Transmutation News – December 2020 – Dutch

December Transmutatie Nieuws 2020

We zijn zeer zeker op weg naar een nieuw jaar. Ik durf echt geen voorspelling te doen voor het komende jaar. Ik schreef een antwoord op een post op Facebook toen deze magische zin uit mijn vingers kwam.

“De wereld buiten lijkt kleiner als je van binnenuit groeit”. Dit is zeker een tijd om van binnen uit te groeien zodat je een deel van je aandacht weg kan houden van de gekte.

In november was ik op zoek naar een document en ik zag ineens een oude transmutatie nieuws met de perfecte boodschap om ons jaar af te sluiten. Dit is wat ik schreef.

Transmutatie Nieuws oktober 2017

We gaan door met het in onze harten houden van alle wezens die getroffen zijn door stormen, branden en aardbevingen. We blijven doorgaan om allen te zien in hun goddelijke kracht met de mogelijkheden die ze hebben om door de veranderingen te navigeren. En aan al het leven die gestorven zijn in deze verschrikkelijke gebeurtenissen we danken jullie dat jullie op aarde waren en we wensen jullie een makkelijke en goede reis naar huis.

Onthoud dat een van de belangrijkste dingen van ons werk is niet het veranderen van het weer en meegaan met de mensen die denken dat ze moeder natuur kunnen controleren. In plaats daarvan is het nodig dat we ons spirituele werk doen en een leven leiden waarin we eer en respect voor al het leven laten zien. En als we het principe van wederkerigheid gebruiken zal de aarde vriendelijk antwoorden.

In september tijdens een sessie van mijn teleconferentie cursus bij de Shift Network, gaf ik les in hoe je kan samensmelten met een helpende spirit om door de ogen van spirit te kijken naar de wereld in plaats van door de ogen van het ego. Om te laten zien hoe je kan samensmelten met een helpende spirit, deed ik dat via de godin Isis. Ik had aan Isis gevraagd of ze wilde praten over het onderwerp lijden. Want het lijkt erop dat veel vrienden en leerlingen de hoop verloren hebben, ze zitten vast door al het lijden en slechte gedrag van mensen tegenover elkaar en naar al het leven. Mensen van verschillende spirituele stromingen verliezen hoop en focus.

Ik voel dat de boodschap die Isis met ons deelde een hele krachtige boodschap is en ik wil die met jullie allemaal delen voor het geval het je aanspreekt en je op een bepaald niveau raakt. Ik deel alleen de hoofdzaak van haar boodschap.

“Er zijn heel veel planeten en dimensies waar spirits incarneren om te leren en te groeien.

Hier op aarde ben je geboren om liefde, licht en vreugde te ervaren. Maar de les was eerst om lijden te ervaren zodat je daarna voorbij die dimensie kan gaan want binnen in je (niet buiten je) daar is een innerlijk gevoel van liefde en vrolijkheid. Eigenlijk is vrolijkheid niet de goede vibratie want in werkelijkheid voelt je spirit gelukzaligheid.

In jullie wereld moedigen leraren, inclusief je eigen leraar, je aan om je hart te openen voor de spirit van liefde.

Maar deze les waarin je wordt gevraagd om je op hartsniveau te verbinden is niet correct.

Want de focus is op je fysieke hart en dat is simpel gezegd een deel van je ego. En zo velen van jullie ervaren en zien het lijden wat evolutionair gezien je zintuig, compassie, laat groeien. Het neemt je zo diep mee in je menselijkheid. Maar je zit nog steeds gevangen in de energie, vibratie en frequentie van het lijden en dat is de energie die jullie voeden in de wereld. En door de energie van het lijden te dragen worden zoveel mensen ziek.

Jullie worden nu daadwerkelijk en metaforisch open gebroken naar de diepste plaats in je waar alle kennis en wijsheid op je wacht om van te leren als je dieper in je menselijkheid duikt.

Achter je fysieke hart is een spiritueel hart. Je hoeft niet heel diep te gaan om daarmee contact te maken. Er is veel over gesproken door vele goeroes, mystici en spirituele leraren.

En dit spirituele hart – een met de bron en de vreugde, gelukzaligheid en onvoorwaardelijke liefde voor alles wat leeft en creatie kent geen lijden. Het kent gelukzaligheid, het kent onvoorwaardelijke liefde maar het heeft geen ervaring met het lijden op deze aarde.

In het land van de dromen zie ik miljoenen ego’s dromen over de illusie die jullie zien zoals het telkens opnieuw gecreëerd is op de aarde.

Ga weg uit dit land van de dromen naar waar geëvolueerde spirituele wezens dromen over vreugde en liefde voor de wereld.

Jullie zitten gevangen in jullie ego. Stijg er bovenuit naar een dimensionale realiteit die voorbij jullie ego is naar jullie spirituele hart die alleen vreugde, gelukzaligheid, onvoorwaardelijke liefde en het licht van de bron ervaart.

Jullie zitten in een nieuwe tijd en evolutie op aarde. Laat je huidige rol in het spel van het leven los. Stap in het leven van een wakker geworden spiritueel wezen. Jullie blijven proberen om jullie vibratie en frequentie te verhogen wanneer jullie moeten werken van een hogere vibratie en frequentie.

Ik hou jullie in mijn armen en zeg tegen jullie hebben meer keuzes dan jullie weten. Jullie kunnen veranderen naar een hoger niveau van bewustzijn.”

Luister deze maand naar sjamanistische muziek, meditatie muziek of ga naar buiten. Stel je voor dat je reist direct voorbij je fysieke hart naar je spirituele hart. Het is de plek waar goddelijke liefde, licht en gelukzaligheid vandaan straalt. Breng je problemen naar de je spirituele hart en ervaar hoe snel ze worden getransmuteerd en getransformeerd naar het licht.

Doe je transfiguratie werk en schijn licht vanuit je spirituele hart. Wees een aanwezigheid van liefde terwijl je hart pure en niet persoonlijke onvoorwaardelijke liefde uitstraalt.

In vorige Transmutatie nieuwsbrieven heb ik geschreven over het reizen naar het land van de dromen zoals ik heb geschreven in mijn boek “Walking in Light: The Everyday Empowerment of Shamanic Life.”

Je kan een reis of meditatie doen en vragen of je mee word genomen naar het land van de dromen waar een geëvolueerde spirituele gemeenschap van mensen van over de hele wereld zich focussen op hun dagdromen alleen om de meest positieve, mooi, en ontzagwekkende inspirerende dromen voor de planeet te ervaren. Neem je plaats in, in deze cirkel van dromers en doe je werk.

De winterzonnewende is 21 december met veel meer lessen en mogelijkheden om van binnenuit te groeien.

Ga tijdens de zonnewende naar buiten, naar een park of naar je favoriete plek in de natuur. Zet al je zintuigen open en voed je met de schoonheid van de natuur. Voel je liefde voor het leven, voor de fijne natuur wezens met wie we de aarde delen en met Gaia zelf.

Als je op de aarde ligt stel jezelf dan voor dat je jouw hartslag verbind met je thuis die al biljoen jaren oud is. Voel dat diep in je lichaam. Als ik dit doe kan ik niet eens vertellen over de diepte van deze oude verbinding.

