoonlijke journey’s die ik deed om de emotionele oorzaak te vinden van mijn probleem, kwam ik achter een tijd van diepe rouw toen ik mezelf had losgemaakt van mezelf en van de Bron. En mijn werk was om weer te verbinden, zoals ik steeds vertel hoe belangrijk dat is in deze tijd.

We bevinden ons in veranderende cycli, en waar cycli in de natuur erg langzaam veranderen, verandert er bij ons van binnen heel wat. We moeten echt verbonden blijven met onszelf met het levensweb, met onze help-spirits en met de Bron. Met deze energieën kunnen we in de flow blijven en toch onze lessen krijgen maar dan op een elegantere manier. Alle schepsels zijn met elkaar verbonden. We hebben de neiging naar het levensweb te kijken alsof het een beeld buiten ons op de TV is. Wij moeten als het ware weer terug in het web gewoven worden om werkelijk gezond te zijn.

Bekijk in deze maand waar je misschien op ongezonde wijze geen contact meer hebt en waar je opnieuw moet verbinden. Ik wijs op mijn boek The Book of Ceremony waarin een heleboel geweldige ceremonies beschreven staan die je kunnen helpen om weer in verbinding te komen met mensen, plaatsen, en gebeurtenissen die een gezonde omgeving creëren waar je kan helen.

Het is volle maan op 26 mei. Laten we echt onze aandacht vestigen op opnieuw verbinden met ons spiritueel licht, onze cirkel, de Bron, het web van leven, en met de Aarde. En laten we prachtige liefdevolle energieën vol licht door alle haarvaten van deze geweldige planeet stromen.

Ben je nieuw lezer van het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies voor onze volle maan ceremonie op onze site Een menselijk web van licht creëren

Voor deze maand gebruik ik een audio-opname die Karen Furr en ik samen maakten. Karen is een geweldig teacher, zie www.shamanicteachers.com  en zij geniet van het transfiguratie-werk en ze leidt heel wat groepen. Ik vertel eerst de historie van transfiguratie en hoe ik erin betrokken raakte. Dan leidt Karen ons door een ceremonie van transfiguratie. De reden dat ik dit zo doe is dat Isis me liet zien dat er veel verschillende kwaliteiten van licht zijn. En in juni, bij de solstice, wil ik graag enkele van deze verschillende kwaliteiten van licht beproeven in de journey of een ceremonie. Maar ik dacht dat aangezien velen van jullie nieuw zijn bij deze maandelijkse column en nieuw in de transfiguratie werk, dit een goede manier zou zijn om jullie kennis te laten maken zodat jullie met de rest van onze groep mee kunnen gaan in de ceremonie van juni.

Nogmaals, dit programma is alleen audio.

Een prachtige maand gewenst met het vieren van gezonde en vreugdevolle verbintenissen.

De link naar de transfiguratie oefening: https://youtu.be/s-VNUmKl5Oc

Ik wil nog iets zeggen over de Aankondigingen. Ik begon daarmee om jullie te informeren over mijn workshops en wanneer mijn boeken uitkomen. Dat breidde uit naar steun aan sommige briljante shamanic teachers. Ik realiseer me dat het zo wel lang wordt en dat bvelen daarin niet geïnteresserd zijn en het overslaan.

Dit keer is het wel heel erg lang. Maar er zijn workshops die te bijzonder zijnom te missen; en dat zeg ik niet vaak.

Voortaan zal ik me weer beperken.

Aankondigingen:

I am ACTIVELY exploring teaching physical workshops again!! Hang on! I am missing them as much as you are

In the meantime:Check out Healing with Spiritual Light.

The Transmutation News is based on my book Medicine for the Earth: How to Heal Personal and Environmental Toxins. I taught this work all over the globe with miraculous results and people receiving powerful tools to transform the energies and ride the waves with grace and ease like times we are in now.

As I was reaching my elder years I contacted Sounds True and asked them if they would film a live course with me teaching it so people would always have access to this incredibly powerful and uplifting work.

And Sounds True said yes. We titled the course Healing with Spiritual Light. The feedback I have received from this course is spectacular.

If you’d like to experience the power of these teachings for yourself, Sounds True is offering as a FREE introduction the first session of Healing with Spiritual Light.
To sign up for the free introductory class click on:

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/gift#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=6ac8b549

To register for the 8 – week Healing with Spiritual Light workshop click on:

https://product.soundstrue.com/healing-with-spiritual-light/?sq=1#a_aid=5d2e32ffc1326&a_bid=e629fb5a

I hope you will join us for this 8-week life-changing course Healing with Spiritual Light!

🌹🌹

I am still in love with working with Renee Baribeau on our weekly podcast The Shamans Cave. Join us by subscribing on ShamansTV.com.