Voel de wind zachtjes over je heen strijken. Als de wind je wang kust voel dan de diepte van je relatie met het levende wezen dat wij lucht noemen, dit is de eerste levensvorm op deze aarden. En dit wezen wat al biljoenen jaren oud is kwam langs om je op je wang te kussen of met je haar te spelen.

Als je in de buurt van een water bent doop je handen of voeten in het water en verbeeld je dat je je verbind met de oerzee. Luister of dit oeroude wezen, die al biljoenen jaren oud is een boodschap voor je heeft. Als je niet in de buurt van water bent kan je dit doen via een sjamanistische reis of meditatie.

En dan absorbeer de kracht van de zon, de maan en de steren, denk eraan hoe lang ze al schijnen over alles wat leeft. En nu schijnen ze op jou. Voel de passie van het eeuwen oude vuur wat diep in moeder aarde brandt. Brand jouw innerlijke vuur om deze oude kracht te ontmoeten?

Zink echt diep in de tijdloze realiteit waar we in leven. We leven maar zo kort op de aarde.

Voel eerst de krachtige relatie, de liefde en support van deze eeuwen oude wezens. Het is echt voorbij alles wat we mentaal kunnen bevatten als je jezelf echt toestaat om je op celniveau te openen en je verbinding te voelen.

Focus je nu op waarom je hier bent. Je bent hier maar voor zo’n korte tijd. Wat wil je doen met deze tijd die je op aarde hebt? En kijk naar een simpel levensverandering die je kan maken om jouw aanwezigheid op Gaia helder te laten zijn.

Voel de liefde voor al het leven, vergeef jezelf voor alles wat nodig is om te vergeven en eer je eeuwen oude verbindingen met de elementen, en eer ook je voorouders en de ouden die hier leefden. Alle fases van het leven die we nu zien zijn allemaal al vele malen ervaren in de geschiedenis van de aarde. Stel je zelf voor de verhalen die de ouden je kunnen vertellen. Vraag hun om een simpele levensverandering die je kan maken die je naar positieve veranderingen kunnen leiden.

Dit is het grootste cadeau wat je aan Gaia kan geven. En als je de liefde van de elementen en ouden wil omarmen, geef je jezelf en alles wat leeft een groot cadeau.

29 december is het volle maan. Dit is onze heilige tijd dat we als grote gemeenschap samen komen om het collectief met licht en liefde te voeden. Op die manier worden ongewenste energieën verwijderd. Dit is niet de tijd om in het donker te zitten. We moeten doorgaan.

Sta op en drum, ratel, dans en zing. Reis naar binnen naar je innerlijke licht en schijn als de helderste ster in de lucht.

Als je de Transmutatie nieuwsbrief voor het eerst leest, lees dan Een menselijk web van licht creëren.

Zoals ik vorige maand al schreef, ga ik door met het schrijven van de transmutatie nieuwsbrief zoals we het nu hebben. En deze brieven worden vertaald in veel talen.

Elke maand zal ik een van te voren opgenomen reis die we samen kunnen doen of een begeleide ceremonie toevoegen. Sylvia Edwards zal dit op Zoom zetten en een link delen.

Na een tijdje zal ik leraren uitnodigen die op mijn lijst staan shamanicteachers.com om iets op te nemen. Hun werk is geweldig en ik wil ze aan jullie voorstellen. Dus op een gegeven moment gaan we rouleren, maar ik zal de meeste opnames zelf doen.

Voor de duidelijkheid er zal een reis of ceremonie per maand zijn.

En dan nu een leuk nieuwtje, Sylvia en ik zijn een Facebook pagina gestart voor onze wereldwijde cirkel. De pagina is Shaman’s Are Garderners of Energy. Als je de nieuwsbrief al langer leest weer je dat dit mijn favoriete lesstof is wat De ouden met mij gedeeld hebben.

Als je je wilt aanmelden voor de groep klik op de link: https://www.facebook.com/groups/991720834662313/

Je krijgt eerst een vraag. Het antwoord is Transfiguration.

De facebook groep is alleen open voor mensen die op mijn email lijst staan van deze cirkel.

De focus van deze Facebook groep Shaman’s Are Garderners of Energy is om het collectief en de natuur te overspoelen met eerbied, gebeden, onvoorwaardelijke liefde en licht. Licht is de hoogste frequentie waar we mee kunnen werken.

Als jouw post geen positieve houding, eerbiedigheid en eerbied uitstraalt word het verwijderd. Wat zal er gaan gebeuren met onze cirkel als we onszelf onderdompelen in het zelfde bewustzijn waarin we willen leven? Wil je verdwaald raken in het lawaai of wil je wat anders ervaren; een andere manier of ons leven te leiden?

Ik ben heel blij dat we een manier hebben gevonden om samen wat krachtig werk te doen en dat te delen!

En terwijl we naar het nieuwe jaar toe gaan wil ik Sylvia Edwards bedanken voor haar onafgebroken hulp om me te helpen dit werk de wereld in te krijgen!. Ze is echt een cadeau voor deze planeet. Sylvia is altijd positief, inspirerend en in een heilige staat van zijn.

Bedank Sylvia samen met mij en alle vertaalsters voor hun tijd. Er gaat zoveel tijd en moeite zitten in het vertalen. Laten we hun in liefde en licht houden.

Petr Němčanský – Tsjechisch
Carole Laplante – Frans
Catherine Meyer – Frans
Bea Salgado – Frans
Barbara Gramlich – Duits
Astrid Johnen – Duits
Nello Ceccon – Italiaans
Flavia Cavallaro – Italiaans
Miha Masuda – Japans
Ai Suzuki – Japans
Els de Graaff – Nederlands
Sandra Koning – Nederlands
Sofia Frazoa – Portuguees
Tatiana Starikova – Russisch
Ines Fermoso – Spaans
Lena Anderheim – Zweeds
Simin Uysal – Turks

Transmutation News – November 2020 – Dutch

Transmutatie Nieuws November 2020

Vanzelfsprekend schreef ik deze november Transmutatie Nieuws vóór de verkiezingen in de Verenigde Staten, dus zullen er vast allerlei emoties bij jou én in ons collectief rondvliegen.

Ongeacht of je blij of boos bent met de resultaten, het Medicine for the Earth-werk is een onvoorwaardelijke manier van leven en de oefeningen en ceremonies gaan door of we nu blij of boos zijn.

Ceremonies zijn heilige handelingen en zijn een verander-instrument voor de shaman. Wij stoppen niet met het werk.

Het Transmutatie Nieuws heeft door de jaren heen verschillende fases gekend. Oorspronkelijk ontstond het idee voor een maandelijkse column door aanmoedigingen van Bob Edgar. Bob was Carol Proudfoot Edgar’s man, zij was een briljante shamanic teacher. Dat is ze nog steeds, werkend met haar lokale community. Ik maakte deel uit van hun website shamanicvisions.com

In die tijd publiceerde ik zelf een visionaire roman A Fall to Grace. Iedere maand deed ik er een wijsheid bij van een van de helping spirits, en ik suggereerde om op basis van deze teaching een journey te maken. Ik schreef iedere column met de hand, faxte het naar Bob en hij typte het uit.

In 2000 transformeerde de column in Medicine for the Earth. Ik schreef over het Medicine for the Earth werk en ik was behoorlijk productief. Sommige columns waren wel 5 tot 10 pagina’s lang, zonder aankondigingen. Andere tijden.

Ik begon ook met onze maandelijkse ceremonie The Human Web of Light. In dat eerste jaar schreef een boeddhistische monnik mij dat zijn klooster iedere maand met ons meedeed. Ik kreeg een brief van een pastoor dat zij een gezang schreven voor de ceremonie en dat zij dat iedere maand zongen en zo met ons meededen.

Het was een rijke ervaring voor me om het werk met zovelen van verschillende achtergrond en levensstijl te delen.

De wensen en behoeften van onze gemeenschap veranderen en mensen willen geen lange blogs en nieuwsbrieven meer lezen. Ik heb ook minder te delen. Medicine for the Earth en Healing with Spiritual Light zijn in wezen simpele oefeningen en ceremonies die ons onderdompelen in goddelijk licht, onvoorwaardelijke liefde, en Natuur.

Hoewel de oefeningen en ceremonies simpel zijn, kost het een mensenleven om ze echt zo onder de knie te krijgen om de wonderbaarlijke resultaten te bereiken. Niveaus van focus en concentratie zijn vereist die buiten de scope liggen van wat mensen in onze cultuur kunnen vasthouden. En het uitvoeren van ceremonisch en je dagelijkse arbeid kan niet afhankelijk zijn van wat er verder in jouw leven of in de wereld gebeurt. Meesterschap vereist onvoorwaardelijke liefde temidden van trauma en afbraak.

Dus, ik heb geen nieuw materiaal om over te schrijven behalve je te herinneren en te inspireren om het werk te blijven doen.

In dit opzicht gaat het Transformatie Nieuws weer door een fase van verandering.

Ik ga door met Het Transformatie Nieuws schrijven in het huidige format. En de columns worden zo royaal in zoveel talen vertaald.

Iedere maand doe ik er wat extra’s bij; ik zal of een journey om samen te doen opnemen, of een ceremonie begeleiden. Sylvia Edwards zal deze extra’s op Zoom zetten en de link daarvoor wordt bekend gemaakt.

Op termijn zal ik teachers uitnodigen die op de www.shamanicteachers.com lijst staan, om een bijdrage op te nemen. Hun werk is geweldig en ik wil hen graag aan jullie voorstellen. We gaan dat rouleren maar ik zal de meeste opnames maken.

Voor alle duidelijkheid, er zal dus een opname van één journey of ceremonie per maand zijn.

Geweldig nieuws is dat Sylvia en ik een nieuwe pagina op Facebook hebben gemaakt alleen voor onze wereldwijde kring. De Facebook pagina heet Shamans Are Gardeners of Energy. Als je deze columns hebt gelezen weet je dat dit mijn favoriete teaching is die De Ouden met mij deelden.

Als je wilt aansluiten click dan op deze link: https://www.facebook.com/groups/991720834662313/

Op de gestelde vraag bij de aanmelding is het antwoord “Transfiguration”.

Deze Facebook groep is alleen open voor de mensen op mijn emaillijst die in deze cirkel deelnemen.

De focus van deze nieuwe Facebook pagina Shamans Are Gardeners of Energy is het collectief en de Natuur te overspoelen met eerbied, gebed, onvoorwaardelijke liefde en licht. Licht heeft de hoogste frequentie waarmee we kunnen werken.

Als een post van jou niet getuigt van een positieve houding, eer, en eerbied, zal die worden verwijderd. Wat zal er gebeuren met onze cirkel als we ons onderdompelen in hetzelfde bewustzijn dat we willen leven? Wil je verdwalen in het lawaai of wil je een andere keuze ervaren: een andere manier om ons leven te leven?

Ik ben enorm opgewonden dat we een format hebben om samen krachtig werk te doen en dat te delen!

Het is volle maan op 30 november. Laten we ons concentreren en focussen, na een goede preparatie, op onszelf te zien als een heldere ster aan de nachtelijke hemel die de Aarde en al wat leeft overspoelt met onvoorwaardelijke liefde en goddelijk licht.

Ben je een nieuwe lezer van het Transformatie Nieuws lees dan Een menselijk web van licht creëren op de homepage.

In november wordt in Amerika Thanksgiving gevierd. Laten we de kracht van dankbaarheid in de Verenigde Staten gebruiken en er energie aan toevoegen voor het goede voor al wat leeft.

Transmutation News – October 2020 – Dutch

Transmutatie nieuws oktober 2020

Realiseer je alsjeblieft dat ik deze nieuwsbrief geschreven heb voordat de bosbranden in de west kust van de US uitbraken. Ik heb er over gedacht om erover te schrijven maar ik denk dat met alles wat ik in het verleden geschreven heb over de klimaatsverandering, is dat wat ik hier heb geschreven prima.

Degene onder ons die de nieuwbrief lezen zijn denk ik spiritueel diepe denkers die het vermogen hebben om patronen te zien. Toen ik Covid zag verschijnen, weet ik voor mijzelf dat de deur zich had geopend naar andere vormen van ontbinding.

Als je patronen observeert zoals ik dat doe is de deur naar ontbinding al geopend voor Covid.

Over de hele wereld vonden verwoestende klimatologische gebeurtenissen plaats. Twee die onze harten diep hebben geraakt en het nieuws haalden waren de branden in het Amazone gebied en in Australië. Maar er waren zoveel tragische gebeurtenissen die nooit in het nieuws verschenen zijn.

Al deze gebeurtenissen vroegen naar een nieuw normaal. Zijn we wakker geworden en luisteren we?

Toen Covid in ons collectief kwam werd er een nieuw normaal afgedwongen door de aarde en de krachten die er zijn.

Nu zien we hoe mensen wanhopig proberen om terug te keren naar hun “oude” comfortabele normaal dat geen verandering afdwong behalve als we individueel werden geraakt.

Ik vind het tegelijkertijd fascinerend en verdrietig om te zien. Nu worden de klimatologische gebeurtenissen zo ernstig wanneer zullen mensen daadwerkelijk normaal luisteren zodat we weten dat het er niet meer is. We moeten echt de oproep van de aarde en de hele natuur omarmen en beantwoorden.

In mijn eigen leven merk ik dat de geest tijd nodig heeft om de veranderingen te omarmen en te integreren. En vaak brengt ons dat naar een plaats van emotionele uitputting waar zelfzorg meer dan ooit nodig is.

Kijk deze maand naar manieren om niet alleen geestelijke maar ook emotionele rust te krijgen. Ga vaker en langer de natuur in. Wanneer het lawaai van het nieuws en de sociale media je nerveus maken, neem een pauze. Zoek spirituele oefeningen die voor jou regenereren. Creëer gebedsaltaren in je huis zodat je kan rusten in de heilige ruimte van je huis.

Ga door met je ceremonies van het loslaten van de pijnen, trauma’s en houdingen die je afhouden van het creëren van een leven in balans en gezonder leven. En doe vooral ook ceremonies waarbij je je zelf en anderen vergeeft en ga door met het dromen van een nieuwe droom voor de aarde.

Als je niet van jezelf kan houden dan zal er geen spirituele oefening zijn die bijdraagt aan heling van jezelf of van de planeet. We kwamen hier om de zelfde liefde te ervaren die de Schepper of creatieve krachten van het universum voor ons hebben. Liefde is de wet en we hebben deze spirituele wet op zoveel niveaus overtreden.