🌹🌹

And please help to support my work by buying or referring others to my books and audio programs. They are so helpful for our times.  Shamanic Journeying A Beginner’s Guide, Walking in Light and The Book of Ceremony are filled with tools to help us stay on the path!

https://www.sandraingerman.com/bookscds.html 

🌹🌹

Due to the times we are living in I am sharing workshops that teachers I love and respect are offering. I wanted to let you know of the wealth of offerings.

During this exceptional time and the need for social distancing the teachers and practitioners I trained are offering virtual circles and courses and are adding more during this time. The circle link is https://www.shamanicteachers.com/shamanic-circles/   We also have a section for online courses: https://www.shamanicteachers.com/online-telephone-workshops

🌹🌹

Many years ago I introduced Quincy Vechi Davis to our community. He reached out to me as a rising Hip Hop musician to talk about creating peace through his songs and music. Many of you helped me to support this young budding artist who brought love, light, and prayers for peace and nature into his music.

Quincy Vechi Davis is no longer a kid and has been producing amazing albums and doing some powerful networking. We even plan on creating an App together!  Watch for this news!

Please help to support this project.

Voices of the Ancient & Modern Mythology is a project bridging the teachings of wisdomkeepers with the younger generation. Growing up in the age of information where wisdom is hardest to find, we are meeting the youth where they are by offering music videos with empowering messages in the form of cutting-edge, modern music and dynamic visual storytelling. This is a way of introducing ideas to youth (typically high school and middle school students) in an engaging way, to be bridged with documentary segments of elder teachings, leading into talking circles and workshops for creative expression. For more info on the project please visit: http://www.voicesoftheancient.org/

We are currently raising funds to begin this project and have a pending grant award that will match all contributions. Donations can be received through to our partner non-profit, Northwest Alliance for Alternative Media and Education (NAAME) for tax write-off purposes:
 PO Box 42671, Portland, Oregon 97242
Donations can also be made online. For more information please visit: https://www.7vision.link/donations

🌹🌹

Margaret Paul has helped so may thousands with her Inner Bonding work. She is going out on her own and teaching a new online course.

Are you struggling with anxiety, depression, addiction, loneliness, or relationship troubles that is the result of shame and self-abandonment? Bestselling author and relationship expert Dr. Margaret Paul shares her powerful, life-changing process called Inner Bonding, designed for healing self-abandonment and learning to love and value yourself. Join her course The Power to Joyfully Love Your Life: The Revolutionary 8-Week Inner Bonding Process for Healing, Freedom, and Vibrant Love to begin your journey of inner healing. 

https://innerbondingcourse.com/

🌹🌹

Three Summits I am presenting on:

Join renowned authors, scientists, meditation teachers, artists, environmentalists, activists, indigenous elders and more…on this remarkable summit on Nature.

 I’m excited to be speaking along with Paul Hawken, Jane Hirshfield, Dr. Dan Siegel, Spring Washam, Rick Hanson, David Abram, Chip Conley, Joan Halifax, Dacher Keltner, Michael Yellow Bird, Kriste Peoples, Lynne Twist, and many others.

https://thenaturesummit.com/tns/SandraIngerman/

🌹🌹

I am excited to be participating in the upcoming Shamanic Dreamkeepers Summit, a free online event bringing together 30 extraordinary shamans, healers and mystics in conversation and ceremony over 4 days, all graciously sharing practical, actionable wisdom, tools, skills and practices to create transformation, change and healing in the world.

This summit is hosted by Linda Fitch and Renee Baribeau.

4 Days. 30 Extraordinary Dream Keepers. One life-changing experience. May 4-7, 2021.

You can see the full list of speakers and reserve your place for free online at shamanicdreamkeepers.com

🌹🌹

The Aquarian Wisdom Festival: Catalyzing Vast New Realities – Co-Creating Our Bright & Vibrant Future

I can tell you that Jocelyn Mercado, the host of this summit, is being a bit humble with her promotion. She told me everything being offered – workshops, healings, meditations, and the list goes on. So this is much more than Jocelyn is saying.

In the Aquarian Wisdom Festival, you are invited to gather with speakers, teachers, thought leaders, musicians, and artists who will illuminate our hearts & minds with paradigm-shifting perspectives from many diverse & multidimensional fields.

All topics included in the festival are specifically selected to guide attendees to live a passionate, fully awakened life. 

Together in sacred space, we will hold workshops, lead experiential practices, and guide YOU, our beautiful global audience, into alternate realms .

 Opening portals to other realities – So that together, we can optimally navigate this momentous paradigm shift and co-create a bright & vibrant future for our planet and all beings.

Click here to register for the Aquarian Wisdom Festival: www.AquarianWisdomFestival.com

🌹🌹

To all our tree lovers David Crow is giving what looks like to be a phenomenal workshop thought the Shift Network.