We moeten hier beginnen met het weven van een nieuwe droom voor de aarde. En ja het is belangrijk dat we elke dag een eervolle afsluitingsceremonie houden om elk levend wezen, die gestorven is, te bedanken voor hun unieke schoonheid die ze aan het levensweb hebben gegeven. En hun dan een mooie reis naar huis wensen vol gratie liefde en licht.

Ik doe dit elke dag. Doe hier alsjeblieft aan mee.

Onlangs gaf ik leraren die met mij trainden toestemming om online sjamanistische healing workshops te geven, iets waarvan ik zei dat ik het nooit zou goedkeuren. De reden is dat als je studenten niet kunt zien die healingswerk doen in workshops, de leraar niet kan kijken naar de vaardigheid van de student. Dit schept een situatie voor toekomstige klanten om gekwetst te worden.

Dus ik heb de leraren op die op mijn website vermeld staan toestemming geven om online lessen te geven aan 4-6 studenten, waarbij elke student het genezingswerk moet uitvoeren voor de groep, zodat ze geobserveerd worden en nuttige commentaren kunnen krijgen.

Dit was geen beslissing die ik wilde nemen, vooral met het probleem dat zoom uitputting nu een psychologisch label aan het worden is.

Maar er zijn mensen die soul retrieval, extraction, en psychopomp werk willen leren om anderen te helpen.

Meestal zullen leraren online workshops geven waar je leert de voorbereiding van reizen en healing werk tijdens een fysieke workshop met maskers op en het houden van afstand.

Hopelijk kunnen we terug naar de fysieke workshops want de online training mist een diepte wat de studenten een schat aan sjamanistische lessen laat missen die wel doorgegeven worden in de fysieke workshops maar die niet via online workshops doorgegeven kunnen worden.

Ik zie dit echt als een tijdelijke oplossing. En ik weet ook dat het werken op sjamanistische wijze in de loop van de jaren zal veranderen naarmate de omstandigheden een nieuwe manier van werken vereisen. Het sjamanisme is sinds het begin aan het veranderen en evolueren.

We hebben de prachtige zegening van twee keer de volle maan deze maand; op 1 en 31 oktober. Laten we onze spirituele energieën samenbrengen om een waar licht te zijn van al het leven op aarde. Als we geen licht web weven door en over de aarde wat voor nieuwe droom wordt dan gecreëerd als de wedergeboorte plaatsvindt. Laten we ons werk doen om het levensweb te versterken, want dit web is een fundament van het leven.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies voor onze volle maan ceremonie op de site: Een menselijk web van licht creëren

Transmutation News – September 2020 – Dutch

Transmutatie Nieuws september 2020

Ik had kortgeleden een prachtig visioen toen ik verdiept was in heel spiritueel werk. Ik wandelde in een levendig oud bos. En de bladeren van een aantal bomen neigden naar mij toe. Ze brachten me een boodschap die de natuur in z’n geheel recent met me deelt.

De boodschap is Natuur reikt uit naar ons zoveel als wij reiken naar Natuur.

Er is zoveel heling. We blijven proberen met onze ratio met natuurwezens te communiceren. Maar Natuur communiceert met onze zintuigen en niet met ons verstand. Natuurwezens willen niet met ons praten. Zij willen ons aanraken dus voel hun aanraking en hoe de geur van de natuur zo’n helende kracht voor ons kan zijn.

Ik was totaal ondergedompeld in het levensweb en voelde met iedere cel hoe alle wezen over en weer elkaar ondersteunen. Het was een “jaren 60” ervaring van eenheid, verbinding en liefde.

22 September bereiken we weer een equinox. Dit is het beste moment om in de natuur te zijn omdat het weer perfect is om onszelf diep in de aarde onder te dompelen’

Om de equinox te vieren beweeg van verwijdering naar verbinding. dat is het beste wat je nu kan doen voor al wat leeft en voor jezelf. Want al het andere dat momenteel gebeurt, is puur gekkenwerk. Trap niet in die val!

Er zijn momenteel zoveel verschillende energie-stromen op ons gericht. Maak een goede keus tijdens de equinox, in welk energieveld je wilt leven terwijl de seizoenen aan ons voorbij trekken. je kan ook op een gezondere manier een eenvoudig leven leiden.

Laat de natuur je tonen hoe dan.

Als je zoekt naar een goede ceremonie om te doen voor de equinox, kan je dat in mijn boek vinden The Book of Ceremony: invoking the Sacred into Everyday Life.

Het is volle maan op 2 september. Laten we de diepte ingaan van het spiritueel licht dat naar ons reikt. Ontmoet dat met ons eigen licht. Laten we ons verbinden met het stralend licht van onze wereldwijde gemeenschap en zo een gezond energieveld bouwen voor al wat leeft.


Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws lees dan de instructies voor onze volle-maan-ceremonie op de site: Een menselijk web van licht creëren

Ik sluit me aan bij onze cirkel en wens jullie een prachtige equinox.

Transmutation News – August 2020 – Dutch

Transmutatie Nieuws Augustus 2020

Al jaren schrijf ik over de schaduw zijde van de sjamanistische gemeenschap die over de oppervlakte van de golven blijven scheren. Door aan de oppervlakte van het water te blijven leren we hoe we het water goed kunnen behandelen.

Maar stoppen we dan met het missen van het waardevolle deel van de initiatie en de reis om thuis te komen bij ons ware zelf als we onszelf niet toestaan om dieper de golven in te gaan? Ondanks dat we in het onbekende leven, prefereren we een onbekende die niet de diepte van de duisternis ingaat – een inwijding die bekend staat als de donkere nacht van de ziel.

Maar dat is de plek waar leren te praten met onze ziel, Dat is waar we onze formele identiteit los laten en onze schoonheid, gaves en krachten van ons innerlijke landschap kunnen zien. En wanneer we dit vinden dan stappen we in een stalenkrans van liefde en licht die we op aarde nooit ervaren hebben. Maar je moet het willen om een reis te maken naar een onaards gebied waar we heen gaan als we ziek zijn, of al we iemand die belangrijk voor ons is verliezen, als we intens verdriet ervaren, we van onszelf verwijderd zijn, geen zelfvertrouwen hebben, et cetera.

In de moderne westerse wereld roepen in deze tijd, velen van ons transformatieve energieën aan. We zeiden dat we wilden transformeren. Hoe we dat probeerden was door het uitproberen van verschillende spirituele oefeningen die ons een gevoel van vrede geven en onze endorfine een boost geven om ons een goed te voelen. Maar dit is misschien niet de beste beslissing die je kan maken. Want dit zorgt ervoor dat je aan de oppervlakte van de verandering blijft zwemmen.

Als je voor transformatie vraagt in het sjamanisme dat vraag je om in de donkere nacht van de ziel te stappen. Dit is zo’n verbazingwekkend gebied wat eng klinkt want als je daar bent word je van je identiteit en alles wat je denkt te weten, losgemaakt.

Maar wat een waardevolle reis is het, waarin weg word gehaald wat je niet langer nodig hebt en wat je leidt naar je echte identiteit, vermogen, kracht, innerlijke licht en liefde. Want je bent een reflectie van de creatieve krachten van het universum en dit is wat je zal ontdekken wanneer je reist door het gebied genaamd de donkere nacht van de ziel. Je zal de aspecten van onvoorwaardelijke liefde ontdekken en een licht ervaren waarvan je niet wist dat het bestond.

In deze initiatie sterft je ego even, terwijl je word herboren in een wezen wat zelfvoorzienend is, in al je behoeften.