Tree Medicine for Increased Immunity & Emotional Wellbeing with David Crow

On Saturday, April 24, David Crow, renowned plant medicine pioneer, will shared practical ways to use tree medicine to cultivate inner peace and treat stress and anxiety, all while boosting your immune system. Although the intro call already aired there will be a replay which the Shift Network will email you about.

You can register here for Tree Medicine for Increased Immunity & Emotional Wellbeing: Discover Trees’ Healing Oils, Flowers & Barks as Potent Medicines for Your Body, Mind & Spirit:

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/tm/ingerman

🌹🌹

Robert Peng is a renowned Chigong teacher. My husband and I had the gift of staying with Robert and his wife during two conferences Sounds True sponsored. I have to tell you he is the most genuine person I have met and is certainly the “real thing”. There is no way not to feel touched by his own initiation into the work.

Connect to Your Inner Joy Through Qigong’s Xi Breathing with Robert Peng. His live introduction would have passed. But the Shift Network is sending a recording to those who missed it.

 https://shiftnetwork.infusionsoft.com/go/cij/ingerman

🌹🌹

A thrilling journey is beginning and you’re invited! On April 1, 2021, Bernadette King, the creator, author, and channel of the international best selling, award winning, and history making “Ark Animal Tarot & Oracle Deck” launched the Kickstarter campaign for her new book, “Spirit, Totem, and Power Animals – The complete book of Animal Spirit Guides”.

Bernadette and I have become allies, and I am so thrilled to share her work!

Bernadette is well known for her animal advocacy and noted for always saying, “Do good for animals”.

By running her Kickstarter during April Bernadette is focused on inspiring folks to do more for the animal kingdom and hopes she’s leading by example by pledging $5,000.00 of the book’s profits in 2021 to animal charities who work to prevent animal cruelty.

Link to newsletter sign up – http://eepurl.com/hsBQiD

Link to YouTube Channel – https://www.youtube.com/c/MySpiritAnimal

Link to forums – https://gatheringofmystics.com

Copyright 2021 Sandra Ingerman. All rights reserved.

Transmutation News – April 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws April 2021

Ik herinner me dat ik toen ik ongeveer zeven jaar oud was, opgroeiend in Brooklyn, behoorlijk in de war was door de mate van ongelijkheid waarvan ik getuige was. Ik kon niet begrijpen waarom sommige mensen meer konden hebben dan anderen. Ik kon niet begrijpen waarom sommige mensen eten hadden en sommige mensen niet. Waarom betaalde de ene baan zoveel meer dan de andere terwijl iedereen dezelfde uren moest werken?

Dus ik worstel duidelijk met de problemen die tijdens ons leven naar boven komen terwijl we naar een wereld kijken die zo overbevolkt is. Er is gewoon geen gelijkheid. Er zijn mensen die geholpen kunnen worden, er zijn mensen die dat niet kunnen, er zijn mensen die onderdak en voedsel kunnen krijgen en sommigen hebben honger en proberen onderdak te vinden. Dit geldt voor al onze kostbare natuurwezens.

Er is momenteel zoveel verdeeldheid en ik denk dat alles zo enorm uit balans is geraakt dat degenen “met autoriteit” meer maatregelen nemen om onze acties en ons gedrag te beheersen. Tegelijkertijd willen we onze eigen soevereiniteit en vrije wil.

Een van mijn broers vrienden was een intelectueel en we hadden diepgaande gesprekken, ik was toen denk ik zeven en hij waarschijnlijk tien of elf jaar. We probeerden alle problemen in de wereld op te lossen en stelden de vraag waarom niet iedereen dezelfde middelen had.

Ik breng dit naar voren vanwege alle problemen rond mensen die zoveel hebben dat ze niet eens weten wat ze met hun rijkdom en bezittingen moeten doen tegenover sommige mensen die letterlijk gewoon op zoek zijn naar een maaltijd en onderdak. We zijn allemaal meelevende mensen. Ik stel me voor dat je op verschillende manieren over onze sociale kwesties nadenkt.

Dit is geen nieuw probleem op aarde. Het voelt alsof de verdeeldheid op de planeet nu tot verbazingwekkende niveaus groeit. We kunnen verschillende dimensies van de werkelijkheid zien en voelen die zich vormen als verdeeldheid over klimaat, gezondheid, politiek, ras, spiritualiteit, vaccins en de lijst gaat maar door en blijft groeien.

Ik schrijf hier niet over om een echte oplossing aan te bieden om de ongelijkheid die we momenteel zien te helen Het voorbeeld waar we gelijk naar kunnen kijken is het vaccin en het vaccin verdeeld bevolkingsgroepen in veel verschillende classificaties. Dus de verdeeldheid blijft groeien.

Wat zijn de antwoorden die de mensen en alle natuurwezens nodig hebben om recht op vrijheid en bronnen te hebben. Met zo veel mensen krijgen we gewoon niet de hulp die iedereen nodig heeft. Het bezorgt me slapeloze nachten dat kinderen en ouders zien die met moeite hun hoofd boven water kunnen houden. Het is mij ook overkomen. Ik heb niet de trauma’s ervaren die de mensen vandaag de dag hebben, maar geen eten hebben en niet weten waar mijn slaap/woonplek zou zijn is iets wat ik vaak meegemaakt heb. Ik weet dat het emotioneel heel zwaar is.

En alle verdeeldheid op zoveel verschillende niveaus weegt voor ieder van ons op emotioneel gebied zwaar waar we onze overtuigingen, moraal, filosofie en onze spiritualiteit her evalueren.

Op fysiek niveau kunnen we actie ondernemen door geld of spullen te geven aan mensen in nood. We moeten de stem zijn voor de kinderen van alle levende wezens die niet kunnen praten of laten weten dat ze eten, een schuilplek, aandacht, eer en respect nodig hebben.

We kunnen aardig zijn voor anderen. Op spiritueel gebied kunnen we aan iedereen die dat nodig heeft eer en respect laten zien.

Mensen vertellen met telkens weer dat het niet genoeg is. Maar ik heb hier zelf ervaring mee. Toen ik moest bedelen voor geld om eten te kopen was er een groot verschil tussen hoe het voelt als iemand naar me spuugt of als iemand vriendelijke tegen me deed, zelf een glimlach of een inspirerend woord kon al helpen.

Onze houding en spiritueel gedrag telt. Het maakt echt een verschil.

Mensen kunnen niet blijven zeggen dat vriendelijkheid en liefde niet genoeg is. Het is goed voor de ziel! En liefde kan iemands licht voor een tijdje laten branden zeker als het net voelt alsof het licht bijna uit is.

In “Walking in Light” beschrijf ik een prachtige ceremonie die ik graag doe tijdens workshops in retreat centra. Deze ceremonie is ook heel krachtig online. Ik noem deze ceremonie “The Inner Chamber of Light” (de kamer van licht in jezelf.)

In deze reis ontmoet je liefdevolle wezens zonder gezicht die je naar de kamer van licht in de aarde brengen. Er zijn miljoenen mensen daar die de draden van het levensweb aan het repareren zijn. Maar ze doen dit anoniem. Niemand kan elkaars gezicht zien. Het is een prachtige reis die je laat zien dat het niet uitmaakt wat je hebt, hoe beroemd je bent of hoe je eruitziet wat het verschil maakt. Het enige belangrijke is hoe veel liefde en licht je door het levensweb uitstraalt. En de sleutel is dat je er geen erkenning voor nodig hebt, het gewoon doen is de goede daad.

In de ceremonie van deze maand doe ik een andere versie van bovenstaande ceremonie. Het is prachtig. Het is een journey waarin je alle mensen die rondlopen op de wereld observeert, iedereen of ze nou lijden of gelukkig zijn, te zien als een wezen van licht en liefde.

Ik nodig je uit deze journey te doen als je deze energie wilt ervaren die we overal vandaan kunnen creëren en dat elk wezen op deze prachtige aarde voedt.

Dit is de YouTube link:

We kijken er naar uit om jullie ervaringen te lezen op onze nieuwe Facebook pagina Shamans Are Gardeners of Energy. Het antwoord is “Transfiguration”.

27 april is het volle maan. Laten we buiten de sociale verwachtingen van onze samenleving treden en onze psychische krachten in ons opnemen en ons licht vrij laten stromen over al het leven en de aarde heen. Deze keer roept de planeet ons op om het collectief te voeden met onvoorwaardelijke liefde en goddelijk licht.

Ben je nieuw op het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies op Een menselijk web van licht creëren voor onze volle maan ceremonie op de site.

Transmutation News – March 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws Maart 2021

Ik heb steeds verteld dat Isis ons allemaal echt aanmoedigt om in het nu te blijven. Ze blijft zeggen dat we belangrijke aanwijzingen en informatie zullen missen als we teveel focussen op wat er straks kan gebeuren.

Jaren geleden heb ik iets gedeeld dat de moeite waard is om te herhalen. Als je het leven niet kan verteren, verteer je ook je voedsel niet. Als je rondkijkt bij de drogist of apotheek, zie je nogal wat maagtabletten liggen.

Blijven we in het nu, dan kunnen we kleinere porties leven opnemen om te verteren. En dat kan de druk die je wellicht voelt verlichten. Leven wordt makkelijker en beter te verteren als we leren in het nu te zijn.

We verwelkomen de lente en herfst equinox op 20 maart. Ongelooflijk hoe de dagen voorbij glijden. De tijd gaat zo snel, nog een reden om in het nu te blijven en van de schoonheid van het leven te genieten.