Ik geloof echt dat wanneer iemand leert hoe je de donkere nacht van de ziel doorkruist je leert hoe je alles wat het leven je brengt je sterk en met kracht aankan. Je word een aanwezigheid van onvoorwaardelijke liefde en licht voorbij wat je tot nu toe hebt ervaren.

ls je wilt leren over dit gebied en wil leren hoe je het pad kan bewandelen kan je je aanmelden voor mijn nieuwe cursus De donkere nacht van de ziel als een deur naar het licht van de sjamaan.

Je kan je via deze link aanmelden: https://shiftnetwork.isrefer.com/go/dnsSI/ingerman/

Ik ben een poos niet meer op Facebook geweest. Ik had een pauze nodig. Maar ik kom weer op facebook terug om met deelnemers van mijn nieuwe cursus samen te werken.

Voordat ik Facebook sloot las ik dit prachtige gedicht van Jack Wyrd, die het op de pagina van The Shamans Cave had gepost. Ik mag het van Jack hier met jullie delen.

Zegeningen van de Libel.

Exvuiae zijn de overblijfselen van dieren die vervellen zodat ze kunnen groeien. De libel is zo’n dier. De eerste twee jaar van zijn/haar leven, leeft ze als water nymf. Zwemmend en water inademend en komt nooit in de lucht. Maar wanneer ze alles hebben gevonden wat ze nodig hadden onder de golven dan gaan ze op weg naar de lucht. Daar kunnen ze niet ademen of zien. Ze vertrouwen dat ze naar het licht moeten gaan, het onbekende in. Daar, hulpeloos, barsten de huid van de kop en het borststuk open en komt de volwassen libel eruit en vouwen ze hun vleugels uit.

Dit gebeurd in de zomer. Als ze de eerste keer de lucht inademen en hun longen vullen, moeten ze in de zon hun vleugels laten drogen en hun huid laten opdrogen. Ze weten niet wat ze kunnen verwachten, maar ze weten dat het ze moeten doen. Ze laten zich niet door angst stoppen; ze weten alleen dat het goed is. Als ze omhoog komen, als draken van de lucht, laten ze hun oude overblijfselen achter. Ze kijken niet meer om, ze vliegen gewoon.

Het is zomer tijd voor transformaties onder de zon. Dat je zo mag zijn als een libel, genoeg vertrouwen hebben om de transformaties die nodig zijn te maken en te vliegen zoals het bedoeld is. Dat je de mooie zegeningen van de libel mag omarmen.–

Exuvia is latijn en wordt uitgesproken als ig-zoo’-vee-ee

Jack Wyrd, beoefent en geeft les in het core sjamanisme en houd maandelijkse cirkels in de Bangor, Maine regio. Binnenkort komt er een boek van hem uit; titled Maine’s Rarest Creatures: a Field Guide to Mythological and Legendary Creatures and Beings of New England and Adjacent Canada. Het boek wordt in juni 2021 uitgegeven door Down East Books. Je kan er meer over lezen op Jack’s Facebook pagina.

3 Augustus is het volle maan. Laten we dieper in ons spirituele licht duiken wat ons probeert te bereiken. Ontmoet het bereik met je eigen licht. Sluit je aan bij het stralende licht van onze wereldwijde gemeenschap en laat het een gezond energieveld bouwen voor alles wat leeft.

Als je deze nieuwsbrief voor het eerst leest, lees dan Een menselijk web van licht creëren waar de aanwijzingen voor onze volle maan cirkel beschreven staan.

Transmutation News – July 2020 – Dutch

Transmutatie Nieuws juli 2020

Ik voelde dat ik me echt in mezelf terugtrok en behoefte had aan stilte in deze tijden. Al de turbulentie die we meemaken hoort bij de aftakeling van het leven zoals we dat kennen.

Protesteren is zo belangrijk om onze schreeuw voor gerechtigheid, fairheid, gelijkheid en vriendelijkheid te uiten. Ik was jarenlang een gepassioneerde demonstrant. Mijn gezondheid laat dat soort activiteiten niet meer toe.

Maar ik geloof 100% in het Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light -werk. Shamanisme omvat al het gereedschap en alle hulp die we nodig hebben om onze flow te vinden, wat we moeten doen en wat te veranderen en het belang van onze ceremonies.

We staan allemaal met de rug tegen de muur om ons spiritueel werk te doen en er volledig op te focussen.

Ik breng zoveel als mogelijk in stilte door, met het collectief in gedachten en doe het spirituele werk wat ik al tientallen jaren uitdraag. Het verbaasd me hoe diep de stilte is waartoe ik word geroepen.

Het breekt mijn hart dat ik de splijting in de spirituele gemeenschap zie groeien. Eigenlijk praat ik over deze splijting al veertig jaar, en ik zie de grenzen zo oprekken dat er geen teruggaan meer mogelijk is. We lossen simpelweg op in een andere dimensie dan hoe wij spiritueel werk zien en ernaar leven. Er zijn zoveel verschillende invalshoeken op leven als je door de ogen van Spirit kijkt terwijl zo velen nog steeds door de ogen van het ego kijken.

Ik kies ervoor op het pad te blijven dat mij naar de bewustzijn niveaus leidt waarnaar ik met mijn ceremonie- en transfiguratie-werk streef.

Met de paar laatste online cursussen die ik voor The Shift Network heb gegeven, ben ik echt uit een aantal ongezonde energievelden gestapt, en ik bouw nieuwe stralende velden om in op te gaan met mijn praktijken.

Ongeveer een jaar geleden vroeg ik onze cirkel verhalen te delen ter inspiratie. Hierbij een dat Nancy met mij deelde. Ik heb haar permissie gevraagd dit nu met jullie te delen. Ik vind het stuk over “..je ziet het verkeerd…” geweldig.

“Lieve Sandra,

Onze drum-groep kwam via Zoom bij elkaar, en ik beleefde een prachtige reis die ik graag met jou wil delen. Het leek voort te borduren op een beeld dat ik vorig jaar kreeg van een enorme golf die stil bleef hangen vóór te breken, en mij werd gezegd dóór de golf heen te kijken.

De reis begon met een grote groep mensen – ik denk de mensheid vertegenwoordigend – en we lagen op onze rug op de grond. “Ja, de golf is gebroken” hoorde ik. We waren niet gewond, wel platgeslagen en onze lichamen lagen geometrisch gerangschikt (het deed me denken aan een patroon van synchroon-zwemmers van bovenaf gezien). Langzaam schurkten we in de grond onder ons tot we met onze borst op grond-hoogte lagen.

Terwijl we daar zo lagen begon het water om ons heen te bewegen, om ons te kalmeren. De zon scheen op ons neer om ons te warmen en te koesteren. Ik zag een loot die uit mijn hart begon te groeien en ik dacht dat het een boodschap voor ons allemaal was dat er iets nieuws zou ontspruiten, maar ik moest geduldig zijn. De volgende minuten begonnen loten uit onze vingers en tenen, uit onze monden en kelen, voorhoofd en buik ontspruiten. Hoewel nog erg klein, wist iedereen dat sommige waren fruitbomen en andere coniferen, sommige waren groentes en andere bloemen, en nog anderen gras en klaver… Iedere loot had zijn bestemming en zou op zijn tijd groeien en rijpen.

Toen kwam de boodschap. “Je ziet het helemaal verkeerd. Je denkt dat je in de Hof van Eden bent beland, en dat je gedwongen werd het achter te laten. Je BENT de Hof van Eden. Vanuit jouw wezen ontspringt de bloei van de Aarde. Jij bent de grond waardoor de schepping nieuw leven voortbrengt. Aarde schraagt jullie allemaal.

Het was een ongelooflijke ervaring van een diepere verbinding met de Aarde en Alle Levende Wezens dan ik ooit eerder gehad heb. Ik wist dat jij het leuk zou vinden te horen.

Als ik ceremonies voor eervolle afsluiting doe, word ik opgetild bij het zien van de schoonheid en blessing van elk leven dat van de Aarde opstijgt om terug te keren naar de Bron van Licht en Leven. Ik ben begonnen aan het slot van het ritueel een gevoel van diepe dankbaarheid toe te voegen voor alle levende wezens die bereid zijn hier te blijven in deze moeilijke tijden. Ik ben zo dankbaar dat jij bij ons blijft. Jouw aanwezigheid hier is van wonderbaarlijke bemoediging en wijsheid.”

Het is volle maan op 5 juli. Dit is een moment dat we werkelijk bij kunnen dragen aan het helen van ons collectief en aan licht in de duisternis brengen. Maar het werk zal niet succesvol zijn als je vanuit je hoofd werkt in plaats van vanuit de diepste diepten van jouw ziel en spirit. Doe alsjeblieft je voorbereidend werk om jouw ego uit de weg te ruimen. Jouw spirit is puur stralend licht met de kracht om alles te transformeren wat jouw licht aanraakt. Schijn jouw licht in, door en over deze grote Aarde.

Ben je nieuw bij het Transformatie Nieuws, lees dan Een menselijk web van licht creëren en ook Voorbereiding ceremonies op onze website.

Transmutation News – June 2020 – Dutch

Transmutatie nieuws juni 2020

In de krant las ik een interview met een man die zei dat hij het leven niet belangrijk genoeg vond en dat hij weer aan het werk wilde om zijn kinderen en kleinkinderen in de toekomst te beschermen. Wat een nobele daad.

Het probleem is dat mensen meer geïnteresseerd zijn in geld dan in het leven. En dat is wat veel mensen in de wereld willen – materiele dingen. Ja we hebben geld nodig om de huur en eten te betalen. Ik schrijf dit niet om een discussie te beginnen.

Maar wanneer gaat het grote publiek begrijpen dat wanneer we gif en vervuiling dumpen in het water wat we drinken, in de aarde waar we van eten, in de lucht die we in ademen, dat dat niet onze gezinnen en toekomstige generaties beschermd.

Zijn we echt zover gekomen?

In werkelijkheid zie ik buitensporige uitspraken van mensen uit elk milieu, elk spirituele en religieuze traditie. En wat ik behalve angst ook in ieders gedrag zie, is pure haat en woede.

Het trieste van deze pandemie is voor mij niet alleen de overledene en de mensen die lijden maar ook de verdeeldheid die gecreëerd wordt. Er is verdeeldheid tussen landen, economische verschillen, tussen de zieken en gezonden mensen en de politiek is gek en beangstigend geworden.

En dan de spirituele gemeenschap. We weten allemaal van de oude lessen dat magische heling-mogelijkheden gecreëerd worden als we samen als gemeenschap sterk staan, dan krijgen we een uitzonderlijke hoeveelheid helings. Maar dit kost focus en de wil om te werken met een ongelofelijke hoeveelheid discipline en geen zwakke schakels die de helende kracht uit de cirkel laat lekken.

Het lijkt erop dat de spirituele gemeenschap moeite heeft om samen te komen. Natuurlijk hebben we onze eigen manieren om te werken. Alle sjamanen hebben dat. De kunst is om helend werk te doen waar je bij begeleid word en niet te oordelen over wat anderen doen. Wanneer je liefde, licht, vriendelijkheid, eer en respect uitstraalt maakt het echt uit hoe en wanneer mensen hun werk doen.

Vorig jaar deelde ik een krachtige reis die ik had met Moeder Aarde. Ze vertelde dat ze evolueert om deels materiële vorm en deels licht, iriserend en transparant te zijn. Het zal geen overlevenden van de sterkste zijn, aangezien alle wezens die de aarde bewonen in deze balans van vorm en geest zouden zijn, met veel meer interactie dan we nu ervaren.

Dit is een evolutionaire draai die ik niet in mijn leven zal meemaken. Maar ik kan dit zien als een toekomstbeeld met de aarde vol wezens die de kracht van liefde begrijpen en ernaar leven in plaats van erover te spreken.

Je kunt je alleen maar voorstellen hoe het leven moet veranderen zoals we die kennen om hier te komen. En misschien ervaren we nu al de veranderingen om in een grotere ervaring te stappen van wat het betekent om mens en een natuurwezen te zijn. En deze nieuwe droom omvat hoe we samen kunnen leven in harmonieuze gemeenschappen zonder overheersing, maar met wederzijdse samenwerking.

Als we naar de kern van de zaak kijken, zien we dat de egos van alle verschillende mensen en gezichtspunten elkaar de schuld geven voor alles wat er gebeurd, van klimaatsverandering, wereld problemen, het virus en ga zo maar door, zonder naar zich zelf te kijken.

Dit is de tijd om naar je zelf te kijken. We zien allemaal onze dood of het nu door het virus komt of andere veranderingen op aarde. Het is tijd om bij je zelf naar binnen te gaan en je projecties te erkennen wie je de schuld geeft en om het werk te doen wat nodig is om dit te helen en om te groeien. Het maakt niet uit wat er gebeurd ik wil zoveel mogelijk evolueren voordat ik wegga. Schuld leidt ons weg van het werken met hogere energieën.

5 juni is het volle maan. Ik denk niet dat ik jullie hoef te zeggen hoe belangrijk het is om zo diep mogelijk te gaan met je werk als je kan. Laten we samenwerken en de liefde voor onze cirkel en het leven voelen. Reis naar binnen met zoveel liefde in je hart voor alles wat leeft en schijn je goddelijke licht naar alles en iedereen waar je van houd.

Als je deze nieuwsbrief voor het eerst leest, lees dan Een menselijk web van licht creëren waar de aanwijzingen voor onze volle maan cirkel beschreven staan.

We werken ook samen deze maand om de zomer/winter zonnewende te vieren. De zon geeft ons leven. Laten we verandering van het seizoen en de nieuwe beweging van de zon eren. Ga naar buiten als het kan en ga op de grond liggen. Vertel de aarde hoe veel je van haar houd en voel volledig hoeveel ze van jou houd! Denk na over de schoonheid van het leven.

Ik wens jullie een prachtige zonnewende
Blijf gezond en gevuld met licht.

Transmutation News – May 2020 – Dutch

Transmutatie Nieuws mei 2020

In 2000 startte ik internationaal met een workshop Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light. Dit bleek zo krachtig te zijn voor al degenen die ontdekten dat dit werk niet alleen ons individueel heelt, het liet ook met wetenschappelijke experimenten zien hoe we toxinen in onze natuur kunnen transmuteren.