Ik heb een ceremonie opgenomen om de equinox te verwelkomen. Hieronder volgt de link. Voor het geval je geen Engels verstaat zal ik de ceremonie uitschrijven. De opname is een ceremonie naar De Vuurkorf vol Licht.

Zoekend naar instructies die al beschreven waren, bladerde ik door mijn boeken The Shaman’s Toolkit en Walking in Light. Beide boeken (niet in het Nederlands vertaald) staan vol tijdloze wijsheid. The Shaman’s Toolkit was geschreven voor een lezerspubliek onbekend met shamanisme. Maar het bevat alle Medicine for the Earth oefeningen die ik geef zonder over shamanisme te spreken. Walking in Light is een goede samenvatting van mijn werk. Ik hoop dat je geïnteresseerd bent in mijn boeken.

De spirits toonden me jaren geleden al de Vuurkorf vol Licht ceremonie. Het is een neutrale manier om een vuur ceremonie te doen. Je kan een oude pijn, teleurstelling, een trauma, een verraad in het licht loslaten. Je kan een briefje aan het universum schrijven en dit in de Vuurkorf vol Licht doen. Je kan jouw wensen duidelijk maken. De intentie waarmee ik graag werk is een oud plan loslaten en om hulp vragen voor het goede van het leven.

Laat jouw intuïtie je vertellen welke staat van je zijn je geheeld wil hebben. Roe één van je helpspirits op om je bij te staan. En heb de intentie om naar de groet Vuurkorf vol Licht te reizen.

Wat is jouw voornemen? Heb je het gevoel dat het leven je bedrogen heeft? Wie heeft jou teleurgesteld? Zijn er lieden die je moet vergeven? Moet jij jezelf vergeven? Ga gebeurtenissen en momenten in je leven na waar jij wellicht teleurgesteld bent en waar je nu vergeving in je hart moet vinden. Wat voor energie wil je schonen en transmuteren?

Heb je iemand met jouw gedrag of woorden gekwetst? Moet je jezelf vergeven? Vergiffenis voor jezelf is zo enorm belangrijk in deze tijden waarin we leven.

Laat toe dat jouw inner-spirit en je hulpspirits je duidelijk maken welke staat van zijn je moet bekijken, erkennen en loslaten. Dit is dé tijd voor reiniging. Bekijk welke banden je moet loslaten. Verbreek verbanden met energieën die niet langer goed voor je zijn, zo dat je nu vrij bent om een andere koers te gaan varen.

Hou vast aan je voornemen om naar de grote Vuurkorf vol Licht te gaan En jouw voornemen zal je daar heen brengen. Erken de connecties die je los moet laten, banden die verbroken moeten worden, de verraden, teleurstellingen, wie je moet vergeven, en de collectieve energieën die je los moet laten. Laat ze gaan naar het goddelijk licht dat hun kracht en energie transmuteert in liefde.

Je bent nu bevrijd van energieën die je vasthielden in de dikke dichte levensenergie. Je bent nu vrij om een ander pad te kiezen. Kom uit deze journey met een lichter, zonder zorgen en vrij gemoed.

Verbrokkel, maak ongedaan, los op, vernietig, ontdoe je van al dat wat niet meer voor je werkt. Dit is een krachtige tijd om te reinigen. Het is zo belangrijk om je in de veranderende tijden te zuiveren en te reinigen.

Maak een nieuw plan naar jouw inner-landschap.

Doe met me mee om onze cirkel in liefde en licht te houden terwijl we de lente op het noordelijk halfrond en de herfst op het zuidelijk halfrond verwelkomen.

En we moeten onze volle maan ceremonie Een menselijk web van licht creëren niet vergeten.

Het is volle maan op 28 maart. Laten we uit de oude bubbels stappen die onze psychische kracht gevangen houden en laten we ons licht vrijelijk over al wat leeft en de Aarde stromen. Deze tijd hier op aarde roept ons op om het collectief te voeden met onvoorwaardelijke liefde en goddelijk licht.

Ben je nieuw op het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies op Een menselijk web van licht creëren voor onze volle maan ceremonie op de site.

Happy equinox!

Hieronder vind je de link naar de equinox ceremonie naar de Vuurkorf vol Licht:

Transmutation News – February 2021 – Dutch

Transmutatie nieuws februari 2021

Ik ben nu bijna 6 jaar met een intense helings proces bezig. Ik ben begonnen met sjamanistische helings werk en vervolgens ben ik veel verschillende alternatieve artsen gaan bezoeken. Waar ik ook kwam er was geen oplossing. Ik heb altijd geweten dat de echte heling binnen in me zit zoals ik al meer dan 20 jaar in mijn nieuwsbrief vertel.

Maar in onze cultuur wanneer we ons ziek beginnen te voelen gaan we direct naar anderen toe die misschien een oplossing hebben voor waar we last van hebben in plaats van diep naar binnen te kijken naar het diepst van onze ziel waar ons lichaam ons precies kan vertellen wat er aan de hand is, wat uit balans is en wat we nodig hebben voor onze heling.

Maar sommigen van ons zijn eigenwijs, zoals ik zelf, en ondanks dat ik genoeg tekens kreeg dat ik binnen moest gaan kijken in plaats van ergens anders wat het makkelijker om een oplossing te zoeken bij anderen. Ineens veranderden dingen op een natuurlijke manier tijdens dit proces. Vijf jaar lang in het midden van de nacht, wanneer sjamanen het meest krachtige werk doen, reisde en werkte ik met mijn helpende spirits. Het werk was het identificeren van de problemen in mijn verleden en heden die me nog steeds kwelden en mij lichamelijke ongemakken bezorgen.

Ik ben vijf jaar bezig geweest om de pijn uit mijn lichaam te krijgen. Het gevoel was werkelijk onvoorstelbaar. Ik kan zeggen dat dit een tijd van lijden voor me was, maar de lessen waren zo verbazingwekkend en ik heb zoveel geleerd over mezelf en over anderen, over het leven, over het levensweb en over de cyclus van de natuur (wisseling van de seizoenen). De cyclus van de natuur gaven me de beste aanwijzingen over hoe ik heling kan vinden.

In december ben ik nog verder gegaan en heb me echt gefocust om zoveel mogelijk stilte om me heen te creëren. Het was erg moeilijk omdat mensen gewend zijn me te mailen en te vragen hoe het met me gaat en ook om hulp te vragen voor hen zelf. Maar ik had echt complete stilte nodig. Ik moest een manier vinden om van facebook en e-mail weg te blijven. Ik kan je vertellen dat ik het niet op de meest nette manier heb gedaan maar ik heb het gedaan en ik vond de stilte die ik nodig had.

Op het moment dat ik de stilte vond die ik nodig had begon mijn lichaam en mijn helpende spirits non stop tegen me te praten en leidde me stap voor stap naar waar ik heen moest gaan. Ik moest mijn verleden echt loslaten. Mijn verleden was een last geworden die te zwaar voor me was om nog verder mee te nemen. Het meeste uit mijn verleden ben ik letterlijk vergeten. Problemen die zich in mijn persoonlijkheid hadden genesteld en me niet langer van dienst waren hielden me tegen. Ik heb een hoop ceremonies gedaan om los te laten.

Ik ontdekte dat de sleutel van mijn heling was om naar het verleden te kijken, niet om het vast te houden en dat ik er ook graag vandaan wilde stappen. Toen ik het verleden echt los kon laten, zag ik mezelf van dat pad weglopen. En ik kan eerlijk zegen dat ik zelfs niet eens meer kan zien naar hoe ik ooit was. Het voelt alsof ik in een nieuw leven ben gestapt. Maar ik kan niet volledig in dat nieuwe leven zijn totdat ik mijn verleden volledig achter me heb gelaten en het vaarwel heb gezegd.

Ik deel dit met jullie omdat we langzaam in een nieuw paradigma schuiven waar we ons verleden niet mee naar toe kunnen nemen. Het is onmogelijk om in een leven van vrijheid te stappen en in een leven vol van liefde en licht terwijl we onze bitterheid op onze schouders dragen en nog steeds verlamd worden door verraad en pijn uit ons verleden.

Stel je voor dat je een berg beklimt en als het pad te stijl word je bagage achter moet laten. Als je boven op de top bent kan je je niet voorstellen waarom je zo lang zo veel spullen met je mee hebt genomen. Je had van de reis en het uitzicht kunnen genieten als je niet zo zwaar bepakt en bezakt was.

Ik heb hier vijf jaar aan gewerkt. Ik weet dat velen van jullie erg gefocust zijn op alle niveaus, spiritueel, emotioneel en lichamelijk. Als je uitkijkt naar de nieuwe kansen die we hebben is de enige mogelijkheid om in een realiteit dementie te stappen door het loslaten van de lasten van je verleden die je in de oude bubbel houden.

27 Februari is het volle maan. Laten we uit onze oude bubbels stappen die onze geestelijke kracht vast houd en laten we ons licht toestaan om vrij te stromen over alles wat leeft en de aarde.

Als je het transmutatie nieuws voor het eerst leest, lees dan ook de instructies voor onze volle maan ceremonie; Een menselijk web van licht creëren.

Ik hoop dat jullie allemaal de ceremonie die ik voor deze maand heb opgenomen leuk vinden. Voor degene die nieuw zijn. Ik neem elke maand een journey of ceremonie op. We hebben ook een inspirerende Facebook pagina Shamans are Gardeners of Energy. Als je deze pagina wilt volgen; het paswoord is “Transfiguartion”.