Bij de introductie van het werk, vertel ik altijd dat er twee fasen zijn. Enerzijds is er het persoonlijke werk dat we moeten doen om ongezonde gewoontes hoe we ons gedragen in de wereld te veranderen. Schaduw, boosheid, angst, oude wonden die we allemaal nog hebben. En terwijl we ons leven leven willen we ons verleden helen en het beste zelf zijn wat we maar kunnen zijn. Er zijn de dagelijkse spirituele oefeningen die we moeten doen om onze staat van bewustzijn te transformeren zodat we onszelf en al wat leeft aardig kunnen behandelen met eer en respect.

De tweede fase van het werk is het ceremonieel werk dat we samen kunnen doen. Ceremonies zijn de werktuigen van de shamaan om verandering teweeg te brengen. Maar ceremonies doen zonder het dagelijkse persoonlijke werk dat je moet doen te integreren zal niet succesvol goede resultaten geven. Het persoonlijk werk te doen om jezelf te transformeren in een meer ontwikkeld persoon én ceremonies te doen is een perfecte combinatie om daadwerkelijk resultaat te zien.

Het leven van mensen is positief veranderd door dit werk. En studenten vertellen me steeds via email of sociale media hoe goed zij de huidige golven van verandering, die we momenteel dankzij Covid19 meemaken, doorstaan en hoe kalm en krachtig zij zich voelen. Zij vinden het heerlijk dagelijks de oefeningen te doen.

Vorige maand vertelde ik van een leer uit het shamanisme dat epidemieën ontstaan doordat het collectief overspoeld wordt met negatieve hersenspinsels. En, schreef ik, we hebben een serie trauma’s gezien die ongeveer de hele mensheid heeft geraakt. We zijn het er niet allemaal over eens, maar we zijn heel goed in het afschieten van giftige pijlen die al wat leeft raken.

We doen wel ons werk, maar het is nu tijd om een tandje bij te zetten zodat ons leven vervuld is met heilige handelingen zoals een ceremonie maken van koken, petsen, communiceren enz. Alles in het leven is een ceremonie. Doe ze bewust!

Vóór Corona had ik behoefte aan veel tijd alleen en in stilte. Toen we uiteindelijk in isolatie waren, besefte ik dat ik al lang in isolatie was.

Ik had behoefte naar mijn ziel te luisteren. Mijn eigen innerlijke stem, mijn lichaam, mijn hart. het werd ‘daarbuiten’ zo lawaaiig dat ik mijn eigen stem niet meer kan horen. Dus bracht ik iedere vrije minuut in stilte door. Gewoon om te mediteren en met mijn eigen gedachtes te zijn. Als ik dit doe, krijg ik zoveel inspiratie. Ik had ook het gevoel dat ik mijn eigen flow kwijt was. Je flow is essentieel voor een goede gezondheid op ieder niveau. En ik voel dan mijn eigen kracht en ga niet onder in de collectieve wildheid waar mensen zich momenteel in onderdompelen.

Een sleutel tot ons overleven is luisteren naar de rijkdom aan informatie die tot je komt – en niet van anderen!

Ik kijk op Facebook als ik mijn werelds-werk doe. Ik vind het zo inspirerend de rijkdom aan wijsheid die de verschillende shamanic culturen momenteel delen.

En wat mij het meest raakt is hoe de informatie welke de Ouderen van verschillende stammen geven overeenkomt. De instructies kwamen door, nacht na nacht, in nachtenlange ceremonies.

Leven is een ceremonie. Een ceremonie, maar een paar minuten uitgevoerd zonder een sterke band met de natuur en de help-spirits op te bouwen, flopt.

Creëer een gezegend leven. Eerbiedig je leven gedurende de dag. Wees goed en ruimhartig in het uitstralen van liefde, licht, vriendelijkheid, eer, en respect naar al wat leeft. Dit is één ding dat we kunnen doen om het energieveld dat wij gecreëerd hebben te helen.

In de jaren ’80 werd ik midden in de nacht wakker van een harde dreunende stem. mijn hele kamer schudde. De boodschap van de stem was: “Mensen zochten God 2000 jaar lang buiten zichzelf, en de komende 2000 jaar zullen mensen God in zichzelf zoeken”.

Ik voelde onmiddellijk hoe waar deze boodschap was en ik zie zo velen op deze innerlijke zoektocht.

Interessant dat de stem 2 jaar geleden terugkeerde. Mijn man en ik waren bezig een avontuur te boeken. Terwijl we formulieren invulden hoorde ik dezelfde stem: “Je zal daar niet zijn”.

We krijgen echt belangrijke praktische informatie als we leren luisteren.

Het is zo krachtig om transfiguratie-ceremonies te doen met je geliefden en je omgeving. Je vindt onder de knop Transfiguratie Nieuws een transcript van een transfiguratie-ceremonie die ik voor vierhonderd mensen heb geleid. Voel je vrij om dit te gebruiken en zo dit vitale werk naar jouw gemeenschap te brengen. Pas het aan of gebruik het zoals het is.

Het is volle maan op 7 mei. Laten we de frequentie van ons werk verhogen. Sommige schadelijke energieën kunnen in hogere frequenties niet bestaan. vervul jezelf met jouw goddelijk licht, laat het naar iedere cel doorsijpelen en straal dit prachtig licht en deze frequentie uit naar al wat leeft.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws, lees dan op de site Een menselijk web van licht creëren

Blijf gezond en vervuld met licht.

Transmutation News – April 2020 – Dutch

Transmutatie nieuws April 2020

Ik ben trots op het feit dat ik genoemd ben door Watkins Body Mind Spirit magazine als een van de 100 meest spirituele invloedrijke levende mensen in 2020. Ik ben nummer 24 op de lijst. Ik voel dat mijn werk gewaardeerd word en daardoor het sjamanisme en al het goede werk wat we gezamenlijk aan het doen zijn.

Het is zo belangrijk om het werk van The Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light dagelijks te doen. Toen ik begon met sjamanisme te leren, leerde ik dat virussen gecreëerd worden door negatieve gedachten vormen . Denk aan alle negativiteit die in ons collectief stromen door de woede over de politiek in de wereld, de branden in het Amazone gebied en de branden in Australië.

Het Amazonegebied word gezien als de longen van de aarde. En nu hebben we een virus dat op de longen slaat.

Alles is met elkaar verbonden. Ik denk dat de veranderingen die we zien door zullen gaan tot mensen niet alleen wakker worden maar ook hun prioriteiten veranderen dat leven belangrijker is dan geld.

We hebben geweldige mogelijkheden om onze gezondheid op pijl te houden, om onze gemeenschappen met transfiguratie werk te ondersteunen en om samen te werken om het negatieve bewustzijnsniveau te transformeren.

Ik geef een speciale cursus bij The Shift Network waar ik de meest krachtige oefeningen deel van The Medicine for the Earth and Healing with Spiritual Light work die zeven weken duurt.

Deze cursus heeft drie niveaus. We gaan werken aan onze eigen lichamelijke, geestelijk en spirituele gezondheid. We gaan transfiguratie en andere heling ceremonies doen om onze wereldse cirkel sterk te houden en we gaan ceremonies houden voor alles wat leeft. En natuurlijk gaan we kijken hoe we dit werk in onze eigen omgeving kunnen delen als je dat interesseert.

Niet al het materiaal zal nieuw voor je zijn. Maar deze cursus is een manier om samen te werken, om het werk levend en levendig te houden en de kracht te voeden om ons veilig te houden, en open te staan voor meer lessen, ons perspectief te verruimen en samenkomen voor ceremonieel werk. Ik zal alle oefeningen begeleiden en er zijn geen voorwaarden voor deze cursus.