Dit is de link naar de prachtige ceremonie van deze maand. Dank je Sylvia Edwards dat je de video voor ons hebt opgenomen. Doe met ons mee!!

https://youtu.be/FBlcqVtrjJ0

Transmutation News – January 2021 – Dutch

Transmutatie Nieuws januari 2021

Welkom in 2021!

Ik heb prachtige en verbazingwekkende boodschappen van Isis ontvangen en ik wil er graag van delen met jullie in deze nieuwsbrief.

Allereerst, het is al enige tijd geleden dat spirits begonnen een staat van bewustzijn met me te delen, die aan het groeien is in de spirituele gemeenschap. En zij zeiden dat we echt heel voorzichtig moeten zijn om in een staat van psychische hyper-waakzaamheid te belanden.

We kennen allemaal wel hyper-waakzaamheid. Iedereen die met trauma opgroeide, zoals de meeste van ons, leerde hoe hyper-waakzaam te zijn door steeds onze omgeving te scannen om te zien of we wel veilig zijn. Mij is verteld dat wat er momenteel gebeurt, is dat mensen proberen hun spirituele praktijken te gebruiken om psychische waakzaamheid aan te boren om zo te voorspellen wat er vervolgens kan gebeuren.

Zij zeiden dat het punt is te leren in het hier en nu te blijven en te focussen op wat er precies op dit moment gebeurt en dus te stoppen naar het verleden of naar de toekomst te kijken, alleen maar nu. Als we dat doen, en als we stoppen naar andere stemmen te luisteren en alleen naar onze eigen innerlijke stem luisteren, worden we begeleid met alles wat we nodig hebben voor onze volgende stappen vooruit naar het bewerkstelligen van welzijn en gezondheid voor ons en de omgeving waarin wij leven.

Isis vervolgde: we hebben het bewustzijn echt prachtig verhoogd. Mensen over de hele wereld worden wakker door de initiatie die we meemaken. Maar we moeten begrijpen dat we in een kringloop zitten, en dat iedere kringloop gesloten moet worden voor een nieuwe kan beginnen.

Wat Isis me verder vertelde is dat mensen van bewustzijn veranderden en dat dat tot een nieuwe harmonieuze orde moet leiden. Maar het duurt lang om een wereld orde te scheppen.

De metafoor die Isis me vertelde is wat er op dit moment gebeurt, lijkt op het rijden op een autoweg met veel rijstroken die samenvoegen zodat alle auto’s op elkaar botsen. Ze zei dat mensen proberen zo veel spirituele informatie mentaal te vergaren dat we niet op het juiste spirituele en energetische niveau bezig zijn.

Ze zei dit gebeurt er als we zo veel persoonlijk werk doen dat we in transitie zijn en dat we een opening laten door de chaos die we veroorzaken. Een opening waardoor van alles binnen kan dringen. Dus we moeten ervoor zorgen dat we onze spirituele energie niet te dun rondstrooien door te veel spirituele methodes te willen leren, en niet echt in het werk opgaan. We proberen de transformatie die plaats zal vinden als de tijd daar is, te forceren. Er leeft geen orde momenteel onder de mensheid.

Maar dit te doen vereist concentratie ver voorbij wat veel mensen in de spirituele gemeenschap kunnen opbrengen. We staan onszelf toe door van alles wat zich in de buitenwereld afspeelt te laten afleiden, en als we nou niet in die psychische hyper-waakzaamheid geraken, kunnen we diep in onszelf journeyen waar alle antwoorden liggen die we nodig hebben om de kringloop te sluiten. Maar we moeten dan echt alle afleiding van de buitenwereld uitsluiten om het diepe werk wat nodig is te kunnen doen.

Isis zei me dat het menselijk ras eigenlijk een heel nieuwe soort is op deze planeet. Maar toch voelen we ons soeverein over de Aarde en over al wat leeft. Ze zei dat wij eigenlijk het recht op heerschappij niet hebben verdiend omdat we hier nog niet lang genoeg zijn. En ze zei dat, om de orde die nodig is om harmonie terug te brengen naar de planeet te genereren, we gemeenschappelijk en met het vrouwelijk principe moeten werken, iets wat ze al 20 jaar met me deelt, wie we worden, niet wat we wereldlijk doen is belangrijk.

Ze zei dat de problemen die we momenteel ondervinden komen door mannelijke dominantie.

We gaan teveel op in onze ego en geest in plaats van ons over te geven aan de kracht van spirit. De kracht van spirit zal ons door het beëindigen van de huidige kringloop leiden. Maar Isis zei dat het menselijk ras ten dode is opgeschreven, en wanneer iemand zijn/haar dood onder ogen ziet beginnen de spirits die persoon te overspoelen met liefde. Dat gebeurt juist nu op de planeet, spirituele krachten verschijnen die ons overspoelen met zoveel liefde.

Deze liefde is natuurlijk een “remedie”. En wat we nu echt nodig hebben is deze liefde te ontvangen en diep naar binnen te gaan en ons transformatie werk te doen. En we moeten onderzoeken hoe de Natuur werkt omdat de Natuur altijd in perfecte staat is. De mensheid heeft dus meer te leren van de Natuur in plaats van haar proberen te redden.

Isis zei dat de wens om de planeet te helen niet is waar we ons op dit moment op zouden moeten richten. De Aarde is sinds het begin van haar bestaan door klimaat veranderingen gegaan. Wat we nu meemaken is niet veel anders dan wat in het verleden is voorgevallen. Het is dat het menselijk ras besloot dat we zo ontwikkeld zijn geworden dat we weten wat goed is voor al wat leeft en de Aarde en voor elkaar. Wij moeten onze aandacht op de Natuur richten. De Natuur is in perfecte staat en de mensheid heeft er een chaos van gemaakt, die leidde tot een gebrek aan orde nodig voor de volgende stappen in evolutie.

ze zei dat deze chaos is veroorzaakt door lieden die kalmeringsoefeningen doen zonder te werken met de nieuwe energieën die ieder van ons en de Aarde omspoelen. Nu moeten we gaan optreden als een verenigd geheel. Ze heeft me gevraagd hierover te schrijven sinds 9/11. De duistere krachten zijn zo geconcentreerd dat we met al onze diepste krachten hiertegen moeten opstaan.

De spirituele gemeenschap is altijd verdeeld geweest. Maar tegenwoordig lopen scheidslijnen tussen mensen waardoor we zo destructief uiteen drijven dat we het menselijk ras tot vechten voor onze vrijheid en het recht om te leven hebben gedreven.

Ze vertelde nog iets interessants over afnemende gezondheid bij mensen in de spirituele gemeenschap. Dit is een onderwerp dat ik met andere teachers heb besproken wetend dat teachers buiten mijn kleine cirkel gezondheidsklachten hebben, net zoals ik.

Isis zei dat we onszelf schuldig en beschaamd voelen over onze fysieke gesteldheid alsof we hebben gefaald. Ze zei dat we geen notie hebben van de strijd die begaafde spirituele practitioners voeren in de psychische wereld gedurende de donkerste uren van de nacht zei dat we gewoon overdag moeten rusten. Je kan dit naast je neer leggen als dit je niet aanspreekt. Persoonlijk neem ik dit ter harte. Neem je rust wanneer je maar kan. Ik weet dat iedereen verplichtingen heeft.

Als ik zou moeten zeggen wat de kern van Isis’ boodschap is, is het te stoppen je door je ego te laten leiden, en laat Spirit je leiden. Maar je moet rust nemen om de boodschappen van Spirit en van de Natuur te kunnen horen.

Laat Spirit je leiden in plaats van je ego.

Zoals ik vorig jaar schreef, ga ik door met Het Transmutatie Nieuws te schrijven in het huidige format. En deze columns worden in zoveel verschillende talen vertaald.

Als aanvulling zal ik voor iedere maand een journey of een begeleide ceremonie opnemen om die samen te doen. Sylvia Edwards zal de opname klaar maken voor Zoom en de link posten.

Op den duur zal ik teachers die op www.shamanicteachers.com staan ook iets op te nemen. Hun werk is briljant en ik wil hen graag bij jullie introduceren. Dus op een zeker moment gaan we rouleren, maar ik zal de meeste opnames doen.

Voor alle duidelijkheid er komt iedere maand een opgenomen journey of een ceremonie.

Dan het geweldige nieuws dat Sylvia en ik gestart zijn met een nieuwe Facebook-pagina alleen voor onze wereldwijde kring. Deze pagina heet “Shaman’s Are Gardeners of Energy”. Als je deze columns al leest weet je dat dit mijn favoriete onderwerp wat De Ouden met mij gedeeld hebben, is geworden.

Als je wilt deelnemen klik op deze link: https://www.facebook.com/groups/991720834662313/.

Om deel te nemen krijg je een vraag. Het antwoord is ‘Transfiguration’,

De eerst video over de december Solstice Ceremonie vind je hier: https://youtu.be/431Qy5Exiuo

Op 28 januari is het volle maan. Laten we dan samenkomen als één energieveld met geen enkele verdeeldheid en met perfecte concentratie en focus. Laten we de Aarde en al wat leeft voeden met Licht terwijl we onze oefening doen om een Menselijk Web van Licht te creëren.

Ben je nieuw bij onze volle maan ceremonie, lees dan de instructies op de homepage: Een menselijk web van licht creëren

Onthoud goed dat Shamanen hoveniers voor energie zijn. En wat we voeden, groeit. Wat voor energieën wil jij voeden in 2021? Wat zullen jouw gedachten en dagdromen zijn? Onze toekomst hangt af van hoe jij deze vraag beantwoordt.

Gelukkig Nieuwjaar!