De gratis introductie webinar zal 1 april zijn. De cursus zelf begint 14 april, op dinsdagavond 7 weken lang. De sessies worden opgenomen voor de mensen die niet live aanwezig kunnen zijn.

Je kan je hier aanmelden for 3 Shamanic Practices for Spiritual Immunity: How to Strengthen Your Health, Navigate Fear & Empower Your Community

https://shiftnetwork.isrefer.com/go/3spSI/ingerman/

Ik heb deze transmutatie nieuwsbrief eerder geschreven omdat ik workshops en reizen had waar ik me op moest voorbereiden. Ondanks dat ik in deze column niet over het corona virus spreek, voel ik dat de boodschap die gedeeld word zo belangrijk is om onze gezondheid op peil te houden.

Ik was aan het journeyen en opeens begonnen mijn helpende spirits te praten over de verkiezingen in de US. Ik had niets gevraagd over de verkiezingen. Het was een spontane boodschap. Mijn spirits traden niet in detail maar ze gaven me wat inzichten. Het pad is nogal wisselend dus je zal me moeten volgen waar hun gesprek me naartoe bracht.

Over de verkiezing de informatie was kort en bondig. Er werd me verteld dat mensen zullen stemmen op de kandidaat die hun het gevoel geven dat ze veilig zijn en verzorgd worden.

Dit bracht me bij het milieu. Want meestal wordt het milieu buiten beschouwing gelaten als we leiders kiezen om ons veilig te voelen.

Dit is waar deze verklaring me heen bracht. Ik schrijf telkens weer dat we natuur zijn en niet verbonden zijn me de natuur. Wat ik zag was dat onze mishandeling tegen de natuur is alsof we onze organen in ons lichaam mishandelen tot het punt waar het lichaam zichzelf gaat aanvallen met auto-immuunziektes.

En we zien veel mysterieuze auto-immuunziekten vandaag de dag. En als we niet beginnen met goed voor ons lichaam te zorgen, wat de natuur is, zullen de aanvallen op ons blijven toenemen.

Toen bracht het me naar mijn persoonlijke werk. Er werd me verteld dat mijn constante zelf veroordeling over wat ik allemaal fout deed in plaats van te erkennen wat ik goed deed mijn gezondheidsproblemen juist voedde. Want als we ons niet goed genoeg voelen, kritisch zijn op onszelf en we niet de liefde kunnen absorberen, we eindigen met onszelf aan te vallen. Dit creëert auto-immuunziektes en extreme ontstekingen die vandaag de dag zoveel voorkomen.

De kern van de boodschap was voor mij dat als we onszelf en de planeet willen helen, dan zullen we goddelijke onvoorwaardelijke liefde moeten absorberen, Werken aan hoe we onszelf veroordelen en constant liefde uitstralen naar de natuur en vervolg moeten geven door onze acties naar al de bewuste wezens waarmee we de aarde delen te veranderen. En we weten hoe deze oefeningen onze ziel voeden.

7 april is het volle maan. Laat je dagelijkse zorgen los en vergroot je perspectief om een groter beeld te omarmen. Doe je voorbereidende werk en ervaar je eigen licht wat door en over de aarde heen straalt. Laat je licht en je liefde schijnen naar alle levende wezens op de planeet.

Als je deze nieuwsbrief voor het eerst leest, lees dan Een menselijk web van licht creëren waar de aanwijzingen voor onze volle maan cirkel beschreven staan.

Transmutation News – March 2020 – Dutch

Transmutatie Nieuws maart 2020

Op 19 maart beleven we weer de equinox. De tijd gaat maar steeds zo snel en de klimaatveranderingen die we zien gaan ook steeds sneller. Zoals we weten zijn sommige van deze veranderingen gewoon waar de evolutie van onze planeet ons naartoe brengt. Maar sommige veranderingen zijn door de mens veroorzaakt.

Velen beseffen dat en werken spiritueel samen en velen komen in actie en verlichten hun footprint op onze Aarde door hun leefstijl, dieet, voedsel dat ze kopen te veranderen en zo meer.

Zoals ik eerder schreef, maak ik me enorm zorgen over hoe practitioners van verschillende spirituele stromingen proberen om met elkaar het weer te beïnvloeden. Natuur laat zich niet manipuleren, maar ze geeft ons welzeker een krachtige boodschap. En het weer manipuleren heeft verschrikkelijke gevolgen als de balans wordt verstoord, waardoor tragische gebeurtenissen plaatsvinden op plekken die veilig zouden zijn als het natuurlijk evenwicht intact zou zijn gebleven.

Voor mij betekent dit een essentiële lering. Ik geloof erin een sterke relatie te bouwen met het land waarop we leven, waar de voorouderlijke spirits het land, de aarde, lucht, water en vuur beschermen. Als we een sterke band met hen als familie hebben, dan kunnen we met elkaar communiceren en overleggen met hen die ons liefhebben als wij hen eerbiedigen.

Nu is er geen enkele eerbied, zie hoe we rotzooi dumpen in de elementen die ons leven geven, en hoe we proberen die te bewegen op een manier waarvan wij denken dat wij dat nodig hebben en wat goed zou zijn voor het land.

Leer van het land en van de elementen!

Om de lente te verwelkomen is hier een oefening om te doen.

Neem de tijd en bouw aan een stevige relatie met het land, met de helpende/meelevende voorouderlijke spirits van het land, met de elementen en met andere natuurwezens waarmee je wilt communiceren.

Beslis met welk wezen je wilt spreken en vraag “Mag ik jouw energieveld binnentreden?” En begin dan liefde en licht na te streven.

Maak jezelf bekend en begin een conversatie zoals je dat zou doen met een nieuwe vriend. Neem kennis over het land en leven en geschiedenis van de spirits. Wat was het voor hen om op Aarde te leven? Als je dan een goed gesprek hebt vraag dan om een boodschap, hoe je spiritueel te werk kan gaan en wat je moet doen om in harmonie met het land te leven.

Als we allemaal dit blijven doen, zullen we positieve veranderingen zien plaatsvinden.

Dit is hoe de inheemse volken overal ter wereld het doen. Het land waar zij leven, de elementen en alle natuurwezens worden beschouwd als familie waarmee ze samenleven. Zij werken er hard aan de spirits te vriend te houden. Op dit moment doen zijn hun werk, terwijl niet-inheemse mensen het beginsel van wederkerigheid niet snappen daarmee hun werk ontkrachtend. Als wij met deze krachtige praktijk meedoen, kunnen wij veel leren en kunnen wij een hoop leed helpen verlichten.

Op 9 maart is het weer volle maan. Laten we de kracht van de maan vragen ons te helpen ons licht exponentieel over en door de gehele Aarde te laten schijnen. Doe jouw transfiguratie-oefening met jouw licht en laat het zo helder schijnen dat er geen plek op deze Aarde is waar jouw licht niet straalt.

Ben je een nieuwe lezer van het Transmutatie Nieuws, kijk dat op mijn website en lees hoe we onze maandelijkse volle maan-ceremonie doen Een menselijk web van licht creëren

Ik voeg mij bij onze stralende kring en wens jullie een mooi equinox, vol van diepe wijsheid in verbinding met het land en de elementen die ons leven geven.